BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Evaluatie week 39, eredivisie en beker.

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
MarkFR
 MarkFR - maandag 28 september 2009 - 21:46   quote  deeplink  
Het was me het weekje weer wel. Veel goals en een vol schema met doordeweeks bekerwedstrijden van noord tot zuid en in het weekend weer vol aan de bak voor de competitie.

Vooraf werd gedacht dat de topclubs uit de eredivisie het wel makkelijk zouden krijgen tegen hun jongere en onervarenere collegas. Niets bleek minder waar. Waar AZ het lastig had met het 2e van Ajax, bleef de grotere broer van laatstgenoemde maar net overeind in Apeldoorn tegen AGOVV. Verder bleef PSV vrij gemakkelijk overeind in hun thuiswedstrijd tegen De Graafschap en waren de herboren Rotterdammers van Mario Been op professionele wijze de amateurs uit Harkema de baas. Verder waren er een aantal verrassingen maar de traditionele topdrie en de landskampioen maakte geen fout. De twee bekerfinalisten van vorig jaar maakten ook geen fout en zo blijft het bekertoernooi spannend. Verder was er niet veel opmerkelijks te bevatten behalve dan de poeier van Ron Vlaar die van 58 meter en 13 centimeter de doelman van Harkema wist te verschalken en de 6-6 van Excelsior.

In de competitie waren er vervolgens weinig inspirerende wedstrijden te beleven. De moeilijk draaiende ploeg van Ronald Koeman werd wederom met een nederlaag geconfronteerd. Nu in de Galgenwaard in en tegen Utrecht. Verder wonnen Ajax en PSV hun wedstrijd met ieders een drietal doelpunten en wist Feyenoord hun lastige uitwedstrijd van NAC Breda met 0-2 te winnen. Weliswaar een halfuur zonder aanhang maar wederom een professionele vertoning leverde de ploeg uit De Kuip een overwinning op. Enig minpunt was het opgefokt juichen van Leroy Fer na beide doelpunten. Dit gebeurde in de emotie van de wedstrijd en hij heeft dan ook zijn verontschuldigingen gemaakt aan de aanhang uit Breda. Nu kunnen deze op hun beurt hun verontschuldigingen maken aan het adres van Rob van Dijk. Welke er zeker niet mee zal zitten dat hij met opa wordt toegezongen en mijns inziens is dit alleen maar een compliment want niet veel keepers kunnen zeggen dat ze op 40-jarige leeftijd nog in het doel staan van Feyenoord.

Misschien een beetje laat op de avond maar ik zou graag van jullie willen weten wat jullie er van vinden.
Tim89
 Tim89 - maandag 28 september 2009 - 21:50   quote  deeplink  
Wat is hier de bedoeling van? Alles wat in je verhaaltje staat is al 100x gezegd en/of geschreven.
MarkFR
 MarkFR - maandag 28 september 2009 - 22:00   quote  deeplink  
Oké
RoyLegioen
 RoyLegioen - maandag 28 september 2009 - 22:20   quote  deeplink  
leuk samengevat!
hotjumper
 hotjumper - maandag 28 september 2009 - 22:32   quote  deeplink  
ja

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3166
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Evaluatie week 39, eredivisie en beker.









0.0053219