BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Nieuw, keihard, maar fair jeugdbeleid.

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
Nick4F
 Nick4F - woensdag 28 november 2012 - 16:06   quote  deeplink  
Nieuw, keihard, maar fair jeugdbeleid.

Voor de echte lettervreters - ieder ander moet dit gewoon overslaan.
Goed, Nederland is een opleidingsland. Dat is alleen een status met perspectief zolang de opgeleide talenten, te zijner tijd voor goede bedragen worden doorverkocht.

Logischerwijs zou er eerst een doorstroom zijn naar het hoogste niveau van de binnenlandse topclubs, en vervolgens naar het hogere niveau in het buitenland. Spelers, zo heeft de praktijk genoegzaam bewezen, moeten nu eenmaal doorgroeien. Ik wil het er toch nog even over hebben. Het is doodzonde om Georginio nu te zien wegkwijnen bij PSV; er is niets meer over van de ongecompliceerde wervelwind die hij in de Kuip was. Hij heeft genoeg talent om er alsnog te komen (mits het PSV publiek hem de tijd gunt), maar hij heeft indertijd echt volledig over het hoofd gezien dat hij juist bij Feyenoord volop in ontwikkeling was. Ook adviseurs om hem heen hadden dit niet door. Na drie (met wel veel kansen) praktisch doelpuntloze seizoenen, was hij ineens gaan scoren vanaf de winterstop in dat laatste jaar in de Kuip. Ik herkende in de manier van afronden de hand van Roy Makaay. Gini had zichzelf nog wat tijd moeten gunnen om in die vertrouwde Kuip, het afronden echt onder de knie te krijgen. Nu zie je hem weer de ene na de andere grote kans om zeep helpen. Anderhalf jaar al weggegooid. Jammerjammer.

Financieel kan Feyenoord (nog) niet concurreren met de vaderlandse top maar er is geen betere opleiding in Nederland, dan als tiener iedere 14 dagen voor een uitverkochte Kuip te spelen. Die kans biedt Feyenoord momenteel, en laten we hopen ook in de toekomst, als weinig andere grote clubs. Spelers krijgen op jeugdige leeftijd al te maken met de druk en de verwachtingen die bij een topclub horen.

De opleiding van Feyenoord is daarom zo fantastisch, omdat ze niet alleen heel veel talenten voortbrengt maar bij al die talenten wordt tijdens de opleiding nog een extra meerwaarde ontwikkelt: Kuipvrees lijkt niet voor te komen in het woordenboek van de door Feyenoord opgeleide talenten. Dat betekent dat deze jongens zich al op heel jeugdige leeftijd, volop kunnen door ontwikkelen.

Hoezeer in tegenspraak dit ook is in de wereld van vandaag: Daar mag best iets tegenover staan. Feyenoord heeft een koers uitgezet in de zaak Leerdam. Nu zal blijken of dit een incident, dan wel een beleid voor dit moment is. Wanneer de club deze koers (voorlopig) blijft volgen, en Vilhena en Boëtius weigeren bij te tekenen, dan moeten die jongens gewoon uit de A-selectie worden verwijderd, om weer helemaal aan te sluiten bij de jeugd.

Niet tekenen betekent hoe dan ook, einde opleiding op het hoogste niveau bij Feyenoord.

Je hoort al volop kritiek en dat was te verwachten, maar ik vraag de critici welke andere keus de club op dit moment heeft? Feyenoord is nog (lang) niet gezond, en juist de jeugd is de sleutel naar een versneld algeheel financieel herstel. In de praktijk blijkt nu dat die jeugd wel alles van de club verlangt, - maar niet bereid is zelf ook wat te investeren. Hoe zouden die jongens dat willen verantwoorden tegenover dat enorme, dat geweldige legioen, voor wie Feyenoord alles betekent zoals bewezen na die 10-0 tegen PSV? Daarom hoop ik dat Leerdam niet slechts een incident is.- maar een keihard beleid, zolang Feyenoord nog in de overgangsfase zit. Ik heb er alle begrip voor, en ik denk dat iedere Feyenoord fan er precies zo over denkt.

