BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Feyenoord - HNK Rijeka (Europa League: donderdag 6 november 2014, 21:05uur) 2-0

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 23 oktober 2014 - 20:59   quote  deeplink  
europa-league-groep-feyenoord.jpg

Datum & tijdstip: Donderdag 06 november 2014, 21:05
Locatie: De Kuip, Rotterdam
Scheidsrechter: Thomson (Schotland)

De volgende Europese thuiswedstrijd voor ons. Dit word zo'n wedstrijd dat de drie punten van belang zijn. Anders is het over en uit vrees ik. We hebben uit voldoende kansen gehad, maar die werden weer eens allemaal niet benut. Op die gruwelijke vrije trap van Jens na dan. Eens weer blijkt dat we een afmaker missen. Sevilla speelde gelijk tegen Standard en dus ligt alles nog open in groep G

Stand groep G:
1. Sevilla 3- 5 ( 4- 2)
2. Standard Luik 3- 4 ( 3- 2)
3. NK Rijeka 3- 4 ( 5- 5)
4. FEYENOORD 3- 3 ( 3- 6)

Verslag van de heenwedstrijd in Rijeka:

HATTRICK KRAMARIC VELT FEYENOORD IN RIJEKA

2cxvt6b.jpg

De eerste officiële wedstrijd van Feyenoord tegen een Kroatische tegenstander is donderdagavond uitgelopen op een teleurstelling. In de derde speelronde van de groepsfase van de Europa League was HNK Rijeka met 3-1 te sterk voor de ploeg van trainer Fred Rutten. De enige goal van de Rotterdammers kwam op naam van Jens Toornstra, die in de tweede helft een vrije trap benutte. Spits Andrej Kramaric scoorde driemaal namens de thuisploeg. Matthew Steenvoorden maakte zijn Europese debuut voor Feyenoord.

Feyenoord was er een dag voor de wedstrijd tijdens de afsluitende training al achter gekomen dat het speelveld van Stadion Kantrida er allesbehalve als een biljartlaken bij ligt. De spelers hadden het na de oefensessie over een grasmat vol hobbels en kuilen. Op dat moment konden ze nog niet weten dat het veld er 24 uur later nog veel slechter zou bijliggen, wat alles te maken had met de regen die de hele dag onophoudelijk naar beneden was gevallen.

Het moeilijk bespeelbare veld ten spijt kende het duel een hoog tempo en slaagde Feyenoord erin de bal in de beginfase van de wedstrijd prima rond te laten gaan. De ploeg vond telkens de vrije man op het middenveld en bouwde van daaruit enkele aanvallen op, veelal over de linkerkant. Daar had Feyenoord in Elvis Manu haar gevaarlijkste man, zo ondervond ook rechtsback Ivan Tomecak. Hij werd in het eerste kwartier meermaals voorbij gesneld door de rappe aanvaller, die na vijf minuten zijn grootste kans kreeg en van dichtbij stuitte op doelman Ivan Vargic.

20gimnt.jpg

Nadat Manu even later een scherpe voorzet van de lijn gehaald zag worden, werden de keren dat Feyenoord voor het vijandelijke doel opdook steeds sporadischer. De ploeg werd langzaam teruggeduwd door Rijeka en mocht vooral in de laatste fase voor rust van geluk spreken dat een tegendoelpunt uitbleef. Kenneth Vermeer had al enkele keren zijn mannetje gestaan bij een aantal afstandsschoten van de thuisploeg, toen hij in de slotminuten van de eerste helft Andrej Kramaric voor zich zag opduiken. De doelman wierp zich met succes voor de bal en voorkwam zodoende een treffer van de topscorer van de Kroatische competitie.

Waar de eerste helft al levendig was, ontbrandde het duel in de tweede helft volledig. Kramaric kreeg na een uur spelen alsnog zijn doelpunt, toen hij aan het eindstation stond van een vloeiende aanval over de linkerkant en de bal van dichtbij binnen gleed. De voorsprong voor Rijeka kwam in een fase dat Feyenoord een overwicht had en via Manu haar twee grootste kansen van de wedstrijd had gekregen. Waar de aanvaller in de eerste helft nog van pech mocht spreken, had hij in de eerste tien minuten na rust minimaal één keer moeten scoren, toen hij twee keer alleen voor doelman Vargic opdook.

