BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
van geil
 van geil - zondag 03 juli 2016 - 01:58   quote  deeplink  
Lekkere rolmops.
tomson
 tomson - zondag 03 juli 2016 - 08:47   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 02 juli 2016 - 00:00 schreef Gerard_FR het volgende:

[..]

Deze graag, bedankt!

[ afbeelding ]
😂 hahaha geweldig
tomson
 tomson - zondag 03 juli 2016 - 08:48   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 21 juni 2016 - 14:50 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Dit is waar ik werk maat, wij hebben momenteel 55.000 nieuwe auto's staan..
Effe zwaaie RB
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 03 juli 2016 - 10:07   quote  deeplink  
Haha ben je in de buurt dan..
tomson
 tomson - zondag 03 juli 2016 - 10:20   quote  deeplink  
Altijd toch ?.😆
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 03 juli 2016 - 10:56   quote  deeplink  
Juistem..👊
nr 10
 nr 10 - zondag 03 juli 2016 - 12:47   quote  deeplink  
Gebakken, gerookt, rauw, maakt niets uit. Wordt allemaal stront.
van geil
 van geil - zondag 03 juli 2016 - 13:22   quote  deeplink  
Alleen de hoeveelheid is variabel.
nr 10
 nr 10 - maandag 04 juli 2016 - 11:55   quote  deeplink  
En de dikte, afhankelijk van de mate van bederf.
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 17 juli 2016 - 18:47   quote  deeplink  
Zo kippetjes gaan de goede kant op..

