BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Ontbinding Varkenoordgroep

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
Meowsie McDermott
 Meowsie McDermott - donderdag 28 juli 2011 - 18:12   quote  deeplink  
Ontbinding Varkenoordgroep

Op het moment dat een grote groep supporters een jaar geleden bijeen kwam om plannen te smeden middels protesten een einde te maken aan het structurele wanbeleid van de directie en het falende toezicht door de Raad van Commissarissen, werden twee betrokken supporters door de investeerders (thans bekend als Vrienden van Feyenoord) benaderd.
Dringend werd hen verzocht de rust te bewaren, daar de investeerders druk doende waren de club voor een naderend faillissement te behoeden.
Om het slagen van de reddingsactie niet te frustreren mocht op dat moment niets uitlekken.

Naar aanleiding van dit eerste onderhoud heeft de groep supporters in onderling overleg besloten de protesten te annuleren en de rust te bewaren om de investeerders zo in de gelegenheid te stellen het benodigde geld bijeen te brengen.
Door dezelfde investeerders is op dat moment toegezegd de supporters als eerste te informeren op het moment dat het benodigde geld bijeen was gebracht.

Medio september 2010 meldt een directielid van Feyenoord echter het hele investeringsverhaal zelf via de Voetbal International wereldkundig te maken.
Hierop is in overleg met de investeerders besloten om eerst vertegenwoordigers van alle supportersgeledingen op Varkenoord bij elkaar te roepen, waar de investeerders het verhaal uit de doeken zouden doen. De Varkenoordgroep was geboren.

Vele gesprekken volgden. Door het formeren van de Varkenoordgroep kregen alle supportersgroepen eindelijk de mogelijkheid de gigantische hoeveelheid energie, kennis en ervaring ten goede in te zetten voor Feyenoord, onze club. En met succes: het plan voor Supporters steunen Feyenoord, de In Memoriam-wedstrijd tegen VVV, de laatste training voor Ajax-thuis en uiteraard de herdenking en uitvaart van Coen Moulijn zijn slechts een greep uit de resultaten.
Tevens werd meermaals de rust bewaard, onder meer na de nederlagen in Eindhoven en thuis tegen De Graafschap. Ten slotte speelde de Varkenoordgroep ook een voorname rol in het weer aan tafel brengen van club en supportersvereniging en het tot stand komen van de eenwording.

De supporters spanden zich keer op keer in met in het achterhoofd de toezegging van de Vrienden van Feyenoord (VvF) de bezem door het Maasgebouw te halen. Eindelijk konden de inmiddels befaamde achteruitkijkspiegels daadwerkelijk ingeklapt worden en konden we met zn allen vooruit kijken.
Totdat Pim Blokland als personificatie van de VvF- toetrad tot de Raad van Commissarissen. Plots waren eerdere toezeggingen niets meer waard.

Dit laatste werd pijnlijk duidelijk in de nasleep van De Graafschap-thuis. Waar Mark Koevermans en Pim Blokland tijdens het nachtelijke overleg na de wedstrijd nog aangaven de ingebrachte punten bepreekbaar te maken, waren het enkele dagen later plots belachelijke eisen.
Aanleiding voor de Varkenoordgroep om in samenwerking met de Feyenoord Supportersverengiging (FSV) de gesprekken per direct te staken, waarbij de achterban de toezegging werd gedaan volledige openheid van zaken te geven zodra Feyenoord sportief in rustiger vaarwater beland zou zijn.

Een kleine drie maanden later loste de Varkenoordgroep deze belofte in. In diverse publicaties, onderbouwd met vele officiële documenten werd aangetoond hoe op alle fronten wanbeleid werd en nog immer wordt gevoerd.
Wanbeleid wat uiteindelijk zelfs leidde tot het bijna-faillissement en het daaropvolgende met de rug tegen de muur voor een schijntje weggeven van tot 49% van de aandelen.

