BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: FEYENOORD VOLGT TSJECHISCHE VERDERDIGER SELASSIE

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
scf-rotterdam
 scf-rotterdam - woensdag 06 mei 2009 - 19:25   quote  deeplink  
laat maar komen als hij niet zoveel geld kost
hotjumper
 hotjumper - woensdag 06 mei 2009 - 19:26   quote  deeplink  
haile???
Tim89
 Tim89 - woensdag 06 mei 2009 - 19:27   quote  deeplink  
Waarom gelijk; laat maar komen?

Heb je enig idee wat hij kan? Beetje raar..
hotjumper
 hotjumper - woensdag 06 mei 2009 - 19:28   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 06 mei 2009 - 19:27 schreef Tim89 het volgende:
Waarom gelijk; laat maar komen?

Heb je enig idee wat hij kan? Beetje raar..
omdat hofland en de cler dan op kunnen rotten, lijkt me genoeg toch
scf-rotterdam
 scf-rotterdam - woensdag 06 mei 2009 - 19:29   quote  deeplink  
nou tim heb hem toevallig op het ek zien spelen onder 21 jaar en die kan echt verdedigen is net een type vlaar alleen niet steeds gebleseerd
hotjumper
 hotjumper - woensdag 06 mei 2009 - 19:29   quote  deeplink  
wacht maar tot ie bij ons speelt
scf-rotterdam
 scf-rotterdam - woensdag 06 mei 2009 - 19:30   quote  deeplink  
en hij is jong 22 jaar dus ook verkoopbaar dus zo gek is dat niet tim
hotjumper
 hotjumper - woensdag 06 mei 2009 - 19:31   quote  deeplink  
halen die emperor of ethiopia
Jappie_FEY
 Jappie_FEY - woensdag 06 mei 2009 - 19:32   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 06 mei 2009 - 19:30 schreef scf-rotterdam het volgende:
en hij is jong 22 jaar dus ook verkoopbaar dus zo gek is dat niet tim
geef is wat meer info.............

club
wedstrijden
prijs??
hotjumper
 hotjumper - woensdag 06 mei 2009 - 19:37   quote  deeplink  
Haile Selassie I, Koning der Koningen, Heer der Heeren, zegevierende Leeuw uit de stam van Judah is de 313e koning van alle koningen in Ethiopië en de 113e koning van het christelijke keizerrijk. Hij is ook de 225e directe afstammeling van de Ethiopische vorst Menelik I. Menelik I was de zoon van Koningin Sheba en Koning Salomo (de zoon van Koning David van Israël). Let op de overeenkomst met Openbaringen 5:5 (En een van de ouderlingen zeide tot mij: Ween niet; zie, de Leeuw, Die uit den stam van Juda is, de Wortel Davids, heeft overwonnen, om het boek te openen, en zijn zeven zegelen open te breken). De geschiedenis over Sheba en Salomo is terug te lezen in de Kebra Negast (zie o.a. hoofdstuk 30).

Al verscheidene jaren werd de geboorte van Haile Selassie I voorspeld door astrologen. In 1399 begonnen Pluto en Neptunus naar elkaar toe te gaan. Beide planeten bewogen langs de Heliocentrische lijn en deden er 493 jaar over voordat zij elkaar kruisten. Het moment dat ze elkaar kruisten kwam in juli 1892 en zorgde voor een straling die het sterrenbeeld Leeuw op een mystieke manier deed oplichten. De Leeuw verwijst naar het Bijbelse Huis van Judah. Zie de overeenkomst met de ster van Betlehem die de geboorte van Jezus aankondigde.
Haile Selassie I werd op 23 juli 1892 (de eerste dag van het sterrenbeeld Leeuw!) geboren in de provincie Harrar als Lij Tafari Makonnen. Zijn ouders waren Ras Makonnen (gouverneur van de provincie Harrar) en Waizero Yeshemabeth. Op de dag van zijn geboorte begon het te regenen na een lange periode van droogte.
Lij Tafari was een buitengewoon net en knap kind, welbespraakt en viel op door zijn respect voor ouderen en zijn waardering voor zijn vader Ras Makonnen. Zijn moeder overleed op 14 maart 1894.
Al tijdens zijn jeugd gingen de verhalen over Tafari’s gave om met dieren (vooral leeuwen) te communiceren. De persoonlijke raadslieden die aan hem als kind werden toegewezen schijnen hem gevreesd te hebben om zijn verschijning en uitstraling.