Ik vind wel dat de club nu echt haar positie moet bepalen, opdat er volledig open kaart gespeeld kan worden naar de aanstormende jeugd toe. Allereerst moet er structureel, serieus ruimte in het budget worden gemaakt om snel doorbrekende jeugdspelers meteen een mooie aanbieding te kunnen doen. Het creëren van een reservepost binnen de begroting, is niet eenvoudig, want het totale budget is al lang geen nationale top meer.

Als de club de jeugd als speerpunt ziet, en ze zou wel gek zijn als dit niet zo is, dan is er echter geen andere keuze. Jeugdspelers die doorbreken, moeten wel naar prestatie betaalt worden. Het kan niet zo zijn dat spelers als zeg maar Goossens, Vormer, Verhoek en Singh, meer verdienen dan Vilhena zeker als hij vaste keus blijft -, zelfs in het geval Boëtius zou dat niet eerlijk zijn.

Ik ben namelijk toch bang dat Kelvin Leerdam ergens misschien gelijk heeft, ik ga er namelijk niet vanuit dat hij de afgelopen jaren het salaris heeft gehad dat past bij het aantal wedstrijden dat hij voor het eerste elftal heeft gespeeld.

Je zou extra ruimte kunnen creëren in de begroting, door bijvoorbeeld een deel van de transferwinsten over te boeken naar dat extra jeugdbudget. Dit boekjaar worden de transfers van Vlaar en El Ahmadi opgevoerd. Waarom niet zeg 1 miljoen vrij maken voor de problemen met de jeugdcontracten? Winst maken we dit boekjaar toch wel. Dat zou heel zinvol besteed geld zijn.

Vervolgens schrijft de club een overgansbeleid uit, hetgeen inhoud dat Feyenoord alleen serieus werk wil maken van spelers die bereid zijn mee te denken in de toekomst van de club, omdat er een besef moet zijn dat er een gezamenlijk belang is. Wanneer de club ook financieel weer staat waar ze behoort te staan, dan kun je dat overgangsbeleid weer wat laten vieren, want dan zal een binnenlandse transfer niet snel meer gebeuren. En dan zal er ook best wel eens een speler gratis uit z´n contract lopen, maar dat is dan geen directe ramp meer.

De opleiding van Feyenoord is geweldig. De club steekt er relatief veel geld in, en dat werpt nu al jarenlang vruchten af. De keus is aan de jeugd: Een kans krijgen in het eerste, en vervolgens op jeugdige leeftijd al gewend te raken aan het spelen onder druk en voor een vol stadion. Zich volop door te kunnen ontwikkelen en aanzienlijk beter te worden, onder de geweldige begeleiding van de topcoach Ronald Koeman die heel belangrijk is en voor mij nu meteen mag tekenen voor een Ferguson-achtige overeenkomst - en diens staf.

Daar zou dan wel een passende langjarige aanbieding bij horen, met daarin opgenomen een doorgroeiclausule voor gepaste beloningen naar prestaties. De andere keuze is: Geen kans hebben om definitief door te breken, maar juist stil te staan in je ontwikkeling. Stil te staan in je verdiensten. De eens-in-je-leven-kans te verspelen om een aantal jaren in die prachtige Kuip te hebben gespeeld.

Tenslotte is er nog een laatste argument: Als een jeugdig talent voor langere tijd een verbeterd contract (dat in verhouding staat tot zijn waarde voor de club) tekent bij Feyenoord, zal de kans op het echt grote geld zich eerder aandienen dan wanneer hij terug moet naar de jeugd. Dat nieuw getekende contract betaalt zichzelf dus voor de speler dubbel terug, maar hij draagt ook bij aan een sneller herstel van de club. Het mes snijd dan aan meerdere kanten. Ik steun dus van harte het beleid van Feyenoord, en gelukkig ook Koeman, zoals toegepast op de onfortuinlijke Leerdam (ik vind vier ton namelijk een heel realistisch contract voor Kelvin). Ik hoop dat die steun door de hele club heen uitgedragen wordt.

Toevoeging: Ik vind dus dat het van twee kanten moet komen, - ook vanuit de club!

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op woensdag 28 november 2012 door Nick4F --
FR-Henk
 FR-Henk - woensdag 28 november 2012 - 18:08   quote  deeplink  
Keihard beleid? Ik noem het realisme!