Nog geen twee minuten na het eerste doelpunt van Kramaric kon Feyenoord alsnog juichen, wat te danken was aan een magistrale vrije trap van Jens Toornstra. De middenvelder krulde de bal van zon 25 meter onhoudbaar in de kruising, waarmee hij de honderden meegereisde supporters in het uitvak in extase bracht en voor de op dat moment verdiende gelijkmaker tekende.

De vreugde in het Rotterdamse kamp was echter van korte duur, want in de daaropvolgende tien minuten kreeg Kramaric Feyenoord definitief op de knieën. Eerst zette de Kroatische topschutter Feyenoord in de zeventigste minuut op een nieuwe achterstand, door een diepe bal van buiten het strafschopgebied over Vermeer heen te wippen. Enkele minuten later was de hoop op minimaal een gelijkspel voor de formatie van Rutten definitief vervlogen, toen scheidsrechter Tom Hagen de bal op advies van zijn assistent op de stip legde na een overtreding van Terence Kongolo. Ook dat buitenkansje was besteed aan Kramaric, waarmee hij Feyenoord met een onnodige nederlaag huiswaarts stuurde: 3-1.

24476g8.jpg

HNK Rijeka Feyenoord 3-1

Scoreverloop:
63 1-0 Kramaric
65 1-1 Toornstra
70 2-1 Kramaric
76 3-1 Kramaric (strafschop)

Scheidsrechter: Klötuhzäkke

Geel: Wilkshire, Nelom, Clasie (Feyenoord)

Opstellingen
HNK Rijeka: Vargic; Jajalo, Sharbini, Tomecak, Leskovic (64 Samardzic), Cvijanovic, Mitrovic, Leovac, Moises 89 (Krstanovic), Jugovic (84 Kvrzic) en Kramaric.
Feyenoord: Vermeer; Wilkshire (46 Karsdorp), Steenvoorden, Kongolo, Nelom; Clasie, Immers, El Ahmadi; Toornstra, Kazim-Richards (80 Te Vrede) en Manu (80 Boëtius).

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 13 november 2014 door RenatoBos --
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 23 oktober 2014 - 20:59   quote  deeplink  
5-0..!!!!!!!
piet de paler
 piet de paler - donderdag 23 oktober 2014 - 21:01   quote  deeplink  
6 november ik hoop je te zien
ar
 ar - donderdag 23 oktober 2014 - 21:31   quote  deeplink  
We slachten ze af in de kuip!
hotjumper
 hotjumper - donderdag 23 oktober 2014 - 21:32   quote  deeplink  
Ik ben er op vak y
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 23 oktober 2014 - 21:33   quote  deeplink  
Dito maar dan uiteraard op T..
Els
 Els - donderdag 23 oktober 2014 - 22:02   quote  deeplink  
Zo, het topic is een beetje opgezomerd.
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 23 oktober 2014 - 22:05   quote  deeplink  
Feyenoord kon kwelgeest voor enkele miljoenen overnemen

850x400-Andrej-Kramaric-Lijepo-mi-je-ovdje-sretan-sam-ali.jpg

Feyenoord verloor vanavond met 3-1 van het Kroatische HNK Rijeka. De Rotterdammers gingen ten onder door drie doelpunten van de Kroaat Andrej Kramaric. Het had echter niet veel gescheeld of de spits had vanavond in het shirt van Feyenoord gespeeld.

Kramaric stond afgelopen zomer, evenals Bas Dost, Duvan Zapata en John Guidetti, op het lijstje van Feyenoord als opvolger van Graziano Pelle. Dit meldt Voetbal International. Feyenoord kon de spits voor iets meer dan drie miljoen euro overnemen, maar dat liep anders en Kramaric bleef in Kroatië.