In 1904 werd Lij Tafari, na goedkeuring van keizer Menelik II, gouverneur van een district in de provincie Harrar. Op dat moment kreeg hij (volgens de gewoonte) ook de titel Dejazmatch (betekent zoiets als poortcommandant, vergelijk met graaf). Hij kreeg die titel al op zo’n jonge leeftijd, omdat zijn vader al oud werd. In 1911 trouwde hij met Wayzaro Menen, de dochter van keizer Menelik II. Keizer Menelik II behandelde Lij Tafari als zijn eigen zoon en voorzag een gouden toekomst voor hem. Menelik wist dat Tafari hem zou opvolgen als keizer in plaats van zijn eigen zoon Yasu.

Als student was Tafari buitengewoon intelligent en citeerde hij zonder moeite uit het Boek van Kufale, het Boek van Enoch, Hermas de Herder, Judith, Prediker, Tobit, het Boek van het Licht (Metsahfa Berhan), het Zesde en Zevende Boek van Mozes, het Boek van Eden (die in het geheim in de donkere eeuw uit Genesis geschrapt werd), alle 31 boeken van de Hebreeuwse Bijbel, de 21 boeken van het Nieuwe Testament en een groot aantal apocriefe boeken.
Toen een priester vroeg hoe hij aan deze kennis kwam, vertelde hij dat hij die kreeg op het moment van zijn doop (toen hij 40 dagen oud was). Hij zei zich te herinneren dat toen de priester die de doop uitvoerde, zijn doopnaam Haile Selassie I (Macht van de Drie-eenheid!) uitsprak, en hem in zijn gezicht blies om kwade geesten af te weren, hij zich omhuld voelde door gouden gloed en dat hij op het moment van zalving en aanraking met het doopwater zijn kennis voelde toenemen.
Tijdens en na de jeugd van Tafari gingen er vele geruchten over mysterieuze krachten die hij zou bezitten. Ook zou een abbot (hoogwaardigheidsbekleder) zijn handen hebben onderzocht en tekenen van stigmata hebben geconstateerd. (Rita Marley heeft ook stigmata gezien in de hand van Haile Selassie I toen hij Jamaica bezocht).

In 1916 kreeg hij de titel Ras. In 1917 werd Ras Tafari (betekent: Prins van Vrede, of Hoofd Schepper) benoemd tot regent als opvolger van keizerin Zauditu. In 1928 kreeg Ras Tafari de titel Negus (koning). Op 2 november 1930 werd hij tenslotte gekroond tot keizer. Vanaf dat moment ging Tafari zijn doopnaam Haile Selassie I gebruiken en kreeg de titel Koning der Koningen, Heer der Heeren, zegevierende Leeuw uit de stam van Judah, verdediger van het geloof, gekozene door God.

In 1935 besloot Mussolini het tot dan toe niet gekoloniseerde Ethiopië binnen te vallen. Haile Selassie I vluchtte naar Groot-Brittannië en probeerde daar steun te krijgen voor de vrijheidsstrijd in Ethiopië. Pas toen Italië zich bij Duitsland aansloot in de Tweede Wereldoorlog besloot Groot-Brittannië hulp te bieden.
In 1941 verjoegen Britse militairen en Ethiopische vrijheidsstrijders de Italianen en kwam Haile Selassie I weer op de troon. Haile Selassie I moderniseerde vanaf dat moment het land met onder andere een nieuw belastingstelsel en een democratische grondwet.

