BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: OFFICIEEL BERICHT: Verbeek, Bosz en Jansen per direct weg bij Feyenoord

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
 Headliner  Headliner - woensdag 14 januari 2009 - 20:10
Dit topic is geplaatst via het volgende nieuwsbericht:

Verbeek, Bosz En Jansen Per Direct Weg Bij Feyenoord (Officiële Feyenoord Clubsite)

Boudewijn
 Boudewijn - woensdag 14 januari 2009 - 20:20   quote  deeplink  
het officiele bericht:

quote:

Hoofdtrainer Gertjan Verbeek, technisch directeur Peter Bosz en assistent-trainer Wim Jansen vertrekken met onmiddellijke ingang bij Feyenoord. De directie van Feyenoord nam het besluit om Verbeek op non-actief te zetten, hetgeen betekent dat hij per direct is vrijgesteld van werkzaamheden. Het besluit werd genomen nadat volgens de spelersraad unaniem het vertrouwen in verdere samenwerking met de trainer was opgezegd. Bosz en Jansen besloten zich daarop solidair te verklaren aan Verbeek.

‘Wij betreuren de gang van zaken enorm en hebben dit besluit met grote tegenzin genomen’, aldus algemeen directeur Eric Gudde. ‘Onder leiding van Peter Bosz is een proces ingezet dat Feyenoord terug moet brengen naar de positie waar onze club thuis hoort. Wij vertrouwden erop met Gertjan een ideale trainer aangesteld te hebben om dat proces te begeleiden. Helaas moeten we nu constateren dat de vereiste chemie in de samenwerking tussen Verbeek en een deel van de spelersgroep ontbrak. Het is in het voetbal een wet dat als een groot deel van de spelers niet verder wil met een trainer je onherroepelijk op het punt aanbeland dat er geen andere uitweg is dan een nieuwe man voor een groep te zetten. Maar Gertjan heeft dit absoluut niet verdiend, dat is duidelijk.’

Gudde: ‘Ook het vertrek van Peter Bosz en Wim Jansen betreuren we ten zeerste. Wij geloven in de route die we hebben uitgestippeld voor de club. Als directie vonden we dat er dan ook wel degelijk een voedingsbodem was om de samenwerking voort te zetten. Wim en Peter zijn echte Feyenoorders, cultuurbewakers met enorm veel voetbalkennis en pleitbezorgers van onze eigen jeugd. Helaas hebben Peter en Wim beiden gemeend dat hun positie onhoudbaar is. We zullen de leemte die ontstaat door hun vertrek zo zorgvuldig mogelijk in moeten vullen.’
en enkele stukjes uit de Telegraaf:

quote:

ROTTERDAM - Feyenoord-directeur Eric Gudde kon niet anders doen dan trainer Gertjan Verbeek op non-actief te zetten. Dat zei hij op een persconferentie. Verbeek was dinsdagavond naar hem toegekomen en liet weten dat de situatie onwerkbaar was. "Het is vechten tegen windmolens," zou verbeek tegen Gudde hebben gezegd. "De chemie tussen mij en de spelers is uitgewerkt."
quote:

ROTTERDAM - De twijfels bij Feyenoord-trainer Gertjan Verbeek kwamen dinsdagavond opzetten in het overleg bij de directie van de Rotterdamse club.

"Ik kon toen voor mijzelf concluderen:"Het is uitgewekt, zo eerlijk moet je zijn naar jezelf en de club," aldus Verbeek.


-- dit bericht is voor het laatst aangepast op woensdag 14 januari 2009 door Boudewijn --

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5940
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: OFFICIEEL BERICHT: Verbeek, Bosz en Jansen per direct weg bij Feyenoord









0.0074789