Het verhaal dat Feyenoord interesse had in Kramaric was afgelopen zomer ook te lezen in het geruchtentopic van FR12.nl. Toen wist Jutarnji.hr te melden dat Feyenoor de aanvaller graag wilde vastleggen.
Bron: VI
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 02 november 2014 - 01:26   quote  deeplink  
Feyenoord-opponent laat uitgelezen kans liggen

Rijeka09.png

FK Rijeka kreeg door de 0-0 remise van koploper Dinamo Zagreb tegen RNK Split de uitgelezen mogelijkheid om het gat te verkleinen, maar door de 1-1 remise tegen Slaven is dat niet gelukt.

Rijeka kwam na 35 minuten spelen wel op voorsprong dankzij een doelpunt van wie anders dan topscorer Andrej Kramaric, maar Filip Ozobic zorgde na een uur spelen voor de 1-1 einduitslag in de Kroatische competitie.

Derhalve blijft het gat tussen Zagreb en Rijeka, oopponent van Feyenoord in de Europa League, zes punten, Wel staat Rijeka met liefst tien punten voor op nummer drie Hajduk Split.
Bron:Elfvoetbal
van geil
 van geil - zondag 02 november 2014 - 21:32   quote  deeplink  
De kraker.
sevillana
 sevillana - zondag 02 november 2014 - 21:38   quote  deeplink  
moet kunnen in een goed gevulde kuip
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 02 november 2014 - 21:39   quote  deeplink  
MOET..!!
van geil
 van geil - zondag 02 november 2014 - 22:07   quote  deeplink  
eigenlijk voorzie ik n makkelijke overwinning.
3-0
broer van Ted
 broer van Ted - maandag 03 november 2014 - 01:00   quote  deeplink  
Goed resultaat doet wonderen helaas maar waar het om gaat bij een overwinning is Feyenoord Sevilla uitverkocht en gaan we in Arnhem met vertrouwen het theater betreden . Met goed spel schieten we in Europa niets op . Dan alles maar op het kampioenschap . 12e man het publiek is trouw ik verwacht 35.000 toeschouwers tis donderdagavond 21,05 niet normaal die aanvangstijd als laatste weltruste allemaal
MMM
 MMM - maandag 03 november 2014 - 08:54   quote  deeplink  
Hoop dat er veel kaarten verkocht zijn/gaan worden!
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 03 november 2014 - 10:04   quote  deeplink  
Lex Immers en Elvis Manu liggen op koers voor het Europa League-duel van Feyenoord met HNK Rijeka, donderdag. Immers (hamstrings) en Manu (lies) bleven zaterdag tegen PEC aan de kant, maar herstellen voorspoedig. Joris Mathijsen (kuit) is er nog niet bij tegen de Kroaten. Karim El Ahmadi is ondanks een lichte blessure waarschijnlijk wel op tijd fit.
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 03 november 2014 - 11:34   quote  deeplink  
Feyenoord - HNK Rijeka staat donderdag onder leiding van de Schotse arbiter Craig Alexander Tomson..
2cet0te.jpg
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 03 november 2014 - 11:34   quote  deeplink  
Tomson..?????

Dan word het 10-0
Barabas
 Barabas - maandag 03 november 2014 - 11:36   quote  deeplink  
Is ook 3 punten...
VVout
 VVout - maandag 03 november 2014 - 13:40   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 03 november 2014 - 11:34 schreef RenatoBos het volgende:
Tomson..?????

Dan word het 10-0
Wordt die moderator, dat zit snor :)
JanM
 JanM - maandag 03 november 2014 - 14:22   quote  deeplink  
Moeizame 7-0!
tomson
 tomson - maandag 03 november 2014 - 18:42   quote  deeplink  
90faa86166b83acb602a6c045f98b6af.jpg
tomson
 tomson - maandag 03 november 2014 - 18:43   quote  deeplink  
Kramaric gaat in de 5e minuut douchen 😎😈
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 03 november 2014 - 19:30   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 03 november 2014 - 18:42 schreef tomson het volgende:
[ afbeelding ]
Verdomme jj bent lekker..
JanM
 JanM - maandag 03 november 2014 - 19:55   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 03 november 2014 - 18:42 schreef tomson het volgende:
[ afbeelding ]
Als dat je zus is wil ik graag haar nummer ;-P
JanM
 JanM - maandag 03 november 2014 - 19:56   quote  deeplink  
En anders ook wel trouwens ...
tomson
 tomson - maandag 03 november 2014 - 23:51   quote  deeplink  
Heb al eens eerder gehad dat ik met mijn vriendin in de winkel stond en me gevraagd werd naar "mijn dochter" 😂 ksssst !
Bosifyable
 Bosifyable - dinsdag 04 november 2014 - 08:31   quote  deeplink  
Volgens Twitter berichten komen er 500 Kroaten naar De Kuip.
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 04 november 2014 - 15:56   quote  deeplink  
STEUN FEYENOORD SPORTIEF TEGEN HNK RIJEKA

