BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Transfermarkt-mania

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
infamous psv
 infamous psv - zondag 22 juli 2012 - 16:38   quote  deeplink  
Alex Ferguson vindt dat de huidige transfermarkt verpest is door een aantal clubs die te hoge transfersommen betalen voor speler. De ervaren coach van Manchester United wijst daarbij onder meer naar Chelsea.

Chelsea legde onlangs 34 miljoen pond, zo'n 43 miljoen euro, neer voor het Belgische talent Eden Hazard. De aanvaller stond ook op het lijstje van Manchester United. Ferguson: "Hij is een goede speler. Maar is hij 34 miljoen pond waard? We hebben een inschatting gemaakt van wat hij volgens ons moest kosten en ik kan je vertellen dat dat bedrag een stuk lager lag dan wat Chelsea heeft betaald."

Volgens Ferguson zijn de bedragen die rondgaan in de voetballerij buiten alle proporties. "En dat gaat niet alleen maar om de transferbedragen. Het gaat ook om de salarissen en wat de zaakwaarnemers willen hebben. De agent van Hazard heeft zes miljoen pond gekregen van Chelsea. Ook de zaakwaarnemer van Samir Nasri kreeg vorig jaar een hoog bedrag rond de transfer van Arsenal naar Manchester City."

Manchester United is niet van plan om mee te doen aan de gekte, benadrukt Ferguson nog maar eens. Er is een grens. Wij hebben in ieder geval een goede deal gesloten met Borussia Dortmund over Shinji Kagawa", aldus de coach, die de Japanse aanvaller voor ruim vijftien miljoen euro overnam van de Duitse landskampioen.
infamous psv
 infamous psv - zondag 22 juli 2012 - 22:27   quote  deeplink  
Bayern München houdt interesse in middenvelder Javi Martínez van Athletic Bilbao. De vraagprijs van de Spaanse international zal echter aanzienlijk moeten zakken voordat een transfer haalbaar is, waarschuwt trainer Jupp Heynckes.

Volgens Heynckes is men in Baskenland het contact met de realiteit kwijtgeraakt. "Veertig miljoen vragen voor Martínez is absurd", stelt de Duitse coach tegen TZ. "We zijn nog steeds geïnteresseerd in zijn komst, maar we denken meer aan een bedrag van 20 à 22 miljoen euro."

"De vraagprijs van Athletic komt absoluut niet overeen met zijn marktwaarde", vervolgt Heynckes. De trainer probeerde Martínez onlangs persoonlijk te overtuigen van een transfer naar Bayern. "Ik vond dat ik het moest proberen, maar hij was al in de teambus gestapt."

Ook FC Barcelona heeft interesse voor Martínez, die behalve als middenvelder ook als centrale verdediger uit de voeten kan.
infamous psv
 infamous psv - zaterdag 28 juli 2012 - 11:03   quote  deeplink  
Niet Vitesse, maar Gaziantepspor wordt de nieuwe werkgever van Ismaïl Aissati. De 23-jarige middenvelder tekent volgens Gaziantep Haberler spoedig in Turkije.

Het contract van Aissati werd niet verlengd door Ajax, waardoor hij transfervrij op zoek mocht naar een nieuwe club. Vitesse leek lang de beste papieren te hebben, maar kon niet op tegen een buitenlandse aanbieding. De aanvallende middenvelder heeft naar verluidt voor een transfer naar Gaziantepspor gekozen.

Aissati had kort voor het aflopen van zijn verbintenis de mogelijkheid om in Amsterdam bij te tekenen, maar een tegenbod van zaakwaarnemer Sigi Lens schoot Ajax in het verkeerde keelgat. De landskampioen liet hem gaan en Vitesse leek te profiteren. Aissati poseerde in de voorbereiding zelfs al op de teamfoto van de Arnhemmers.

Tot een definitief akkoord komt het echter niet. Aissati maakte er geen geheim van naar het buitenland te willen vertrekken en heeft die nieuwe uitdaging naar het schijnt bij Gaziantepspor gevonden. Hij tekent naar verluidt een vierjarige verbintenis bij de Turkse nummer tien van vorig seizoen

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5877
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Transfermarkt-mania









0.0094730