Begin jaren zeventig stortte de economie in en in 1974 pleegden militairen een staatsgreep uit. Haile Selassie I werd gevangen genomen. Over zijn mogelijke dood doen vele verhalen de ronde. In 1975 zou Haile Selassie I overleden zijn. Het regime zou hem vermoord hebben en zijn lichaam in zuur hebben gegooid, waardoor er geen lijk was. In 1992 zouden zijn overblijfselen ineens toch gevonden zijn. Deze zijn dan ook herbegraven in 2000 tijdens een officiële staatsbegrafenis. Het schijnt echter dat de gevonden botten helemaal niet van Haile Selassie I zijn. De botten zouden na “reconstructie” langer zijn , dan Haile Selassie I ooit geweest is. Ook zijn er ooggetuigen die vertellen dat zij Haile Selassie I na 1975 hebben zien rondrijden in zijn VW Kever, die hij gebruikte als hij incognito door Ethiopië wilde rijden.
Donoss
 Donoss - woensdag 06 mei 2009 - 19:41   quote  deeplink  
De 22-jarige Tsjechische verdediger van Ethiopische afkomst Theodora Gebre Selassie staat in de belangstelling van een tweetal Nederlandse clubs, dat meldde zijn agent Jiri Stejskal afgelopen dinsdag.

Zowel Feyenoord als NEC hebben interesse in de verdediger van Slavia Praag die momenteel op huurbasis uitkomt voor Slovan Liberec. De interesse van de clubs werd enkele maanden geleden gewekt.

De Nederlandse clubs die naar hem zijn komen kijken bij de wedstrijd Slovan Liberec – Banik Ostrava (0-0) hadden echter pech. Selassie moest na een klein uur het veld verlaten met een blessure en de Tsjech is nog herstellende. “Dus moeten de scouts maar een andere keer terugkomen voor hun openstaande vragen. Dus is het logisch dat er nog geen bod is geweest”, aldus zijn agent.

Selassie kwam vijf keer uit voor het Tsjechische nationale team onder 21 jaar. Klik hier voor het originele artikel.
Peer
 Peer - woensdag 06 mei 2009 - 19:41   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 06 mei 2009 - 19:29 schreef scf-rotterdam het volgende:
nou tim heb hem toevallig op het ek zien spelen onder 21 jaar en die kan echt verdedigen is net een type vlaar alleen niet steeds gebleseerd
Helaas is hij momenteel langdurig gebleseerd!!
Donoss
 Donoss - woensdag 06 mei 2009 - 19:42   quote  deeplink  
© fcslovanliberec.cz - Theodor Gebre Selassie 28.04. - O èeského fotbalového obránce etiopského pùvodu Theodora Gebre Selassieho se zajímají nizozemské kluby. Agentuøe Mediafax tuto informaci v úterý sdìlil hráèùv manažer Jiøí Stejskal.

O dvaadvacetiletého krajního obránce, jenž je hráèem pražské Slavie a momentálnì hostuje ve Slovanu Liberec, projevily zájem týmy nizozemské ligy Feyenoord Rotterdam a NEC Nijmegen už pøed nìkolika mìsíci. "Zástupci nizozemských klubù ho sledují a pøijeli se na nìj podívat pøi utkání Slovanu Liberec s Baníkem Ostrava. Bohužel se Gebre Selassie v tom zápase po necelé hodinì zranil, takže se tahle záležitost musí dokonèit pozdìji. Zatím je to poøád ve stadiu nabídky, nic není uzavøeno," øekl agentuøe Mediafax Jiøí Stejskal.

Theodor Gebre Selassie pøestupoval do Slavie v záøí roku 2007 z druholigové Jihlavy, má ve statistikách celkem 28 zápasù v I. lize v dresu Slavie a Liberce a jednu branku. Na hostování do Liberce byl uvolnìn v záøí roku 2008 a v modrobílém dresu nastoupil k 19 støetnutím. Má pìt startù za reprezentaci ÈR do 21 let.