Aan het einde van dit traject gebeurde het onmogelijke.
Tijdens een overleg tussen de directie en de stichting Supporters steunen Feyenoord (SsF) werd te kennen gegeven dat Feyenoord dat miljoentje van de supporters helemaal niet nodig heeft. Een dergelijke uitspraak schiet bij elke supporter uiteraard in het verkeerde keelgat en zowel de secretaris als de voorzitter van de SsF stappen per direct op.

Deze schandelijke uitspraak vormt de druppel die uiteindelijk leidt tot de open brief waarin de FSV het vertrouwen opzegt in de directie en Raad van Commissarissen van de club.
Dit besluit wordt gedragen door de Varkenoordgroep en middels een gecoördineerde actie gelijktijdig op veertien (!) aan Feyenoord gerelateerde websites gepubliceerd.

Inmiddels is de Varkenoordgroep zijn belofte van openheid en transparantie nagekomen, heeft zij aangetoond op welke amateuristische wijze onze club de voorbije jaren geleid is en nog immer geleid wordt.
Verschillende door de Varkenoordgroep ingebrachte punten zijn inmiddels bewerkstelligd, waaronder het vertrek van Beenhakker en het aanstaande vertrek van Jacobs.
Hoewel ondanks meerdere toezeggingen vanuit de Vrienden van Feyenoord- de organisatorische sanering nog niet volledig is uitgevoerd, zit de taak van de Varkenoordgroep er hiermee op.
De beloofde openheid en transparantie is waargemaakt, uit clubbelang.

Wat ons nog immer grote zorgen baart is het feit dat een aantal verantwoordelijken voor het bijna-faillissement krampachtig in het pluche worden gehouden.
Belangen bij het nieuwe stadion lijken de rode draad in zowel het aanblijven van Eric Gudde en Dick van Well alsmede in het toetreden van een aantal Vrienden van Feyenoord.
Is het immers niet zo dat de aandelen bij de komst van een nieuw stadion fors meer waard worden en Feyenoord deze aandelen op den duur terug moet kopen? Tegen welke prijs?

Mede vanwege deze zorgen zullen wij allen alert moeten blijven, maar middels deze verklaring kondigt de Varkenoordgroep aan zichzelf per direct te ontbinden.
Onze taak zit erop en met deze ontbinding gaan de vertegenwoordigde supportersgroepen weer elk hun eigen weg, maar nog immer onder die ene gemene deler en identiteit: Feyenoorders die er alles aan blijven doen wat in hun macht en mogelijkheden ligt om Feyenoord weer Feyenoord te maken.
De volksclub van weleer, met een professionele leiding die haar trouwe achterban waardeert en serieus neemt. Zelfs zo serieus dat de supporters een zetel krijgen binnen de Raad van Commissarissen, zoals ooit ook toegezegd door de Vrienden van Feyenoord.