wk44s1.jpg

Feyenoord speelt donderdagavond om 21.05 uur in De Kuip tegen het Kroatische HNK Rijeka. Sportief succes is voor Feyenoord van groot belang om de kans op Europese overwintering open te houden. Wederom hoopt de club dat de thuiswedstrijd zonder enige wanklank verloopt. Na de thuiswedstrijd tegen Standard Luik ontving Feyenoord van de UEFA opnieuw een geldboete.

De niet gespecificeerde geldboete van 15.000 euro ontving Feyenoord vanwege volle trappen met supporters en het afsteken van vuurwerk door supporters op de tribunes. Het totaal aan geldboetes van de UEFA is hierdoor dit seizoen al opgelopen tot 65.000 euro. Vanwege wangedrag tijdens UEFA wedstrijden zijn inmiddels stadionverboden uitgedeeld en procedures ingezet om deze boetes te verhalen op de personen die zich hieraan schuldig hebben gemaakt.

Feyenoord vraagt aan haar supporters om donderdag uitsluitend op de plek te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar je recht op hebt. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera.

Wederom ook het dringend beroep op alle supporters om geen fakkels, rookpotten of ander (knal)vuurwerk mee te nemen en/of af te steken. Het afsteken van vuurwerk is niet alleen verboden, het kan ook levensgevaarlijke situaties voor medesupporters opleveren. Ook niet toegestaan zijn: het tonen van spandoeken met anti-UEFA of -FIFA uitlatingen, het zingen van kwetsende of racistische spreekkoren en het gooien van voorwerpen richting het veld.

Waarnemers van de UEFA zullen in het stadion toezien op het gedrag van alle aanwezige supporters en niet schromen om de club verantwoordelijk te stellen voor onrechtmatigheden of onwenselijk gedrag. Laat horen dat je Feyenoord een warm hart toedraagt en steun de club op een sportieve wijze zoals alleen het legioen dat kan!

Bron:officiële Feyenoord Clubsite
van geil
 van geil - dinsdag 04 november 2014 - 18:11   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 03 november 2014 - 11:34 schreef RenatoBos het volgende:
Tomson..?????

Dan word het 10-0
goed nieuws.
broer van Ted
 broer van Ted - dinsdag 04 november 2014 - 18:25   quote  deeplink  
Mierenneuken over fans die altijd op de trap staan ! Geen kwetsende spandoeken in het stadion . Doe ,k hier vuile vieze teringUEFA krijg de tyfus corrupte kale dikke vieze freeloaders . Kijk es in de spiegel onee laat maar gaan jullie weer zooi snuiven! anderen veroordelen en zelf het beest uithangen met niet je eigen vrouwtje !
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 04 november 2014 - 19:42   quote  deeplink  
Poperdepop harde woorden poperdepop
lijdensweg
 lijdensweg - dinsdag 04 november 2014 - 19:59   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 04 november 2014 - 15:56 schreef RenatoBos het volgende:
STEUN FEYENOORD SPORTIEF TEGEN HNK RIJEKA

[ afbeelding ]

Feyenoord speelt donderdagavond om 21.05 uur in De Kuip tegen het Kroatische HNK Rijeka. Sportief succes is voor Feyenoord van groot belang om de kans op Europese overwintering open te houden. Wederom hoopt de club dat de thuiswedstrijd zonder enige wanklank verloopt. Na de thuiswedstrijd tegen Standard Luik ontving Feyenoord van de UEFA opnieuw een geldboete.

