BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
ar
 ar - donderdag 17 maart 2016 - 18:22   quote  deeplink  
Surinaamse kip met rijst en cassave.
BertusBadeend
 BertusBadeend - donderdag 17 maart 2016 - 18:36   quote  deeplink  
Verse kip in zoetzure saus
(Thais: Phad Priew Waan)

Eerst snijden:
2 teentjes knoflook
halve komkommer
2 tomaten
1 kipfilet

Bereiden:
Wokpan heet laten worden op vuur.
Lepeltje olie in de pan waarin je de knoflook bruin bakt.
Kip op hoog vuur bakken tot ie mooi bruin kleurtje krijgt.
Blokjes tomaat en komkommer erbij en 2 minuten mee roerbakken op hoog vuur.
Half blikje ananasblokjes erbij gooien.

Dan:
2 lepels tomatenketchup
1 lepel azijn
2 lepels suiker
1 lepel vissaus
3 lepels ananassap uit het blikkie

effe minuut of 2 laten doorsudderen en dan opdienen met rijst.

Eetse :))

-- Edit: bovenstaande is voor 1 persoon ;)

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 17 maart 2016 door BertusBadeend --
piet de paler
 piet de paler - donderdag 17 maart 2016 - 19:17   quote  deeplink  
En met een lekker Thais vrouwtje ik ben er klaar voor
VVout
 VVout - donderdag 17 maart 2016 - 19:25   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 17 maart 2016 - 16:38 schreef van geil het volgende:
Snelle hap, naar t Ziggodome
https://www.ziggodome.nl/event/2781333625/holland-zingt-hazes
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 17 maart 2016 - 19:47   quote  deeplink  
Nou..😖
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 17 maart 2016 - 19:48   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 17 maart 2016 - 19:17 schreef piet de paler het volgende:
En met een lekker Thais vrouwtje ik ben er klaar voor
Vrouwtje..(?) jij geilt toch op VROUWEN..
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 17 maart 2016 - 19:49   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 17 maart 2016 - 18:36 schreef BertusBadeend het volgende:
Verse kip in zoetzure saus
(Thais: Phad Priew Waan)

Eerst snijden:
2 teentjes knoflook
halve komkommer
2 tomaten
1 kipfilet

Bereiden:
Wokpan heet laten worden op vuur.
Lepeltje olie in de pan waarin je de knoflook bruin bakt.
Kip op hoog vuur bakken tot ie mooi bruin kleurtje krijgt.
Blokjes tomaat en komkommer erbij en 2 minuten mee roerbakken op hoog vuur.
Half blikje ananasblokjes erbij gooien.

Dan:
2 lepels tomatenketchup
1 lepel azijn
2 lepels suiker
1 lepel vissaus
3 lepels ananassap uit het blikkie

effe minuut of 2 laten doorsudderen en dan opdienen met rijst.

Eetse :))