Elke andere waan is...waan.
Bosifyable
 Bosifyable - woensdag 28 november 2012 - 18:53   quote  deeplink  
Het was wat makkelijker lezen geweest met verschillende alinea's, maar toch, goed punt Nick!
T-FeYeN00rD
 T-FeYeN00rD - woensdag 28 november 2012 - 19:13   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 28 november 2012 - 18:53 schreef Bosifyable het volgende:
Het was wat makkelijker lezen geweest met verschillende alinea's, maar toch, goed punt Nick!
Sluit ik me bij aan.
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 28 november 2012 - 19:24   quote  deeplink  
Goed verhaal Nick, als ze niet willen gewoon paseren, vind het een prima signaal die Feyenoord heeft afgegeven naar Leerdam..
tomson
 tomson - woensdag 28 november 2012 - 19:52   quote  deeplink  
Goed stuk. Hier kan ik me prima in vinden.
van geil
 van geil - woensdag 28 november 2012 - 20:10   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 28 november 2012 - 19:24 schreef RenatoBos het volgende:
Goed verhaal Nick, als ze niet willen gewoon paseren, vind het een prima signaal die Feyenoord heeft afgegeven naar Leerdam..
niet die,,,dat.
:)

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op woensdag 28 november 2012 door van geil --
Bosifyable
 Bosifyable - woensdag 28 november 2012 - 20:38   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 28 november 2012 - 20:10 schreef van geil het volgende:

[..]

niet die,,,dat.
:)
:')
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 28 november 2012 - 20:49   quote  deeplink  
Zeikerds..
Leon FR1908
 Leon FR1908 - woensdag 28 november 2012 - 20:50   quote  deeplink  
Ik zeg gewoon betalen met die domme kut van Geel..
prijzen jullie die zak hooi de hemel maar in !Elke willekeurige boerenlul
krijgt grofgeld als die bij Feyenoord komt en mag ook nog zeggen dat z,n hart bij Willem 2 ligt
pakt rood en voetbalt gemiddeld nog slechter dan de eigen talenten.
Of je haald er 1 die je grof betaald en zet deze op de bank...

Zou toch gvd mooi zijn als mijn gezin niet te vreten heb en ik haal
er 2 binnen die elke avond 2 boterhammen geeft en me eigen kinderen
geef ik een half sneetje brood..
Ik zal het allemaal wel weer verkeerd zien ...
Stylzz
 Stylzz - woensdag 28 november 2012 - 20:52   quote  deeplink  
Als je gelijk hebt, heb je gelijk.
Ik ken de bedragen niet.
van geil
 van geil - woensdag 28 november 2012 - 20:54   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 28 november 2012 - 20:50 schreef Leon FR1908 het volgende:
Ik zeg gewoon betalen met die domme kut van Geel..
prijzen jullie die zak hooi de hemel maar in !Elke willekeurige boerenlul
krijgt grofgeld als die bij Feyenoord komt en mag ook nog zeggen dat z,n hart bij Willem 2 ligt
pakt rood en voetbalt gemiddeld nog slechter dan de eigen talenten.
Of je haald er 1 die je grof betaald en zet deze op de bank...

Zou toch gvd mooi zijn als mijn gezin niet te vreten heb en ik haal
er 2 binnen die elke avond 2 boterhammen geeft en me eigen kinderen
geef ik een half sneetje brood..
Ik zal het allemaal wel weer verkeerd zien ...
er zit wel n kern van waarheid in.
Leon FR1908
 Leon FR1908 - woensdag 28 november 2012 - 20:58   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 28 november 2012 - 20:52 schreef Stylzz het volgende:
Als je gelijk hebt, heb je gelijk.
Ik ken de bedragen niet.
Maar we zien het toch Roony?
Wij constateren toch zelf elke wedstrijd wat het beste
is voor onze club kwa leeftijd prestatie en talent?
Kongolo Boëtius (Achabar) en Vilhena
zijn onze sportiefe en economische toekomst..
Stylzz
 Stylzz - woensdag 28 november 2012 - 21:15   quote  deeplink  
Ja dat klopt, maar de bedragen zijn onbekend.
Al zal er wel een kern van waarheid inzitten.
Leon FR1908
 Leon FR1908 - woensdag 28 november 2012 - 21:32   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 28 november 2012 - 21:15 schreef Stylzz het volgende:
Ja dat klopt, maar de bedragen zijn onbekend.
Al zal er wel een kern van waarheid inzitten.
Bedragen zijn inderdad onbekend,maar er klopt iets niet..
En ik ben een beetje klaar met de berichtgevingen vanuit
het maasgebouw..Zij leggen moedwillig een bepaalde druk
op de zaak om er een fikse propoganda van te maken met
kijk ons een zielig zijn en kijk die ventjes even doodnormale
salarisen zien eisen...Dan had van Geel is even lekker in zijn
eigen keuken moeten gaan kijken toen hij al die andere transfervrij
ging ophalen...Hij heeft het goed verkloot en niet onze jongens
die een gewoon nationaal voetbal salaris willen..
Maar wat van Geil zegt klopt ook,we kunnen ons er wel weer bij neerleggen
want het is weer te laat...
Stylzz
 Stylzz - woensdag 28 november 2012 - 21:38   quote  deeplink  
Volgens mij kloppen we t zelf op...
Ik lees alleen dat ze in gesprek zijn en dat t tijd kost...