Ten slotte willen we een ieder hartelijk danken voor de massale steun en hulp.
Het waren niet altijd leuke tijden.
Het waren niet altijd eenvoudige tijden.
Maar wat voor tijden er ook voor ons liggen: Feyenoord, de club van Uit Eigen Kracht Voortgebracht, zal nooit verloren gaan.
henkie1969
 henkie1969 - donderdag 28 juli 2011 - 18:16   quote  deeplink  
Het beste nieuws van de afgelopen maanden ... VG bestaat niet meer .... zo, nu positief het seizoen in
Stylzz
 Stylzz - donderdag 28 juli 2011 - 18:17   quote  deeplink  
Nou. Nachtkaars.
Meowsie McDermott
 Meowsie McDermott - donderdag 28 juli 2011 - 18:17   quote  deeplink  
Enige goede beslissing van dat enge clubje sinds de oprichting.
Rovert
 Rovert - donderdag 28 juli 2011 - 18:18   quote  deeplink  
Hup vg
Stylzz
 Stylzz - donderdag 28 juli 2011 - 18:19   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 18:18 schreef Rovert het volgende:
Hup vg
Hup Fsv
gladdeharry
 gladdeharry - donderdag 28 juli 2011 - 18:28   quote  deeplink  
Bedanken voor de massale steun??????? Welke steun? Opgejorist met die bende. Nu die Fsv nog.
henkie1969
 henkie1969 - donderdag 28 juli 2011 - 18:29   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 18:28 schreef gladdeharry het volgende:
Bedanken voor de massale steun??????? Welke steun? Opgejorist met die bende. Nu die Fsv nog.
die massale steun waren die 500 man zeker :) ... en vandaag weer gehoord dat 1,9 miljoen mensen zich met Feyenoord verbonden voelen ... tja echt een massale steun ... hahahahah
de flh
 de flh - donderdag 28 juli 2011 - 18:31   quote  deeplink  
Hup Feyenoord?
henkie1969
 henkie1969 - donderdag 28 juli 2011 - 18:32   quote  deeplink  
ja ... idd... HUP FEYENOORD ... en nu positief allemaal :)
Felbm
 Felbm - donderdag 28 juli 2011 - 19:13   quote  deeplink  
Van mij mag er best een groep zijndie de supporters vertegenwoordigd, maar dan moeten ze wel verkondigen waar het merendeel van de supporters achter staat. Verder, zoals eerder gezegd, nu positief het seizoen in! Ik heb er zin in!!!!!
MMM
 MMM - donderdag 28 juli 2011 - 19:16   quote  deeplink  
Jammer
sevillana
 sevillana - donderdag 28 juli 2011 - 19:19   quote  deeplink  
schokkend nieuws?
Let it Snoo
 Let it Snoo - donderdag 28 juli 2011 - 19:39   quote  deeplink  
Nog wat boeiends gebeurd?
FR-Henk
 FR-Henk - donderdag 28 juli 2011 - 19:48   quote  deeplink  
Taak volbracht? Oke....?
Royaal
 Royaal - donderdag 28 juli 2011 - 19:48   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 18:29 schreef henkie1969 het volgende:

[..]

die massale steun waren die 500 man zeker :) ... en vandaag weer gehoord dat 1,9 miljoen mensen zich met Feyenoord verbonden voelen ... tja echt een massale steun ... hahahahah
waar haal je die 2milj vandaan?
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 28 juli 2011 - 20:22   quote  deeplink  
slotje
henkie1969
 henkie1969 - donderdag 28 juli 2011 - 20:45   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 19:48 schreef Royaal het volgende:

[..]

waar haal je die 2milj vandaan?
persconferentie bijgewoond .. daar werd door journalist een onderzoek in 2010 naar boven gehaald ... 1,9 miljoen nederlanders voelen zich Feyenoorder
lijdensweg
 lijdensweg - donderdag 28 juli 2011 - 21:00   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 18:12 schreef Meowsie McDermott het volgende:
Ontbinding Varkenoordgroep

Op het moment dat een grote groep supporters een jaar geleden bijeen kwam om plannen te smeden middels protesten een einde te maken aan het structurele wanbeleid van de directie en het falende toezicht door de Raad van Commissarissen, werden twee betrokken supporters door de investeerders (thans bekend als Vrienden van Feyenoord) benaderd.
Dringend werd hen verzocht de rust te bewaren, daar de investeerders druk doende waren de club voor een naderend faillissement te behoeden.
Om het slagen van de reddingsactie niet te frustreren mocht op dat moment niets uitlekken.

Naar aanleiding van dit eerste onderhoud heeft de groep supporters in onderling overleg besloten de protesten te annuleren en de rust te bewaren om de investeerders zo in de gelegenheid te stellen het benodigde geld bijeen te brengen.
Door dezelfde investeerders is op dat moment toegezegd de supporters als eerste te informeren op het moment dat het benodigde geld bijeen was gebracht.

