BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Humor?

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
craven
 craven - woensdag 11 mei 2011 - 12:48   quote  deeplink  
Eind vorige week berichtte Feyenoord op haar officiële clubsite dat de tuchtcommissie van de KNVB onze club een boete heeft opgelegd; 7.500 euro voor het "vernielen, beschadigen, en gooien" van stoeltjes in het bezoekersvak van ADO Den Haag. Met name de eerste twee werkwoorden, vernielen en beschadigen, zijn bij veel supporters in het verkeerde keelgat geschoten.

Immers: zowel de stoeltjes als de bevestiging hiervan in het uitvak van het nieuwe Kyocera stadion zijn al sinds de opening van bedenkelijke kwaliteit. Zo bedenkelijk dat de stoeltjes (letterlijk!) al kapot kunnen gaan wanneer je er op gaat zitten. Stoot je tegen je stoeltje aan, dan ligt hij eraf. Levensgevaarlijk overigens: loop je na afloop of in de rust -zoals je gewend bent in De Kuip- over de stoeltjes naar beneden, kun je zomaar ongenadig hard onderuit gaan. Met een beetje pech beland je tegen de stalen constructie van een al afgebroken stoeltje voor je. Veiligheidsmaatregelen zijn er in overvloede, behalve als je je als supporter ergens ernstig aan kunt bezeren.

En dat terwijl er meer dan voldoende veilige en goedkope alternatieven zijn. Zoals kuipstoeltjes of bijvoorbeeld stoeltjes zoals te vinden in het uitvak van SC Heerenveen. Al sinds de eerste keer dat Feyenoord in het nieuwe stadion tegen ADO Den Haag aantrad gingen er tientallen stoelen kapot. Schade die Feyenoord uiteindelijk heeft moeten betalen. Tot frustratie van veel supporters, want de stoelentruc van Den Haag, is uiteraard gewoon een ordinaire truc om geld te verdienen aan de bezoekende fans. Voor elk kapot stoeltje wordt namelijk 60 euro in rekening gebracht. En u en ik weten dat het reparen van de stoeltjes een stuk minder kost. Een melkkoe dus.

Bij Feyenoord heeft Onno Jacobs naast het financieel beleid, ook het veiligheidsbeleid in zijn portefeuille. En als het op uitwedstrijden aankomt, is meneer in een keer wel heel goed in het niet meer uitgeven dan er binnenkomt. Dientengevolge dat de directie besloot de bijdrage aan het calamiteitenfonds plots en zonder nadere toelichting te verhogen van 1 naar 2 euro. Belachelijk natuurlijk.

Maar is Feyenoord dan van dit alles niet op de hoogte? Jawel. Dat is men zeker. Zo wees een Feyenoorder bij een van de uitwedstrijden in Den Haag het meegereisde veiligheidspersoneel direct bij aankomst en dus ruim voor de wedstrijd op de in het vak liggende losse bouten! Maar waarom tekent men hier dan geen protest tegen aan? Twee jaar geleden heeft de supporterscoördinator in samenspraak een zaak hiervan gemaakt bij de KNVB. De uitkomst: Feyenoord werd in het ongelijk gesteld. Argumentatie: "Het betreft een zitvak en veel schades ontstaan doordat supporters gaan staan". Met als toevoeging van de supporterscoördinator: "Zo eenvoudig wordt er geredeneerd".

Schandalig natuurlijk. Van de KNVB, maar ook van ADO Den Haag, die hier beiden al jaren mee wegkomen. Tegelijkertijd bewijs dat Feyenoord wel degelijk dondersgoed op de hoogte is van de jaarlijkse stoeltjesperikelen in Den Haag. En toch vond de club het nodig een bericht te plaatsen waar het haar eigen supporters weer eens openlijk afvalt. Ondanks dat de club al meermalen is geadviseerd dat niet meer te doen.

En zo krijgen de supporters weer eens een mes in de rug, van de eigen club nota bene. Niet geheel ontoevallig juist in de week dat een groep betrokken supporters de wantoestanden in het Maasgebouw aan de kaak stelt...

Bron Lunatic News
Emile
 Emile - woensdag 11 mei 2011 - 12:52   quote  deeplink  
nichten gewoon een reden zoeken om weer is ff geld te troggelen

vorig jaar zat het ook al los weet ik nog wel
de flh
 de flh - woensdag 11 mei 2011 - 12:53   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 11 mei 2011 - 12:48 schreef craven het volgende:
En zo krijgen de supporters weer eens een mes in de rug, van de eigen club nota bene. Niet geheel ontoevallig juist in de week dat een groep betrokken supporters de wantoestanden in het Maasgebouw aan de kaak stelt...

Bron Lunatic News
Deze smerige strategie komt me bekend voor vanuit het Maasgebouw. Goed dat de Lunatics het wél doorhebben...

Je moet ook een beetje gek zijn om het te zien natuurlijk..
Stylzz
 Stylzz - woensdag 11 mei 2011 - 13:04   quote  deeplink  
http://www.lunaticnews.nl/wedstrijden/verslag/?ado-den-haag-feyenoord-20-02-2011&id=2591
FR-Henk
 FR-Henk - woensdag 11 mei 2011 - 13:13   quote  deeplink  
Ik word zo fokking moe hiervan.
Emile
 Emile - woensdag 11 mei 2011 - 13:19   quote  deeplink  
kijk zie je die dingen flikkeren er al af als er een vlieg op komt

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 6010
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Humor?









0.0069470