BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Eric Gudde: Paranoia of Dubbele Agenda?

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
de flh
 de flh - woensdag 17 maart 2010 - 15:55   quote  deeplink  
Eric Gudde is de algemeen directeur van feyenoord. waar de meeste A-D's de hoogste prioriteit geven aan sportieve prestaties icm gezonde financiële huishouding, geldt dat niet voor eric. eric wil vooral uit de schulden komen. ten koste van alles. een gezonde jaarbalans is niet genoeg. zelfs winst maken is ook niet genoeg. financiers die al jaren klaar staan voor de club? ook niet genoeg.
waarom gedraagt eric zich zo? waarom profileert hij zich altijd als het slimste jongetje van de klas?
de club heeft wel vaker onder curatele gestaan, dus kan 't niet zijn. en feyenoord is van een financiële orde dat de huidige schuld geen probleem hoeft te zijn, gezien 't aantal financiers dat zich achter feyenoord heeft geschaard.
Waarom dan als een financiële tiran door de club heen denderen?
Waarom zelfs Mario en Leo van je vervreemden?
als je iedereen tegen je in 't harnas jaagt kunnen er maar een paar redenen zijn Idiotie of Eigenbelang.
Volgens mij is Eric geen idioot,hij maakt heel handig gebruik v sentimenten
de flh
 de flh - woensdag 17 maart 2010 - 16:10   quote  deeplink  
De sentimenten van de huidige crisis hebben haar sporen achtergelaten in de samenleving. elke supporter zal nu begrijpen dat er bezuinigd moet worden. juist van dat sentiment maakt eric handig gebruik om de macht in de kuip naar zich toe te halen.
Ten koste van Leo & Mario.
Waarom doet hij dit dan wel?

Één reden, Carrière!

