BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Vorm in beeld als opvolger Timmer

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
FR-Fanatic.com
 FR-Fanatic.com - woensdag 11 februari 2009 - 21:07   quote  deeplink  
Henk Timmer past niet in de toekomstplannen van Feyenoord. De Rotterdamse club gaat op zoek naar een nieuwe keeper, die beter past in het elftal dat Mario Been voor ogen heeft.

Michel Vorm is een serieuze kandidaat om Timmer op te volgen. De 25-jarige keeper is met FC Utrecht in gesprek over contractverlenging, maar die onderhandelingen lopen moeizaam. De huidige overeenkomst van Vorm loopt in Utrecht door tot medio 2010. De doelman zelf staat positief tegenover een overstap naar de Kuip.

Been is gecharmeerd van de eenmalig international, maar vraag is wanneer Feyenoord actie kan ondernemen. De Rotterdamse club wacht nog altijd op een technisch directeur en zoekt driftig naar nieuw geld om de huidige selectie te versterken. De besprekingen die momenteel lopen met een groep investeerders, zijn in dat opzicht cruciaal. Voorlopig heeft Feyenoord geen cent te makken.

Dat Been niet verder wil met Timmer, is geen verrassing. De keeper (37) speelt een matig seizoen en komt op een aantal speltechnische gebieden tekort voor het niveau dat Feyenoord nastreeft. Vooral bij voorzetten en diepe ballen buiten zijn doelgebied is Timmer kwetsbaar. Vorm is niet alleen jonger, maar de geboren IJsselsteiner is ook een completere keeper.

Feyenoord is Timmer wel een afkoopsom verschuldigd, gezien de clausule die in Timmers contract was opgenomen. In die passage staat dat de overeenkomst met Timmer automatisch verlengd zou worden, als de keeper dit seizoen minimaal 29 wedstrijden zou spelen.

Dat aantal gaat hij normaal gesproken gemakkelijk halen. Omdat Been richting Feyenoord-directie aangaf geen eerste keeper in Timmer te zien, zijn beide partijen versneld rond de tafel gaan zitten. Doelman en club gaan dan ook ‘in onderling overleg’ uit elkaar.

Interessant worden de ontwikkelingen rondom Roy Makaay, Tim de Cler, Kevin Hofland en Theo Lucius; nog vier routiniers die bij Feyenoord niet meer onomstreden zijn. Been benadrukt nog niet met de clubleiding gesproken te hebben over de selectiespelers met een doorlopend contract, maar duidelijk is dat de coach een nieuwe koers wil varen met Feyenoord. Vorige week sprak Been met de huidige interim-coach Leon Vlemmings.

Feyenoord heeft nog twee talentvolle keepers onder contract, naast routinier Rob van Dijk. De aan Excelsior verhuurde Erwin Mulder wordt een grote toekomst toegedicht, maar de keeper is met zijn negentien jaar nog erg jong. Hetzelfde geldt voor de Braziliaan Darley, nu derde doelman en vaste kracht bij Jong Feyenoord.

