BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Forum Regels

Headliner: Voetbal Nieuws Dit topic is gesloten!  
Dit topic is een vervolg op het topic:  Jay-Z wil inversteren in Arsenal?! Hou op man!
Thomas
 Thomas - dinsdag 09 maart 2010 - 20:39   deeplink  
FORUM REGELS

Het forum is vrij om te discussieren over zaken met betrekking tot het gerelateerde subforum. Het is éénieder vrij om te discussieren over onderwerpen in elke sectie waar hij/zij dit wil, mits dit op een normale manier gebeurt. Dit dient door anderen met respect behandeld te worden. Om dit overzichtelijk en gezellig te houden, zijn de volgende regels opgesteld:

Lees vooraf goed de algemene voorwaarden:
ALGEMENE VOORWAARDEN HEADLINER FORUM

Iedereen is en blijft verantwoordelijk voor zijn/haar account. Zorg dus voor een goed wachtwoord en houd deze voor jezelf! Het is niet toegestaan om je account uit te lenen aan anderen.

Er zal een WAARSCHUWING gegeven worden wanneer het volgende zich voordoet:
- Provocaties op het forum ten aanzien van andere gebruikers. Een mening geven waar tussen de regels door een sterke provocatie te lezen valt, zal door ons beoordeeld worden als provocatie. Gebruik dus je gezond verstand inzake het reageren op topics!
- Gebruik van grove bewoordingen, schelden met ziektes (ook afkortingen worden niet toegestaan), discriminatie, rascisme (waaronder antisemitisme), etc.
- Respectloos reageren op andere forumleden (schelden/negatieve verwensingen/etc).
- Het bespreken van moderator-zaken op het forum, inclusief deze regelgeving. Daar is het forum NIET de plek voor, stuur daarvoor een PM naar een van de moderatoren. Alleen met toestemming van een moderator mag het besproken worden op het forum.
- Een nieuw/tweede account wordt aangemaakt (logins via hetzelfde computer/apparaat/ip adres). Alleen na toestemming en goedkeuring vooraf van een van de moderatoren is het toegestaan om een nieuw account aan te maken. Als meerdere personen gebruik moeten(!) maken van 1 computer/apparaat ben je verplicht dit kenbaar te maken aan mede forumleden om zo misverstanden te voorkomen dat andere forumleden misleid kunnen worden. Moderators hebben het recht dit zelf op het forum kenbaar te maken.
Een naamsverandering van hetzelfde account kan via een PB (Persoonlijk Bericht) doorgegeven worden aan één van de moderatoren.
- Spam wordt geplaatst op het forum. Dat houdt ook het plaatsen van dezelfde (soort) berichten in meerdere topics in.

Bij herhaalde overtreding van bovenstaande regels zal een ban worden opgelegd van minimaal een week (naar gelang de overtreding en het verleden van de gebruiker).

Een PERMANENTE ban zal gelden wanneer:
- Herhaaldelijk bovenstaande regels worden overtreden.
- Een nieuw/tweede account wordt aangemaakt om bovenstaande regels te omzeilen.
- Een nieuw/tweede account wordt aangemaakt nadat er een (tijdelijke of permanente) ban is opgelegd.

Bovenstaande regels gelden ook voor privé-berichten.

Een ban houdt in dat men wel op het forum kan inloggen, maar geen nieuwe topics kan openen of berichten kan plaatsen in bestaande topics. Ook kan men tijdens de opgelegde ban geen prive berichten versturen naar andere gebruikers.
Als men zich herhaaldelijk misdraagt of meerdere accounts opent om bijvoorbeeld een ban te omzeilen dan kunnen we zonder waarschuwing ook het inloggen op het account blokkeren en een algeheel verbod op het forum opleggen. Dit laatste houdt in dat je ook niets op het forum kunt lezen.

Mocht een bericht (forum of privé) niet door de beugel kunnen, MELD het bericht (inclusief onderbouwende argumentatie) via de "Meld dit bericht"-knop, zodat wij er snel op kunnen reageren en zonodig actie ondernemen. Reageer er NIET zelf op. Dit kan mogelijk jezelf een ban opleveren. Berichten die geplaatst zijn als reactie op verwijderde berichten worden ook verwijderd, om het overzicht in het topic te bewaren.