De niet gespecificeerde geldboete van 15.000 euro ontving Feyenoord vanwege volle trappen met supporters en het afsteken van vuurwerk door supporters op de tribunes. Het totaal aan geldboetes van de UEFA is hierdoor dit seizoen al opgelopen tot 65.000 euro. Vanwege wangedrag tijdens UEFA wedstrijden zijn inmiddels stadionverboden uitgedeeld en procedures ingezet om deze boetes te verhalen op de personen die zich hieraan schuldig hebben gemaakt.

Feyenoord vraagt aan haar supporters om donderdag uitsluitend op de plek te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar je recht op hebt. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera.

Wederom ook het dringend beroep op alle supporters om geen fakkels, rookpotten of ander (knal)vuurwerk mee te nemen en/of af te steken. Het afsteken van vuurwerk is niet alleen verboden, het kan ook levensgevaarlijke situaties voor medesupporters opleveren. Ook niet toegestaan zijn: het tonen van spandoeken met anti-UEFA of -FIFA uitlatingen, het zingen van kwetsende of racistische spreekkoren en het gooien van voorwerpen richting het veld.

Waarnemers van de UEFA zullen in het stadion toezien op het gedrag van alle aanwezige supporters en niet schromen om de club verantwoordelijk te stellen voor onrechtmatigheden of onwenselijk gedrag. Laat horen dat je Feyenoord een warm hart toedraagt en steun de club op een sportieve wijze zoals alleen het legioen dat kan!

Bron:officiële Feyenoord Clubsite
Die debielen zullen zich nooit gedragen zolang men niet met een meldplicht werkt.
Ook zouden er eerder zwaardere straffen uitgedeeld moeten worden aan deze debielen.
Heeft alles met normen en waarden te maken en daar heb je bij deze debielen niks aan.
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 04 november 2014 - 20:30   quote  deeplink  
Ik ben nog staads bang dat het weer fout gaat. Ik denk dat het dan einde feyenoord is.
En maar roepen we love you Feyenoord . Echter de UEFA doet alleen maar stoer tegen kleine voetballanden en dat zijn we nu .
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 05 november 2014 - 09:36   quote  deeplink  
Clasie noemt opdracht: 'We moeten van Rijeka winnen'

121vp13.jpg

Fred Rutten is met een nagenoeg fitte selectie gisteren begonnen aan de voorbereiding op het Europese treffen van morgen tegen het Kroatische HNK Rijeka. Feyenoord heeft met twee thuiswedstrijden en één duel in Luik nog kans op overwintering, maar dan moet er morgenavond wel resultaat gehaald worden.

,,We moeten deze wedstrijd van Rijeka winnen,'' zegt aanvoerder Jordy Clasie in het Algemeen Dagblad. ,,Pas daarna moeten we als ploeg verder kijken. Dat is wat wij doen: continu focussen op de eerstvolgende wedstrijd. Als wij dat niet doen en we kijken al over de volgende wedstrijd heen, kunnen we nog weleens een misstap maken.''

Elvis Manu en Lex Immers sluiten weer aan bij de selectie. Trainer Fred Rutten moet dus een keuze maken. Hij zou de jonge talenten Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius hun basisplaats weer kunnen afnemen, maar daarover wenste de coach van Feyenoord nog geen uitsluitsel te geven.
Bron:AD
Stylzz
 Stylzz - woensdag 05 november 2014 - 09:49   quote  deeplink  
Hey kijk een open deur, trap m in!
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 05 november 2014 - 10:10   quote  deeplink  
Feyenoord moet 'afgeteste' spits aan banden leggen

502291_heroa.jpg

Feyenoord heeft nog een appeltje te schillen met HNK Rijeka. In Kroatië werden de Rotterdammers geveld door drie goals van Kramaric. Donderdag vindt in de Kuip de 'return' plaats.

