BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Feyenoord legt contact met Don Leo

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
FR-Fanatic.com
 FR-Fanatic.com - maandag 26 januari 2009 - 10:34   quote  deeplink  
Bij Feyenoord willen ze nog wel eens wat anders zeggen dan wat ze werkelijk bedoelen.

Daar heeft met name de president-commissaris, de heer Van Well, een handje van. Zo wordt er af en toe gecommuniceerd, dat het goed zou zijn als de huidige interim-hoofdcoach Leon Vlemmings het seizoen afmaakt. De jongens voelen zich op de training lekker onder hem, Leon is bovendien een correcte man én het is een goedkope oplossing.

De werkelijkheid ligt volledig anders. Nadat de leiding van PSV een paar maanden geleden al eens aanklopte bij Leo Beenhakker om Huub Stevens een handje te helpen, heeft in de afgelopen dagen de top van Feyenoord zich bij de bondscoach van Polen gemeld.

Beide partijen zijn van goede wil en er leeft de intentie om op zo kort mogelijke termijn tot zaken te komen. Het Feyenoord van nu heeft Leo Beenhakker namelijk hard nodig en wel onmiddellijk.

Beenhakker krijgt twee opdrachten; hij moet Feyenoord voor degradatie behoeden en hij moet de weg enigszins plaveien voor de komst, komende zomer, van Mario Been. In feite ligt er voor Beenhakker de tijdelijke dubbelfunctie van technisch directeur/trainer-coach.

Omdat deze kwestie bij de huidige werkgever van Beenhakker nogal gevoelig ligt, gaan de betrokkenen het contact tussen Beenhakker en Feyenoord de komende dagen ontkennen.

Het is maar dat we het weten; deze keer zijn het leugentjes om bestwil, maar het blijft jokken, uiteraard. De ervaring heeft tot nu toe geleerd dat de heer Van Well kan jokken of het gedrukt staat. Zijn eventuele ontkenningen zullen daarom aannemelijk klinken. Maar ook deze keer is het beter er niet in te trappen.

Feyenoord en Don Leo zijn in bespreking, weliswaar ondergronds, maar in volle vaart. Want voor Feyenoord dreigt óók onder Leon Vlemmings het surrealistische scenario van een regelrechte degradatie.

http://www.fr-fanatic.com/2009/01/26/15183/
hotjumper
 hotjumper - maandag 26 januari 2009 - 10:39   quote  deeplink  
Dat wordt nog een spannend verhaal....

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5908
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Feyenoord legt contact met Don Leo









0.0043120