BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Doelpunt Vlaar verkozen tot mooiste van 2009

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
FeyenoordRandwijk
 FeyenoordRandwijk - woensdag 30 december 2009 - 18:29   quote  deeplink  
De prijs van het Doelpunt van het Jaar uit Nederland ging naar Feyenoord-verdediger Vlaar. In totaal brachten 6974 bezoekers hun stem uit en Vlaar kreeg 769 van die stemmen. Hij verzamelde dezelfde beoordeling als John Goossens (3,70), maar omdat de middenvelder van NEC beduidend minder stemmen kreeg, eindigt hij als tweede. Het brons ging naar Ajacied Demy de Zeeuw, die eind november Brian Vandenbussche kansloos liet met een technisch hoogstandje.

Vlaar maakte zijn prachtige treffer in het bekertoernooi. Op bezoek bij de amateurs van Harkemase Boys kreeg de verdediger de bal na een korte vrije trap aangespeeld en had hij op de eigen speelhelft alle tijd en ruimte om een voortzetting te bedenken. Tot de verbazing van velen koos Vlaar voor een schot en de knal van afstand vloog fantastisch binnen. Coach Henk de Jong van Harkemase Boys kon alleen maar bewondering tonen. "Nu komt Harkemase Boys sowieso voor op iedere uitzending van het Feyenoord-journaal", grijnsde hij na afloop.

Voor Vlaar betekende het doelpunt een absoluut hoogtepunt na een bijzonder zware periode. De verdediger raakte op 16 september 2007 geblesseerd aan zijn knie en stond vervolgens bijna twee jaar langs de kant. Vlaar wanhoopte echter niet, vocht zich terug en verdiende een basisplaats in het elftal van de nieuwe trainer Mario Been. Zijn doelpunt van eigen helft liet zien dat Vlaar weer helemaal terug is. Bondscoach Bert van Marwijk gaf al aan de mandekker te volgen. Hoe mooi wordt 2010 voor de Hensbroeker?

Bron: Voetbalzone

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5173
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Doelpunt Vlaar verkozen tot mooiste van 2009









0.0059499