29yrxar.jpg
Barabas
 Barabas - zondag 17 juli 2016 - 18:52   quote  deeplink  
Ziet er goed uit!
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 17 juli 2016 - 18:59   quote  deeplink  
Zin aan ook, smeer ze regelmatig in met echt een supermarinade..zo lekker dat ik al brood heb gepakt om te doppen..
nr 10
 nr 10 - maandag 18 juli 2016 - 09:15   quote  deeplink  
Ik gebruik tegenwoordig geperste kokosdoppen ipv houtskool of briketten. Geweldig spul. Rookt nauwelijks, temperatuur geweldig en geeft zelfs bij speklappen geen vlammen.
Stylzz
 Stylzz - maandag 18 juli 2016 - 09:32   quote  deeplink  
Zou dit de toekomst worden?
http://www.gosunstove.com/
nr 10
 nr 10 - maandag 18 juli 2016 - 09:35   quote  deeplink  
Wel handig, maar ook ongezellig.
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 18 juli 2016 - 10:29   quote  deeplink  
Eensert..
Leon FR1908
 Leon FR1908 - maandag 18 juli 2016 - 10:50   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 17 juli 2016 - 18:59 schreef RenatoBos het volgende:
Zin aan ook, smeer ze regelmatig in met echt een supermarinade..zo lekker dat ik al brood heb gepakt om te doppen..
Je kan ze het beste insmeren met eikelvet maat..Krijg je een lekkere romige smaak van .
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 18 juli 2016 - 11:07   quote  deeplink  
Jij bent echt chronisch geil he Lee..
Leon FR1908
 Leon FR1908 - maandag 18 juli 2016 - 11:13   quote  deeplink  
Alleen bij temperaturen boven de 20 graden.
Dus meer niet dan wel maat :,)
Barabas
 Barabas - maandag 18 juli 2016 - 11:14   quote  deeplink  
Zul jij moe worden van het broeikaseffect....
Leon FR1908
 Leon FR1908 - maandag 18 juli 2016 - 11:14   quote  deeplink  
Dan ga ik verhuizen naar Groenland
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 18 juli 2016 - 11:18   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 18 juli 2016 - 11:13 schreef Leon FR1908 het volgende:
Alleen bij temperaturen boven de 20 graden.
Dus meer niet dan wel maat :,)
Das flink stoken in de winter dus..
Leon FR1908
 Leon FR1908 - maandag 18 juli 2016 - 11:20   quote  deeplink  
Kosten rijzen de pan uit s'winters :, (
Barabas
 Barabas - maandag 18 juli 2016 - 11:27   quote  deeplink  
Dan toch maar nöken..... Ellende...
Leon FR1908
 Leon FR1908 - maandag 18 juli 2016 - 11:31   quote  deeplink  
Keb er eigenlijk de kracht niet meer voor
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 24 juli 2016 - 18:37   quote  deeplink  
Bbq weer aan d:-)
Vincent1970
 Vincent1970 - zondag 24 juli 2016 - 18:45   quote  deeplink  
Skottelbraai staat weer te trappelen
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 24 juli 2016 - 18:50   quote  deeplink  
Skottelbraai das toch iets Afrikaans..?
Is dat wat..(?)
Stylzz
 Stylzz - zondag 24 juli 2016 - 18:51   quote  deeplink  
Kan je alles mee. Is eigenlijk 1 enorm eenpansgerecht
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 24 juli 2016 - 18:52   quote  deeplink  
Dus alles pleur je erin. Groente vlees tegelijk..?
Stylzz
 Stylzz - zondag 24 juli 2016 - 18:54   quote  deeplink  
Dát, maar je hebt ook allerlei varianten met opzet stukken, dan is t weer een bbq, dan een enorme pan en etc.
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 24 juli 2016 - 18:55   quote  deeplink  
Hmmmmm ik ga eens googlen
Vincent1970
 Vincent1970 - zondag 24 juli 2016 - 19:21   quote  deeplink  
Echt ideaal ding, heb hem helemaal compleet. Niets is te gek.
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 24 juli 2016 - 19:24   quote  deeplink  
Heb je hem op gas of kolen?
Vincent1970
 Vincent1970 - zondag 24 juli 2016 - 19:25   quote  deeplink  
Gas. Met kolen schoppen ze me van de camping af.
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 24 juli 2016 - 19:27   quote  deeplink  
Haha daar hebben ze het niet op kolen ??
Vincent1970
 Vincent1970 - zondag 24 juli 2016 - 19:30   quote  deeplink  
Brandgevaar
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 24 juli 2016 - 19:48   quote  deeplink  
Ach ja natuurlijk, die tenten vatten snel vlam..
Vincent1970
 Vincent1970 - zondag 24 juli 2016 - 20:36   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 24 juli 2016 - 19:48 schreef RenatoBos het volgende:
Ach ja natuurlijk, die tenten vatten snel vlam..
Mwah zit in een huisje. Maar alles is hier gortdroog. Beetje wind erbij en ik haal het nieuws.
ar
 ar - woensdag 27 juli 2016 - 18:49   quote  deeplink  
Sperziebonen ,varkenslapje, piepertje, jus.
Griekse yoghurt met verse bosbessen. .jammie.
Barabas
 Barabas - woensdag 27 juli 2016 - 18:53   quote  deeplink  
Chili!
VVout
 VVout - woensdag 27 juli 2016 - 18:53   quote  deeplink  
Steak met uitjes en stokbrood en kruidenboter met wat vers fruit na en een lekker fris wijntje. Lekker in het avondzonnetje en een verfrissend briesje, zo hou ik het nog wel ff vol.
Barabas
 Barabas - woensdag 27 juli 2016 - 19:05   quote  deeplink  
Wat een rotleven.... ;-)
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 27 juli 2016 - 19:25   quote  deeplink  
Spaghetti..
piet de paler
 piet de paler - woensdag 27 juli 2016 - 19:25   quote  deeplink  
Mosselen lekker
Stylzz
 Stylzz - woensdag 27 juli 2016 - 19:46   quote  deeplink  
Eet ik vanavond laat
piet de paler
 piet de paler - woensdag 27 juli 2016 - 19:48   quote  deeplink  
1zilte mossel?
VVout
 VVout - woensdag 27 juli 2016 - 19:53   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 27 juli 2016 - 19:48 schreef piet de paler het volgende:
1zilte mossel?
proest...
ar
 ar - woensdag 27 juli 2016 - 19:56   quote  deeplink  
Haha
Barabas
 Barabas - woensdag 27 juli 2016 - 20:36   quote  deeplink  
Niet té laat he.... anders ruiken ze dat ding morgen op je werk nog!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5935
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.









0.0118470