BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Feyenoord en de toekomstige transfervrije spelers

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
 Headliner  Headliner - donderdag 24 maart 2011 - 18:55
Dit topic is geplaatst via het volgende nieuwsbericht:

Feyenoord en de toekomstige transfervrije spelers (FR-Fanatic)

Royaal
 Royaal - donderdag 24 maart 2011 - 19:38   quote  deeplink  
Bij Feyenoord staan nogal wat spelers in de wacht, er moet een oplossing gevonden worden voor Feyenoord.

Diverse spelers hebben nog geen handtekening gezet onder een contract voorstel van Feyenoord. Om precies te zijn de vier belangrijkste spelers van het huidige Feyenoord: Vlaar, Wijnaldum, Fer en De Vrij. Zij hebben de klasse om Feyenoord een stap hoger te brengen dan Feyenoord dat nu is. Allen hebben het contract afgewezen met het argument dat ze niet weten hoe Feyenoord er volgend jaar voor staat.

Laat deze spelers nu even de koppen bij elkaar gaan steken, ieder met zijn zaakwaarnemer rond de tafel en met zijn allen voor Feyenoord gaan. Als zij Feyenoord na dit seizoen gaan verlaten en Feyenoord heeft nog steeds geen centen dan is degradatie nabij. De laatste tijd wordt er steeds meer over het fenomeen clubliefde gepraat, maar dit soort situaties geven echt aan of je clubliefde hebt of niet. Een club waar je opgegroeid bent, doorgebroken bent, staat op de rand van de afgrond als een deel van de spelers vertrekt. Door met zijn allen om tafel te gaan zitten kan je elkaar beloven om bij elkaar te blijven of in ieder geval 3 van de 4. Spelers als Fer, Wijnaldum en De Vrij hebben nog alle tijd om ooit nog bij een andere club aan de slag te komen.

Voor Vlaar is de keus nog moeilijker omdat hij en ouder is en nog betere opties heeft dan de 3 jongelingen. Hij is al een tijd onderdeel van de topclub Feyenoord terwijl Wijnaldum, De Vrij en Fer pas twee jaar aan het eerste mogen ruiken. Als zij met ze drieën bij elkaar gaan zitten en wensen op de kaart zetten dan moet daar toch uit te komen zijn. Waarschijnlijk kunnen zij van Gudde of Van Geel ook wel horen wat de mogelijkheden zijn voor versterkingen in de zomer. Mocht Vlaar vertrekken dan moet er toch geld beschikbaar zijn om een waardige vervanger te halen.

Mochten de gehuurde spelers Miyaichi en Meeuwis ook vertrekken en er is geen mogelijkheid om opvolgers met kwaliteit te halen dan begrijp ik dat spelers met hun kwaliteit ook conclusies trekken. Niemand wil toch op een zinkend schip zitten? Nu moet je als speler leiderschap en mentaliteit tonen om met zijn allen dat zinkende schip weer te laten varen.
Royaal
 Royaal - donderdag 24 maart 2011 - 19:38   quote  deeplink  
Goed, mooi geschreven stuk.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 24 maart 2011 door Royaal --
piet de paler
 piet de paler - donderdag 24 maart 2011 - 20:09   quote  deeplink  
welke bewezen kwaliteit.als je alleen naar de wc kan ben je nog niet volwassen.
kortom in Nederland kun je in onze steeds zwakkere competitie mee .Maar in de grote mensen wereld Italie Spanje Duitsland zijn ze (nog) niet goed genoeg voor.Maar als we ze omhoog blijven promoten voelen ze zich van wereldklasse .Maar ik zag tegen pisvee niemand die een grote kerel was en ging knokken.Nee sorry zo goed zijn ze (nog) niet
en volgens mij genieten ze van de domme supporters zoals ons.Die maar moeten stoppen om ze te laten denken dat we ze nodig hebben.Desnoods gaan we spelen als Roda of Vitesse met heel veel oost europeanen.
RedWhiteBlack
 RedWhiteBlack - vrijdag 25 maart 2011 - 20:08   quote  deeplink  
Alles verkopen nu het nog kan
RedWhiteBlack
 RedWhiteBlack - vrijdag 25 maart 2011 - 20:09   quote  deeplink  
Maak het de euroknaller week van eind augustus

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5983
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Feyenoord en de toekomstige transfervrije spelers









0.0061659