BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
ar
 ar - donderdag 24 december 2015 - 14:00   quote  deeplink  
Wat vinden we zoal lekker om te eten, maar ook om te bereiden natuurlijk.
Gooi hier je inspiratie's neer.
ar
 ar - donderdag 24 december 2015 - 14:01   quote  deeplink  
Wij gaan voor wild eten deze feestdagen.
ar
 ar - donderdag 24 december 2015 - 15:04   quote  deeplink  
.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 24 december 2015 door ar --
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 15:20   quote  deeplink  
Vanavond eten we de grootste kogelbiefstukken die ik kon krijgen en daar maak ik een roquefortsaus bij, een frisse salade en aardappels gekruid uit de oven.
Morgen word het spare ribs en kipstukken, daar heb ik een heerlijke marinade voor. Heb bijna 5 meter spare ribs leggen. De rest van mijn familie zorgt voor de rest..
Overmorgen ga ik naar mijn schoonfamilie en staat konijn op het menu..
piet de paler
 piet de paler - donderdag 24 december 2015 - 15:24   quote  deeplink  
Kerstavond dat is vanavond, bloedwordt met appeltjes rijst, stukje wild met kastanjes en na kaas met heerlijke wijn
Morgen een sobere maaltijd met brood en worsten en dan als diner uitgenodigd in een restaurant in een heel klein dorpje
ar
 ar - donderdag 24 december 2015 - 15:45   quote  deeplink  
Voortreffelijk heren,hoe meer vlees hoe meer vreugd.
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 15:50   quote  deeplink  
Buk maar eens dan..

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op dinsdag 15 november 2016 door RenatoBos --
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 15:52   quote  deeplink  
Boudewijn houd blijkbaar niet van koosjer eten..😜
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 15:55   quote  deeplink  
j9nevt.jpg
ar
 ar - donderdag 24 december 2015 - 16:04   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 24 december 2015 - 15:50 schreef RenatoBos het volgende:
Buk maar eens dan..😉
Van dat chipolataworstje voel ik niks van..:)
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 16:06   quote  deeplink  
Joh heb jij zoveel ruimte, bij mij past er nog niet eens een naald in..
ar
 ar - donderdag 24 december 2015 - 16:08   quote  deeplink  
hehehe..
tomson
 tomson - donderdag 24 december 2015 - 16:28   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 24 december 2015 - 15:20 schreef RenatoBos het volgende:
Vanavond eten we de grootste kogelbiefstukken die ik kon krijgen en daar maak ik een roquefortsaus bij, een frisse salade en aardappels gekruid uit de oven.
Morgen word het spare ribs en kipstukken, daar heb ik een heerlijke marinade voor. Heb bijna 5 meter spare ribs leggen. De rest van mijn familie zorgt voor de rest..
Overmorgen ga ik naar mijn schoonfamilie en staat konijn op het menu..
Kom er aan
van geil
 van geil - donderdag 24 december 2015 - 16:29   quote  deeplink  
Stukje fruit er bij,
8769e47441_1366202154_deze-meid-eet-een-flinke-banaan__list-noup.jpg
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 16:32   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 24 december 2015 - 16:28 schreef tomson het volgende:

[..]

Kom er aan
✌️
Barabas
 Barabas - donderdag 24 december 2015 - 16:59   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 24 december 2015 - 15:20 schreef RenatoBos het volgende:
Vanavond eten we de grootste kogelbiefstukken die ik kon krijgen en daar maak ik een roquefortsaus bij, een frisse salade en aardappels gekruid uit de oven.
Morgen word het spare ribs en kipstukken, daar heb ik een heerlijke marinade voor. Heb bijna 5 meter spare ribs leggen. De rest van mijn familie zorgt voor de rest..
Overmorgen ga ik naar mijn schoonfamilie en staat konijn op het menu..
Eten per meter... goed idee voor de volgende kerst!

