BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: EXCLUSIEF - Jong Feyenoord - Excelsior

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
Quiroz
 Quiroz - donderdag 30 september 2010 - 14:13   quote  deeplink  
Jong Feyenoord/Excelsior heeft woensdagavond het uitduel met Jong FC Groningen met 0-2 gewonnen. Door de zege behoudt de ploeg van trainer André Hoekstra de ongeslagen status in de eredivisie voor beloftenelftallen en is het opgeklommen naar de vierde plaats. Bruno Martins Indi maakte in Groningen zijn rentree nadat hij drie wedstrijden aan de kant was gebleven vanwege een schorsing na een rode kaart tegen NAC Breda. De jeugdinternational luisterde zijn comeback op met een treffer. Tobias Waisapy zorgde voor het andere Rotterdamse doelpunt.

Al na twintig minuten spelen stond de eindstand op het scorebord in Groningen. Na een kwartier nam Jerson Ribeiro plaats achter een vrije trap en de middenvelder zag zijn spelhervatting doeltreffend worden verlengd door Martins Indi, die in niets liet merken enkele weken geen wedstrijden te hebben gespeeld. De jeugdinternational speelde centraal in de defensie een degelijke wedstrijd.

Vijf minuten na de openingstreffer was ook het tweede Rotterdamse doelpunt een feit. Nayib Lagouireh zette vanaf de rechterflank goed voor, waarna gelegenheidsaanvaller Tobias Waisapy de bal binnenkopte. ´Uitgerekend de kleinste man van het veld´, lachte Hoekstra na afloop. ´De eerste helft was sterk van onze kant en zeker over de rechterkant werden we vaak gevaarlijk. Dat hebben we in doelpunten uit weten te drukken en daar ben ik tevreden over.´

Volgens afspraak haalde de oefenmeester in de rust Lagouireh naar de kant en bracht Shabir Isoufi als zijn vervanger, waardoor er in de tweede helft met diezelfde Isoufi, Adnan Alisic en Waisapy geen enkele aanvaller in de voorhoede stond. ´Dan wordt het vanzelf lastiger om diepgang in het spel te houden´, zei Hoekstra. ´We kwamen daardoor onder druk te staan en hebben met kunst en vliegwerk de voorsprong over de streep getrokken, al was de uitslag zeker terecht.´

Jong FC Groningen Jong Feyenoord/Excelsior 0-2

Scoreverloop:

15 0-1 Martins Indi
20 0-2 Waisapy

Opstelling Jong Feyenoord/Excelsior: Van Haeften; Ramsteijn (66 Eekman), A Cohen, Martins Indi, Lumb; Van Haeren, Ribeiro, Auassar; Lagouireh (46 Isoufi), Alisic (46 Mossaoui) en Waisapy.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 30 september 2010 door Boudewijn --
el-loco
 el-loco - donderdag 30 september 2010 - 14:31   quote  deeplink  
ik begrijp niet goed dat jong feyenoord excelsior zo goed presteert en het eerste van feyenoord bagger! complimenten!
craven
 craven - donderdag 30 september 2010 - 14:32   quote  deeplink  
ik wel, niveau verschil...
Feyenoord till i die
 Feyenoord till i die - donderdag 30 september 2010 - 14:41   quote  deeplink  
Het is gewoon het probleem dat wij op dit moment twee beloften elftallen hebben en het echte beloften elftal op een lager niveau acteert!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3165
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: EXCLUSIEF - Jong Feyenoord - Excelsior









0.0067949