BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Carpe Diem ouwerwets ver vooruitdenken modern. Speelronde 24

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - woensdag 17 februari 2010 - 14:03   quote  deeplink  
Je ziet het voor je in mei 2018. Met een nog altijd niet geheel fitte Robin van Persie in de basis verslaat Excelsior op de slotdag van de competitie Ajax om daarmee de 2 plaats achter grote broer Feyenoord veilig te stellen. Voor het eerst Europees voetbal voor de Kralingers en dan wel meteen voorronde CL.

Een geëmotioneerde van Persie verklaart na afloop van de wedstrijd die door 3000 mensen op een volgepakt Woudenstein werd bijgewoond dat hij er nog een jaartje aan vast plakt. Op de vraag van de verslaggever of hij denkt met Excelsior nu eindelijk zijn 2e Europese prijs te pakken (na de UEFA cup met Feyenoord) reageert van Persie geprikkeld `was mijn doelpunt in de verlenging van de finale in Zuid-Afrika dan niet genoeg man´.. Velen konden na dat doelpunt rustig sterven, nu wil ik proberen Feyenoord van de dubbel af te houden en dat zou kunnen lukken want die van Zuid moeten ook nog de CL finale spelen tegen Real Madrid dat aast op revanche na de afgelopen 2 jaar telkens te zijn afgetroefd door Feyenoord1 dat nu probeert de 5e cup met grote oren aan de prijzenkast toe te voegen hoewel de legendarische all Dutch CL finale van 2015 waarin Feyenoord1 de aloude rivaal uit Amsterdam na verlenging met 5-4 aftroefde natuurlijk in Rotterdam driedubbel wordt geteld.

Na deze toekomstmuziek hier de voorspellingen voor de komende speelronde 24..op hoop en gevoel. De bookmakers beginnen inmiddels aardig uit te lopen. Weten ze meer.. onderzoek graag

Bookmaker odds (www.betfair.com) tussen haakjes)

Roda JC - Heracles 2-1 (2,24/3,55/3,4)
Roda is thuis moeilijk te kloppen voor een club als Heracles.

NAC -FC Utrecht 2-1 (2,1/3,45/3,85)
Ten Grabbelaar ten spijt zal NAC winnen.

VVV - AZ 1-3 (4/3,65/2)
AZ gaat voor plaats 5 en winnen in Venlo zal BUKO1 goed doen.

RKC - Heerenveen 2-1 (4,3/3,5/1,96)
1 van de laatste strohalmen voor RKC. Alle ballen op Boerrigter.

NEC - FC Groningen 1-3 (2,5/3,4/2,94)
Met Lucius in de verdediging gaat Groningen gewoon eenvoudig winnen. Pothuizen´s elleboog lijkt onbestraft te blijven. We zullen het hier voorlopig maar niet meer over de mannen in het zwart hebben..

Feyenoord - ADO 3-0 (1,28/5,7/14,5)
Atteveld zal wel een opgefokt elftal het veld in sturen maar een ontspannen Feyenoord moet gewoon winnen. Let op debuuttreffer van de gedoodverfde opvolger van Robin van P. bij Arsenal.

Ajax - Vitesse 6-1 (1,22/5,7/15)
Ze waren in Amsterdam niet blij met het knullig weggeven van de winst door Vites tegen Twente. Voor straf over de knie. 4x Suarez 2xSuk. Greene met een stiftje in de 90e minuut voor de eer.

PSV - Sparta 5-1 (1,16/7,4/16,5)
Er is maar 1 ding dat telt in Eindhoven..kampioenschap behalen met directe plaatsing voor de CL

FC Twente - Willem II 3-1 (1,18/5,7/4,2)
Tegen de tijd dat de nacompetitie begint is het elftal van Groenendijk wel ingespeeld of ze daaraan gaan deelnemen is een open vraag.

De tussenstand qua voorspellingen (juiste winnaar/gelijkspel):Bookmakers (127 uit 207)
Sportdwaas (112 uit 207, 12 uitslagen exact goed)

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEKR©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen:

www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl
www.lostpinio.blogspot.com

Disclaimer:Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3097
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Carpe Diem ouwerwets ver vooruitdenken modern. Speelronde 24









0.0072679