|
|
van geil
|
|
|
|
|
|
tomson
|
|
|
|
|
|
tomson
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Haha ben je in de buurt dan.. |
|
|
|
|
tomson
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
nr 10
|
|
|
Gebakken, gerookt, rauw, maakt niets uit. Wordt allemaal stront. |
|
|
|
|
van geil
|
|
|
Alleen de hoeveelheid is variabel. |
|
|
|
|
nr 10
|
|
|
En de dikte, afhankelijk van de mate van bederf. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Zo kippetjes gaan de goede kant op..
|
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Zin aan ook, smeer ze regelmatig in met echt een supermarinade..zo lekker dat ik al brood heb gepakt om te doppen.. |
|
|
|
|
nr 10
|
|
|
Ik gebruik tegenwoordig geperste kokosdoppen ipv houtskool of briketten. Geweldig spul. Rookt nauwelijks, temperatuur geweldig en geeft zelfs bij speklappen geen vlammen. |
|
|
|
|
Stylzz
|
|
|
|
|
|
nr 10
|
|
|
Wel handig, maar ook ongezellig. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
Leon FR1908
|
|
|
quote:Op zondag 17 juli 2016 - 18:59 schreef RenatoBos het volgende:Zin aan ook, smeer ze regelmatig in met echt een supermarinade..zo lekker dat ik al brood heb gepakt om te doppen.. Je kan ze het beste insmeren met eikelvet maat..Krijg je een lekkere romige smaak van . |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Jij bent echt chronisch geil he Lee.. |
|
|
|
|
Leon FR1908
|
|
|
Alleen bij temperaturen boven de 20 graden. Dus meer niet dan wel maat :,) |
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
Zul jij moe worden van het broeikaseffect.... |
|
|
|
|
Leon FR1908
|
|
|
Dan ga ik verhuizen naar Groenland |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
quote: Das flink stoken in de winter dus.. |
|
|
|
|
Leon FR1908
|
|
|
Kosten rijzen de pan uit s'winters :, ( |
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
Dan toch maar nöken..... Ellende... |
|
|
|
|
Leon FR1908
|
|
|
Keb er eigenlijk de kracht niet meer voor |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
Vincent1970
|
|
|
Skottelbraai staat weer te trappelen |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Skottelbraai das toch iets Afrikaans..? Is dat wat..(?) |
|
|
|
|
Stylzz
|
|
|
Kan je alles mee. Is eigenlijk 1 enorm eenpansgerecht |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Dus alles pleur je erin. Groente vlees tegelijk..? |
|
|
|
|
Stylzz
|
|
|
Dát, maar je hebt ook allerlei varianten met opzet stukken, dan is t weer een bbq, dan een enorme pan en etc. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Hmmmmm ik ga eens googlen |
|
|
|
|
Vincent1970
|
|
|
Echt ideaal ding, heb hem helemaal compleet. Niets is te gek. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Heb je hem op gas of kolen? |
|
|
|
|
Vincent1970
|
|
|
Gas. Met kolen schoppen ze me van de camping af. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Haha daar hebben ze het niet op kolen ?? |
|
|
|
|
Vincent1970
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Ach ja natuurlijk, die tenten vatten snel vlam.. |
|
|
|
|
Vincent1970
|
|
|
quote: Mwah zit in een huisje. Maar alles is hier gortdroog. Beetje wind erbij en ik haal het nieuws. |
|
|
|
|
ar
|
|
|
Sperziebonen ,varkenslapje, piepertje, jus. Griekse yoghurt met verse bosbessen. .jammie. |
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
|
|
|
VVout
|
|
|
Steak met uitjes en stokbrood en kruidenboter met wat vers fruit na en een lekker fris wijntje. Lekker in het avondzonnetje en een verfrissend briesje, zo hou ik het nog wel ff vol. |
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
|
|
|
Stylzz
|
|
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
|
|
|
VVout
|
|
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
Niet té laat he.... anders ruiken ze dat ding morgen op je werk nog! |
|
|
|