-- Edit: bovenstaande is voor 1 persoon ;)
Ga ik zeker proberen..
VVout
 VVout - donderdag 17 maart 2016 - 22:05   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 17 maart 2016 - 19:47 schreef RenatoBos het volgende:
Nou..😖
Dat bedoel ik, uch!
van geil
 van geil - zondag 20 maart 2016 - 21:55   quote  deeplink  
Iemand n leuke brunch tip voor Pasen ?
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 20 maart 2016 - 22:00   quote  deeplink  
Condooms met aardbei-smaak..
Stylzz
 Stylzz - zondag 20 maart 2016 - 22:02   quote  deeplink  
Elke slip is eetbaar met genoeg doorzettingsvermogen
van geil
 van geil - zondag 20 maart 2016 - 22:03   quote  deeplink  
ghe ghe.
Er zijn kinderen bij he, heren.
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 20 maart 2016 - 22:03   quote  deeplink  
Die van mijn oma echt niet..
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 20 maart 2016 - 22:04   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 20 maart 2016 - 22:03 schreef van geil het volgende:
ghe ghe.
Er zijn kinderen bij he, heren.
Okay is Henk er ook dan..?
van geil
 van geil - zondag 20 maart 2016 - 22:06   quote  deeplink  
Nee, die heeft nog steeds n straatverbod wereldwijd.
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 20 maart 2016 - 22:08   quote  deeplink  
Nog steeds..?
van geil
 van geil - zondag 20 maart 2016 - 22:10   quote  deeplink  
34 jaar nog.
Als de TBS er op zit.
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 20 maart 2016 - 22:15   quote  deeplink  
Tja, je moet iets he..
van geil
 van geil - zaterdag 26 maart 2016 - 22:12   quote  deeplink  
Tweede paasdag veel visite.
Familie.
Dus morgen al vol aan de bak met voorbereidingen voor de brunch en diner.
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 27 maart 2016 - 17:40   quote  deeplink  
Ik ga zo steengrillen en racletten..
VVout
 VVout - zondag 27 maart 2016 - 18:06   quote  deeplink  
Smakelijk. Heb zelf hier een stuk Prager ham in de oven gezet vanmiddag met een honing mosterd korst. Verse puree en witlof er bij en het ovenvocht van de ham ff opkoken in een pan en wat inbinden voor de saus. Jep, buikje staat weer gespannen.
FR-Henk
 FR-Henk - zondag 27 maart 2016 - 18:25   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 20 maart 2016 - 22:10 schreef van geil het volgende:
34 jaar nog.
Als de TBS er op zit.
Iemand hier die biertje meedrinkt in de isoleercel?
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 27 maart 2016 - 18:44   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 27 maart 2016 - 18:06 schreef VVout het volgende:
Smakelijk. Heb zelf hier een stuk Prager ham in de oven gezet vanmiddag met een honing mosterd korst. Verse puree en witlof er bij en het ovenvocht van de ham ff opkoken in een pan en wat inbinden voor de saus. Jep, buikje staat weer gespannen.
O joooo dat klinkt ook goed..
ar
 ar - donderdag 31 maart 2016 - 18:28   quote  deeplink  
Verse tomatensoep met 1kg romatomaten, en pizza ovenbrood.
VVout
 VVout - donderdag 31 maart 2016 - 19:01   quote  deeplink  
Kijk eens aan, iemand die weet hoe je zelf tomatensoep maakt. Lekker in laten koken met wat peper, laurier, beetje suiker. Eventueel nog met look spek of balletjes. Een gesnipperd gefruit uitje gaat er ook altijd in en smullen maar.
ar
 ar - donderdag 31 maart 2016 - 19:15   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 31 maart 2016 - 19:01 schreef VVout het volgende:
Kijk eens aan, iemand die weet hoe je zelf tomatensoep maakt. Lekker in laten koken met wat peper, laurier, beetje suiker. Eventueel nog met look spek of balletjes. Een gesnipperd gefruit uitje gaat er ook altijd in en smullen maar.
Haha..exact.
Ipv laurier had ik tijm en wat knokloof.
FR-Henk
 FR-Henk - donderdag 31 maart 2016 - 23:19   quote  deeplink  
Mag spaghetti met tomatenpuree?
Of is dat heel erg 1985?
VVout
 VVout - vrijdag 01 april 2016 - 07:31   quote  deeplink  
Neem een mix, van verse tomaten en tomatenpuree. Dan pak je het frisse van de tomaat en de intense geconcentreerde smaak van de puree bij elkaar. Wat fijn gesneden wortel, look en ui er bij dit eerst ff aanfruiten natuurlijk met eventueeln de ander ingrediënten die je lekker vind van vlees of groente.
Het afkruiden met je niet te voorzichtig zijn, voor vier personen gaat er bij mij gewoon een gehoopte theelepel thijm, marjorijn en oregano in of een evenredige verse hoeveelheid met nog wat peper en zout. Afhankelijk van hoe droog dan het geheel is een kopje water er bij en doorroeren en lekker een uur laten sudderen. Ik zelf strooi er ook gelijk drie grote eetlepels paneermeel overheen nadat ik het doorgeroerd heb die kan dan lekker mee tot prut koken en bind het perfect af. Je kan natuurlijk ook met iets uit een pakje afbinden of aardappelmeel.
VVout
 VVout - maandag 04 april 2016 - 20:08   quote  deeplink  
Pffffffffffff, bruine bonen soep gegeten en smaakte fantastisch....
Barabas
 Barabas - maandag 04 april 2016 - 20:13   quote  deeplink  
Ruik m hier....
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 04 april 2016 - 20:13   quote  deeplink  
Gelukkig is dit geen geurforum..
Barabas
 Barabas - maandag 04 april 2016 - 20:16   quote  deeplink  
Geurenradio! Radio Giraffe... Helemaal tot in Delluf u hoort het zelluf!

