BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Programma open dag?

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
de flh
 de flh - donderdag 28 juli 2011 - 09:59   quote  deeplink  
Zucht.. dit is toch geen goeie informatievoorziening????

Het is pvd nota bene de Open Dag!

http://www.feyenoord.nl/pages/newsdetail.aspx?contentcode=20110727_opendag_info

NIEUWS

27-07-2011 Informatie Open Dag 2011

De poorten van De Kuip zijn aanstaande donderdag vanaf 11.00 uur geopend voor de Open Dag 2011. Feyenoord verwacht veel publiek en adviseert eenieder daarom om tijdig naar De Kuip af te reizen en daartoe bij voorkeur het Openbaar Vervoer te gebruiken.

De NS zet donderdag extra treinen in van en naar station Rotterdam Stadion. Een aantal doorgaande treinen stopt ook extra op station Rotterdam Stadion. De vertrektijden van de treinen naar Rotterdam zijn te bekijken op www.ns.nl. Raadpleeg de affiches op de NS stations rondom De Kuip voor de vertrektijden van de extra treinen en treinenstops naar Rotterdam Stadion.

Tickets zijn vooraf al te koop via www.ns.nl/eticket. Supporters met een NS-voordeelurenabonnement kunnen die ook als OV-Chipkaart in de trein gebruiken. Maak dan wel eerst de kaart geschikt voor reizen op saldo. Kijk op www.ns.nl/OV-Chipkaart voor meer informatie.

Parkeren
Bezoekers die met de auto naar de Open Dag komen, kunnen parkeren op P5 of op P6. Op P5a (politiebureau) en P5b (bioscoop) geldt betaald parkeren via stadstoezicht (parkeermeter). Op P5c kan een parkeerkaart gekocht worden voor 5 euro. P6 is gratis, maar vol is vol.

Toegang
Toegang tot het stadion is gratis en geschiedt donderdag via de buitenhekken. Beperkte hoeveelheden eigen consumpties zijn toegestaan. Vuurwerk, rookbommen en spandoeken die niet pro eigen club zijn, zijn niet toegestaan. Alle reguliere vakken en plaatsen zijn vrij toegankelijk.

Denk aan uw medesupporters en schuif zo ver mogelijk door
Feyenoord biedt graag zo veel mogelijk supporters de gelegenheid om het programma in het stadion mee te maken. Daarom verzoeken wij iedereen om, eenmaal in het stadion, zo ver mogelijk door te schuiven en stoeltjes niet te gebruiken voor jassen, tassen etc. Denk aan de medesupporters en zorg ervoor dat iedereen een plekje in De Kuip kan vinden en elk stoeltje bezet is. Om veiligheidsredenen dienen de trappen vrij te blijven.

Hoewel Feyenoord zo veel mogelijk mensen een plekje hoopt te bieden, moeten wij ook de veiligheid in de gaten houden. De vakken van het stadion kunnen zodoende op een gegeven moment vol zijn. Op dat moment zal de opgang van het desbetreffende vak gesloten worden en zult u naar een ander vak verwezen worden. Wij rekenen hier op ieders begrip. Volg alstublieft de aanwijzingen van het veiligheidspersoneel.

Wij wensen alle supporters een zeer plezierige Open Dag bij Feyenoord!
de flh
 de flh - donderdag 28 juli 2011 - 10:00   quote  deeplink  
Weet iemand hoe laat die helicopter komt??????