het staat gewoon heel goed op je cv als je een arme club in een paar jaar uit de schulden haalt. dan zit je voor de rest van je carriere gebakken. niet alleen in de voetballerij, maar ook in 't bedrijfsleven en de ambtenarij. ' kostenreductie' gaat 't toverwoord worden van 't aankomende decennium. als je ebt beheers dan ben je overal welkom.
Daar komt nog bij dat 'financiën' de enige mogelijkheid is om zijn macht aankomt.. wat betreft voetbal-knowhow is 't natuurlijk een dwerg in vergelijking met Leo & Mario.
Tot slot zal eric's vorige werkgever, gemeente rotterdam, eric dankbaar zijn als feyenoord behalve 't stadion niet om extra geld komt aankloppen zoals andere clubs..
de flh
 de flh - woensdag 17 maart 2010 - 16:14   quote  deeplink  
voor rotterdam is dat de beste deal. wél geld voor een stadion dat heel rotterdam zuid moet revitaliseren, maar géén geld voor het beleid vande club zelf. hun voormalige werknemer eric Gudde moet daar op toezien.
FeyenoordRandwijk
 FeyenoordRandwijk - woensdag 17 maart 2010 - 16:21   quote  deeplink  
Hoezo zit je gebakken als je Feyenoord uit de schulden zou helpen? Peter Bosz heeft - met vogelzang - de schuld ook naar beneden gezet, maar wat ie met het 'nieuwe' geld deed was bedroevend
johand
 johand - woensdag 17 maart 2010 - 16:21   quote  deeplink  
Dit moet toch wel de grootste idioterie zijn die ik vandaag heb gehoord! Wees verdomme blij dat de club zich niet verder in de schuld werkt, die financiers willen op een bepaald moment toch wel de centjes terug!
de flh
 de flh - woensdag 17 maart 2010 - 16:25   quote  deeplink  
Eric Gudde maakt de club kapot voor zijn eigen carriere en machtspelletjes.
Vieze furrrrr
 Vieze furrrrr - woensdag 17 maart 2010 - 16:33   quote  deeplink  
de flh ziet blijkbaar liever dat Feyenoord niet meer bestaat dan dat het 5 jaar weg is uit de top 5. Er gaan nog veel meer clubs omvallen en ik wil niet dat Feyenoord dat lot ook ondergaat. Gudde ziet dat precies hetzelfde, en als een club financieel gezond is kwakkelen we misschien een keer niet zo, en kunnen we af en toe een fatsoenlijke speler kopen. Geduld....
bram
 bram - woensdag 17 maart 2010 - 16:34   quote  deeplink  
Gudde doet het gewoon goed,als je steeds met ellende moet komen maak je jezelf niet poulair.
serge-fr
 serge-fr - woensdag 17 maart 2010 - 16:37   quote  deeplink  
En wat is je probleem met Gudde dan??? Als hij in staat is om Feyenoord op een snelle maar veilige manier uit de schulden te halen dan is daar toch niks mee??
We zullen de komende jaren met de subtop mee moeten doen, en gewoon europees voetbal moeten halen om uit de schulden te moeten komen. En als hij het voor elkaar krijgt om ook de gemeente Rotterdam mee te laten betalen aan de nieuwe kuip, what ever!!! Zowel Feyenoord als de gemeente Rotterdam heeft daar financieel baat bij. Ze zullen beiden deze investering ooit met winst beklinken. Het is voor beide een boost voor de toekomst. En als dit goed is voor de carriere van Gudde, so what?? Vergeet niet dat hij de financiele rotzooi van Bosz en Gullit op moet ruimen, ik zou voor minder... En als Rotterdam daar beter van wordt is goed voor de economie van Nederland. Maakt de kans op een WK in Nederland groter. En stel als daar ook nog de wk-finale wordt gespeeld en in de toekomst nog champions league finales, tel uit je winst. Oftewel: Gudde, goed bezig...
Milo
 Milo - woensdag 17 maart 2010 - 16:38   quote  deeplink  
geen mening
Allesof niets
 Allesof niets - woensdag 17 maart 2010 - 16:56   quote  deeplink  
Eerst zorgen dat de financien op order zijn daarna de resultaten op het veld. Andersom werkt niet zoals we hebben gezien met de aankopen Hofland, De Cler, Makaay, v. Bronkhorst...... Als het nodig is om spelers te verkopen moet dat gebeuren, de resultaten komen wel weer als we geduld hebbemn. Kortom: Gudde goed bezig!
Feyenoord till i die
 Feyenoord till i die - woensdag 17 maart 2010 - 17:20   quote  deeplink  
Gudde moeten ze per direct ontslaan!!! Even fout als die mannen ten tijde van Bosz de eer aan zichzelf hebben gehouden. Is niks en word ook nooit wat.
FeyenoordRandwijk
 FeyenoordRandwijk - woensdag 17 maart 2010 - 17:20   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 17:20 schreef Feyenoord till i die het volgende:
Gudde moeten ze per direct ontslaan!!! Even fout als die mannen ten tijde van Bosz de eer aan zichzelf hebben gehouden. Is niks en word ook nooit wat.
Heb je daar ook verklaringen voor??
de flh
 de flh - woensdag 17 maart 2010 - 17:22   quote  deeplink  
Onzin! als Gudde zijn zin krijgt, dan verkopen we vlaar, fer en wijnaldum. de oudjes moeten er zowiezo uit.
ER KOMT ALLEEN HELEMAAL NIKS VOOR TERUG!
en we gaan wéér degradatievoetbal spelen gvd! erger dan vorig seizoen.
feyenoord is een topclub, geen opstapje voor mislukte ambtenaren.
FeyenoordRandwijk
 FeyenoordRandwijk - woensdag 17 maart 2010 - 17:24   quote  deeplink  
Jullie zijn allemaal een stelletje zeikers, Gudde moet het vuile werk opknappen maar als jullie het niet kunnen verkroppen dat Feyenoord de komende jaren middenmoot gaat spelen dan stap je toch lekker over naar die club uit Amsterdam joh!!
Feyenoord till i die
 Feyenoord till i die - woensdag 17 maart 2010 - 17:24   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 17:20 schreef FeyenoordRandwijk het volgende:

[..]