Feyenoord staat er beroerd voor in de groepfase van de Europa League. De formatie van trainer Fred Rutten is met drie punten de hekkensluiter van Groep G. Alleen tegen Standard Luik (2-1) werd een goed resultaat geboekt. In de uitduels met Sevilla (2-0) en Rijeka (3-1) trokken de Rotterdammers aan het langste eind. Er is nog geen man overboord: koploper Sevilla heeft namelijk pas vijf punten vergaard en zo ligt het allemaal dicht bij elkaar. Toch zou een nederlaag tegen Rijeka weleens fataal kunnen zijn.

Winst voor eigen publiek is dus een must voor Feyenoord. Makkelijk zal het echter niet worden. Twee weken geleden velde Andrej Kramaric met een hattrick eigenhandig het vonnis over de Rotterdamse ploeg. Het verlies was onnodig. Feyenoord creëerde genoeg (grote) kansen, maar alleen Jens Toornstra wist uit een vrije trap zijn naam op het scorebord te zetten. Feyenoord liep weer tegen een bekend probleem aan: het gebrek aan scorend vermogen.

'Kramaric afgetest'
Het aantal missers in Kroatië was voer voor de spitsendiscussie en meteen na het duel kreeg de - onderhand pijnlijke - soap een vervolg. "Als Feyenoord eind augustus iets meer dan twee miljoen euro zou hebben overgemaakt aan HNK Rijeka, had de ster van donderdagavond, Andrej Kramaric, in De Kuip gespeeld", strooide Voetbal International zout in de wonden. Volgens het medium had de Kroatische spits in de zomer een clausule in zijn contract staan, waardoor hij slechts €2 miljoen moest kosten. Kramaric zou zijn aangeboden bij Feyenoord, maar de Rotterdammers hebben de goaltjesdief afgetest.

Een reactie vanuit het Feyenoord-kamp liet niet lang op zich wachten. 'Kramaric was nooit kandidaat bij Feyenoord', kopte de officiële website van de Rotterdammers daags na de verliespartij. In het - enigszins ongebruikelijke - verhaal gaf technisch directeur Martin van Geel uitleg over 'hoe het werkelijk zit'. "Dat deze speler maar 2 tot 3 miljoen euro had moeten kosten, is totale onzin", reageerde Van Geel op het bericht, dat inmiddels door de halve landelijke media was overgenomen.

Guidetti-soap
Los van het feit of de geruchten kloppen, bracht het wel wat teweeg in Rotterdam. De huidige spitsen Colin Kazim-Richards en Mitchell te Vrede weten de leemte die Graziano Pelle achter zich liet namelijk niet te vullen. Extra pijnlijk is dat de Kramaric-zaak opduikt op het moment dat een andere gegadigde, John Guidetti, zijn supervorm van weleer lijkt te hebben gevonden. De Zweed, die drie jaar geleden het goudhaantje was van Feyenoord, wilde in de zomer dolgraag terug Rotterdam. Feyenoord durfde het echter niet aan vanwege zijn medische geschiedenis. Celtic hapte wel toe en plukt daar de vruchten van. Guidetti scoorde al acht keer in negen duels.
Bron:Goal.com
VVout
 VVout - woensdag 05 november 2014 - 10:44   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 04 november 2014 - 15:56 schreef RenatoBos het volgende:
STEUN FEYENOORD SPORTIEF TEGEN HNK RIJEKA

[ afbeelding ]

... Ook niet toegestaan zijn: het tonen van spandoeken met anti-UEFA of -FIFA uitlatingen,...

Bron:officiële Feyenoord Clubsite
...

opbkuw.png
broer van Ted
 broer van Ted - woensdag 05 november 2014 - 10:47   quote  deeplink  
Hoi Piet, maar joh het is toch belachlijk de regeltjes. Iedere echte liefhebber zegt toch UEFA corrupt ! Corruptie ken iik wel hoor! me nooit tot verlaagt (geen contract met de duivel) je leeft goddomme in Marseille . Ik kwam veel in leBruce. Klein plaatsje onder het Chicago van Frankrijk ! jouw stad nou leuke boy,s hoor maar ogen in je achterzak .
Groeten
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 05 november 2014 - 12:13   quote  deeplink  
OPTREDEN HERMES HOUSE BAND VOOR FEYENOORD HNK RIJEKA