T geld verhaal komt bij de zaakwaarnemer vandaan?
Of heb ik iets gemist?
Leon FR1908
 Leon FR1908 - woensdag 28 november 2012 - 21:46   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 28 november 2012 - 21:38 schreef Stylzz het volgende:
Volgens mij kloppen we t zelf op...
Ik lees alleen dat ze in gesprek zijn en dat t tijd kost...

T geld verhaal komt bij de zaakwaarnemer vandaan?
Of heb ik iets gemist?
Van beide kampen maar de zaakwaarnemer reageerd vooral
op de berichtgeving vanuit Feyenoord..Dat van Geel het niet verwacht
had dat de onderhandelingen toch stroever liepen dan gedacht..
Waarop die oplichter van Vilhena en boetie zei aalleen een volwassen
salaris te verwachten.Nu is die vent niet koosjer maar ik vind
het voor je eigen talenten ook niet teveel gevraagd....
De voetbalwereld veranderd naar meer bedrijfsmatig beleid en
Feyenoord staat vooraan in deze ontwikkeling dus laten we hopen
dat ze het goed gaan aanpakken.
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 28 november 2012 - 21:48   quote  deeplink  
+1
Stylzz
 Stylzz - woensdag 28 november 2012 - 21:49   quote  deeplink  
Misschien doen ze dat wel juist en gaat het meer om andere zaken.
Kudt speculaties
Leon FR1908
 Leon FR1908 - woensdag 28 november 2012 - 22:02   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 28 november 2012 - 21:49 schreef Stylzz het volgende:
Misschien doen ze dat wel juist en gaat het meer om andere zaken.
Kudt speculaties
Het ergste maar gelukkig ook is er geen man overboord omdat we
op de goede weg zijn..
En als deze jongens straks weer voor noppes de deur uitlopen
zeggen er toch weer 30..000 beinvloede supporters dat deze jochies geen clubliefde hebben.
Terwijl ze straks bij hun eerste profcontract de zekerheid hebben om een redelijk goed leven
in het vooruitzicht hebben en dus met eenvgerust hart
al hun pezen kunnen afbreken...Laat ze dat miljoen
daarom aub bij ons verdienen in 3 jaar en niet bij
psv liverpool twente of weet ik het waar..
hup Vilhena
hup Boetie en hup Feyenoord.
Nick4F
 Nick4F - woensdag 28 november 2012 - 22:05   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 28 november 2012 - 21:46 schreef Leon FR1908 het volgende:

[..]

De voetbalwereld veranderd naar meer bedrijfsmatig beleid en
Feyenoord staat vooraan in deze ontwikkeling dus laten we hopen
dat ze het goed gaan aanpakken.
Beste Leon,
Ik begrijp best dat mijn topic erg lang is, maar er staat toch echt in dat ik er hetzelfde over denk als jij. Feyenoord moet nu een budget creëren om de jeugd naar prestaties te betalen. Ik geef ook aan hoe dat naar mijn idee heel snel - is nu! - te realiseren is.
Leon FR1908
 Leon FR1908 - woensdag 28 november 2012 - 22:12   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 28 november 2012 - 22:05 schreef Nick4F het volgende:

[..]