Medio september 2010 meldt een directielid van Feyenoord echter het hele investeringsverhaal zelf via de Voetbal International wereldkundig te maken.
Hierop is in overleg met de investeerders besloten om eerst vertegenwoordigers van alle supportersgeledingen op Varkenoord bij elkaar te roepen, waar de investeerders het verhaal uit de doeken zouden doen. De Varkenoordgroep was geboren.

Vele gesprekken volgden. Door het formeren van de Varkenoordgroep kregen alle supportersgroepen eindelijk de mogelijkheid de gigantische hoeveelheid energie, kennis en ervaring ten goede in te zetten voor Feyenoord, onze club. En met succes: het plan voor Supporters steunen Feyenoord, de In Memoriam-wedstrijd tegen VVV, de laatste training voor Ajax-thuis en uiteraard de herdenking en uitvaart van Coen Moulijn zijn slechts een greep uit de resultaten.
Tevens werd meermaals de rust bewaard, onder meer na de nederlagen in Eindhoven en thuis tegen De Graafschap. Ten slotte speelde de Varkenoordgroep ook een voorname rol in het weer aan tafel brengen van club en supportersvereniging en het tot stand komen van de eenwording.

De supporters spanden zich keer op keer in met in het achterhoofd de toezegging van de Vrienden van Feyenoord (VvF) de bezem door het Maasgebouw te halen. Eindelijk konden de inmiddels befaamde achteruitkijkspiegels daadwerkelijk ingeklapt worden en konden we met zn allen vooruit kijken.
Totdat Pim Blokland als personificatie van de VvF- toetrad tot de Raad van Commissarissen. Plots waren eerdere toezeggingen niets meer waard.

Dit laatste werd pijnlijk duidelijk in de nasleep van De Graafschap-thuis. Waar Mark Koevermans en Pim Blokland tijdens het nachtelijke overleg na de wedstrijd nog aangaven de ingebrachte punten bepreekbaar te maken, waren het enkele dagen later plots belachelijke eisen.
Aanleiding voor de Varkenoordgroep om in samenwerking met de Feyenoord Supportersverengiging (FSV) de gesprekken per direct te staken, waarbij de achterban de toezegging werd gedaan volledige openheid van zaken te geven zodra Feyenoord sportief in rustiger vaarwater beland zou zijn.

Een kleine drie maanden later loste de Varkenoordgroep deze belofte in. In diverse publicaties, onderbouwd met vele officiële documenten werd aangetoond hoe op alle fronten wanbeleid werd en nog immer wordt gevoerd.
Wanbeleid wat uiteindelijk zelfs leidde tot het bijna-faillissement en het daaropvolgende met de rug tegen de muur voor een schijntje weggeven van tot 49% van de aandelen.

Aan het einde van dit traject gebeurde het onmogelijke.
Tijdens een overleg tussen de directie en de stichting Supporters steunen Feyenoord (SsF) werd te kennen gegeven dat Feyenoord dat miljoentje van de supporters helemaal niet nodig heeft. Een dergelijke uitspraak schiet bij elke supporter uiteraard in het verkeerde keelgat en zowel de secretaris als de voorzitter van de SsF stappen per direct op.

Deze schandelijke uitspraak vormt de druppel die uiteindelijk leidt tot de open brief waarin de FSV het vertrouwen opzegt in de directie en Raad van Commissarissen van de club.
Dit besluit wordt gedragen door de Varkenoordgroep en middels een gecoördineerde actie gelijktijdig op veertien (!) aan Feyenoord gerelateerde websites gepubliceerd.

Inmiddels is de Varkenoordgroep zijn belofte van openheid en transparantie nagekomen, heeft zij aangetoond op welke amateuristische wijze onze club de voorbije jaren geleid is en nog immer geleid wordt.
Verschillende door de Varkenoordgroep ingebrachte punten zijn inmiddels bewerkstelligd, waaronder het vertrek van Beenhakker en het aanstaande vertrek van Jacobs.
Hoewel ondanks meerdere toezeggingen vanuit de Vrienden van Feyenoord- de organisatorische sanering nog niet volledig is uitgevoerd, zit de taak van de Varkenoordgroep er hiermee op.
De beloofde openheid en transparantie is waargemaakt, uit clubbelang.

