BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Hadouir; toch maar niet?????????

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
peer 2
 peer 2 - woensdag 06 juli 2011 - 20:59   quote  deeplink  
Onderstaande tekst overzicht van Hadouir op Wikipedia.
Vaak geblesseerd en bij rottigheid betrokken.

Hadouir, afkomstig uit een gezin met vijf jongens, begon zijn voetbalcarrière bij het plaatselijke BVV/Caterpillar uit zijn geboorteplaats 's-Hertogenbosch. Als tweedejaars D wekte de aanvaller interesse van een aantal regionale profclubs, zoals PSV, FC Den Bosch en Willem II. Hij koos voor de laatste. Onder Mark Wotte maakte Hadouir in het seizoen 2002/03 zijn debuut in het eerste elftal, tegen FC Zwolle.

Willem IIOp 27 november 2004 raakt de aanvaller zwaar geblesseerd nadat Youssef El-Akchaoui, spelend bij ADO Den Haag, een overtreding op hem maakt. Uit onderzoek bleek dat zijn kruisband en laterale band waren gescheurd, waardoor hij tien maanden aan de kant stond. In augustus 2005 maakte hij zijn rentree, in een UEFA Cup-wedstrijd tegen AS Monaco. Hij maakte hier de aansluitingstreffer (2-1).

Aan het begin van het seizoen 2006/2007 raakt Hadouir opnieuw zwaar geblesseerd en is hij ruim twee maanden uit de roulatie. Willem II doet hem aan het einde van het seizoen een voorstel om zijn nog een jaar doorlopende contract te verlengen. De aanvaller slaat het aanbod af. Roda JC toont belangstelling, en na een hoop gesteggel om de transfersom verhuist Hadouir op de laatste dag van de transferperiode naar Limburg.

Roda JCHadouir krijgt een basisplaats van trainer Raymond Atteveld, en komt in zijn eerste seizoen in dertig duels vijfmaal tot scoren. In de zomer van 2008 raakt Hadouir echter op een trainingskamp geblesseerd. Later wordt een scheur in de meniscus van de aanvaller ontdekt. Hierdoor mist hij het begin van het nieuwe seizoen. Hij zou evenwel vijfentwintig wedstrijden spelen voor de in de degradatiezone verkerende club.

Hadouir raakt meerdere keren in opspraak. Tijdens de competitiewedstrijd tegen De Graafschap duwt Hadouir de aanvoerder Marcel Meeuwis weg bij een vrije trap[1]. Na excuses wordt het de speler vergeven. Eind april wordt de speler ten slotte uit het elftal gezet. Hij slaat op de training de keeper Bram Castro in het gezicht, die daarbij een hoofdwond oploopt. De doelman laat het er niet bij zitten en doet aangifte bij de politie tegen Hadouir[2]. Op 9 mei trekt Castro de aangifte weer in[3].13 maart 2010: Hadouir krijgt na een grove overtreding op Niels Wellenberg in de 89ste minuut een rode kaart, terwijl Roda JC ruim voor stond. Hij krijgt hiervoor een schorsing van 4 wedstrijden.
FR-Elmo
 FR-Elmo - woensdag 06 juli 2011 - 21:11   quote  deeplink  
je hebt het over een periode van 9 jaar.... hoe was jouw gedrag de afgelopen 9 jaar? ook weleens ziek gemeld de afgelopen 9 jaar of een sportblessure gehad? niet daarmee zeggende dat hij wel of niet moet komen maar ik denk dat je van veel spelers zoiets kan vinden in zo'n periode.
hotjumper
 hotjumper - woensdag 06 juli 2011 - 21:22   quote  deeplink  
Denk dat van geel hem beter kent dan wij.....
MMM
 MMM - woensdag 06 juli 2011 - 22:31   quote  deeplink  
Halen.
Rovert
 Rovert - woensdag 06 juli 2011 - 22:42   quote  deeplink  
Ik zit nou niet 123 te wachten op hadouir, wel op spelers met gif, karakter, passie en emotie
sevillana
 sevillana - woensdag 06 juli 2011 - 23:40   quote  deeplink  
hup Clasie!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3143
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Hadouir; toch maar niet?????????









0.0059120