Beste Leon,
Ik begrijp best dat mijn topic erg lang is, maar er staat toch echt in dat ik er hetzelfde over denk als jij. Feyenoord moet nu een budget creëren om de jeugd naar prestaties te betalen. Ik geef ook aan hoe dat naar mijn idee heel snel - is nu! - te realiseren is.
Sorry Nick maar ik lees vanaf een klein telefoontje en kon het niet meer volgen
en reageerde uiteindelijk op de berichten..
Ik ben wel blij dat jij er ook zo over denkt!
Morgen zal ik het helemaal lezen vanaf de pc..
Nick4F
 Nick4F - woensdag 28 november 2012 - 22:43   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 28 november 2012 - 22:12 schreef Leon FR1908 het volgende:

[..]

Ik ben wel blij dat jij er ook zo over denkt!
Morgen zal ik het helemaal lezen vanaf de pc..
Ik zal wat aan een betere leesbaarheid proberen te doen. Feyenoord is gewoon onze club, man!
FR-Henk
 FR-Henk - woensdag 28 november 2012 - 22:57   quote  deeplink  
Volgens mijn zitten de russen werkelijk aan de touwtjes te trekken.
lijdensweg
 lijdensweg - donderdag 29 november 2012 - 06:18   quote  deeplink  
Ik hoop dat Feyenoord zijn poot stijf gaat houden en het huidige financieel beleid voort zet! Je wil graag of niet bij Feyenoord spelen ..... Wel zou ik een salaris met prestatie bonussen invoeren zodat men bij een x aantal wedstrijden of een EK of WK een ander salaris krijgt, of als men de CL bereikt!
FR-Henk
 FR-Henk - donderdag 29 november 2012 - 08:34   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 29 november 2012 - 06:18 schreef lijdensweg het volgende:
Ik hoop dat Feyenoord zijn poot stijf gaat houden en het huidige financieel beleid voort zet! Je wil graag of niet bij Feyenoord spelen ..... Wel zou ik een salaris met prestatie bonussen invoeren zodat men bij een x aantal wedstrijden of een EK of WK een ander salaris krijgt, of als men de CL bereikt!
Mee eens, goed financieel beleid Feyenoord idd.
Bonusregeling zou prestatie kunnen opdrijven.

Bovenal voor lief nemen dat voor geldbeluste jongelingen altijd wel denken dat het geld elders groener is.
Maar ja, wat zijn Fer, Wijnaldum en Castaignos er nou werkelijk op vooruit gegaan?
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 29 november 2012 - 10:28   quote  deeplink  
Hup Kongolo Boëtius en Vilhena ,ga voordat bedrag wat gewoon rechtvaardig is en
anders uit de grond van mijn hart succes bij Twente Psv of voor mij part 020!
Stylzz
 Stylzz - donderdag 29 november 2012 - 10:48   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 29 november 2012 - 10:28 schreef Leon FR1908 het volgende:
Hup Kongolo Boëtius en Vilhena ,ga voordat bedrag wat gewoon rechtvaardig is en
anders uit de grond van mijn hart succes bij Twente Psv of voor mij part 020!
Ik ben voor een marktconform talenten salaris.
joboo35
 joboo35 - donderdag 29 november 2012 - 11:38   quote  deeplink  
Waarvoor de talenten geen 5 jaar prof contract aanbieden.
Stylzz
 Stylzz - donderdag 29 november 2012 - 11:53   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 29 november 2012 - 11:38 schreef joboo35 het volgende:
Waarvoor de talenten geen 5 jaar prof contract aanbieden.
omdat ze die dan ook nog moeten willen tekenen.
pat
 pat - donderdag 29 november 2012 - 13:09   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 29 november 2012 - 11:38 schreef joboo35 het volgende:
Waarvoor de talenten geen 5 jaar prof contract aanbieden.
omdat dat niet mag.

eens met dit mooie stuk.
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 29 november 2012 - 13:17   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 29 november 2012 - 13:09 schreef pat het volgende:

[..]

omdat dat niet mag.

eens met dit mooie stuk.
Klopt want dat was al het probleem met Castaignos,met die eenzijdige optie.
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 29 november 2012 - 13:19   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 29 november 2012 - 10:48 schreef Stylzz het volgende:

[..]