Heb je daar ook verklaringen voor??
Ik denk niet dat ik daar weer over hoef te beginnen. Ga maar terug bladeren in de oude topics ten tijde van de val van Bosz!! Ben klaar met die man. Verspil alweer teveel tijd aan hem op dit moment.
FeyenoordRandwijk
 FeyenoordRandwijk - woensdag 17 maart 2010 - 17:26   quote  deeplink  
Wie moet je er dan neer zetten volgens jou?? Het enige wat Gudde kan doen is saneren, saneren, saneren en wij katten hem af
hotjumper
 hotjumper - woensdag 17 maart 2010 - 17:26   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 16:38 schreef Milo het volgende:
geen mening
heb niks met die man, nietszeggend figuur, zie liever een wat kleurrijker figuur als voorzitter, maar ja dat werkt ook niet altijd (zie van der Herik). Ik mis bij Gudde het onvoorwaardelijke clubgevoel. Misschien is het een leuk baantje voor Wouter Bos, die is financieel onderlegd, Feyenoord fan en misschien kan hij zijn vriendje aboutaleb een beetje in toom houden hahahahahahahaha
de flh
 de flh - woensdag 17 maart 2010 - 17:27   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 17:24 schreef FeyenoordRandwijk het volgende:
Jullie zijn allemaal een stelletje zeikers, Gudde moet het vuile werk opknappen maar als jullie het niet kunnen verkroppen dat Feyenoord de komende jaren middenmoot gaat spelen dan stap je toch lekker over naar die club uit Amsterdam joh!!
Iedereen is gek behalve jij zeker?
Mensen zoals jij helpen de club naar de 1e DIVISIE
hotjumper
 hotjumper - woensdag 17 maart 2010 - 17:27   quote  deeplink  
Die jacobs zouden ze eens het maasgebouw moeten uitjagen.
de flh
 de flh - woensdag 17 maart 2010 - 17:29   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 17:27 schreef hotjumper het volgende:
Die jacobs zouden ze eens het maasgebouw moeten uitjagen.
Helemaal mee eens.
Feyenoord till i die
 Feyenoord till i die - woensdag 17 maart 2010 - 17:30   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 17:26 schreef FeyenoordRandwijk het volgende:
Wie moet je er dan neer zetten volgens jou?? Het enige wat Gudde kan doen is saneren, saneren, saneren en wij katten hem af
WOUTER BOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vind het een lul maar die kan wel deze taak aan! En is een onvoorwaardelijke Feyenoordfan!!! Straalt nu al van hem af.
FeyenoordRandwijk
 FeyenoordRandwijk - woensdag 17 maart 2010 - 17:31   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 17:27 schreef de flh het volgende:

[..]

Iedereen is gek behalve jij zeker?
Mensen zoals jij helpen de club naar de 1e DIVISIE
Omgekeerde wereld, niet? Jij vind dat iemand die sinds hij hier zit een schuld van 30 Miljoen weg moet werken nu op moet rotten, omdat hij nieuwe aankopen binnenhaalt bij evt. vertrek van een paar sterkhouders? Jammer voor je dat we Peter Bosz niet meer hebben, die deed dat nl.......... en nu moet Gudde het vuile werk opknappen.

Misschien minder bekend, maar Jan Reker heeft ook het vuile werk op moeten knappen van Hiddink en van Raaij!! die word ook uitgekotst door figuren als jij die alleen maar een fantastisch Feyenoord willen zien met resultaten. Stap lekker over zeg ik dan.
hotjumper
 hotjumper - woensdag 17 maart 2010 - 17:33   quote  deeplink  
persoonlijk denk ik dat gudde weinig in de pap te brokkelen heeft, is gewoon de trekpop van de RvC en het bestuur.
Feyenoord till i die
 Feyenoord till i die - woensdag 17 maart 2010 - 17:34   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 17:31 schreef FeyenoordRandwijk het volgende:

[..]

Omgekeerde wereld, niet? Jij vind dat iemand die sinds hij hier zit een schuld van 30 Miljoen weg moet werken nu op moet rotten, omdat hij nieuwe aankopen binnenhaalt bij evt. vertrek van een paar sterkhouders? Jammer voor je dat we Peter Bosz niet meer hebben, die deed dat nl.......... en nu moet Gudde het vuile werk opknappen.