Hier wordt het een garnalencocktail, heldere ossenstaartsoep, ossehaas met paddestoelen en haricot vert met ijs en fruit na. De dag erop heel veel vis, oesters, mosselen en vissoep. Uiteraard met dikke patatten en verse groenten. Sticky Apple Pie met kaneelijs en caramelsaus na. Alles geserveerd met grote sloten goede wijn.
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 17:14   quote  deeplink  
Klinkt ook goed hoor..👌
Barabas
 Barabas - donderdag 24 december 2015 - 17:22   quote  deeplink  
Hoop werk.... maar komt goed 😉

2e kerstdag voor 25 man koken... ben maar vast begonnen!
ar
 ar - donderdag 24 december 2015 - 19:03   quote  deeplink  
Goeie genade..
Respect!
Veel plezier en eet smakelijk.
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 19:46   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 24 december 2015 - 17:22 schreef Barabas het volgende:
Hoop werk.... maar komt goed 😉

2e kerstdag voor 25 man koken... ben maar vast begonnen!
25 man pffff, ik voor dertien, stress stress stress, je wilt toch kwaliteit afleveren natuurlijk. Ben ook vandaag al begonnen, vlees ontvlieden en marinades maken..
Stylzz
 Stylzz - donderdag 24 december 2015 - 20:12   quote  deeplink  
Ik doe dit jaar helemaal niets.
1 dag schoonouders. 1 dag uit eten.
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 20:30   quote  deeplink  
En die andere 358 dagen helemaal niks dus..
Stylzz
 Stylzz - donderdag 24 december 2015 - 20:40   quote  deeplink  
Klopt.
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 20:49   quote  deeplink  
Nietsnut..😉
Stylzz
 Stylzz - donderdag 24 december 2015 - 21:07   quote  deeplink  
In Zeeland hebben ze overigens 5 dagen per jaar minder?
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 21:14   quote  deeplink  
Nou ik trok erbij voorbaat de dagen dat je naar Feyenoord was al af..
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 21:15   quote  deeplink  
En de mosselfeestdagen tel ik niet mee want die lust ik niet..
nr 10
 nr 10 - donderdag 24 december 2015 - 21:16   quote  deeplink  
Eerste Kerstdag: Vooraf antipasta van vleeswaren, dan tomaten-parikasoep, hoofdgerecht ossenhaas langzaam gegaard in de oven, kreiel met knolflook i de oven, gegrilde groenten, haricots verts en sla, dan kaasplankje, vervolgnes tiramisu en als afsluiuer een scropino.
Tweede Kerstdag: heldere ossenstaartbouillon, wildstoofschotel met aardappel-knolselderij puree, rode kool na tiramisu.

Wellicht gaat er nog iets van wijn doorheen.
Leon FR1908
 Leon FR1908 - donderdag 24 december 2015 - 21:36   quote  deeplink  
Patat oorlog met uitjes,met een fernandez groen en een frikandelletje speciaal (ketjup)
Stylzz
 Stylzz - donderdag 24 december 2015 - 21:57   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 24 december 2015 - 21:14 schreef RenatoBos het volgende:
Nou ik trok erbij voorbaat de dagen dat je naar Feyenoord was al af..
Ik kook hier elke dag he, de vrouw laat nog net geen water aanbranden
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 22:06   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 24 december 2015 - 21:57 schreef Stylzz het volgende:

[..]

Ik kook hier elke dag he, de vrouw laat nog net geen water aanbranden
Whahahaaaaaa
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 22:07   quote  deeplink  
Die van mij vergat het kerstdessert vanavond uit der werk mee te nemen. Sta ik me dan voor uit te sloven..
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 december 2015 - 22:10   quote  deeplink  
Ook een blondje he..
Stylzz
 Stylzz - donderdag 24 december 2015 - 22:33   quote  deeplink  
Ja hier ook 😆
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 25 december 2015 - 01:39   quote  deeplink  
Heerlijk..😜
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 25 december 2015 - 12:17   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 24 december 2015 - 17:22 schreef Barabas het volgende:
Hoop werk.... maar komt goed 😉

