BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
VVout
 VVout - zaterdag 08 april 2017 - 23:59   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 08 april 2017 - 23:45 schreef ar het volgende:
En wie begint er weer.. juist.
Klapwiek, kan ook niets schrijven hier hè.
van geil
 van geil - zondag 09 april 2017 - 00:01   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 08 april 2017 - 22:45 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Euhm..(?)
.
ar
 ar - zondag 09 april 2017 - 00:04   quote  deeplink  
Als ze aan me vragen "wilt u menu?"
Zeg ik, nee doe maar na het eten..
van geil
 van geil - zondag 09 april 2017 - 00:06   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 09 april 2017 - 00:04 schreef ar het volgende:
Als ze aan me vragen "wilt u menu?"
Zeg ik, nee doe maar na het eten..
Dat heb ik bij de kapster,
Lekker kort van achteren ?
Goed hoor, maar eerst even knippen graag.
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 09 april 2017 - 00:07   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 08 april 2017 - 22:53 schreef VVout het volgende:
Dacht al toen ik het schreef, dit gaat weer vout opgevat worden natuurlijk:)
Als Vout het vout schrijft kan het vout geïnterpreteerd worden..
ar
 ar - zondag 09 april 2017 - 00:08   quote  deeplink  
Haha
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 09 april 2017 - 00:09   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 09 april 2017 - 00:04 schreef ar het volgende:
Als ze aan me vragen "wilt u menu?"
Zeg ik, nee doe maar na het eten..
Tadaaaaaaaaah..
VVout
 VVout - zondag 09 april 2017 - 00:09   quote  deeplink  
Dit is nou veer zo jammer hè.
piet de paler
 piet de paler - zondag 09 april 2017 - 10:08   quote  deeplink  
Vanmiddag asperges
van geil
 van geil - zondag 09 april 2017 - 14:05   quote  deeplink  
Dat vindt Patricia niet fijn, die ammoniak .
ar
 ar - zondag 09 april 2017 - 14:11   quote  deeplink  
Wel de vorm.
MightyAce
 MightyAce - zondag 09 april 2017 - 14:12   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 09 april 2017 - 14:11 schreef ar het volgende:
Wel de vorm.
En de pislucht natuurlijk.
van geil
 van geil - zondag 09 april 2017 - 14:12   quote  deeplink  
Dat compenseert.
De smaak echter

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zondag 09 april 2017 door van geil --
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 09 april 2017 - 14:19   quote  deeplink  
Frietjes met kip straks..
MightyAce
 MightyAce - zondag 09 april 2017 - 15:38   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 09 april 2017 - 14:19 schreef RenatoBos het volgende:
Frietjes met kip straks..
Misschien zitten we wel met de gebakken peren...
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 09 april 2017 - 15:43   quote  deeplink  
Nee hoor
piet de paler
 piet de paler - zondag 09 april 2017 - 16:45   quote  deeplink  
Ik eet vanavond niets bah geen trek meer
ar
 ar - zondag 09 april 2017 - 16:50   quote  deeplink  
Wraps met varkensvlees
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 12 april 2017 - 17:36   quote  deeplink  
Burritos..
van geil
 van geil - woensdag 12 april 2017 - 17:41   quote  deeplink  
Kabeljauw kibbeling
Met gemixte salade
ar
 ar - woensdag 12 april 2017 - 18:19   quote  deeplink  
Hachee... bah
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 12 april 2017 - 18:24   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 12 april 2017 - 18:19 schreef ar het volgende:
Hachee... bah
Joooo lekker man..
Wat extra maken, invriezen en eten over de frieten..
ar
 ar - woensdag 12 april 2017 - 18:28   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 12 april 2017 - 18:24 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Joooo lekker man..
Wat extra maken, invriezen en eten over de frieten..
Die muts van mij maakt gewoon een pan vol waarvan 80% ui..
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 12 april 2017 - 18:53   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 12 april 2017 - 18:28 schreef ar het volgende:

[..]