http://www.fr-fanatic.com/2009/02/11/15467/
sevillana
 sevillana - woensdag 11 februari 2009 - 21:21   quote  deeplink  
Mulder met zijn 19 jaar nog erg jong? So what? Iker Casillas was ook nog heel jong toen hij 1e keeper van Real Madrid werd!
Els
 Els - donderdag 12 februari 2009 - 23:22   quote  deeplink  
Mulder lijkt het juiste karakter te hbben. Gewoon een kans geven
internationaal
 internationaal - vrijdag 13 februari 2009 - 06:33   quote  deeplink  
als feyenoord vorm echt wil waarom laten zij het vorm en zijn zaakwaarnemer niet weten?Zij weten kennelijk van niets en vorm staat op het punt zijn contract te verlengen zodat feyenoord dan een 3 jarig contract in plaats van een 1 jarig contract moet afkopen wat natuurlijk veel meer geld kost.feyenoord wordt wakker en laat vorm weten dat jullie hem willen kopen en bespaar jezelf veel geld
Feyenoord till i die
 Feyenoord till i die - vrijdag 13 februari 2009 - 10:21   quote  deeplink  
Mulder!!!!!
mdr8
 mdr8 - vrijdag 13 februari 2009 - 10:39   quote  deeplink  
mulder, ik heb vertouwen in die jongen, wordt de nieuwe Ed de Goey!
hotjumper
 hotjumper - vrijdag 13 februari 2009 - 12:42   quote  deeplink  
Mulder, is in iedergeval niet bang om de uitdaging aan te gaan.
reinhard
 reinhard - vrijdag 13 februari 2009 - 14:34   quote  deeplink  
Aan Vorm heb je niks, zeer Matige keeper
Phyxsius
 Phyxsius - vrijdag 13 februari 2009 - 15:20   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 13 februari 2009 - 14:34 schreef reinhard het volgende:
Aan Vorm heb je niks, zeer Matige keeper
Hij heeft op Ramos na de meeste clean-sheets
En dat komt niet door die geweldige verdediging van Utrecht...
hotjumper
 hotjumper - vrijdag 13 februari 2009 - 18:17   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 13 februari 2009 - 15:20 schreef Phyxsius het volgende:

[..]

Hij heeft op Ramos na de meeste clean-sheets
En dat komt niet door die geweldige verdediging van Utrecht...
Hetzelfde geld voor Mulder in de jupiler-league.
sevillana
 sevillana - vrijdag 13 februari 2009 - 20:02   quote  deeplink  
Wat mij betreft knokken Mulder en Vorm het samen uit. Als Timmer weg is en Rob van Dijk ook niet terug keert hebben we iig 2 goede vervangers.
Peer
 Peer - vrijdag 13 februari 2009 - 21:28   quote  deeplink  
Heb Vorm vanavond even gevolgd tegen Willem 2; hij schiet erbarmelijk slecht uit. Kunnen we de ambitie niet verhogen en Gomes eens uitnodigen?
Ronneke
 Ronneke - zaterdag 14 februari 2009 - 13:17   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 13 februari 2009 - 21:28 schreef Peer het volgende:
Heb Vorm vanavond even gevolgd tegen Willem 2; hij schiet erbarmelijk slecht uit. Kunnen we de ambitie niet verhogen en Gomes eens uitnodigen?
Daar heb je keeperstrainers voor. Als ze alles al goed konden dan waren die niet nodig. Vorm is een goede keeper en kan ook nog veel bijleren. Heb je Timmer als eens zien schieten, lijkt wel een flipperkast en hij is 12 jaar ouder dan Vorm, dus..............
antoniorijen
 antoniorijen - zaterdag 14 februari 2009 - 13:24   quote  deeplink  
Ja ze kunnen beter proberen om Gomes vanuit Londen terug naar Nederland te halen, is een veel betere optie
pat
 pat - zaterdag 14 februari 2009 - 14:10   quote  deeplink  
denk dat been babos weer meeneemt lijkt me toch geen verkeerde
jantje 1974
 jantje 1974 - zaterdag 14 februari 2009 - 15:01   quote  deeplink  
Gomes is natuurlijk onmogelijk , Babos te oud en heeft al gefaald in de Kuip dus ook niet zo goed plan , Mulder is goede optie , Darley kan ik nog niet goed inschatten al heeft hij wel een mooie stijl , Vorm is ook wel aardig al geloof ik niet dat hij echt een super,supertopkeeper wordt , Tim Krul is wel echt een toptalent maar zal wel wat duur zijn, mooiste zou natuurlijk zijn Mulder en Darley die t samen uitvechten maar dan moeten ze wel t nivo halen anders heb je een probleem en die beoordeling is aan Leo en Mario die hebben de komende maanden om dat te beoordelen.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3164
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Vorm in beeld als opvolger Timmer









0.0079309