2e kerstdag voor 25 man koken... ben maar vast begonnen!
Lukt ie Bas, hier geen plek meer in de keuken..
Rdamnoord
 Rdamnoord - vrijdag 25 december 2015 - 12:21   quote  deeplink  
Mc donald
Leon FR1908
 Leon FR1908 - vrijdag 25 december 2015 - 12:50   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 25 december 2015 - 12:21 schreef Rdamnoord het volgende:
Mc donald
Wat is er mis met friet van Piet..
Gewoon lekker een bereklauw pinda op eerste kerst.
Barabas
 Barabas - vrijdag 25 december 2015 - 13:41   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 25 december 2015 - 12:17 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Lukt ie Bas, hier geen plek meer in de keuken..
Heb net ff pauze genomen. Voor vandaag is alles klaar, behalve het braadwerk. Morgen is ook al ongeveer op de helft. Heb gelukkig de beschikking over 2 grote koelkasten en 2 ovens. En veel werkruimte, dus dat scheelt.

Zometeen ff een kerstmuts uitpakken en dan weer verder...

Succes daar in het Zeeuwse en dat het mag smaken!
Stylzz
 Stylzz - vrijdag 25 december 2015 - 16:30   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 25 december 2015 - 12:50 schreef Leon FR1908 het volgende:

[..]

Wat is er mis met friet van Piet..
Gewoon lekker een bereklauw pinda op eerste kerst.
Is die open dan? Goed plan
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 25 december 2015 - 17:31   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 25 december 2015 - 13:41 schreef Barabas het volgende:

[..]

Heb net ff pauze genomen. Voor vandaag is alles klaar, behalve het braadwerk. Morgen is ook al ongeveer op de helft. Heb gelukkig de beschikking over 2 grote koelkasten en 2 ovens. En veel werkruimte, dus dat scheelt.

Zometeen ff een kerstmuts uitpakken en dan weer verder...

Succes daar in het Zeeuwse en dat het mag smaken!
Thanx hier komt het goed. Ben al klaar straks nog ff opwarmen in de oven en dan nassen..
Leon FR1908
 Leon FR1908 - vrijdag 25 december 2015 - 21:26   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 25 december 2015 - 16:30 schreef Stylzz het volgende:

[..]

Is die open dan? Goed plan
Tot 23.30 Roony.
piet de paler
 piet de paler - zaterdag 26 december 2015 - 10:39   quote  deeplink  
Zo weer een gewone dag dadelijk lunch met ach ja wat zieleg foie gras
ar
 ar - zaterdag 26 december 2015 - 10:57   quote  deeplink  
Ik denk dat Bas nog steeds aan het schoonmaken is..:))
Barabas
 Barabas - zaterdag 26 december 2015 - 14:09   quote  deeplink  
Pfff is het al zondag? Vanmorgen met een kater begonnen, inmiddels de eerste fles wijn op!
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 26 december 2015 - 14:39   quote  deeplink  
En dan moeten de eters nog komen..(?)
tomson
 tomson - zaterdag 26 december 2015 - 15:16   quote  deeplink  
Lopend buffet en liggend zuipen
VVout
 VVout - zaterdag 26 december 2015 - 18:50   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 26 december 2015 - 15:16 schreef tomson het volgende:
Lopend buffet en liggend zuipen
En je de kolere rennen achter dat buffet aan, wat je lekker vind.
van geil
 van geil - zondag 27 december 2015 - 15:58   quote  deeplink  
Stoofperen_1_uitgelicht-680x450.jpg
Barabas
 Barabas - zondag 27 december 2015 - 16:13   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 26 december 2015 - 14:39 schreef RenatoBos het volgende:
En dan moeten de eters nog komen..(?)
Was inderdaad de lichtelijk aangeschoten kok... maar het was weer een succes. Er is flink ingenomen. Hele familie weer voldaan huiswaarts gegaan. Nu nog een paar weken werken en dan lekker op vakantie!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5137
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.









0.0061979