Wat ons nog immer grote zorgen baart is het feit dat een aantal verantwoordelijken voor het bijna-faillissement krampachtig in het pluche worden gehouden.
Belangen bij het nieuwe stadion lijken de rode draad in zowel het aanblijven van Eric Gudde en Dick van Well alsmede in het toetreden van een aantal Vrienden van Feyenoord.
Is het immers niet zo dat de aandelen bij de komst van een nieuw stadion fors meer waard worden en Feyenoord deze aandelen op den duur terug moet kopen? Tegen welke prijs?

Mede vanwege deze zorgen zullen wij allen alert moeten blijven, maar middels deze verklaring kondigt de Varkenoordgroep aan zichzelf per direct te ontbinden.
Onze taak zit erop en met deze ontbinding gaan de vertegenwoordigde supportersgroepen weer elk hun eigen weg, maar nog immer onder die ene gemene deler en identiteit: Feyenoorders die er alles aan blijven doen wat in hun macht en mogelijkheden ligt om Feyenoord weer Feyenoord te maken.
De volksclub van weleer, met een professionele leiding die haar trouwe achterban waardeert en serieus neemt. Zelfs zo serieus dat de supporters een zetel krijgen binnen de Raad van Commissarissen, zoals ooit ook toegezegd door de Vrienden van Feyenoord.

Ten slotte willen we een ieder hartelijk danken voor de massale steun en hulp.
Het waren niet altijd leuke tijden.
Het waren niet altijd eenvoudige tijden.
Maar wat voor tijden er ook voor ons liggen: Feyenoord, de club van Uit Eigen Kracht Voortgebracht, zal nooit verloren gaan.
Wat een LULVERHAAL, en nog proberen ze alles goed te praten! Opgeruimd staat netjes en wat vooral belangrijker is, WEGBLIJVEN! Geen VG meer in de toekomst. Brengt alleen maar hommeles in de kuip. Die kleuters van de FSV is al genoeg leedvermaak
Royaal
 Royaal - donderdag 28 juli 2011 - 21:02   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:00 schreef lijdensweg het volgende:

[..]

Wat een LULVERHAAL, en nog proberen ze alles goed te praten! Opgeruimd staat netjes en wat vooral belangrijker is, WEGBLIJVEN! Geen VG meer in de toekomst. Brengt alleen maar hommeles in de kuip. Die kleuters van de FSV is al genoeg leedvermaak
volgende keer is een reactie zonder quote ook voldoende :)
Jappie_FEY
 Jappie_FEY - donderdag 28 juli 2011 - 21:02   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:00 schreef lijdensweg het volgende:

[..]

Wat een LULVERHAAL, en nog proberen ze alles goed te praten! Opgeruimd staat netjes en wat vooral belangrijker is, WEGBLIJVEN! Geen VG meer in de toekomst. Brengt alleen maar hommeles in de kuip. Die kleuters van de FSV is al genoeg leedvermaak
+1!!

Huh? Eens met lijdensweg??
JoopieKlepzeikerT
 JoopieKlepzeikerT - donderdag 28 juli 2011 - 21:10   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 18:16 schreef henkie1969 het volgende:
Het beste nieuws van de afgelopen maanden ... VG bestaat niet meer .... zo, nu positief het seizoen in
Ik heb geen idee wat nou de functie van de VG is/was.
Kan iemand mij in het kort vertellen of dit voordelig of nadelig is voor de club.
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 28 juli 2011 - 21:12   quote  deeplink  
De Open Dag van Feyenoord heeft ongeveer twintigduizend bezoekers getrokken. Dat meldt RTV Rijnmond. Dat zijn er meer dan vorig jaar, toen een laagterecord werd gehaald. Het hoogtepunt was zoals altijd de helikopterlanding met de nieuwe spelers. Dit jaar stapten onder anderen Guyon Fernandez, Jordie Clasie, Miquel Nelom, Kaj Ramsteijn en trainer Ronald Koeman op het gras van De Kuip.