Misschien minder bekend, maar Jan Reker heeft ook het vuile werk op moeten knappen van Hiddink en van Raaij!! die word ook uitgekotst door figuren als jij die alleen maar een fantastisch Feyenoord willen zien met resultaten. Stap lekker over zeg ik dan.
Niet Peter Bosz maar Wouter Bos!!! Gek met je jammer dat we Bosz niet meer hebben.
FeyenoordRandwijk
 FeyenoordRandwijk - woensdag 17 maart 2010 - 17:36   quote  deeplink  
dat bedoelde ik sarcastisch... had verwacht dat jij dat wel zou weten
Feyenoord till i die
 Feyenoord till i die - woensdag 17 maart 2010 - 17:40   quote  deeplink  
WOUTER BOS!!!!!
craven
 craven - woensdag 17 maart 2010 - 18:46   quote  deeplink  
zie door het bosz de bomen niet meer...
FeyenoordRandwijk
 FeyenoordRandwijk - woensdag 17 maart 2010 - 18:47   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 18:46 schreef craven het volgende:
zie de bomen in het bosz niet meer
opletten hé hahahaha
craven
 craven - woensdag 17 maart 2010 - 18:48   quote  deeplink  
sjee nog steeds die truukjes? jij benjt toch stiekem ook niet obiku he?
Jappie_FEY
 Jappie_FEY - woensdag 17 maart 2010 - 19:01   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 18:46 schreef craven het volgende:
zie de bomen door het bosz niet meer
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 18:47 schreef FeyenoordRandwijk het volgende:

[..]

opletten hé hahahaha
OPLETTEN HÉ hahahaha
FeyenoordRandwijk
 FeyenoordRandwijk - woensdag 17 maart 2010 - 19:04   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 19:01 schreef Jappie_FEY het volgende:

[..]

[..]

OPLETTEN HÉ hahahaha
Het is IN!!
Leon FR1908
 Leon FR1908 - woensdag 17 maart 2010 - 21:00   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 17:31 schreef FeyenoordRandwijk het volgende:

[..]

Omgekeerde wereld, niet? Jij vind dat iemand die sinds hij hier zit een schuld van 30 Miljoen weg moet werken nu op moet rotten, omdat hij nieuwe aankopen binnenhaalt bij evt. vertrek van een paar sterkhouders? Jammer voor je dat we Peter Bosz niet meer hebben, die deed dat nl.......... en nu moet Gudde het vuile werk opknappen.

Misschien minder bekend, maar Jan Reker heeft ook het vuile werk op moeten knappen van Hiddink en van Raaij!! die word ook uitgekotst door figuren als jij die alleen maar een fantastisch Feyenoord willen zien met resultaten. Stap lekker over zeg ik dan.
Heel leuk maar Gudde maakte geen gebruik van een droomstart.De Guzman verkopen voor 14 miljoen aan Man City.Nu wil hij ook Vlaar Wijnaldum en Fer voor een bod van 5 miljoen van de hand doen...Volgens Mario vechten Leo en hij dat ze dat bedrag naar boven moeten gooien voor 7 miljoen als het toch moet.Leo en zeker Mario willen juist deze talenten behouden omdat zij de visie hebben juist geld te gaan verdienen met deze jongens door te voetballen..

ER MOETEN MENSEN WEG BIJ FEYENOORD.....GUDDE EN JACOBS OPDONDEREN EN SNEL...

Nog ff wat betreft Wotte Gullit onder de leiding van de GKL..
Het heeft altijd geklopt wat de GKL heeft gezegt.De schuld is misschien wel 35 miljoen
de waarde staat op het veld.Kuijt 19 miljoen Ghaly 4 Miljoen Castelen 6 Miljoen Kalou 7 miljoen Bastos 2 miljoen Gibbs 3 miljoen enzo enzo....Als je alle transfers van de spelers ten tijde bij elkaar opteld hou je zelfs nog over....
Dus oke het waren geen toppers Wotte en Gullit maar daar kan je de ellende van nu niet
meer aan koppelen..

De schulden van nu zijn gekomen omdat Bosz 25 miljoen talentpool + 15 miljoen aan certificaten heeft besteed aan de aankopen De Cler Tomasson Gio Makaay en Hofland (landzaat)..Het leukste is dat de helft ervan weg is gegaan aan het uitbetalen aan salarisen...Echt dat mensen nu nog over de GKL lullen is mij een raadsel...

BOSZ is een hond en JACOBS is een hyena in schaapskleren...En GUDDE die het een beetje recht had kunnen breien een lampenkap die beter bij psv past....

