BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Nieuws en geruchten uit het buitenland

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 17 juli 2012 - 17:37   quote  deeplink  
Het is nog onduidelijk waar Romelu Lukaku het komende seizoen voetbalt. Bij Chelsea lijkt de Belg niet veel speeltijd te vergaren, dus een uitleenbeurt dringt zich op. Het Fulham van Martin Jol mengt zich in de debatten.

Eerst polste Anderlecht, daarna waren West Ham United en Werder Bremen serieuze kandidaten om Lukaku te lenen van Chelsea. Nu lijkt het echter Fulham te zijn dat aan het langste eind gaat trekken.

Sky Sports meldt dinsdag dat Fulham de gesprekken met Chelsea reeds heeft geopend. Jol zag de afgelopen periode Bobby Zamora, Andrew Johnson en Pavel Pogrebnyak vertrekken, de Nederlander kan een nieuwe spits dan ook goed gebruiken.

Chelsea lijkt geen problemen te maken van een uitleenbeurt, hun grootste bekommernis is dat Lukaku aan spelen toe komt. De negentienjarige spits werd vorig jaar voor 22 miljoen euro overgenomen, maar stond afgelopen seizoen slechts één keer in de basis.
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 17 juli 2012 - 17:58   quote  deeplink  
Robin van Persie voerde eerder deze maand de druk op Arsenal op door openlijk te verklaren zijn in 2013 aflopende contract niet te verlengen. Met succes, zo lijkt het. De Gunners kiezen vermoedelijk eieren voor hun geld.

Arsenal praat deze week met zaakwaarnemer Kees Vos over de toekomst van de spits. De Londenaren willen een soap als die van vorig jaar, toen op het laatste moment Cesc Fábregas en Samir Nasri vertrokken, ten koste van veel voorkomen.

Arsenal gaat er dan ook alles aan doen om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen, weet NUsport. Een rappe transfer is voor beide partijen het meest wenselijk, met Manchester City als belangrijkste gegadigde.

De Engelse landskampioen heeft al meerdere keren verklaard Van Persie een interessante speler te vinden. Men wil echter eerst één of twee aanvallers lozen, zodat problemen met de Financial Fair Play-regels worden voorkomen. Naast Man City wordt ook Juventus genoemd als mogelijke koper.
infamous psv
 infamous psv - dinsdag 17 juli 2012 - 22:56   quote  deeplink  
Arjen Robben heeft dinsdagavond laten zien er weer zin in te hebben bij Bayern München. De Nederlandse aanvaller scoorde in een oefenwedstrijd tegen een selectie uit Trentino driemaal.

Bayern, dat een trainingskamp heeft belegd aan het Gardameer, won in Arco met 11-0 (6-0). Voor Robben is zijn goede spel een opsteker, want hij sloot het voorbije seizoen bij Bayern af met een fluitconcert van het publiek.

Aanwinst Mario Mandzukic maakte meteen zijn eerste treffer in Zuid-Duitse dienst. "Die gaf me een goed gevoel'', zei de Kroaat. "Het hele team speelde trouwens goed.''
infamous psv
 infamous psv - woensdag 18 juli 2012 - 20:07   quote  deeplink  
Khalid Boulahrouz mag zich vanaf woensdag definitief speler noemen van Sporting Portugal. De Nederlandse verdediger ondertekende een contract voor twee seizoenen bij de Portugese topclub.

Ik ben zeer ambitieus, net zoals de club. Ik kreeg hier direct een goed gevoel en denk dat ik goed kan passen bij de club. Ik kom hier om het team te helpen om titels te winnen. Ik zal echt alles geven, aldus de verdediger op de officiële website van zijn nieuwe werkgever.

Boulahrouz kon transfervrij vertrekken bij VfB Stuttgart. Eerder kwam hij uit voor onder andere RKC Waalwijk, Chelsea en Hamburger SV. Hij maakte tevens deel uit van de selectie van Oranje tijdens het slecht verlopen EK van 2012.
infamous psv
 infamous psv - woensdag 18 juli 2012 - 23:36   quote  deeplink  
Simon Poulsen staat op het punt om een absolute droomtransfer te maken. Volgens diverse Deense media is de linksback namelijk in Italië om zijn overstap naar AC Milan af te ronden.

Poulsen heeft een sterk seizoen achter de rug bij AZ, dat dan ook graag wilde verlengen met de linksback. De Deen besloot echter om zijn contract af te laten lopen zodat hij transfervrij op zoek kon gaan naar een nieuwe werkgever. Ajax en Deportivo la Coruña waren concreet, maar haakten af door het lange treuzelen van de speler.

De afwachtende houding van Poulsen lijkt nu zijn vruchten af te werpen. Het met zware financiële problemen kampende AC Milan ziet namelijk wel brood in de Deense international en onderhandelt momenteel met diens zaakwaarnemer om tot een akkoord te komen. In Milaan moet Poulsen dan de concurrentie aangaan met Urby Emanuelson en Luca Antonini.
infamous psv
 infamous psv - donderdag 19 juli 2012 - 09:33   quote  deeplink  
Sir Alex Ferguson heeft volgens de Engelse boulevardmedia alle vertrouwen in de komst van Robin van Persie. De Nederlander slaat aanbiedingen van Juventus en Manchester City af en kiest voor Manchester United, is de verwachting.

