BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / FC Utrecht / topic: Seer Swak, Robben, Sneijdertje en een volle Kuip. Speelronde 28

Headliner: FC Utrecht Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - vrijdag 18 maart 2011 - 11:48   quote  deeplink  
Seer swak. Dat vond, de bij AZ, Valencia, PSV, Vitesse, Benfica en Ajax niet meer welkome R. Koeman van de prestatie van Bayern. Aanval is schijnbaar niet meer de beste verdediging.

Tja als Bayern wat meer geluk had gehad in de afwerking en de spitsen na de 2-1 wat minder zelfzuchtig waren geweest had het een ander verhaal geworden. Mijn advies, kijk een voetbalwedstrijd met het geluid uit en luister niet naar de analisten. Internazionale speelde in de 2e helft effectiever maar had ook zomaar met lege handen kunnen staan. Het was een geweldige wedstrijd. Waar Sneijder bij Inter een echte teamspeler is geworden blijft Arjen Robben een zelfzuchtige huilebalk.

De Gouwe lul van deze week is dus voor Sneijdertje. En steek hem er maar eens goed in jongen!


PSV en Twente slaagden erin de kwartfinales van de EL te bereiken. Dat is knap te noemen en het zou mij niet verbazen als Twente de finale van dit toernooi haalt. T. Janssen kan daarna nog een paar jaar zijn zakken vullen in het buitenland en de wegen daar onveilig maken. Cruijff vergeleek hem in Holland Sport met W. van Hanegem. Mijn tip voor Theo: Schalke 04. Niet te ver van Arnhem en de Autobahnen zijn machtig. Ajax ging kansloos ten onder tegen Spartak en zonder Suarez, Stekelenburg, Emanuelsson en El Hamdaoui heeft het team weinig spirit.

De dopinggeruchten rond Barcelona steken de kop op en natuurlijk is dat allemaal niet waar...eh niet te bewijzen.

Messi gaat te gek op gele en groene pilletjes:


In de vaderlandse competitie is nu ook Heerenveen officieel uitgeschakeld voor de titel. Ondanks 4 verliespartijen op rij is FC Groningen veilig, deelname aan promotie degradatie is onmogelijk. Hetzelfde geldt (en gold) voor ADO, Ajax, AZ, PSV en Twente. Of Excelsior de dans nog zal ontlopen hangt af van alle anderen en in het bijzonder de financiele situatie bij NAC. Ik had het nog gezegd dat kan een duur puntje worden....

Over naar de orde van de dag, de 28e speelronde en hier op hoop en gevoel de voorspellingen. Voor professionele koffiedikkijkers zoals bookmakers verwijs ik naar o.a. www.betfair.com.



AZ - Vitesse 3-1
Met de komst van Louis van Gaal lijkt het kampioenschap in 2014 aanstaande voor de Arnhemmers. Even wachten echter. Lullig voor Stanley M.

N.E.C. - De Graafschap 0-0
Gelders gelijkspelletje

VVV-Venlo - Willem II 3-1
De doodsteek voor Willem II.

PSV - FC Utrecht 2-1
Met hangen en wurgen.

NAC Breda - FC Groningen 1-3
Op de counter dan maar.

Heracles Almelo - sc Heerenveen 3-1
Gifbeker nog niet leeg.

ADO Den Haag - Ajax 4-3
ADO weet de gaatjes wel te vinden en El Hamdaoui doet vanaf volgende week weer mee.

Elk talentje goed voor een netto opbrengst van volle Kuip. En dat voor een paar shirtjes en schoenen gedurende de opleiding...


Roda JC - Feyenoord 2-2
Bij Feyenoord spelen geldzaken nog altijd een grotere rol dan een goed draaiend eerste. Elke jeugdspeler die vertrekt levert de club een aardige opleidingsvergoeding op die gelijk is aan de netto opbrengst van een volle Kuip. Het is natuurlijk beter als talenten blijven maar kijk maar in het AH voetbalplaatjes album hoeveel Feyenoord jeugd er uiteindelijk in Feyenoord1 speelt. Sportief is een overgang op jonge leeftijd vaak een mislukking maar financieel is het voor ouders en kind geen gekke zaak. Feyenoord dat zelf talenten weghaald bij andere clubs moet geen krokodillentranen huilen maar actief gaan samenwerken met andere clubs.

Excelsior - FC Twente 1-5
Twente laat zich niet verrassen door de Woudesteiners.

Oma Wijnaldum's Recept van de week (Gio op wintersport in voormalig Nederlands Nieuw Guinea)



Pepre watra

Ingredienten:
2 liter water, 500 gr. vis, ½ ui, 1 tomaat, 6 pimentkorrels, peper (madam Jeanet), laurierblaadje, soepgroente (selderij), zout.

Bereiding:
Zet 2 liter water op de warmtebron en voeg de vis, een takje soepgroente, zout, een blaadje laurier, een half gesnipperde ui, pimentkorrels en de kleingesneden tomaat toe.
Als de soep gaat koken, zet u het vuur zachter en voegt u de peper toe. Laat het geheel 30 minuten trekken in een toegedekte pan.
Voeg naar smaak meer peper toe.

Lekker wegslurpen bij Studio Sport met geroosterd brood, Turks brood of stokbrood en een goed glas zoete witte wijn.



Arjen Robben. De man van porselein die altijd eigenbelang eerst stelt en zelden afspeelt voor zijn oncollegiale opmerkingen over de verdediging van zijn team en het diskwalificeren van de Europa League. Welke prijzen heeft Robben achter zijn naam? Anders dan bij de Rekordmeister nicht viel.

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEKR©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen: www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl, www.lostpinio.blogspot.com

Disclaimer:
Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse (politie-)troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan.

Dan moet het maar in Rio gebeuren!
Nijhuis naar de Jupiler League!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3162
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: FC Utrecht Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / FC Utrecht / topic: Seer Swak, Robben, Sneijdertje en een volle Kuip. Speelronde 28









0.0083129