BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 14 september 2016 - 19:11   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 14 september 2016 - 18:48 schreef nr 10 het volgende:
Alles rond de Middellandse Zee ook. Libanees, Turks, Marokkaans, Grieks. Anders namen maar ingrediënten en smaak veel gelijk.
Turks en Grieks is goed eten..
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 19 september 2016 - 17:02   quote  deeplink  
Kip massala, rijst en sajoer boontjes..
ar
 ar - maandag 19 september 2016 - 17:14   quote  deeplink  
Jägerschnitzel met champignons en krieltjes
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 19 september 2016 - 17:15   quote  deeplink  
Oe lekker ook..
Barabas
 Barabas - maandag 19 september 2016 - 17:17   quote  deeplink  
Tournedos, worteltjes, tomatensalade en Pommes Gratin.

Mokkaijs met noten, amaretto en chocoladesaus na.
ar
 ar - maandag 19 september 2016 - 17:21   quote  deeplink  
Tuurlijk!
ar
 ar - maandag 19 september 2016 - 17:22   quote  deeplink  
Op een maandag zeker?
Laat me niet lachen joh!
:)

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 19 september 2016 door ar --
Barabas
 Barabas - maandag 19 september 2016 - 17:24   quote  deeplink  
Mooie dag toch... maandag. Normaal gesproken mijn enige vrije dag.
Barabas
 Barabas - maandag 19 september 2016 - 17:25   quote  deeplink  
Vandaag thuis voor het eerst weer een beetje aan het koken! Dus moet wel lekker zijn!
ar
 ar - maandag 19 september 2016 - 17:29   quote  deeplink  
Gelijk heb je.
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 19 september 2016 - 17:49   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 19 september 2016 - 17:25 schreef Barabas het volgende:
Vandaag thuis voor het eerst weer een beetje aan het koken! Dus moet wel lekker zijn!
Hoezo..
Barabas
 Barabas - maandag 19 september 2016 - 18:15   quote  deeplink  
Omdat ik dat verdien
ar
 ar - maandag 19 september 2016 - 18:21   quote  deeplink  
Hahaha
van geil
 van geil - maandag 19 september 2016 - 18:47   quote  deeplink  
Lekkere spruitjes op, stampen met wat aardappels, en n gehaktbal (hot)
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 19 september 2016 - 18:50   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 19 september 2016 - 18:15 schreef Barabas het volgende:
Omdat ik dat verdien
Hoezo..(?)
Vincent1970
 Vincent1970 - maandag 19 september 2016 - 19:45   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 19 september 2016 - 18:47 schreef van geil het volgende:
Lekkere spruitjes op, stampen met wat aardappels, en n gehaktbal (hot)
Idem maar dan met bloemkool :-(
van geil
 van geil - maandag 19 september 2016 - 19:47   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 19 september 2016 - 19:45 schreef Vincent1970 het volgende:

[..]

Idem maar dan met bloemkool :-(
? niet lekker?
Vincent1970
 Vincent1970 - maandag 19 september 2016 - 19:52   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 19 september 2016 - 19:47 schreef van geil het volgende:

[..]