Volgens The Daily Mail sluit United de race om Van Persie als winnaar af. Voor een kleine 25 miljoen euro neemt de club de aanvaller over van Arsenal. Op Old Trafford moet Van Persie, die onlangs besloot zijn contract bij Arsenal niet te verlengen, een aanvalskoppel vormen met Wayne Rooney. Ferguson heeft er alle vertrouwen in dat Van Persie voor een dienstverband bij United kiest.

Met Van Persie in de spits hoopt United de verloren landstitel terug te veroveren. De Nederlander liet zich afgelopen seizoen kronen tot topscorer van de Premier League, hij bleef Rooney net voor. Ferguson hoopt door de twee spelers samen op te stellen een droomvoorhoede te creëren. Ferguson zou 'voetbalvrienden' reeds verteld hebben dat hij rekent op de komst van Van Persie.

Zou wel n droomkoppel zijn bij United voorin.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 19 juli 2012 door infamous psv --
infamous psv
 infamous psv - donderdag 19 juli 2012 - 12:13   quote  deeplink  
Nordin Amrabat gaat zijn voorzetten komend seizoen geven aan spits Burak Yilmaz. De 27-jarige aanvaller bereikte donderdag een akkoord met Galatasaray en komt definitief over van Trabzonspor.

Vorige week vrijdag meldde Gala al dat er een akkoord lag met Trabzonspor. In de afgelopen dagen werden de laatste plooien gladgestreken, waarna hij een contract voor vier seizoenen tekende. Met de transfer is een bedrag van vijf miljoen euro gemoeid.

Yilmaz was vorig seizoen topscorer van de Turkse Süper Lig. In de laatste drie seizoenen maakte hij in 75 competitiewedstrijden 55 doelpunten. Er kleeft nog een speciaal tintje aan de overstap. Yilmaz is pas de tweede speler die in Turkije nu voor de grote vier heeft gespeeld. Hij droeg eerder al de shirts van Besiktas, Fenerbahçe en dus Trabzonspor. Alleen Sergen Yalçin ging hem daarin voor.

Na Dany Nounkeu, Umut Bulut, Hamit Altintup en Nordin Amrabat is Yilmaz de vijfde versterking van Galatasaray.
Ajx
 Ajx - zondag 22 juli 2012 - 18:11   quote  deeplink  
Je probeert het algehele vvoetbaltopic bijna persoonlijk op te krikken heh.... Maar nu ik terug ben, zal ik je gaan proberen te helpen hoor! :-P
infamous psv
 infamous psv - zondag 22 juli 2012 - 21:04   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 22 juli 2012 - 18:11 schreef Ajx het volgende:
Je probeert het algehele vvoetbaltopic bijna persoonlijk op te krikken heh.... Maar nu ik terug ben, zal ik je gaan proberen te helpen hoor! :-P
Thx gozer, relax van je
infamous psv
 infamous psv - zondag 22 juli 2012 - 23:09   quote  deeplink  
Portsmouth dreigt binnen enkele weken ophouden te bestaan. De Zuid-Engelse club laat weten dat het topsalaris van verdediger Tal-Ben Haïm daar de belangrijkste reden voor is.

Portsmouth, FA Cup-finalist van 2010, voerde onlangs een salarisplafond van 6.000 euro per maand in. Ben-Haïm zit daar met zijn Premier League-salaris van rond de 50.000 euro echter ver boven en weigert de club tegemoet te komen.

"De situatie rond Ben-Haïm bewijst hoe kortzichtig er in het verleden bij de club gehandeld is. Hij is enkele maanden voordat de club uitstel van betaling moest aanvragen nog vastgelegd, zonder clausules bij eventuele degradatie. Dat is niet zijn schuld, maar laten we zeggen dat hij op dit moment ook niet meedenkt in de situatie", aldus curator Trevor Birch. "Er moet nu wat gebeuren. De club heeft geen tijd meer."

Portsmouth laat weten over enkele weken de spelers niet meer te kunnen betalen indien er geen oplossing komt. Het betekent dat het hoogst onzeker is of Pompey kan beginnen aan het nieuwe seizoen, waarin het zal uitkomen in de League One.
infamous psv
 infamous psv - maandag 23 juli 2012 - 19:33   quote  deeplink  
Nigel de Jong mag zich in de belangstelling weten van Bayern München. De Duitse recordkampioen heeft bij Manchester City geïnformeerd naar de status van De Jong, weet De Telegraaf.

De Duitse club wil graag weten of De Jong te koop is. De Oranje-international heeft nog een contract tot 2013, hij was eerder met de Engelse club in gesprek over een nieuwe verbintenis. City zou niet negatief gereageerd hebben op het verzoek van Bayern München. Wanneer De Jong zelf openstaat voor een transfer, zal City de overgang niet tegenhouden.

