BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Feyenoord genomineerd voor Meer dan Voetbal Award

Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 13 november 2014 - 13:16   quote  deeplink  
Feyenoord genomineerd voor Meer dan Voetbal Award

orldg3.jpg

Feyenoord is genomineerd als Profclub van het jaar bij de Meer dan Voetbal Awards 2014. Deze awards zijn in het leven geroepen door de stichting Meer dan Voetbal om clubs te belonen voor hun inzet voor de samenleving. Naast Feyenoord zijn ook Excelsior en SC Telstar genomineerd als Profclub van het jaar. De winnaar van deze prijs wordt begin 2015 bekend. Feyenoord was vorig seizoen tweemaal genomineerd voor de Meer dan Voetbal Awards. De club kreeg toen voor Feyenoord Jobscorer de prijs voor Profproject van het jaar en was daarnaast ook destijds genomineerd voor Profclub van het jaar.

Dat we voor de tweede keer op rij genomineerd zijn voor deze prijs zijn, is een mooie erkenning voor het werk dat we doen, zegt Ton Strooband, manager Supporterszaken & MVO van Feyenoord. Het is mooi om te zien dat steeds meer zichtbaar en duidelijk wordt welke bijdrage Feyenoord levert aan de Rotterdamse samenleving.

De winnaars van de Meer dan Voetbal Awards worden bepaald door een vakjury, bestaande uit Willem Vissers (sportjournalist De Volkskrant), Bas van de Goor (directeur Bas van de Goor Foundation), Tim Gilissen (voormalig Maatschappelijk Speler Eredivisie), Ron Jansen (voorzitter HVV Laakkwartier en Awardwinnaar 2013) en Marcel Beerthuizen (sportmarketeer). De genomineerden kunnen komende tijd in een pitch de jury overtuigen waarom zij de prijs verdienen.

In het juryrapport voor de nominatie staat te lezen: De betekenis die Feyenoord geeft aan MVO is duidelijk terug te vinden in de hele organisatie, waarbij ook de medewerkers en supporters betrokken worden. Feyenoord pakt haar verantwoordelijkheid en focust zich met zes concrete projecten op de directe omgeving.

Kijk voor meer informatie over de projecten waarmee Feyenoord de samenleving op een positieve manier probeert te beïnvloeden op www.feyenoord.nl/mvo.
Bron: Officiële Feyenoord Clubsite
Stylzz
 Stylzz - donderdag 13 november 2014 - 18:21   quote  deeplink  
Hoera
Barabas
 Barabas - donderdag 13 november 2014 - 18:39   quote  deeplink  
Helemaal top! Seizoen kan nu al niet meer stuk.... Laat die Coolsingel dan ook maar zitten.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 2219
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Feyenoord genomineerd voor Meer dan Voetbal Award









0.0055918