Dat je geen aankopen kan doen daar moeten we als supporter mee leren leven.
Maar dat ze nu onze talenten gaan verpatsen voor een minimaalbedrag is zelfmoord
voor hun dan onthoudbare posities......
25% meer vragen voor seizoenkaarten oke maar als ze het flikken om 1 van onze talenten
voor onder de 10 tot 15 miljoen te verkopen ,dan steek ik het maasgebouw in de fik....:P

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op woensdag 17 maart 2010 door Leon FR1908 --
derq
 derq - woensdag 17 maart 2010 - 21:04   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 21:00 schreef Leon FR1908 het volgende:

maar als ze het flikken om 1 van onze talenten
voor onder de 10 tot 15 miljoen verkopen ,dan steek ik het maasgebouw in de fik....
En wat moet dat allemaal wel niet kosse dan?
Leon FR1908
 Leon FR1908 - woensdag 17 maart 2010 - 21:06   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 21:04 schreef derq het volgende:

[..]

En wat moet dat allemaal wel niet kosse dan?
1 doosie lucifers en 5 liter benzine mwah een juutje denk?
Jappie_FEY
 Jappie_FEY - woensdag 17 maart 2010 - 21:22   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 21:06 schreef Leon FR1908 het volgende:

[..]

1 doosie lucifers en 5 liter benzine mwah een juutje denk?
lucifers krijg je van mij;)
hotjumper
 hotjumper - woensdag 17 maart 2010 - 21:26   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 19:07 schreef FeyenoordRandwijk het volgende:
sorry,,, ik boycott producten waaraan Amerika verbonden is, nog meer bewijs?
dan beperk je je vreselijk
hotjumper
 hotjumper - woensdag 17 maart 2010 - 21:29   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 21:04 schreef derq het volgende:

[..]

En wat moet dat allemaal wel niet kosse dan?
hier een filmpje van randwijk met z'n mattie

Jappie_FEY
 Jappie_FEY - woensdag 17 maart 2010 - 21:31   quote  deeplink  
hahahahahahaha.............wat een sukkel
Leon FR1908
 Leon FR1908 - woensdag 17 maart 2010 - 21:44   quote  deeplink  
hahahahahahahahahaaha wtf hahaha
sevillana
 sevillana - woensdag 17 maart 2010 - 21:48   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 17:26 schreef hotjumper het volgende:

[..]

heb niks met die man, nietszeggend figuur, zie liever een wat kleurrijker figuur als voorzitter, maar ja dat werkt ook niet altijd (zie van der Herik). Ik mis bij Gudde het onvoorwaardelijke clubgevoel. Misschien is het een leuk baantje voor Wouter Bos, die is financieel onderlegd, Feyenoord fan en misschien kan hij zijn vriendje aboutaleb een beetje in toom houden hahahahahahahaha
vind 't wel een strak plan, dan heeft ie sowieso wat meer tijd voor z'n kids dan dat ie als politicus zou hebben. laat maar komen dan.
Leon FR1908
 Leon FR1908 - woensdag 17 maart 2010 - 22:21   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 21:00 schreef Leon FR1908 het volgende:

[..]

Heel leuk maar Gudde maakte geen gebruik van een droomstart.De Guzman verkopen voor 14 miljoen aan Man City.Nu wil hij ook Vlaar Wijnaldum en Fer voor een bod van 5 miljoen van de hand doen...Volgens Mario vechten Leo en hij dat ze dat bedrag naar boven moeten gooien voor 7 miljoen als het toch moet.Leo en zeker Mario willen juist deze talenten behouden omdat zij de visie hebben juist geld te gaan verdienen met deze jongens door te voetballen..

ER MOETEN MENSEN WEG BIJ FEYENOORD.....GUDDE EN JACOBS OPDONDEREN EN SNEL...

Nog ff wat betreft Wotte Gullit onder de leiding van de GKL..
Het heeft altijd geklopt wat de GKL heeft gezegt.De schuld is misschien wel 35 miljoen
de waarde staat op het veld.Kuijt 19 miljoen Ghaly 4 Miljoen Castelen 6 Miljoen Kalou 7 miljoen Bastos 2 miljoen Gibbs 3 miljoen enzo enzo....Als je alle transfers van de spelers ten tijde bij elkaar opteld hou je zelfs nog over....
Dus oke het waren geen toppers Wotte en Gullit maar daar kan je de ellende van nu niet
meer aan koppelen..

