BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
Stylzz
 Stylzz - woensdag 17 mei 2017 - 18:17   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 03 mei 2017 - 19:02 schreef ar het volgende:
Macaroni met jawel.. smac.
Hadden de kids vandaag ook
ar
 ar - woensdag 17 mei 2017 - 19:13   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 mei 2017 - 18:17 schreef Stylzz het volgende:

[..]

Hadden de kids vandaag ook
Haha.. smullen!
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 17 mei 2017 - 21:21   quote  deeplink  
Rijst kip en boontjes
Fart
 Fart - woensdag 17 mei 2017 - 21:22   quote  deeplink  
Had je beter bij mij kennen eten, wij serveren vandaag 3 gangen menu door een 3 sterren chef in de kroeg
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 17 mei 2017 - 21:24   quote  deeplink  
Had dat gezegd scheet..
van geil
 van geil - woensdag 17 mei 2017 - 21:24   quote  deeplink  
Goh, ook Chili con carne zeker?
Fart
 Fart - woensdag 17 mei 2017 - 21:25   quote  deeplink  
Jou kennende sta je aan de andere kant van de stad met een foto van het verkeerde naambordje
Fart
 Fart - woensdag 17 mei 2017 - 21:25   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 mei 2017 - 21:24 schreef van geil het volgende:
Goh, ook Chili con carne zeker?
Zitten wel bonen in, maar kan het gerecht contractueel niet prijsgeven
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 17 mei 2017 - 21:27   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 mei 2017 - 21:25 schreef Fart het volgende:
Jou kennende sta je aan de andere kant van de stad met een foto van het verkeerde naambordje
Ha Lul..
Fart
 Fart - woensdag 17 mei 2017 - 21:28   quote  deeplink  
ja jij he
Bij het fontein zegt ie
ar
 ar - woensdag 17 mei 2017 - 21:29   quote  deeplink  
Dat klopt!
Fart
 Fart - woensdag 17 mei 2017 - 21:30   quote  deeplink  
Ja maar hij zei niet aan welke kant.
Kook nog van binnen
ar
 ar - woensdag 17 mei 2017 - 21:32   quote  deeplink  
Hij zat onder water
Fart
 Fart - woensdag 17 mei 2017 - 21:33   quote  deeplink  
Dat ding zit nu nog verstopt
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 17 mei 2017 - 21:51   quote  deeplink  
Ik was m'n shirt kwijt..
Fart
 Fart - woensdag 17 mei 2017 - 21:52   quote  deeplink  
Ik was wel meer kwijt.
Vond het nog knap dat jij het bordje kon lezen die ik naar jou stuurden hahaha
Fart
 Fart - woensdag 17 mei 2017 - 21:53   quote  deeplink  
stuurden ... echt he
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 17 mei 2017 - 21:55   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 mei 2017 - 21:53 schreef Fart het volgende:
stuurden ... echt he
Minder aan de tap hangen..
Fart
 Fart - woensdag 17 mei 2017 - 21:59   quote  deeplink  
Smaakt best inderdaad.
Ben met de boekhouding bezig.
Dik plussen vandaag hoor.
ar
 ar - woensdag 17 mei 2017 - 22:13   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 mei 2017 - 21:51 schreef RenatoBos het volgende:
Ik was m'n shirt kwijt..
Ik heb hem zien liggen.
Een blauw voetbalshirt met nr.11?
Vreemd logo ook.
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 17 mei 2017 - 22:15   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 17 mei 2017 - 22:13 schreef ar het volgende:

[..]

Ik heb hem zien liggen.
Een blauw voetbalshirt met nr.11?
Vreemd logo ook.
Had hem ff gepakt ja..d:-(
ar
 ar - woensdag 17 mei 2017 - 22:16   quote  deeplink  
Hahaha!!
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 28 mei 2017 - 13:56   quote  deeplink  
Pfffff weer barbecuen d:-)
piet de paler
 piet de paler - zondag 28 mei 2017 - 14:01   quote  deeplink  
Verse sardines van de gril lekker
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 28 mei 2017 - 14:03   quote  deeplink  
Zelf gesneden frieten, gemarineerde kippenbouten op de bbq en een slamelange..

Ingredienten voor dit kiprecept voor de barbecue!

1,5 kilo kippenbouten
1 ui
2 el honing
2 tenen knoflook
50 ml ketchup
25 ml worchester saus
1 el citroensap
1 tl paprikapoeder
olijfolie
peper en zout

Neem anderhalve kilo kippenbouten en zorg ervoor dat de stukken ongeveer even groot zijn. Dit zorgt ervoor dat de alle kip even lang op de barbecue moet. Neem een grote pan, breng hierin een flinke hoeveelheid water aan de kook en laat de kip 5 tot 10 minuten koken. Na het koken de kip af laten koelen.