Met de Open Dag is Feyenoord officieel begonnen aan het nieuwe seizoen. Volgens directeur Eric Gudde staat er op financieel gebied een cruciaal voetbaljaar voor de deur, want Feyenoord moet weg uit categorie 1. Elke beslissing die je neemt, die overweeg je nu wel drie of vier keer. Daar moeten we dit jaar goed doorheen komen, want die licentie is allesbepalend, verzekert de bestuurder.

Gudde geeft aan dat er weinig ruimte is voor transfers. We gaan niet halen om het halen. Het risico van een transfer moet je goed afwegen tegen je schuldsanering. Dat zijn keuzes die we diep in augustus definitief maken, maar wel hele lastige keuzes.
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 28 juli 2011 - 21:15   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:10 schreef JoopieKlepzeikerT het volgende:

[..]

Ik heb geen idee wat nou de functie van de VG is/was.
Kan iemand mij in het kort vertellen of dit voordelig of nadelig is voor de club.
Voordelig///VG///HELDEN!!!
Els
 Els - donderdag 28 juli 2011 - 21:18   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:10 schreef JoopieKlepzeikerT het volgende:

[..]

Ik heb geen idee wat nou de functie van de VG is/was.
Kan iemand mij in het kort vertellen of dit voordelig of nadelig is voor de club.
Functie VG: Luis in de pels, klokkenluider, royal pain in the ass.
Voordelig of nadelig dat ze stoppen: De toekomst zal het leren.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 28 juli 2011 door Els --
Jappie_FEY
 Jappie_FEY - donderdag 28 juli 2011 - 21:18   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:15 schreef Leon FR1908 het volgende:

[..]

Voordelig///VG///HELDEN!!!
hahahahahahahahahaha
JoopieKlepzeikerT
 JoopieKlepzeikerT - donderdag 28 juli 2011 - 21:23   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:18 schreef Els het volgende:

[..]

Functie VG: Luis in de pels, klokkenluider, royal pain in the ass.
Voordelig of nadelig dat ze stoppen: De toekomst zal het leren.
Ok toch maar ff in verdiepen
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 28 juli 2011 - 21:27   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:18 schreef Jappie_FEY het volgende:

[..]

hahahahahahahahahaha
Is geen grap Jappie,dag Jacobs toedeloe!!!!
Jappie_FEY
 Jappie_FEY - donderdag 28 juli 2011 - 21:29   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:27 schreef Leon FR1908 het volgende:

[..]

Is geen grap Jappie,dag Jacobs toedeloe!!!!
dat wel, maar ik vind/vond het echt een kinderclubje
Rovert
 Rovert - donderdag 28 juli 2011 - 21:30   quote  deeplink  
Ik heb bewondering voor de manier waarop de vg probeerde de club te versterken. Absoluut. Ik denk dat ze sterke documentatie hebben voor hun argumentatie en ik heb bewondering voor hun tomeloze inzet.

Maar ik denk dat ze op communicatie-gebied zoveel hebben laten liggen. En dat is zo jammer, een paar documenten op sites plaatsen is niet voldoende om je gelijk te halen. je kunt niet verwachten dat de meeste mensen deze documenten gaan lezen. Die oordelen liever zonder enige kennis van zaken.......