Tomáš Hodboï / Mediafax, Pavel Skramlík

dit is her originele
puffin
 puffin - woensdag 06 mei 2009 - 19:44   quote  deeplink  
kan 'ie mooi aansluiten bij onze andere 'kwetsbare' verdedigers als Hofland, Lucius. Wat we ver gaan halen, is niet altijd goed. Wellicht nog eens een bod doen op Silva> bij Groningen een puike defender, bij Bassie op het tweede spoor beland en wellicht daardoor betaalbaar.
hotjumper
 hotjumper - woensdag 06 mei 2009 - 19:45   quote  deeplink  
ow het is die hardlopert wr op de lange afstanden
Donoss
 Donoss - woensdag 06 mei 2009 - 19:46   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 06 mei 2009 - 19:44 schreef puffin het volgende:
kan 'ie mooi aansluiten bij onze andere 'kwetsbare' verdedigers als Hofland, Lucius. Wat we ver gaan halen, is niet altijd goed. Wellicht nog eens een bod doen op Silva> bij Groningen een puike defender, bij Bassie op het tweede spoor beland en wellicht daardoor betaalbaar.
krijgen we die oud joden klets weer!!!!!!!!!!!!!!!!
Jappie_FEY
 Jappie_FEY - woensdag 06 mei 2009 - 19:47   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 06 mei 2009 - 19:37 schreef hotjumper het volgende:
Haile Selassie I, Koning der Koningen, Heer der Heeren, zegevierende Leeuw uit de stam van Judah is de 313e koning van alle koningen in Ethiopië en de 113e koning van het christelijke keizerrijk. Hij is ook de 225e directe afstammeling van de Ethiopische vorst Menelik I. Menelik I was de zoon van Koningin Sheba en Koning Salomo (de zoon van Koning David van Israël). Let op de overeenkomst met Openbaringen 5:5 (En een van de ouderlingen zeide tot mij: Ween niet; zie, de Leeuw, Die uit den stam van Juda is, de Wortel Davids, heeft overwonnen, om het boek te openen, en zijn zeven zegelen open te breken). De geschiedenis over Sheba en Salomo is terug te lezen in de Kebra Negast (zie o.a. hoofdstuk 30).

Al verscheidene jaren werd de geboorte van Haile Selassie I voorspeld door astrologen. In 1399 begonnen Pluto en Neptunus naar elkaar toe te gaan. Beide planeten bewogen langs de Heliocentrische lijn en deden er 493 jaar over voordat zij elkaar kruisten. Het moment dat ze elkaar kruisten kwam in juli 1892 en zorgde voor een straling die het sterrenbeeld Leeuw op een mystieke manier deed oplichten. De Leeuw verwijst naar het Bijbelse Huis van Judah. Zie de overeenkomst met de ster van Betlehem die de geboorte van Jezus aankondigde.
Haile Selassie I werd op 23 juli 1892 (de eerste dag van het sterrenbeeld Leeuw!) geboren in de provincie Harrar als Lij Tafari Makonnen. Zijn ouders waren Ras Makonnen (gouverneur van de provincie Harrar) en Waizero Yeshemabeth. Op de dag van zijn geboorte begon het te regenen na een lange periode van droogte.
Lij Tafari was een buitengewoon net en knap kind, welbespraakt en viel op door zijn respect voor ouderen en zijn waardering voor zijn vader Ras Makonnen. Zijn moeder overleed op 14 maart 1894.
Al tijdens zijn jeugd gingen de verhalen over Tafari’s gave om met dieren (vooral leeuwen) te communiceren. De persoonlijke raadslieden die aan hem als kind werden toegewezen schijnen hem gevreesd te hebben om zijn verschijning en uitstraling.

In 1904 werd Lij Tafari, na goedkeuring van keizer Menelik II, gouverneur van een district in de provincie Harrar. Op dat moment kreeg hij (volgens de gewoonte) ook de titel Dejazmatch (betekent zoiets als poortcommandant, vergelijk met graaf). Hij kreeg die titel al op zo’n jonge leeftijd, omdat zijn vader al oud werd. In 1911 trouwde hij met Wayzaro Menen, de dochter van keizer Menelik II. Keizer Menelik II behandelde Lij Tafari als zijn eigen zoon en voorzag een gouden toekomst voor hem. Menelik wist dat Tafari hem zou opvolgen als keizer in plaats van zijn eigen zoon Yasu.

Als student was Tafari buitengewoon intelligent en citeerde hij zonder moeite uit het Boek van Kufale, het Boek van Enoch, Hermas de Herder, Judith, Prediker, Tobit, het Boek van het Licht (Metsahfa Berhan), het Zesde en Zevende Boek van Mozes, het Boek van Eden (die in het geheim in de donkere eeuw uit Genesis geschrapt werd), alle 31 boeken van de Hebreeuwse Bijbel, de 21 boeken van het Nieuwe Testament en een groot aantal apocriefe boeken.
Toen een priester vroeg hoe hij aan deze kennis kwam, vertelde hij dat hij die kreeg op het moment van zijn doop (toen hij 40 dagen oud was). Hij zei zich te herinneren dat toen de priester die de doop uitvoerde, zijn doopnaam Haile Selassie I (Macht van de Drie-eenheid!) uitsprak, en hem in zijn gezicht blies om kwade geesten af te weren, hij zich omhuld voelde door gouden gloed en dat hij op het moment van zalving en aanraking met het doopwater zijn kennis voelde toenemen.
Tijdens en na de jeugd van Tafari gingen er vele geruchten over mysterieuze krachten die hij zou bezitten. Ook zou een abbot (hoogwaardigheidsbekleder) zijn handen hebben onderzocht en tekenen van stigmata hebben geconstateerd. (Rita Marley heeft ook stigmata gezien in de hand van Haile Selassie I toen hij Jamaica bezocht).