Voor het openen van nieuwe topics geldt het volgende:
- Elk gerucht of nieuwsbericht MOET voorzien te zijn van bronvermelding inclusief een link naar het betreffende artikel, waarbij andere gebruikers deze kunnen aanklikken. Het topic wordt direct gesloten wanneer hier niet aan wordt voldaan. Het Headliner-forum is er om actuele nieuwsberichten uit de verschillende Headliner-secties te bespreken en NIET voor geruchten die nog nergens zichtbaar zijn. Zie verderop hoe een link gemakkelijk geplaatst kan worden.
- Open geen dubbele of semi-dubbele topics. Deze zullen direct worden gesloten. Kijk eerst of er een huidig topic geschikt is voor de nieuwe ontwikkelingen en/of opmerkingen en alleen wanneer dit niet het geval is, mag een nieuw topic geopend worden. Een actueel topic hoeft daarbij NIET op de eerste pagina te staan, dus let daar op.
- Maak een representatieve titel die overeenkomt met de inhoud. Aan de titel dienen gebruikers te kunnen zien wat de inhoud van het topic is. De titels komen ook op de headliner secties te staan, waardoor het ook voor deze gebruikers moet gelden.
- Herhaaldelijk negeren van bovenstaande regels zal (na een waarschuwing) leiden tot een beperking van het openen van topics.

Openen van topics via een nieuwsbericht
Op de Headliner-secties is het mogelijk om vanuit een nieuwsbericht een topic op het forum aan te maken. Wanneer dit gedaan wordt, wordt er direct een bronvermelding aan het topic toegevoegd, zodat je zelf niets meer hoeft te doen. Maak hier zoveel mogelijk gebruik van. Mocht het niet mogelijk zijn, plaats dan ALTIJD een link naar het artikel waar het nieuws gelezen is via de volgende code:

[url=http://www.website.nl/artikel] Verkorte naamgeving [/url]


Vervang "http://www.website.nl/artikel" door het adres dat bovenin de browser staat wanneer het artikel in beeld is en vervang "Verkorte naamgeving" door een korte naam dat de lading van het artikel dekt.

Voor het plaatsen van berichten in een topic geldt het volgende:
- Geen offtopic geleuter in het topic, tenzij het topic daar specifiek voor is gemaakt. Houd het bij de titel van het topic, zodat het topic overzichtelijk blijft, ook voor leden die het topic na enige tijd lezen en willen reageren, zonder door een hoop offtopic berichten heen te hoeven gaan. Offtopic berichten zullen dan ook direct en zonder aankondiging verwijderd worden.
- Geen oude topics ophalen waarbij geen zinnige bijdrage aan de discussie wordt toegevoegd.
- Geen overmatig gebruik van hoofdletters of leestekens gebruiken.
- Herhaaldelijk negeren van bovenstaande regels voor het plaatsen van berichten zal (na een waarschuwing) leiden tot een beperking van het plaatsen van berichten.
- Beperking van het plaatsen van berichten is zonder waarschuwing mogelijk indien men respectloos/provocerend of negatief reageert bij rivaliserende voetbalclub en/of console forums binnen het Headliner forum.

NB: omtrent de klassiekers op het voetbalforum gelden verscherpte regels, lees dit topic.

Dit reglement zal per 11-03-2010 strict worden toegepast.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 12 augustus 2013 door Boudewijn --
Boudewijn
 Boudewijn - donderdag 18 augustus 2011 - 15:41   deeplink  
aangepaste regel:

- Een nieuw/tweede account wordt aangemaakt. Alleen na toestemming van een van de moderatoren is het toegestaan om een nieuw account aan te maken. Een naamsverandering kan via een PB (Persoonlijk Bericht) doorgegeven worden aan één van de moderatoren.

naar:

- Een nieuw/tweede account wordt aangemaakt (logins via hetzelfde computer/apparaat/ip adres). Alleen na toestemming en goedkeuring vooraf van een van de moderatoren is het toegestaan om een nieuw account aan te maken. Als meerdere personen gebruik moeten(!) maken van 1 computer/apparaat ben je verplicht dit kenbaar te maken aan mede forumleden om zo misverstanden te voorkomen dat andere forumleden misleid kunnen worden. Moderators hebben het recht dit zelf op het forum kenbaar te maken.
Een naamsverandering van hetzelfde account kan via een PB (Persoonlijk Bericht) doorgegeven worden aan één van de moderatoren.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 18 augustus 2011 door Boudewijn --
Boudewijn
 Boudewijn - vrijdag 10 februari 2012 - 04:10   deeplink  
toegevoegd: uitleg over een ban
Boudewijn
 Boudewijn - maandag 12 augustus 2013 - 00:49   deeplink  
toegevoegd, regel over de klassiekers:

NB: omtrent de klassiekers op het voetbalforum gelden verscherpte regels, lees dit topic.

Dit topic is gesloten en er kan niet op gereageerd worden.
Headliner: Voetbal Nieuws Dit topic is gesloten!  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Forum Regels

0.0056879