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 28 juli 2011 door Rovert --
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 28 juli 2011 - 21:35   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:29 schreef Jappie_FEY het volgende:

[..]

dat wel, maar ik vind/vond het echt een kinderclubje
Ze hebben met dat kinderachtige gedoe wel 3 ton van de loonlijst gehaald
en alles op scherp gezet zodat ze niet meer kunnen falen.Het was misschien niet
zo intelectueel maar ze hebben meer succesen geboekt als elk forumlid van elk
gerelateerde Feijenoord forum dan ook...
Rovert
 Rovert - donderdag 28 juli 2011 - 21:36   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:35 schreef Leon FR1908 het volgende:

[..]

Ze hebben met dat kinderachtige gedoe wel 3 ton van de loonlijst gehaald
en alles op scherp gezet zodat ze niet meer kunnen falen.Het was misschien niet
zo intelectueel maar ze hebben meer succesen geboekt als elk forumlid van elk
gerelateerde Feijenoord forum dan ook...
pats boem
raak
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 28 juli 2011 - 21:36   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:30 schreef Rovert het volgende:
Ik heb bewondering voor de manier waarop de vg probeerde de club te versterken. Absoluut. Ik denk dat ze sterke documentatie hebben voor hun argumentatie en ik heb bewondering voor hun tomeloze inzet.

Maar ik denk dat ze op communicatie-gebied zoveel hebben laten liggen. End at is zo jammer, een paar documenten op sites plaatsen is niet voldoende om je gelijk te halen. je kunt niet verwachten dat de meeste mensen deze documenten gaan lezen. Die oordelen liever zonder enige kennis van zaken.......
en deze ook!!!
Els
 Els - donderdag 28 juli 2011 - 21:48   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:30 schreef Rovert het volgende:
Ik heb bewondering voor de manier waarop de vg probeerde de club te versterken. Absoluut. Ik denk dat ze sterke documentatie hebben voor hun argumentatie en ik heb bewondering voor hun tomeloze inzet.

Maar ik denk dat ze op communicatie-gebied zoveel hebben laten liggen. En dat is zo jammer, een paar documenten op sites plaatsen is niet voldoende om je gelijk te halen. je kunt niet verwachten dat de meeste mensen deze documenten gaan lezen. Die oordelen liever zonder enige kennis van zaken.......
Het lijkt er inderdaad op dat ze aannamen dat iedereen er wel even in zou duiken, maar hapklare brokken consumeren makkelijker. Ik had het prettig gevonden als ze het buiten de publiciteit hadden kunnen uitknokken, maar vanaf het moment dat ze de publiciteit opzochten, hadden ze het beter aan moeten pakken. Gemiste kans.
Els
 Els - donderdag 28 juli 2011 - 21:48   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:35 schreef Leon FR1908 het volgende:

[..]

Ze hebben met dat kinderachtige gedoe wel 3 ton van de loonlijst gehaald
en alles op scherp gezet zodat ze niet meer kunnen falen.Het was misschien niet
zo intelectueel maar ze hebben meer succesen geboekt als elk forumlid van elk
gerelateerde Feijenoord forum dan ook...
Wakker?
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 28 juli 2011 - 21:53   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:48 schreef Els het volgende:

[..]

Het lijkt er inderdaad op dat ze aannamen dat iedereen er wel even in zou duiken, maar hapklare brokken consumeren makkelijker. Ik had het prettig gevonden als ze het buiten de publiciteit hadden kunnen uitknokken, maar vanaf het moment dat ze de publiciteit opzochten, hadden ze het beter aan moeten pakken. Gemiste kans.
Ja precies hahaha

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 28 juli 2011 door Leon FR1908 --
Rovert
 Rovert - donderdag 28 juli 2011 - 21:54   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:48 schreef Els het volgende:

[..]

Het lijkt er inderdaad op dat ze aannamen dat iedereen er wel even in zou duiken, maar hapklare brokken consumeren makkelijker. Ik had het prettig gevonden als ze het buiten de publiciteit hadden kunnen uitknokken, maar vanaf het moment dat ze de publiciteit opzochten, hadden ze het beter aan moeten pakken. Gemiste kans.
Communicatie is bijna altijd het struikelblok. Zou er tussen de vg-ers geen communicatie-mensen zitten? Zo ja, niets van te merken, zo nee, waarom niet opgezocht?