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 04 april 2016 door Barabas --
ar
 ar - maandag 04 april 2016 - 21:31   quote  deeplink  
Kip uit de frituur.
Zit me niet lekker...
van geil
 van geil - maandag 04 april 2016 - 21:33   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 04 april 2016 - 21:31 schreef ar het volgende:
Kip uit de frituur.
Zit me niet lekker...
Kip staat hier 3,5 a 4 uur op het vuur.
ar
 ar - maandag 04 april 2016 - 21:44   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 04 april 2016 - 21:33 schreef van geil het volgende:

[..]

Kip staat hier 3,5 a 4 uur op het vuur.
Wel beter.
Dit doe ik voorlopig niet meer..
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 04 april 2016 - 21:46   quote  deeplink  
Je moet ze wel eerst plukken ar..
van geil
 van geil - maandag 04 april 2016 - 21:48   quote  deeplink  
Hahaha
ar
 ar - maandag 04 april 2016 - 21:53   quote  deeplink  
Hehehe..
ar
 ar - donderdag 14 april 2016 - 18:35   quote  deeplink  
Home made salade.
Zelfgemaakte pizza met kipfilet, rode ui, gele paprika, champignon, BBQ saus.
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 18:51   quote  deeplink  
Spaghetti..!
ar
 ar - donderdag 14 april 2016 - 19:09   quote  deeplink  
Lekkah!
VVout
 VVout - donderdag 14 april 2016 - 20:01   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 18:51 schreef RenatoBos het volgende:
Spaghetti..!
Heb ik ook gemaakt vandaag met Roma tomaatjes, shitake, en courgette.
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:20   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 20:01 schreef VVout het volgende:

[..]

Heb ik ook gemaakt vandaag met Roma tomaatjes, shitake, en courgette.
Okay, ik gooi er altijd ui, paprika, prei, doperwten, ananas, veeeeel gehakt, Stegeman Italiaanse worst, knoflook en Italiaanse kruiden die ik uit Griekenland meeneem..
ar
 ar - donderdag 14 april 2016 - 23:23   quote  deeplink  
Hoezo speciaal uit Griekenland?
Nenam_tiL
 Nenam_tiL - donderdag 14 april 2016 - 23:23   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:20 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Okay, ik gooi er altijd ui, paprika, prei, doperwten, ananas, veeeeel gehakt, Stegeman Italiaanse worst, knoflook en Italiaanse kruiden die ik uit Griekenland meeneem..
Tik tak tik tak.....nog 38 minuten ;-)
ar
 ar - donderdag 14 april 2016 - 23:24   quote  deeplink  
Hee Nenam, zin in een jo.....enkoek?
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:26   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:23 schreef ar het volgende:
Hoezo speciaal uit Griekenland?
Heb ze daar drie jaar geleden eens meegenomen en die zijn super lekker. Ik ben iemand als die op vakantie gaat een hoop kruiden mee terug neem. Vooral voor vlees..
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:26   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:23 schreef Nenam_tiL het volgende:

[..]

Tik tak tik tak.....nog 38 minuten ;-)
Haha ssssssht..😉
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 14 april 2016 - 23:27   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:24 schreef ar het volgende:
Hee Nenam, zin in een jo.....enkoek?
Ghehe..
Nenam_tiL
 Nenam_tiL - donderdag 14 april 2016 - 23:27   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 14 april 2016 - 23:24 schreef ar het volgende:
Hee Nenam, zin in een jo.....enkoek?
Alleen met dipsaus....

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 14 april 2016 door Nenam_tiL --

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5977
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.









0.0079340