Die muts van mij maakt gewoon een pan vol waarvan 80% ui..
Pffffffffffft..lekker hoor..
piet de paler
 piet de paler - woensdag 12 april 2017 - 19:13   quote  deeplink  
Vandaag bij de lokale chinees met sambal bij
VVout
 VVout - woensdag 12 april 2017 - 19:59   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 12 april 2017 - 18:19 schreef ar het volgende:
Hachee... bah
Lekker man, ui draaadjesvlees, wat kan er nou mis mee zijn, pffffft.
van geil
 van geil - vrijdag 14 april 2017 - 19:47   quote  deeplink  
Witlof schotel
ar
 ar - vrijdag 14 april 2017 - 19:50   quote  deeplink  
Hee... das lekker
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 14 april 2017 - 20:31   quote  deeplink  
Soep met brood
ar
 ar - vrijdag 14 april 2017 - 20:38   quote  deeplink  
Dat broodje heb je onderweg zeker van iemand gejat.
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 15 april 2017 - 00:16   quote  deeplink  
Tssssss..
piet de paler
 piet de paler - zaterdag 15 april 2017 - 08:50   quote  deeplink  
Ik weet niet wat ik moet gaan eten, zijn er tips. Ik hou niet zo van vis en zeer zeker niet van lamsvlees
van geil
 van geil - zaterdag 15 april 2017 - 10:36   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 14 april 2017 - 19:47 schreef van geil het volgende:
Witlof schotel
.
van geil
 van geil - zaterdag 15 april 2017 - 10:37   quote  deeplink  
Vandaag de grote boodschappen dag.
Iemand nog Paastips ?
Vincent1970
 Vincent1970 - zaterdag 15 april 2017 - 10:41   quote  deeplink  
Kruisbessenvlaai, bloedworst en nagelkaas
van geil
 van geil - zaterdag 15 april 2017 - 11:03   quote  deeplink  
Lekker , bah , mwah .
Maar bedankt voor de tip.
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 15 april 2017 - 11:55   quote  deeplink  
Ik moet nog een feestmaal bedenken voor vanavond..iemand tips..
FR-Henk
 FR-Henk - zaterdag 15 april 2017 - 12:17   quote  deeplink  
Hongerstaking met oude kaas?
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 15 april 2017 - 12:23   quote  deeplink  
Hongerstaking..dacht het niet..
FR-Henk
 FR-Henk - zaterdag 15 april 2017 - 12:30   quote  deeplink  
Ja lekker, nu aan de Zaanse duivekater.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zaterdag 15 april 2017 door FR-Henk --
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 15 april 2017 - 14:12   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 15 april 2017 - 11:55 schreef RenatoBos het volgende:
Ik moet nog een feestmaal bedenken voor vanavond..iemand tips..
Ik ben eruit vanavond word het varkenshaasjes in peperroomsaus voor mij en m'n zoon en voor m'n vrouw zalm in de oven met kreeftensaus, verders gebakken gekruide aardappeltjes en groene asperges omringd in spek. Als toetje bosvruchtenijs cheesecake..
van geil
 van geil - zaterdag 15 april 2017 - 14:13   quote  deeplink  
Hoe laat beginnen we ?
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 15 april 2017 - 14:20   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 15 april 2017 - 14:13 schreef van geil het volgende:
Hoe laat beginnen we ?
Ben jij of mijn zoon of mijn vrouw..(?)
Stylzz
 Stylzz - zaterdag 15 april 2017 - 14:21   quote  deeplink  
Vanavond de grillplaat op tafel.
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 15 april 2017 - 14:22   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 15 april 2017 - 14:21 schreef Stylzz het volgende:
Vanavond de grillplaat op tafel.
Yes lekker man, ik ga maandag steengrillen..
FR-Henk
 FR-Henk - zaterdag 15 april 2017 - 14:23   quote  deeplink  
Gourmetten: omdat het nog geen Pasen is.
ar
 ar - zaterdag 15 april 2017 - 14:32   quote  deeplink  
Hier ook de grillplaat,met veel biefstuk en kipfilet.
ar
 ar - zaterdag 15 april 2017 - 14:36   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 15 april 2017 - 14:12 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Ik ben eruit vanavond word het varkenshaasjes in peperroomsaus voor mij en m'n zoon en voor m'n vrouw zalm in de oven met kreeftensaus, verders gebakken gekruide aardappeltjes en groene asperges omringd in spek. Als toetje bosvruchtenijs cheesecake..
Dat klinkt voortreffelijk.
En ook nog eens apart koken voor het vrouwtje...goed bezig.
ar
 ar - zaterdag 15 april 2017 - 14:36   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 15 april 2017 - 14:13 schreef van geil het volgende:
Hoe laat beginnen we ?
Eens
van geil
 van geil - zaterdag 15 april 2017 - 14:37   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 15 april 2017 - 14:36 schreef ar het volgende:

[..]

Eens
+1

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5988
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.









0.0272431