? niet lekker?
Niet echt, maar ja, m'n vrouw heeft gekookt en zij is meer van de Hollandsche aardappelen vlees en groente.
Barabas
 Barabas - maandag 19 september 2016 - 19:55   quote  deeplink  
Vrouwen kunnen niet lekker koken.
van geil
 van geil - maandag 19 september 2016 - 19:58   quote  deeplink  
Daarom ben ik thuis de kok ;) ,eet ik altijd waar ik zin in heb.
Barabas
 Barabas - maandag 19 september 2016 - 20:03   quote  deeplink  
Slimme brabo die geile....
van geil
 van geil - maandag 19 september 2016 - 20:03   quote  deeplink  
Ik vind het ook leuk, ook de boodschappen doen hou ik in eigen hand.
Barabas
 Barabas - maandag 19 september 2016 - 20:04   quote  deeplink  
Same here... behalve op het moment
Stylzz
 Stylzz - maandag 19 september 2016 - 21:09   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 19 september 2016 - 20:03 schreef van geil het volgende:
Ik vind het ook leuk, ook de boodschappen doen hou ik in eigen hand.
Doe ik ook. Koken bakken braden alles
ar
 ar - maandag 19 september 2016 - 22:16   quote  deeplink  
Idem.
Echte mannen hier.
nr 10
 nr 10 - dinsdag 20 september 2016 - 08:43   quote  deeplink  
Vanavond eerst bieren met een stel collega's en dan naar de Thai.
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 20 september 2016 - 09:18   quote  deeplink  
Pas op he dat zijn vaak omgebouwde..
van geil
 van geil - dinsdag 20 september 2016 - 09:45   quote  deeplink  
Collega's ?
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 20 september 2016 - 09:52   quote  deeplink  
Die ook ja..
nr 10
 nr 10 - dinsdag 20 september 2016 - 09:53   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 20 september 2016 - 09:18 schreef RenatoBos het volgende:
Pas op he dat zijn vaak omgebouwde..
Als ze omgebouwd zijn, merk je daar niks van. Foutjes van got hersteld. Kan bij mij niet meer. Ik had op Terschelling geboren moeten worden.
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 20 september 2016 - 10:01   quote  deeplink  
Maar die adamsappel he die blijf je zien
VVout
 VVout - dinsdag 20 september 2016 - 11:18   quote  deeplink  
Witlof, ham, kaas en aardappel puree uit de oven.
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 20 september 2016 - 11:40   quote  deeplink  
STEAK.!!!!
Stylzz
 Stylzz - dinsdag 20 september 2016 - 11:48   quote  deeplink  
Ik weet het nog niet!
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 20 september 2016 - 13:08   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 20 september 2016 - 11:48 schreef Stylzz het volgende:
Ik weet het nog niet!
Probeer eens gepaneerde limoen met citroenrijst maat..
Stylzz
 Stylzz - dinsdag 20 september 2016 - 13:10   quote  deeplink  
.....
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 20 september 2016 - 13:10   quote  deeplink  
d:-)
ar
 ar - dinsdag 20 september 2016 - 17:34   quote  deeplink  
Home made bami!
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 20 september 2016 - 17:43   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 20 september 2016 - 17:34 schreef ar het volgende:
Home madebami!
jaw84j.jpg
Stylzz
 Stylzz - dinsdag 20 september 2016 - 18:28   quote  deeplink  
Stamppot rauwe andijvie met spekkies en een speklap was t geworden.
Barabas
 Barabas - dinsdag 20 september 2016 - 18:35   quote  deeplink  
Pasta!
ar
 ar - dinsdag 20 september 2016 - 18:38   quote  deeplink  
Goed bezig.
Lekker jus erbij.
@stijl

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op dinsdag 20 september 2016 door ar --
Stylzz
 Stylzz - dinsdag 20 september 2016 - 18:42   quote  deeplink  
T spekvet van de uitgebakken spekkies zat er aldoor, jus zat :)
ar
 ar - dinsdag 20 september 2016 - 18:59   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 20 september 2016 - 17:43 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ieuww..
Barabas
 Barabas - dinsdag 20 september 2016 - 19:06   quote  deeplink  
Die zijn best goed te eten ar... goed voor de lijn...twee keer opscheppen is er niet bij.
ar
 ar - dinsdag 20 september 2016 - 19:10   quote  deeplink  
Ze zien er best smakelijk inderdaad.
Misschien een idee voor morgenavond.
Not!
Bosifyable
 Bosifyable - dinsdag 20 september 2016 - 19:15   quote  deeplink  
Verse patat, maïskolven en schouderkarbonade.

De Plus hier verkoopt het als 'boneless spare ribs', maar daar trap ik niet in. Het feit dat er stokjes uitsteken maakt het geen spare ribs.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op dinsdag 20 september 2016 door Bosifyable --
van geil
 van geil - dinsdag 20 september 2016 - 22:29   quote  deeplink  
Wraps met Mexicaanse bonenschotel en hete kip was het hier.
van geil
 van geil - vrijdag 23 september 2016 - 17:02   quote  deeplink  
Ik ga iets doen wat al heel lang geleden is.
Langs de Chinees.
ar
 ar - vrijdag 23 september 2016 - 17:25   quote  deeplink  
Ik kom er ook vaak langs..

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5135
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.









0.0765931