BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
ar
 ar - maandag 25 september 2017 - 17:54   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 24 september 2017 - 18:00 schreef van geil het volgende:
In Veenendaal is de vis niet vers Stylzz.
Hahaha.
Verser dan in braboland
ar
 ar - maandag 25 september 2017 - 17:55   quote  deeplink  
Groentesoep met kaiserbroodjes
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 25 september 2017 - 18:00   quote  deeplink  
Kogelbiefjes met uienringen en knoflook, gebakken gekruide aardappeltjes en doperwten..
ar
 ar - maandag 25 september 2017 - 18:02   quote  deeplink  
Zo dan.
Lekkerrrr
piet de paler
 piet de paler - maandag 25 september 2017 - 18:15   quote  deeplink  
Eendje met portsaus en polenta
VVout
 VVout - maandag 25 september 2017 - 19:13   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 september 2017 - 17:55 schreef ar het volgende:
Groentesoep met kaiserbroodjes
Das klote vind ik als je in Duitsland zit. Z'n Nederlandse zachte boterham, tarwe of wit dat moet je dan zelf maar weten, met kaas doet het voor mij altijd nog het beste.
VVout
 VVout - maandag 25 september 2017 - 19:13   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 september 2017 - 17:55 schreef ar het volgende:
Groentesoep met kaiserbroodjes
Das klote vind ik als je in Duitsland zit. Z'n Nederlandse zachte boterham, tarwe of wit dat moet je dan zelf maar weten, met kaas doet het voor mij altijd nog het beste.
VVout
 VVout - maandag 25 september 2017 - 19:14   quote  deeplink  
Klote internet hier.
ar
 ar - maandag 25 september 2017 - 19:16   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 september 2017 - 19:13 schreef VVout het volgende:

[..]

Das klote vind ik als je in Duitsland zit. Z'n Nederlandse zachte boterham, tarwe of wit dat moet je dan zelf maar weten, met kaas doet het voor mij altijd nog het beste.
Eens.
Wit, bruin whatever.. met kaas!
ar
 ar - maandag 25 september 2017 - 19:18   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 september 2017 - 19:13 schreef VVout het volgende:

[..]

Das klote vind ik als je in Duitsland zit. Z'n Nederlandse zachte boterham, tarwe of wit dat moet je dan zelf maar weten, met kaas doet het voor mij altijd nog het beste.
Eens.
Wit, bruin whatever.. met kaas!
VVout
 VVout - maandag 25 september 2017 - 19:21   quote  deeplink  
Internet gaat ook lekker daar zie ik, of heeft B zijn server kuren.
ar
 ar - maandag 25 september 2017 - 19:22   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 september 2017 - 19:21 schreef VVout het volgende:
Internet gaat ook lekker daar zie ik, of heeft B zijn server kuren.
Werkt prima hier.
Ik antwoordde netjes op allebei
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 25 september 2017 - 19:24   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 september 2017 - 19:16 schreef ar het volgende:

[..]

Eens.
Wit, bruin whatever.. met kaas!
Oude kaas..!!
ar
 ar - maandag 25 september 2017 - 19:26   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 september 2017 - 19:24 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Oude kaas..!!
Juist!
Die gewoon afbrokkelt.
piet de paler
 piet de paler - maandag 25 september 2017 - 19:27   quote  deeplink  
Old Rotterdam die andere lust ik niet.....
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 25 september 2017 - 19:28   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 september 2017 - 19:26 schreef ar het volgende:

[..]

Juist!
Die gewoon afbrokkelt.
Heerlijk met zoutafzetting he..
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 25 september 2017 - 19:29   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 september 2017 - 19:27 schreef piet de paler het volgende:
Old Rotterdam die andere lust ik niet.....
Die is lekker ja en Oud Brugge wel eens geprobeerd piet, die is ook heerlijk..
ar
 ar - maandag 25 september 2017 - 19:30   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 september 2017 - 19:28 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Heerlijk met zoutafzetting he..
Maak me gek.
piet de paler
 piet de paler - maandag 25 september 2017 - 19:30   quote  deeplink  
Ik vind pittige kazen heerlijk parmezaan, Gruyere, heerlijk old Brugge ken ik niet. Maar glaasje port met kaas heerlijk

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 25 september 2017 door piet de paler --
VVout
 VVout - maandag 25 september 2017 - 19:31   quote  deeplink  
Richting Oudekerk aan de IJssel zit gewoon een kaasboerderij, maken ze allerlei kazen zelf. Ben echt niet afhankelijk van die Old ... hoer.
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 25 september 2017 - 19:32   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 september 2017 - 19:30 schreef piet de paler het volgende:
Ik vind pittige kaze heerlijk parmezaan, Gruyere, heerlijk old Brugge ken ik niet. Maar glaasjr port met kaas heerlijk
Als je de kans krijgt miet je die eens proberen, Albert Heijn heeft hem.
van geil
 van geil - maandag 25 september 2017 - 21:46   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 september 2017 - 19:30 schreef ar het volgende:

[..]

