BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Waarom werd Oranje geen wereldkampioen? Speelronde 9 en meer

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - vrijdag 15 oktober 2010 - 18:47   quote  deeplink  
Keen mann um Probleme mit zu maggen!


Net nu we ze in de Niederlande sympatisch beginnen te vinden zijn ze bij de Rekord Meister Bayern boos. Boos op van Bommel, zijn schoonvader, de KNVB en de Oranjes. Van Duitsenbloed. Aan mijn hoela denken ze daar, kein kase aus Holland, in het Zuidduitse en hun woede is wel begrijpelijk. Zowel Robben als van Bommel verergeren hun blessures in het nationale team en daar staat geen compenstatie tegenover. Hiermee maar weer de stelling bevestigend dat voetballers zich fit houden bij hun club voor de nationale ploeg. Feyenoord kreeg in 2008 Makaay en de Guzman geblesseerd terug uit China. De hieropvolgende neerwaartse sportieve spiraal is nog niet doorbroken.

Gelukkig heeft Louis zijn contract net verlengd dus die kan een mooie afkoop vangen maar anderzins lijkt het voor de Stern des Sudens moeilijk te worden nog een kampioenschap toe te voegen aan de lijst.

Ich bin um moverende redenen jetzt schon auch Schlachtenbumler fur die erste FC Bayern:


Na het recente succes van Huntelaar in de spits begint het gemor over van Persie hoorbaar te worden. Maar mensen niet vergeten dat geen van de afgelopen 4 tegenstanders van Oranje figureerde op het WK en bij de Zweden was te zien waarom. Het probleem in Zuid Afrika was dat van Persie vanaf de vleugels niet veel steun kreeg. Met name Kuyt brengt te weinig naar voren. Kuyt pinchhitter of thuis dan gaat het in Kijev en Rio echt wel lukken. Affelay had besloten ballen over te speln en zie de voetbalgoden beloonden hem met doelpunten en assists. Van Persie had overigens gepleit voor Affelay in de basis (maar ja wat moest je dan met Kuijt?).

Ik pleit voor een overredingscommissie bij de KNVB die internationals er van overtuigd te bedanken voor interlands en deelname aan grote toernooien. Dirc, I want to win prices, Kuit is de eerste die benaderd moet worden. De hotseknotse Katwijker past niet meer in Oranje en kan zich beter gaan richten op zijn club Liverpool in een rol als pinchhitter of linksback.

Iedereen kon toch zien dat het beter loopt zonder Kiujt.

Even recapitulerend: Nederland haalde de finale met Robin van Persie in de spits en dwong daarin nog een verlenging af. Niet slecht dus van 'luie' Bert en zijn mannen. Met wat geluk hadden ze de titel gepakt. Helaas Spanje was beter en had de voetbalgoden aan hun zijde. Niet omdat de Jong zo schopte (zulke spelers hebben we bij Oranje wel meer gehad: Suurbier, Wouters, van Hanegem, Rijsbergen, Neeskens en van Tiggelen waren ook af en toe meedogenloze schoppers) verloor Oranje de finale maar ze verloren omdat de voetbalgoden vertoornd waren door het wegsturen van jonge fans door de spelers toen ze aankwamen in hun glanzende bolides en als de dood bleken voor krasjes op hun toettoets.

Dit stak de voetbalgoden. Dus El Hamdaounie is gewaarschuwd met zijn gepantsersde Mercedes Benz (nou ja hij heeft natuurlijk een saak in Rotterdam).

Ik kijk met diep verlangen uit naar zaterdag en zondag voor de negende speelronde. Op hoop en gevoel de voorspellingen. Voor de professenials zoals bookmakers verwijs ik naar o.a. www.betfair.com



za 16 Ronde 9

Ajax - NAC Breda 3-1
Die nederlaag tegen Utrecht thuis kwam toch een beetje uit de lucht vallen. Dat Luis elke nacht een flesje moet maken kan de Amsterdammers toch punten gaan kosten.

Gelukkig is het een meissie!


Niet bezuinigen op gevraagde aupairs Rik v/d Boog. Gelukkig komt El Hammer elke dag uitgerust aan in zijn Merc en is hij niet te beroerd Luis een lift heen en terug te geven. En voor de laatste ronde heeft Ajax binnenkort zwaargewicht Mido.

FC Utrecht - De Graafschap 3-1
De Graafschap komt eerst voor maar daarna een hattrick van Mulaga.

Feyenoord - FC Twente 3-4
Ondanks de rode kaart voor Douglas in de 15e minuut gaat Twente aan het langste eind trekken. Een gelijkspel kan eventueel wonderen verrichten maar met Ruiz, Janssen etc. is Twente te sterk.

Gaat Feyenoord gebruik maken van deze aangeboden hulp..?


ADO Den Haag - Excelsior 2-1
Onder toeziend oog van Raymond van Barneveld gaat ADO stappen zetten richting Europa.

VVV-Venlo - AZ 1-2
Na carnaval de ommekeer in Venlo?

Willem II - PSV 1-4
Het is te vroeg in het seizoen voor een Brabantse vriendendienst.

FC Groningen - sc Heerenveen 2-2
Van mij mogen ze allebei verliezen vandaar dat ik maar op een gelijkspelletje inzet.

Heracles Almelo - N.E.C. 4-2 16.30
Hoofdrollen voor Everton en Overtoom.

Roda JC - Vitesse 1-3
Net nu iedereen het vakmanschap van Harm van V. begint te erkennen krijgen ze een welverdiende draai om de oren van de Bossmannen. Rood voor Hadouir.

Gio's recept van de week

TELUR BUMBU BALI-eieren op z'n Balinees



benodigdheden

5 eieren
3 verse pepers
4 grote uien
1/2e theelepel trassie
1 bouillontablet
1 stengel sereh
2 eetlepels olie
1 eetlepel assemwater
1 bdjeroek poeroetblad

1/2e eetlepel ketjap
olie

bereiding

eieren hard koken en pellen
eieren voorzichtig beetje plat drukken
eieren lichtbruin frituren(lekker cd-tje van Neppy Noya erbij luisteren)
ui en pepers klein snijden,doe ze samen met de trassie en bouillontablet in de
keukenmachine en meng ze fijn
fruit dit mengsel met de sereh in olie
voeg assemwater,djeroek poeroet,ketjap en een beetje water toe
leg de eieren in de saus en laat het inkokken tot een dikke massa

Lekker opeten met wat rijst en een plakje tomaat en 2 plakjes komkommer terwijl je
de krant leest over die president die niet durfde te komen door ons kort geding!!!

K

Slijmbal paardenlul van de week:
open

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEKRĀ©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen: www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl www.lostpinio.blogspot.com Disclaimer:Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan.

Dan moet het maar in Rio gebeuren!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3168
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Waarom werd Oranje geen wereldkampioen? Speelronde 9 en meer









0.0080599