|
|
Stylzz
|
|
|
quote: Hadden de kids vandaag ook |
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
Fart
|
|
|
Had je beter bij mij kennen eten, wij serveren vandaag 3 gangen menu door een 3 sterren chef in de kroeg |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
van geil
|
|
|
Goh, ook Chili con carne zeker? |
|
|
|
|
Fart
|
|
|
Jou kennende sta je aan de andere kant van de stad met een foto van het verkeerde naambordje |
|
|
|
|
Fart
|
|
|
quote: Zitten wel bonen in, maar kan het gerecht contractueel niet prijsgeven |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
quote:Op woensdag 17 mei 2017 - 21:25 schreef Fart het volgende:Jou kennende sta je aan de andere kant van de stad met een foto van het verkeerde naambordje Ha Lul.. |
|
|
|
|
Fart
|
|
|
ja jij he Bij het fontein zegt ie |
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
Fart
|
|
|
Ja maar hij zei niet aan welke kant. Kook nog van binnen |
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
Fart
|
|
|
Dat ding zit nu nog verstopt |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
Fart
|
|
|
Ik was wel meer kwijt. Vond het nog knap dat jij het bordje kon lezen die ik naar jou stuurden hahaha |
|
|
|
|
Fart
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
quote: Minder aan de tap hangen.. |
|
|
|
|
Fart
|
|
|
Smaakt best inderdaad. Ben met de boekhouding bezig. Dik plussen vandaag hoor. |
|
|
|
|
ar
|
|
|
quote: Ik heb hem zien liggen. Een blauw voetbalshirt met nr.11? Vreemd logo ook. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
quote: Had hem ff gepakt ja..d:-( |
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Pfffff weer barbecuen d:-) |
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
Verse sardines van de gril lekker |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Zelf gesneden frieten, gemarineerde kippenbouten op de bbq en een slamelange..
Ingredienten voor dit kiprecept voor de barbecue!
1,5 kilo kippenbouten 1 ui 2 el honing 2 tenen knoflook 50 ml ketchup 25 ml worchester saus 1 el citroensap 1 tl paprikapoeder olijfolie peper en zout
Neem anderhalve kilo kippenbouten en zorg ervoor dat de stukken ongeveer even groot zijn. Dit zorgt ervoor dat de alle kip even lang op de barbecue moet. Neem een grote pan, breng hierin een flinke hoeveelheid water aan de kook en laat de kip 5 tot 10 minuten koken. Na het koken de kip af laten koelen.
Nu de marinade, die dit kiprecept voor de barbecue zijn lekkere smaak zal geven! Maak de ui en knoflook goed schoon en snijd ze in kleine stukjes. Neem nu een grote schaal en meng de tomatenketcup samen met de ui, de knoflook de honing de worchestersauce, de (olijf)olie, het citroensap en het paprikapoeder. Meng dit goed door elkaar en voeg uiteindelijk naar smaak peper en zout toe.
Zodra de marinade goed smaakt de gekookte kip in de schaal doen en alles goed doorroeren: zorg dat alle kip in contact is geweest met de marinade. Plaats de schaal voor minimaal 4 uur in de koelkast en roer zo nu en dan goed om. Bedruip de kip af en toe met de marinade.
Op een hete barbecue kan de kip nu in ongeveer 10 minuten lekker geroosterd worden. Schenk halverwege nog even wat van de marinade over de kip heen! Eet smakelijk met dit heerlijke barbecue recept! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om kipdrumsticks te marineren. Let tijdens het garen van kip wel goed op: rauwe kip is niet lekker en kan een gevaar voor je gezondheid zijn. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
ar
|
|
|
En Griekse yoghurt met verse aambeien |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
quote: Griekse yoghurt lekker, met honing en blauwe bessen.. |
|
|
|
|
ar
|
|
|
quote: Ook heerlijk. Of met walnoten |
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
Potver vandaag vers gerookte paling mjam mjam ..... |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Aight das lekker..krijg er gelijk zin aan.. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Krieltjes gekruid uit de oven, haasbiefstukjes en salade.. |
|
|
|
|
ar
|
|
|
Forel gegeten. Zelf gevangen :) |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Gewone forel of zalmforel, heb een tijdje geleden zalmforel gevangen en die was echt heerlijk.. |
|
|
|
|
ar
|
|
|
quote:Op maandag 12 juni 2017 - 22:08 schreef RenatoBos het volgende:Gewone forel of zalmforel, heb een tijdje geleden zalmforel gevangen en die was echt heerlijk.. Een zalmforel inderdaad. Echt genieten. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Lekker visje alleen die graatjes he.. |
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
Vandaag braadworst met elzasser zuurkool ( dat is gebakken en zonder aardappels) |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
MightyAce
|
|
|
Broodje shoarma met aardappelpartjes en salade |
|
|
|
|
Stylzz
|
|
|
Verse pasta, spinazie, spekjes, champignons en Boursin roomsaus |
|
|
|
|
FR-Henk
|
|
|
Was hier gisteren aan de beurt. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Mafkees, Wie gooit er nou vlees op de bbq..(?) |
|
|
|
|
ar
|
|
|
Geen idee. Schijnt dat het lekker is. Ik steek alleen de kolen aan,das een mooi gezicht. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Ik steek altijd de aanmaakblokjes aan.. |
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
Je moet het eens proberen mat nacho chips gaat uitstekend |
|
|
|
|
ar
|
|
|
Ontbijt op bed: rijstepap,een appel en appelsap. Zo dachten de meiden, daar zijn we snel van af:)) |
|
|
|