BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: 'Beenhakker mag niet vertrekken bij Feyenoord' (bron: Feyenoord.nl)

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sevillana
 sevillana - donderdag 21 oktober 2010 - 13:51   quote  deeplink  
Directie en Raad van Commissarissen van Feyenoord hebben de laatste dagen met stijgende verbazing kennis genomen van berichten in de media over een naderend vertrek van technisch directeur Leo Beenhakker.

In de berichtgeving wordt gesuggereerd dat de club het aflopende contract met Beenhakker voortijdig wil beƫindigen, dan wel dat de overeenkomst aan het einde van het lopende seizoen in elk geval niet zal worden verlengd.

Het feit dat er op dit moment nog niet met Leo Beenhakker is gesproken over de toekomst na dit seizoen, wordt daarbij genoemd als belangrijkste vingerwijzing dat Feyenoord niet door zou willen met haar technisch directeur.

De clubleiding hecht er naar aanleiding van deze geruchtenstroom aan te verklaren dat een verlenging of een beƫindiging op dit moment nog helemaal niet aan de orde is. In de in oktober 2009 afgesloten overeenkomst tussen Feyenoord en Leo Beenhakker is opgenomen dat partijen de aflopende samenwerking voor 1 februari 2011 evalueren, en dat er aan de hand daarvan wordt gesproken over het al dan niet aangaan van een nieuwe overeenkomst.

'Dat er tot dusver niet is gesproken over al dan niet verlengen is dus helemaal niet vreemd. Ik ben daar nu ook helemaal niet mee bezig', aldus Leo Beenhakker. Hetgeen door algemeen directeur Eric Gudde wordt beaamd. 'Er is op dit gebied niets bijzonders aan de hand. Het proces verloopt straks gewoon zoals we dat in 2009 al met elkaar hebben afgesproken.'

Investeerders ontkennen dat ze van Beenhakker af willen

De berichtgeving over het vertrek van Leo Beenhakker bij Feyenoord is ook niet afkomstig van de investeerders. RTV Rijnmond heeft een aantal invloedrijke vertegenwoordigers van die investeerders gesproken en die ontkennen met klem dat ze van de technisch directeur af willen.

Zijn tussenrapport is niet goed, maar een vertrek is wat ons betreft niet aan de orde, zegt een van hen. Sterker nog: de deal met Feyenoord over de aankoop van aandelen is nog lang niet rond en dus hebben wij formeel niets te zeggen over deze kwestie. De investeerders reageren op berichtgeving in diverse media waarin wordt gesuggereerd dat Beenhakker het veld moet ruimen.
craven
 craven - donderdag 21 oktober 2010 - 13:52   quote  deeplink  
tsjaaaaaaaaaa.............
Stylzz
 Stylzz - donderdag 21 oktober 2010 - 14:28   quote  deeplink  
Ok mensen, gewoon doorlopen, niets te zien hier.
feyenoord-rotterdam
 feyenoord-rotterdam - donderdag 21 oktober 2010 - 14:35   quote  deeplink  
lolXD
Milo
 Milo - donderdag 21 oktober 2010 - 15:02   quote  deeplink  
gaap
Red
 Red - donderdag 21 oktober 2010 - 15:47   quote  deeplink  
....like i said. met een korreltje zout nemen al die mediashit.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5924
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: 'Beenhakker mag niet vertrekken bij Feyenoord' (bron: Feyenoord.nl)









0.0065829