In 1916 kreeg hij de titel Ras. In 1917 werd Ras Tafari (betekent: Prins van Vrede, of Hoofd Schepper) benoemd tot regent als opvolger van keizerin Zauditu. In 1928 kreeg Ras Tafari de titel Negus (koning). Op 2 november 1930 werd hij tenslotte gekroond tot keizer. Vanaf dat moment ging Tafari zijn doopnaam Haile Selassie I gebruiken en kreeg de titel Koning der Koningen, Heer der Heeren, zegevierende Leeuw uit de stam van Judah, verdediger van het geloof, gekozene door God.

In 1935 besloot Mussolini het tot dan toe niet gekoloniseerde Ethiopië binnen te vallen. Haile Selassie I vluchtte naar Groot-Brittannië en probeerde daar steun te krijgen voor de vrijheidsstrijd in Ethiopië. Pas toen Italië zich bij Duitsland aansloot in de Tweede Wereldoorlog besloot Groot-Brittannië hulp te bieden.
In 1941 verjoegen Britse militairen en Ethiopische vrijheidsstrijders de Italianen en kwam Haile Selassie I weer op de troon. Haile Selassie I moderniseerde vanaf dat moment het land met onder andere een nieuw belastingstelsel en een democratische grondwet.

Begin jaren zeventig stortte de economie in en in 1974 pleegden militairen een staatsgreep uit. Haile Selassie I werd gevangen genomen. Over zijn mogelijke dood doen vele verhalen de ronde. In 1975 zou Haile Selassie I overleden zijn. Het regime zou hem vermoord hebben en zijn lichaam in zuur hebben gegooid, waardoor er geen lijk was. In 1992 zouden zijn overblijfselen ineens toch gevonden zijn. Deze zijn dan ook herbegraven in 2000 tijdens een officiële staatsbegrafenis. Het schijnt echter dat de gevonden botten helemaal niet van Haile Selassie I zijn. De botten zouden na “reconstructie” langer zijn , dan Haile Selassie I ooit geweest is. Ook zijn er ooggetuigen die vertellen dat zij Haile Selassie I na 1975 hebben zien rondrijden in zijn VW Kever, die hij gebruikte als hij incognito door Ethiopië wilde rijden.
ahhhhh...........die!!!!!HAHAHAHAHAHA
hotjumper
 hotjumper - woensdag 06 mei 2009 - 19:50   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 06 mei 2009 - 19:44 schreef puffin het volgende:
kan 'ie mooi aansluiten bij onze andere 'kwetsbare' verdedigers als Hofland, Lucius. Wat we ver gaan halen, is niet altijd goed. Wellicht nog eens een bod doen op Silva> bij Groningen een puike defender, bij Bassie op het tweede spoor beland en wellicht daardoor betaalbaar.
lul niet zo dom, de Wolf was langdurig geblesseerd toen die gehaald werd. Zeg jij nu maar eens dat we daar nooit iets aan gehad hebben...
Tim89
 Tim89 - woensdag 06 mei 2009 - 19:52   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 06 mei 2009 - 19:29 schreef scf-rotterdam het volgende:
nou tim heb hem toevallig op het ek zien spelen onder 21 jaar en die kan echt verdedigen is net een type vlaar alleen niet steeds gebleseerd
Lijkt me sterk dat je je nu nog een speler van Tjechie onder de 21 jaar kan herinneren..