Maak me gek.
AZ uit komt eraan.
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 25 september 2017 - 21:47   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 september 2017 - 21:46 schreef van geil het volgende:

[..]

AZ uit komt eraan.
Jij gaat echt een stressie weekje tegemoet maat..
ar
 ar - maandag 25 september 2017 - 22:25   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 25 september 2017 - 21:46 schreef van geil het volgende:

[..]

AZ uit komt eraan.
Alleen rust kan je redden.
van geil
 van geil - maandag 25 september 2017 - 22:27   quote  deeplink  
KAAS
ar
 ar - maandag 25 september 2017 - 22:28   quote  deeplink  
Jaaa..
Oude!
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 26 september 2017 - 15:25   quote  deeplink  
Un7b8wbx.jpg

Pizza Napolitana..
Stylzz
 Stylzz - dinsdag 26 september 2017 - 17:28   quote  deeplink  
Rode kool. Aardappel . Slavink. Vette jus.
ar
 ar - dinsdag 26 september 2017 - 17:34   quote  deeplink  
Heerlijk!
Stylzz
 Stylzz - dinsdag 26 september 2017 - 17:35   quote  deeplink  
Tijd voor.
Phyrexian
 Phyrexian - dinsdag 26 september 2017 - 18:13   quote  deeplink  
mama's preitaart.
Lekker hoor, prei (duh), paprika en courgette, met spekreepjes en gehakt in een schaal, belegd en afgedekt met bladerdeeg.
ar
 ar - dinsdag 26 september 2017 - 18:42   quote  deeplink  
Macaroni.
Griekse yoghurt met warme stoofperen
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 26 september 2017 - 19:06   quote  deeplink  
Met veel kaas op de macaroni natuurlijk..
van geil
 van geil - dinsdag 26 september 2017 - 19:07   quote  deeplink  
Jonge kaas zeker ?
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 26 september 2017 - 19:08   quote  deeplink  
Ja die smelt het beste..
ar
 ar - dinsdag 26 september 2017 - 19:12   quote  deeplink  
Parmezaanse Kaaspoeder
VVout
 VVout - dinsdag 26 september 2017 - 19:24   quote  deeplink  
Witlof uit de oven met verse puree en Kasseler rib.
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 26 september 2017 - 20:04   quote  deeplink  
Paling
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 26 september 2017 - 20:05   quote  deeplink  
Autch lekker man, hoe klaargemaakt..(?)
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 26 september 2017 - 20:06   quote  deeplink  
Gestoofd in een mosterdsausje
ar
 ar - zaterdag 07 oktober 2017 - 12:53   quote  deeplink  
Stoofpot.
piet de paler
 piet de paler - zaterdag 07 oktober 2017 - 14:01   quote  deeplink  
Ja lekker het is weer wild tijd, dus vanavond patrijs of fazant met zuurkool mjam mjam mjam
Phyrexian
 Phyrexian - zaterdag 07 oktober 2017 - 16:06   quote  deeplink  
Goulash hier op het menu. Recept van een echte Hongaar, een schoonmoeder van een collega van me. Staat al heerlijk te pruttelen. Ben benieuwd, deze versie nog nooit op...
van geil
 van geil - zaterdag 07 oktober 2017 - 18:20   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 07 oktober 2017 - 16:06 schreef Phyrexian het volgende:
Goulash hier op het menu. Recept van een echte Hongaar, een schoonmoeder van een collega van me. Staat al heerlijk te pruttelen. Ben benieuwd, deze versie nog nooit op...
Heerlijk !!!
Smullen man
piet de paler
 piet de paler - zondag 08 oktober 2017 - 10:50   quote  deeplink  
Bah vanmiddag Afrikaans. Maar ja liefde maakt blind
VVout
 VVout - zondag 08 oktober 2017 - 12:54   quote  deeplink  
Toch geen viskoppensoep hè.
piet de paler
 piet de paler - zondag 08 oktober 2017 - 13:19   quote  deeplink  
Nee mais papje met wat okra en varkensvlees...........toetje kan wel lekker zijn ;)
Leon FR1908
 Leon FR1908 - zondag 08 oktober 2017 - 16:02   quote  deeplink  
Hahahaha pleurt toch op joh ;)
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 08 oktober 2017 - 16:22   quote  deeplink  
Frietje stoof met mayo, kippenpoten en een salade...
Stylzz
 Stylzz - zondag 08 oktober 2017 - 16:50   quote  deeplink  
Lasagne di papa.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5970
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.









0.0339620