De schulden van nu zijn gekomen omdat Bosz 25 miljoen talentpool + 15 miljoen aan certificaten heeft besteed aan de aankopen De Cler Tomasson Gio Makaay en Hofland (landzaat)..Het leukste is dat de helft ervan weg is gegaan aan het uitbetalen aan salarisen...Echt dat mensen nu nog over de GKL lullen is mij een raadsel...

BOSZ is een hond en JACOBS is een hyena in schaapskleren...En GUDDE die het een beetje recht had kunnen breien een lampenkap die beter bij psv past....

Dat je geen aankopen kan doen daar moeten we als supporter mee leren leven.
Maar dat ze nu onze talenten gaan verpatsen voor een minimaalbedrag is zelfmoord
voor hun dan onthoudbare posities......
25% meer vragen voor seizoenkaarten oke maar als ze het flikken om 1 van onze talenten
voor onder de 10 tot 15 miljoen te verkopen oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
Hier ik bedoel maar GUDDE EN JACOBS oprotten..

Volgens de nieuwe uitgave van Voetbal International heeft de directie een minimumbedrag gesteld van 5 miljoen euro dat gezichtsbepalende spelers moeten opbrengen alsvorens Feyenoord ze zal laten staan.

Been en Beenhakker zijn het daar niet mee eens en strijden ervoor dat dit bedrag wordt opgetrokken naar minimaal zeven miljoen euro om de kans te vergroten dat talenten behouden kunnen blijven.

Beenhakker laat weten bezorgd te zijn dat spelers als Vlaar en Fer interessant worden voor topclubs en zij dan te goedkoop vertrekken vanwege de financiele situatie bij Feyenoord.
sevillana
 sevillana - woensdag 17 maart 2010 - 22:33   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 22:21 schreef Leon FR1908 het volgende:

[..]

Hier ik bedoel maar GUDDE EN JACOBS oprotten..

Volgens de nieuwe uitgave van Voetbal International heeft de directie een minimumbedrag gesteld van 5 miljoen euro dat gezichtsbepalende spelers moeten opbrengen alsvorens Feyenoord ze zal laten staan.

Been en Beenhakker zijn het daar niet mee eens en strijden ervoor dat dit bedrag wordt opgetrokken naar minimaal zeven miljoen euro om de kans te vergroten dat talenten behouden kunnen blijven.

Beenhakker laat weten bezorgd te zijn dat spelers als Vlaar en Fer interessant worden voor topclubs en zij dan te goedkoop vertrekken vanwege de financiele situatie bij Feyenoord.
over triest gesproken
Leon FR1908
 Leon FR1908 - woensdag 17 maart 2010 - 22:35   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 maart 2010 - 22:33 schreef sevillana het volgende:

[..]

over triest gesproken
.
bram
 bram - donderdag 18 maart 2010 - 08:59   quote  deeplink  
de talenten die we nu hebben zijn eigenlijk over twee jaar pas op hun best,tot die tijd kunnen wij er veel plezier aan beleven en hebben dan de tijd om nieuwe talenten op te leiden.
Feyenoord till i die
 Feyenoord till i die - donderdag 18 maart 2010 - 10:11   quote  deeplink  
Gudde en Jacobs per direct op non-actief!!!
Welkom Wouter Bos!

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 18 maart 2010 door Feyenoord till i die --
bram
 bram - donderdag 18 maart 2010 - 10:21   quote  deeplink  
we kunnen ook dirk scheringa vragen om de boel op de rails te zetten,hij heeft vast nog wel een paar stuivers overgehouden.
Milo
 Milo - donderdag 18 maart 2010 - 10:26   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 18 maart 2010 - 10:21 schreef bram het volgende:
we kunnen ook dirk scheringa vragen om de boel op de rails te zetten,hij heeft vast nog wel een paar stuivers overgehouden.
nog niet eens zo'n slecht idee
hotjumper
 hotjumper - donderdag 18 maart 2010 - 10:34   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 18 maart 2010 - 10:26 schreef Milo het volgende:

[..]

nog niet eens zo'n slecht idee
haal dan jorien terug
Milo
 Milo - donderdag 18 maart 2010 - 10:35   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 18 maart 2010 - 10:34 schreef hotjumper het volgende:

[..]

haal dan jorien terug
Daar kan ik alleen maar van dromen

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3096
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Eric Gudde: Paranoia of Dubbele Agenda?









0.0069470