|
|
RenatoBos
|
|
|
quote:Op woensdag 14 september 2016 - 18:48 schreef nr 10 het volgende:Alles rond de Middellandse Zee ook. Libanees, Turks, Marokkaans, Grieks. Anders namen maar ingrediënten en smaak veel gelijk. Turks en Grieks is goed eten.. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Kip massala, rijst en sajoer boontjes.. |
|
|
|
|
ar
|
|
|
Jägerschnitzel met champignons en krieltjes |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
Tournedos, worteltjes, tomatensalade en Pommes Gratin.
Mokkaijs met noten, amaretto en chocoladesaus na. |
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
ar
|
|
|
Op een maandag zeker? Laat me niet lachen joh! :)
-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 19 september 2016 door ar -- |
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
Mooie dag toch... maandag. Normaal gesproken mijn enige vrije dag. |
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
Vandaag thuis voor het eerst weer een beetje aan het koken! Dus moet wel lekker zijn! |
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
van geil
|
|
|
Lekkere spruitjes op, stampen met wat aardappels, en n gehaktbal (hot) |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
Vincent1970
|
|
|
quote: Idem maar dan met bloemkool :-( |
|
|
|
|
van geil
|
|
|
|
|
|
Vincent1970
|
|
|
quote: Niet echt, maar ja, m'n vrouw heeft gekookt en zij is meer van de Hollandsche aardappelen vlees en groente. |
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
Vrouwen kunnen niet lekker koken. |
|
|
|
|
van geil
|
|
|
Daarom ben ik thuis de kok ;) ,eet ik altijd waar ik zin in heb. |
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
Slimme brabo die geile.... |
|
|
|
|
van geil
|
|
|
Ik vind het ook leuk, ook de boodschappen doen hou ik in eigen hand. |
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
Same here... behalve op het moment |
|
|
|
|
Stylzz
|
|
|
quote: Doe ik ook. Koken bakken braden alles |
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
nr 10
|
|
|
Vanavond eerst bieren met een stel collega's en dan naar de Thai. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Pas op he dat zijn vaak omgebouwde.. |
|
|
|
|
van geil
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
nr 10
|
|
|
quote: Als ze omgebouwd zijn, merk je daar niks van. Foutjes van got hersteld. Kan bij mij niet meer. Ik had op Terschelling geboren moeten worden. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Maar die adamsappel he die blijf je zien |
|
|
|
|
VVout
|
|
|
Witlof, ham, kaas en aardappel puree uit de oven. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
Stylzz
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
quote: Probeer eens gepaneerde limoen met citroenrijst maat.. |
|
|
|
|
Stylzz
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
quote: |
|
|
|
|
Stylzz
|
|
|
Stamppot rauwe andijvie met spekkies en een speklap was t geworden. |
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
|
|
|
ar
|
|
|
Goed bezig. Lekker jus erbij. @stijl
-- dit bericht is voor het laatst aangepast op dinsdag 20 september 2016 door ar -- |
|
|
|
|
Stylzz
|
|
|
T spekvet van de uitgebakken spekkies zat er aldoor, jus zat :) |
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
Barabas
|
|
|
Die zijn best goed te eten ar... goed voor de lijn...twee keer opscheppen is er niet bij. |
|
|
|
|
ar
|
|
|
Ze zien er best smakelijk inderdaad. Misschien een idee voor morgenavond. Not! |
|
|
|
|
Bosifyable
|
|
|
Verse patat, maïskolven en schouderkarbonade.
De Plus hier verkoopt het als 'boneless spare ribs', maar daar trap ik niet in. Het feit dat er stokjes uitsteken maakt het geen spare ribs.
-- dit bericht is voor het laatst aangepast op dinsdag 20 september 2016 door Bosifyable -- |
|
|
|
|
van geil
|
|
|
Wraps met Mexicaanse bonenschotel en hete kip was het hier. |
|
|
|
|
van geil
|
|
|
Ik ga iets doen wat al heel lang geleden is. Langs de Chinees. |
|
|
|
|
ar
|
|
|
Ik kom er ook vaak langs.. |
|
|
|