BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: 'Bellamy bij promotie Cardiff City transfervrij'

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
el1986
 el1986 - woensdag 08 december 2010 - 12:23   quote  deeplink  
http://www.fr12.nl/nieuws/nieuws/13101--bellamy-bij-promotie-cardiff-city-transfervrij-.html

De mogelijkheid dat Craig Bellamy volgend seizoen bij Feyenoord speelt, is zeker aanwezig. De aanvaller, die op huurbasis bij Cardiff City speelt, zei eerder bij promotie naar Feyenoord te komen. Dit lijkt geen luchtkasteel, omdat de Welshman in zijn contract een clausule zou hebben staan, waardoor hij bij promotie transfervrij is. Manchester City, dat hem uitleent aan Cardiff, zou de speler graag zien verkassen.

Clausule
De speler komt op het moment op huurbasis uit voor Cardiff City, de club uit zijn geboortestad. Broodheer Manchester City neemt echter zijn volledige salaris voor zijn rekening. De clubs hebben bij het afsluiten van het huurcontract wel afgesproken dat, mocht Cardiff promoveren naar de hoogste Engelse divisie, er 800.000 euro moet worden betaald aan Manchester City. Bellamy zegt zelf transfervrij te mogen vertrekken, mocht hij promotie bewerkstelligen met de Welshe formatie. Dit ondanks zijn tot 2013 doorlopende contract.

Addertje onder het gras
Geconfronteerd met het bericht over een mogelijke clausule, reageerde Raymond Salomon, manager Communicatie van Feyenoord enthousiast. Hij bleef echter voorzichtig. 'Als het waar is dat er een dergelijke clausule bestaat, zullen we dat zeker onderzoeken,' vertelde hij. Salomon vindt het mooi dat een speler van het kaliber van Bellamy graag bij Feyenoord wil spelen. 'Maar het is bijna te mooi om waar te zijn als hij zegt dat hij voor niks wil komen, we willen eerst zien of er geen addertje onder het gras zit.'

Bewondering
De Welshman vertelde negen Feyenoord-supporters over de clausule en zijn wens om ooit nog voor de Rotterdamse club te voetballen. 'Jullie club staat in de onderste regionen van de competitie, maar toch zitten er veertigduizend bezoekers op de tribune. Dat is echt geweldig,' sprak de zestigvoudig international zijn bewondering uit. De groep Feyenoord-aanhangers was naar Cardiff afgereisd om Bellamy een bedrukt shirt aan te bieden van de Stadionclub. Daarnaast overhandigden zij een petitie, die was getekend door talloze supporters die de aanvaller graag naar Rotterdam zien komen. Lees vandaag meer over de gebeurtenissen van de supoortersgroep tijdens hun trip naar Wales.
craven
 craven - woensdag 08 december 2010 - 12:25   quote  deeplink  
zie topic hierboven...
el1986
 el1986 - woensdag 08 december 2010 - 12:26   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 08 december 2010 - 12:25 schreef craven het volgende:
zie topic hierboven...
fuck ja, idd, was te enthousiast.

SORRY KKL( lol )

slotje!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 6015
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: 'Bellamy bij promotie Cardiff City transfervrij'









0.0075831