xngcwp.jpg

Kort voor de aftrap van de aanstaande thuiswedstrijd van Feyenoord tegen HNK Rijeka zal de Hermes House Band de supporters in De Kuip opwarmen met een optreden op het veld. De Hermes House Band is bekend van het nummer I Will Survive dat bij thuiswedstrijden na elk doelpunt van Feyenoord te horen is. De Hermes House Band was voor het laatst in De Kuip te zien tijdens de Open Dag van dit seizoen.
Bron:Officiële Feyenoord Clubsite
de bluffer
 de bluffer - woensdag 05 november 2014 - 12:25   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 23 oktober 2014 - 20:59 schreef RenatoBos het volgende:
5-0..!!!!!!!
Je blijft toch bij 5-0
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 05 november 2014 - 12:27   quote  deeplink  
En dit keer ga ik gelijk krijgen..
Barabas
 Barabas - woensdag 05 november 2014 - 12:28   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 05 november 2014 - 12:13 schreef RenatoBos het volgende:
OPTREDEN HERMES HOUSE BAND VOOR FEYENOORD HNK RIJEKA

[ afbeelding ]

Kort voor de aftrap van de aanstaande thuiswedstrijd van Feyenoord tegen HNK Rijeka zal de Hermes House Band de supporters in De Kuip opwarmen met een optreden op het veld. De Hermes House Band is bekend van het nummer I Will Survive dat bij thuiswedstrijden na elk doelpunt van Feyenoord te horen is. De Hermes House Band was voor het laatst in De Kuip te zien tijdens de Open Dag van dit seizoen.
Bron:Officiële Feyenoord Clubsite
[ filmpje ]
I will survive is toch van Gloria Gaynor? Heeft Herpes alleen maar geleend...
de bluffer
 de bluffer - woensdag 05 november 2014 - 12:29   quote  deeplink  
Iemand die vuurwerk of iets anders uithaalt dan gelijk
oppakken en afgeven aan de bewaking
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 05 november 2014 - 12:31   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 05 november 2014 - 12:28 schreef Barabas het volgende:

[..]

I will survive is toch van Gloria Gaynor? Heeft Herpes alleen maar geleend...
Gebeurt toch overal..
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 05 november 2014 - 12:32   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 05 november 2014 - 12:29 schreef de bluffer het volgende:
Iemand die vuurwerk of iets anders uithaalt dan gelijk
oppakken en afgeven aan de bewaking
Inleveren bij mij graag..
broer van Ted
 broer van Ted - woensdag 05 november 2014 - 13:43   quote  deeplink  
Ook Fakkels bluffie? Pfff lekkere saaie boel dan . Enne stiekum vind de UEFA het wel leuk .
feyenoord fans worden in het hokje gestopt van al die idioten oa (020) die spelers in gevaar brengen door knalvuurwerk op het veld te gooien .en heb je die beelden gezien van Jordy Cruijff zijn voetbalteam . Ga daar straffen
waar hebben we het over staan op de trap? Renatto heeft last van Aambeien . Neem jij hem op je schoot of een goede plek bij 1 van jouw connecties . Oppakken en afvoeren idioot
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 05 november 2014 - 13:47   quote  deeplink  
Neem jij hem op schoot..
emoticon_13.gif
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 05 november 2014 - 13:55   quote  deeplink  
Elvis Manu en Lex Immers zijn fit genoeg om in de basis te starten tegen Rijeka. Trainer Fred Rutten moet dus een keuze maken. Hij zou de jonge talenten Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius hun basisplaats weer kunnen afnemen, maar daarover wenste de coach van Feyenoord nog geen uitsluitsel te geven. Alleen Joris Mathijsen ontbreekt morgen nog bij Feyenoord. Hij kampt met kuitklachten.

Voor wie vinden jullie dat Fred moet kiezen, Immers of Vilhena..
Stylzz
 Stylzz - woensdag 05 november 2014 - 13:58   quote  deeplink  
Toornstra en Boëtius, Bilas of manu :)

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op woensdag 05 november 2014 door Stylzz --

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5139
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Feyenoord - HNK Rijeka (Europa League: donderdag 6 november 2014, 21:05uur) 2-0









0.0069000