Nu de marinade, die dit kiprecept voor de barbecue zijn lekkere smaak zal geven! Maak de ui en knoflook goed schoon en snijd ze in kleine stukjes. Neem nu een grote schaal en meng de tomatenketcup samen met de ui, de knoflook de honing de worchestersauce, de (olijf)olie, het citroensap en het paprikapoeder. Meng dit goed door elkaar en voeg uiteindelijk naar smaak peper en zout toe.

Zodra de marinade goed smaakt de gekookte kip in de schaal doen en alles goed doorroeren: zorg dat alle kip in contact is geweest met de marinade. Plaats de schaal voor minimaal 4 uur in de koelkast en roer zo nu en dan goed om. Bedruip de kip af en toe met de marinade.

Op een hete barbecue kan de kip nu in ongeveer 10 minuten lekker geroosterd worden. Schenk halverwege nog even wat van de marinade over de kip heen! Eet smakelijk met dit heerlijke barbecue recept! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om kipdrumsticks te marineren. Let tijdens het garen van kip wel goed op: rauwe kip is niet lekker en kan een gevaar voor je gezondheid zijn.
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 11 juni 2017 - 18:05   quote  deeplink  
Frietjes, kip en sla..
ar
 ar - zondag 11 juni 2017 - 18:19   quote  deeplink  
Kip Mexicaans.
ar
 ar - zondag 11 juni 2017 - 18:19   quote  deeplink  
En Griekse yoghurt met verse aambeien
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 11 juni 2017 - 18:27   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 11 juni 2017 - 18:19 schreef ar het volgende:
En Griekse yoghurt met verse aambeien
Griekse yoghurt lekker, met honing en blauwe bessen..
ar
 ar - zondag 11 juni 2017 - 18:37   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 11 juni 2017 - 18:27 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Griekse yoghurt lekker, met honing en blauwe bessen..
Ook heerlijk.
Of met walnoten
piet de paler
 piet de paler - zondag 11 juni 2017 - 19:58   quote  deeplink  
Halve kip met frietjes
piet de paler
 piet de paler - maandag 12 juni 2017 - 18:00   quote  deeplink  
Potver vandaag vers gerookte paling mjam mjam .....
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 12 juni 2017 - 18:46   quote  deeplink  
Aight das lekker..krijg er gelijk zin aan..
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 12 juni 2017 - 18:46   quote  deeplink  
Krieltjes gekruid uit de oven, haasbiefstukjes en salade..
ar
 ar - maandag 12 juni 2017 - 22:01   quote  deeplink  
Forel gegeten.
Zelf gevangen :)
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 12 juni 2017 - 22:08   quote  deeplink  
Gewone forel of zalmforel, heb een tijdje geleden zalmforel gevangen en die was echt heerlijk..
ar
 ar - maandag 12 juni 2017 - 22:13   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 12 juni 2017 - 22:08 schreef RenatoBos het volgende:
Gewone forel of zalmforel, heb een tijdje geleden zalmforel gevangen en die was echt heerlijk..
Een zalmforel inderdaad.
Echt genieten.
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 12 juni 2017 - 22:31   quote  deeplink  
Lekker visje alleen die graatjes he..
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 13 juni 2017 - 17:53   quote  deeplink  
Vandaag braadworst met elzasser zuurkool ( dat is gebakken en zonder aardappels)
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 13 juni 2017 - 18:30   quote  deeplink  
Bobotie..
MightyAce
 MightyAce - dinsdag 13 juni 2017 - 18:53   quote  deeplink  
Broodje shoarma met aardappelpartjes en salade
Stylzz
 Stylzz - dinsdag 13 juni 2017 - 19:01   quote  deeplink  
Verse pasta, spinazie, spekjes, champignons en Boursin roomsaus
FR-Henk
 FR-Henk - dinsdag 13 juni 2017 - 21:04   quote  deeplink  
Was hier gisteren aan de beurt.
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 17 juni 2017 - 17:13   quote  deeplink  
Zo de bbq aan gezet..
ar
 ar - zaterdag 17 juni 2017 - 18:02   quote  deeplink  
Ook vlees gehaald?
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 17 juni 2017 - 18:51   quote  deeplink  
Mafkees, Wie gooit er nou vlees op de bbq..(?)
ar
 ar - zaterdag 17 juni 2017 - 19:16   quote  deeplink  
Geen idee.
Schijnt dat het lekker is.
Ik steek alleen de kolen aan,das een mooi gezicht.
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 17 juni 2017 - 19:55   quote  deeplink  
Ik steek altijd de aanmaakblokjes aan..
piet de paler
 piet de paler - zaterdag 17 juni 2017 - 20:02   quote  deeplink  
Je moet het eens proberen mat nacho chips gaat uitstekend
ar
 ar - zondag 18 juni 2017 - 09:56   quote  deeplink  
Ontbijt op bed: rijstepap,een appel en appelsap.
Zo dachten de meiden, daar zijn we snel van af:))

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5987
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.









0.0293390