Dan kan ik namelijk een tijdsplanning maken voor m'n nichtje van 4.
de flh
 de flh - donderdag 28 juli 2011 - 10:01   quote  deeplink  
20110727_opendag_vk_scaled_7.jpg
Bosifyable
 Bosifyable - donderdag 28 juli 2011 - 10:02   quote  deeplink  
Vraag het zodra je er bent?
de flh
 de flh - donderdag 28 juli 2011 - 10:03   quote  deeplink  
Ja, maar die kleine houdt het niet zo lang vol.. dan plan ik het liever.
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 28 juli 2011 - 10:04   quote  deeplink  
Rond een uur of 13.30 toch altijd?
Maar ik zou het niet gokken en er op tijd zijn
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 28 juli 2011 - 10:06   quote  deeplink  
Het stadionprogramma tijdens de Open Dag zal van start gaan om 14.00 uur. Naar aanleiding van de uitkomsten van onderzoek onder de supporters is ervoor gekozen om een krachtig en spectaculair binnenprogramma tijdens de Open Dag te organiseren. De focus ligt in het stadion op de spelerspresentatie, waarbij uiteraard de nieuwe aanwinsten per helikopter zullen worden ingevlogen. Voorafgaand aan de presentatie van de selectie zijn er optredens van Lee Towers en Adlicious, bekend van het programma X Factor. Uiteraard is ook Feyenoord-mascotte Coentje aanwezig. Tijdens het stadionprogramma maken de supporters op de tribune kans op mooie prijzen, zoals gesigneerde voetballen en T-shirts.

Vanaf 15.30 uur zijn er op duidelijk aangegeven plaatsen in de binnenring van het stadion handtekeningensessies, waarbij bezoekers de handtekeningen van alle Feyenoord-spelers kunnen bemachtigen. Feyenoord organiseert bovendien tijdens de Open Dag voor het eerst twee kidspersconferenties. Voorafgaand aan het binnenprogramma krijgen tientallen kinderen de kans om tijdens een echte persconferentie in de Fred Blankemeijerzaal hun vragen te stellen aan de spelers van Feyenoord. Houd de berichtgeving op deze website in de gaten om erachter te komen hoe je in het bezit kunt komen van een kinderperskaart en toegang kunt krijgen tot een van deze exclusieve persconferenties.

Tussen 11.00 en 13.15 uur zijn de spelers al betrokken bij de vele activiteiten die in de binnenring van het stadion zijn te vinden. Zo kan er tafelvoetbal gespeeld worden tegen de spelers in de stand van Feyenoord in de Samenleving, krijgt de DJ van Radio Veronica in de Legioen-podiumwagen hulp van een van de Feyenoorders en hebben bezoekers de mogelijkheid om hun Feyenoord-shirt te laten bedrukken door een van de voetballers uit de A-selectie.

Daarnaast zijn ook Feyenoords sponsoren ASR, PUMA, Opel en AD aanwezig met eigen stands en activiteiten. Zo zal hoofdsponsor ASR de nieuwe, op Feyenoord gerichte campagne lanceren tijdens de Open Dag, terwijl supporters bij de PUMA-stand een bijzondere foto in het nieuwe thuis- of uitshirt kunnen laten maken en een afdruk meekrijgen in de stijl van de campagne van Feyenoords kledingsponsor. Uiteraard is 28 juli ook het traditionele Open Dag-tasje weer verkrijgbaar, evenals het Feyenoord-handtekeningenshirt. In het Open Dag-tasje zijn onder meer de presentatiegids voor het nieuwe seizoen en spelerskaarten van de volledige selectie te vinden. Op het nieuwe handtekeningshirt kunnen de handtekeningen van alle spelers worden verzameld.

Het binnenprogramma van de Open Dag eindigt om 15.00 uur. Het buitenprogramma gaat door tot 17.00 uur. Verkeers- en vervoersinformatie voor de Open Dag 2011 volgt later via deze website.
de flh
 de flh - donderdag 28 juli 2011 - 10:07   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 10:04 schreef Leon FR1908 het volgende:
Rond een uur of 13.30 toch altijd?
Maar ik zou het niet gokken en er op tijd zijn
Ja toch? Ik dacht ook zoiets.. 13.30 of 14.30.

Alleen op dat miniplaatje staat:

14.00-15.00 Binnenactiviteiten
vanaf 14.30 Handtekeningensessie spelers
17.00 Slot

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 28 juli 2011 door de flh --
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 28 juli 2011 - 10:07   quote  deeplink  
vanaf 2 uur naar binnen dus de flh
de flh
 de flh - donderdag 28 juli 2011 - 10:11   quote  deeplink  
Lekker Leon, dankjewel.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5936
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Programma open dag?









0.0054700