Ik ben voor een marktconform talenten salaris.
Dat vind ik een goede..
In de vorm van gradaties? klasse A B of C
Beempjerotterdam
 Beempjerotterdam - donderdag 29 november 2012 - 13:47   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 28 november 2012 - 20:50 schreef Leon FR1908 het volgende:
Ik zeg gewoon betalen met die domme kut van Geel..
prijzen jullie die zak hooi de hemel maar in !Elke willekeurige boerenlul
krijgt grofgeld als die bij Feyenoord komt en mag ook nog zeggen dat z,n hart bij Willem 2 ligt
pakt rood en voetbalt gemiddeld nog slechter dan de eigen talenten.
Of je haald er 1 die je grof betaald en zet deze op de bank...

Zou toch gvd mooi zijn als mijn gezin niet te vreten heb en ik haal
er 2 binnen die elke avond 2 boterhammen geeft en me eigen kinderen
geef ik een half sneetje brood..
Ik zal het allemaal wel weer verkeerd zien ...
Helemaal met jou eens!
En als het dan ook echt goeie talente zijn die dit jaren vast houden, kan je er dik aan terug verdienen.
Nick4F
 Nick4F - donderdag 29 november 2012 - 14:12   quote  deeplink  
Het is momenteel heel moeilijk managen voor Van Geel. Hij heeft z'n begroting rond voor dit seizoen - en dan breken ineens weer drie jeugdspelers door. Dat zijn normaal gesproken abnormale omstandigheden.

Geen enkele manager houdt bij het opstellen van z'n begroting er rekening mee, dat hij gedurende het seizoen ineens de post salarissen moet verhogen met zeg zo'n 1 miljoen Euro - zonder dat er 1 speler bijkomt.

Maar bij Feyenoord is zoiets momenteel helemaal niet abnormaal; het ene na het andere talent breekt door.

En omdat die jeugd de nieuwe levensader van de club is, pleit ik er dus voor om voortaan, ieder jaar van de transferinkomsten een flink bedrag over te hevelen naar de nieuwe balanspost "Salarisverhogingen talenten" op de begroting. Dat is de enige manier om in de toekomst onze beste talenten, snel en met een goed contract, voor langere tijd aan de club te binden.

Aan de andere kant vind ik wel dat jeugdspelers moeten beseffen dat ze bevoorrecht zijn. Ze worden perfect opgeleid, en krijgen volop kansen bij de club; het zal je maar gebeuren: debuteren in een volle, kolkende Kuip, terwijl je nog bij de C-tjes mee mag doen.

Ze zijn naar mijn idee de club en de fans, beslist ook wel iets verschuldigd. Dat kunnen ze (vooral naar de fans - daar spelen ze tenslotte voor) tonen, door niet meteen al het onderste uit de kan te vragen.

Ik denk dat we het hier op het Forum er wel over eens zijn, dat er voor de jonge talenten gewoon een soort stappenplan contract opgezet moet worden: een soort vastgelegde beloning naar prestatie. En dat de club daar extra geld voor moet reserveren. Dat is de toekomst voor Feyenoord.

Als ik Vilhena zo zondag op de tv zie, is het duidelijk dat die jongen niets liever wil dan bijtekenen. Als dat niet gaat lukken, dan weten we wat voor adviseur hij heeft. Wat mij betreft mogen de supporters zich vervolgens, in het stadion radicaal tegen die gast keren! Iedere helft beginnen met heftige spreekkoren tegen een adviseur. Dat zou me een primeur zijn!

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 29 november 2012 door Nick4F --
FR-Henk
 FR-Henk - donderdag 29 november 2012 - 18:58   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 29 november 2012 - 14:12 schreef Nick4F het volgende:

Als ik Vilhena zo zondag op de tv zie, is het duidelijk dat die jongen niets liever wil dan bijtekenen. Als dat niet gaat lukken, dan weten we wat voor adviseur hij heeft. Wat mij betreft mogen de supporters zich vervolgens, in het stadion radicaal tegen die gast keren! Iedere helft beginnen met heftige spreekkoren tegen een adviseur. Dat zou me een primeur zijn!
Interesseert Raiola geen moer, Vilhena wel.
Beter traditie maken van spelers met zopas getekend nieuw contract extra hard toejuichen, zoals elders voorgesteld.
Nick4F
 Nick4F - donderdag 29 november 2012 - 22:43   quote  deeplink  
Ook mee eens. Zaterdagavond zingen en juichen voor Boëtius!!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5984
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Nieuw, keihard, maar fair jeugdbeleid.









0.0057601