Daarmee lonkt voor De Jong een terugkeer naar Duitsland. Voordat hij in 2009 naar City vertrok, maakte hij op het middenveld van Hamburger SV veel indruk. De Jong, oud-speler van Ajax, legde afgelopen seizoen met City beslag op de landstitel in Engeland. De middenvelder zelf kwam echter een stuk minder vaak in actie dan in voorgaande seizoenen.
infamous psv
 infamous psv - maandag 23 juli 2012 - 19:33   quote  deeplink  
Zou voor de Jong geen stappie terug zijn
Ajx
 Ajx - donderdag 26 juli 2012 - 16:14   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 23 juli 2012 - 19:33 schreef infamous psv het volgende:
Zou voor de Jong geen stappie terug zijn
Zekers niet, denk zelfs omhoog. Hij gaat daar meer spelen, ook meer zijn competitie, en dan is Bayern gewoon nog een hele mooie club denk ik hoor!
infamous psv
 infamous psv - vrijdag 27 juli 2012 - 22:50   quote  deeplink  
Real Madrid heeft vrijdagavond een pijnlijke nederlaag geleden in de oefenwedstrijd tegen Benfica. De Portugese topclub, die eerder deze week nog verloor van PSV, zegevierde met duidelijke cijfers: 5-2.

Real Madrid trad aan zonder spelers als Iker Casillas, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo en Karim Benzema, maar er was wel plaats voor sterren als Kaká, Gonzalo Higuaín en Angel Di Maria. Al vroeg in de wedstrijd kwam de ploeg van José Mourinho op achterstand toen Javi Garcia (foto) binnenkopte.

Benfica zag Real nog wel langszij komen via twee doelpunten van José Callejon, maar daarna waren de Portugezen aan zet. Nog voor rust tekende Axel Witsel voor de gelijkmaker, waarna Benfica in de tweede helft pas echt los kwam en ruim wist te winnen dankzij goals van Enzo Pérez (twee) en Carlos Martins.
Ajx
 Ajx - zondag 29 juli 2012 - 19:19   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 27 juli 2012 - 22:50 schreef infamous psv het volgende:
Real Madrid heeft vrijdagavond een pijnlijke nederlaag geleden in de oefenwedstrijd tegen Benfica. De Portugese topclub, die eerder deze week nog verloor van PSV, zegevierde met duidelijke cijfers: 5-2.

Real Madrid trad aan zonder spelers als Iker Casillas, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo en Karim Benzema, maar er was wel plaats voor sterren als Kaká, Gonzalo Higuaín en Angel Di Maria. Al vroeg in de wedstrijd kwam de ploeg van José Mourinho op achterstand toen Javi Garcia (foto) binnenkopte.

Benfica zag Real nog wel langszij komen via twee doelpunten van José Callejon, maar daarna waren de Portugezen aan zet. Nog voor rust tekende Axel Witsel voor de gelijkmaker, waarna Benfica in de tweede helft pas echt los kwam en ruim wist te winnen dankzij goals van Enzo Pérez (twee) en Carlos Martins.
Snap daar inderdaad geen ene reet van! Ze hebben toch met een behoorlijk ploegje gespeeld heh! Ben benieuwd hoe het is als het om het echie gaat, maar vrees dat Jose Real dan wel weer op de rails heeft..
infamous psv
 infamous psv - zondag 29 juli 2012 - 19:21   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 29 juli 2012 - 19:19 schreef Ajx het volgende:

[..]

Snap daar inderdaad geen ene reet van! Ze hebben toch met een behoorlijk ploegje gespeeld heh! Ben benieuwd hoe het is als het om het echie gaat, maar vrees dat Jose Real dan wel weer op de rails heeft..
denk ook als het erom gaat dat Real de baas is....
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 29 juli 2012 - 20:29   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 22 juli 2012 - 18:11 schreef Ajx het volgende:
Je probeert het algehele vvoetbaltopic bijna persoonlijk op te krikken heh.... Maar nu ik terug ben, zal ik je gaan proberen te helpen hoor! :-P
Wat een verbroedering d:-)
infamous psv
 infamous psv - zondag 29 juli 2012 - 22:20   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 29 juli 2012 - 20:29 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Wat een verbroedering d:-)
wonderen zijn de wereld nog niet uit..
albert ten vrijde
 albert ten vrijde - donderdag 16 augustus 2012 - 16:57   quote  deeplink  
rvp>united?bah
jordike253
 jordike253 - zondag 19 augustus 2012 - 17:25   quote  deeplink  
Heei
albert ten vrijde
 albert ten vrijde - zondag 19 augustus 2012 - 21:17   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 19 augustus 2012 - 17:25 schreef jordike253 het volgende:
Heei
nee ik deel deze mening niet openlijk met je, misschien kunnen we erover praten?

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5988
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Nieuws en geruchten uit het buitenland









0.0051579