Maar oke, in je bericht zeg je hier niks over. Op mij kwam het over alsof je je bek maar een gooi gaf zoals de meeste hier doen..
puffin
 puffin - woensdag 06 mei 2009 - 19:52   quote  deeplink  
dat is weer ff geleden, kijk liever in het hier en nogmaals Silva is een echte verdediger, deze jongeman zegt mij helemaal nikssssssss
hotjumper
 hotjumper - woensdag 06 mei 2009 - 19:55   quote  deeplink  
maar die moffen uit het noorden vragen altijd de hoofdprijs
danny four
 danny four - woensdag 06 mei 2009 - 20:08   quote  deeplink  
Dit volgen loopt aardig uit de klauwen,straks Gudde een aangifte voor stalking aan
de kont hangen,bah wat een hobby zeg.
hotjumper
 hotjumper - woensdag 06 mei 2009 - 20:16   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 06 mei 2009 - 20:08 schreef danny four het volgende:
Dit volgen loopt aardig uit de klauwen,straks Gudde een aangifte voor stalking aan
de kont hangen,bah wat een hobby zeg.

is gudde al weg??????
feyenoord fan
 feyenoord fan - woensdag 06 mei 2009 - 20:22   quote  deeplink  
ze moeten eens actie ondernemen want ze hebben al veel spelers weggestuurd maar ze hebben er nog niemand voor terug. De nieuwe shirts zijn er ook nog niet. Het lijkt wel of ze op de geldschieters wachten waar ze toch ook al niet op kunnen vertrouwen.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op woensdag 06 mei 2009 door feyenoord fan --
antoniorijen
 antoniorijen - woensdag 06 mei 2009 - 20:32   quote  deeplink  
Zal wel bij volgen blijven denk ik , verder komen we niet met dit waardeloos bestuur, er had allang een sluitende begroting voor het seizoen 2009-2010 op tafel moeten zijn!!!!
Donoss
 Donoss - woensdag 06 mei 2009 - 20:53   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 06 mei 2009 - 19:55 schreef hotjumper het volgende:
maar die moffen uit het noorden vragen altijd de hoofdprijs
maar die moffen uit het noorden hebben niks meer over die silva te zeggen
Phyxsius
 Phyxsius - woensdag 06 mei 2009 - 21:06   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 06 mei 2009 - 20:53 schreef Donoss het volgende:

[..]

maar die moffen uit het noorden hebben niks meer over die silva te zeggen
Hij bedoeld Ajax...

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op woensdag 06 mei 2009 door Phyxsius --
Heist
 Heist - woensdag 06 mei 2009 - 21:11   quote  deeplink  
Verein (): FC Slovan Liberec
Position: Abwehr
Positionsdetails: defensives Mittelfeld
Länderspiele: 5 Spiele für Tschechien U21
Vertrag bis: 2009
Marktwert: 800.000 €
Spielerberater:
Debüt (Team): 21.09.2008
hotjumper
 hotjumper - woensdag 06 mei 2009 - 21:21   quote  deeplink  
spritzen über die titzen
RuudN
 RuudN - woensdag 06 mei 2009 - 22:28   quote  deeplink  
hebben we geld dan??
hotjumper
 hotjumper - woensdag 06 mei 2009 - 22:42   quote  deeplink  
nein
Jappie_FEY
 Jappie_FEY - woensdag 06 mei 2009 - 23:20   quote  deeplink  
auch nicht ein klein bisschen????
hotjumper
 hotjumper - donderdag 07 mei 2009 - 03:32   quote  deeplink  
Nein wir sind pleite..
Jappie_FEY
 Jappie_FEY - donderdag 07 mei 2009 - 16:22   quote  deeplink  
ah.........
hotjumper
 hotjumper - donderdag 07 mei 2009 - 18:18   quote  deeplink  
kein geloel!
nivek
 nivek - donderdag 07 mei 2009 - 18:28   quote  deeplink  
fussballen!
MarkFR
 MarkFR - donderdag 07 mei 2009 - 18:28   quote  deeplink  
fussball spielen!
Feyenoord till i die
 Feyenoord till i die - donderdag 07 mei 2009 - 19:03   quote  deeplink  
und schnell!!!
Jappie_FEY
 Jappie_FEY - donderdag 07 mei 2009 - 20:45   quote  deeplink  
jawoll!!!!!!!!!!!!!!!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3097
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: FEYENOORD VOLGT TSJECHISCHE VERDERDIGER SELASSIE









0.0112440