BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Oger kleedt Feyenoord

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
 Headliner  Headliner - maandag 16 juli 2012 - 16:17
Dit topic is geplaatst via het volgende nieuwsbericht:

Oger kleedt Feyenoord (Officiƫle Feyenoord Clubsite)

Boudewijn
 Boudewijn - maandag 16 juli 2012 - 16:18   quote  deeplink  
Oger kleedt Feyenoord

Feyenoord wordt de komende drie jaar gekleed door Oger. De directies van beide partijen zetten hiertoe maandagochtend in De Kuip hun handtekeningen onder een gezamenlijke overeenkomst. In de middag was de selectie van Feyenoord te gast in de Oger store in Rotterdam, waar de clubkostuums voor het nieuwe seizoen werden gepast en direct meegenomen konden worden.

Namens Feyenoord waren bij de contractondertekening algemeen directeur Eric Gudde, commercieel directeur Mark Koevermans en manager sales Peter Brunings aanwezig. Oger werd vertegenwoordigd door eigenaar Oger Lusink, zijn zoon Martijn Lusink, Ronald Witmondt en Peter Beringer.

Oger Lusink keek later op de dag tevreden toe hoe de Feyenoord-spelers en trainers plus de leden van de medische staf in de Oger winkel in Rotterdam strak in het pak werden gestoken. Oger was tot drie jaar geleden al supplier van Feyenoord. Vanwege de economische crisis moesten we drie jaar terug stoppen met de samenwerking, vertelde Lusink terwijl de Feyenoorders hun pakken pasten. Nu we weer langzaam uit het financiƫle dal klimmen, zijn we weer in de omstandigheid om Feyenoord te helpen en daar zijn we heel blij mee. We hebben altijd fantastisch samengewerkt met Feyenoord en hebben er vertrouwen in dat dit de komende jaren weer het geval zal zijn.

De Feyenoorders waren stuk voor stuk zeer content met het nieuwe clubkostuum voor dit seizoen. Niet alleen wat betreft de pasvorm, maar ook vanwege enkele bijzondere details in de afwerking. Zo is de F uit het Feyenoord-logo terug te zien op de stropdas van het pak, terwijl in de kraag op bijzondere wijze het motto geen woorden, maar daden is verwerkt. Bij de leden van de technische en medische staf is geen woorden in de omslag van de kraag te lezen, terwijl bij de spelers op dezelfde plek de letters maar daden staan.

Ruud Vormer was een van de spelers die voor het eerst het clubkostuum van Feyenoord mocht aantrekken. Hij was zeer te spreken over het pak. Ik vind het belangrijk om er als voetballer ook buiten het veld goed uit te zien, dat heeft ook met uitstraling te maken, vertelde hij nadat hij zijn kostuum in ontvangst had genomen. Wat dat betreft heeft dit kostuum echt de uitstraling die past bij een topclub. De naam Oger zegt wat dat betreft al voldoende.

Bruno Martins Indi had even eerder het pak dat hij droeg al uitvoerig getest. Daarbij bleek dat zijn pak de allerbelangrijkste test kon doorstaan: zelfs met twee handen boven zijn hoofd met een denkbeeldige schaal ertussen, bleef het kostuum als gegoten zitten.
Boudewijn
 Boudewijn - maandag 16 juli 2012 - 16:21   quote  deeplink  
Tjah... je moet iets melden in de komkommertijd
ViezeFurr
 ViezeFurr - maandag 16 juli 2012 - 16:29   quote  deeplink  
quote:
Bruno Martins Indi had even eerder het pak dat hij droeg al uitvoerig getest. Daarbij bleek dat zijn pak de allerbelangrijkste test kon doorstaan: zelfs met twee handen boven zijn hoofd met een denkbeeldige schaal ertussen, bleef het kostuum als gegoten zitten.
HAHA BMI//HELD!
Boudewijn
 Boudewijn - dinsdag 17 juli 2012 - 17:06   quote  deeplink  
VIDEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo:

RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 20 juli 2012 - 00:52   quote  deeplink  
Daar mag jij wel eens een voorbeeld aannemen Boudewijn, jij loopt al jaren in die vieze witte schort..
Omekees
 Omekees - vrijdag 20 juli 2012 - 13:42   quote  deeplink  
Dit is wel een mooi topic
joboo35
 joboo35 - vrijdag 20 juli 2012 - 13:45   quote  deeplink  
oger dat is toch dat groene wezen genaamd shrek??
infamous psv
 infamous psv - vrijdag 20 juli 2012 - 13:55   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 20 juli 2012 - 13:45 schreef joboo35 het volgende:
oger dat is toch dat groene wezen genaamd shrek??
Ja allemaal in t groen in t nieuwe seizoen..

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op vrijdag 20 juli 2012 door infamous psv --

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5114
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Oger kleedt Feyenoord









0.0055480