Ze hadden bijna twee versies uit moeten brengen, de normale versie en de "sbs"-versie voor de mensen die geen zin hebben in lezen
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 28 juli 2011 - 21:54   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:48 schreef Els het volgende:

[..]

Wakker?
uhm? een beetje ;)
FR-Elmo
 FR-Elmo - donderdag 28 juli 2011 - 21:55   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:00 schreef lijdensweg het volgende:

[..]

Wat een LULVERHAAL, en nog proberen ze alles goed te praten! Opgeruimd staat netjes en wat vooral belangrijker is, WEGBLIJVEN! Geen VG meer in de toekomst. Brengt alleen maar hommeles in de kuip. Die kleuters van de FSV is al genoeg leedvermaak
hahaha, ben het zelfs gedeeltelijk met je eens. maar zoals Els aangeeft: wanneer ze het wat beter aangepakt hadden dan.....
Rovert
 Rovert - donderdag 28 juli 2011 - 21:57   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:55 schreef FR-Douwe het volgende:

[..]

hahaha, ben het zelfs gedeeltelijk met je eens.
? te hard gewerkt vandaag?
FR-Elmo
 FR-Elmo - donderdag 28 juli 2011 - 22:01   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 21:57 schreef Rovert het volgende:

[..]

? te hard gewerkt vandaag?
mijn biertjes komen hard aan.... en ik hoop nog steeds op een bevestiging van een afspraak.
Helaas komt die maar niet.
Rovert
 Rovert - donderdag 28 juli 2011 - 22:04   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 22:01 schreef FR-Douwe het volgende:

[..]
en ik hoop nog steeds op een bevestiging van een afspraak.
Helaas komt die maar niet.
open jij eens een topic hierover dan
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 28 juli 2011 - 22:07   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 22:01 schreef FR-Douwe het volgende:

[..]

mijn biertjes komen hard aan.... en ik hoop nog steeds op een bevestiging van een afspraak.
Helaas komt die maar niet.
Kralingsebos om 24.00 ?
Els
 Els - donderdag 28 juli 2011 - 22:08   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 22:07 schreef Leon FR1908 het volgende:

[..]

Kralingsebos om 24.00 ?
Nee, Gauchos met Lijdensweg. Ws even onaantrekkelijk.
FR-Elmo
 FR-Elmo - donderdag 28 juli 2011 - 22:09   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 22:04 schreef Rovert het volgende:

[..]

open jij eens een topic hierover dan
hahahaha, denkt de hele headliner dat ik achter lijdensweg aanzit... nu denkt iedereen nog dat jij achter mannetjes aanzit. Dat heb ik toch liever...
FR-Elmo
 FR-Elmo - donderdag 28 juli 2011 - 22:11   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 22:07 schreef Leon FR1908 het volgende:

[..]

Kralingsebos om 24.00 ?
moet ik nu wegrijden... lukt niet meer
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 28 juli 2011 - 22:11   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 22:08 schreef Els het volgende:

[..]

Nee, Gauchos met Lijdensweg. Ws even onaantrekkelijk.
hahahahahaha
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 28 juli 2011 - 22:11   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 22:11 schreef FR-Douwe het volgende:

[..]

moet ik nu wegrijden... lukt niet meer
hahahahhahaha
Stylzz
 Stylzz - donderdag 28 juli 2011 - 22:21   quote  deeplink  
4 sites maken er melding van...
Das niet veel
FR-Elmo
 FR-Elmo - donderdag 28 juli 2011 - 22:22   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 28 juli 2011 - 22:21 schreef Stylzz het volgende:
4 sites maken er melding van...
Das niet veel
over de vermeende interesse van Rovert?

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3143
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Ontbinding Varkenoordgroep









0.0065040