BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
Stylzz
 Stylzz - dinsdag 07 mei 2019 - 12:51   quote  deeplink  
Gisteren asperges meegenomen uit Limbabwe, vanavond gaan ze dr an
van geil
 van geil - dinsdag 07 mei 2019 - 12:55   quote  deeplink  
Oeps, ammoniak.
van geil
 van geil - dinsdag 07 mei 2019 - 13:00   quote  deeplink  
Mare , lekker !
Wat doe je erbij ?
Stylzz
 Stylzz - dinsdag 07 mei 2019 - 13:05   quote  deeplink  
Eitje, aardappeltje, boterjus en goede ham.
van geil
 van geil - dinsdag 07 mei 2019 - 13:07   quote  deeplink  
Heerlijk hoor , dat is echt smullen .
VVout
 VVout - dinsdag 07 mei 2019 - 15:59   quote  deeplink  
Een paar asperges meer mee en met de schillen een boullion trekken en die de volgende dag met wat aspergestukken en ballies en een worteltje met wat aangezette bloem indikken tot een soepie. Wat vers gemalen peper en wat fijn gesneden peterselie er over en een volkoren boterham met kaas, altijd lekker de volgende dag.
ar
 ar - dinsdag 07 mei 2019 - 17:10   quote  deeplink  
Dol op asperges.
Net als ZZ zegt, maar dan aspergesaus en gegrilde kaas
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 07 mei 2019 - 17:38   quote  deeplink  
Wat ook lekker is asperge schillen, omwikkelen met ontbijtspek en dan op de bbq...mmmmmmmmm
igor korneev
 igor korneev - dinsdag 07 mei 2019 - 18:14   quote  deeplink  
ik heb ze al liggen, vers uit braboland
Stylzz
 Stylzz - dinsdag 07 mei 2019 - 18:31   quote  deeplink  
Burrrrrrp
VVout
 VVout - dinsdag 07 mei 2019 - 19:23   quote  deeplink  
Ga deze week ook nog wel op zekers naar een lokale boer in Baden Würtenberg. Ook heeft ie al lekkere aardbeien staan en een lekkere aardbeien sekt. De wereld is fantastisch tot aan de weegschaal -.-
ar
 ar - dinsdag 07 mei 2019 - 19:52   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 07 mei 2019 - 19:23 schreef VVout het volgende:
Ga deze week ook nog wel op zekers naar een lokale boer in Baden Würtenberg. Ook heeft ie al lekkere aardbeien staan en een lekkere aardbeien sekt. De wereld is fantastisch tot aan de weegschaal -.-
Maat.
Wij willen event. daarheen op vakantie.
Weet je nog een mooi stekkie met een grote plas?

Of regio Bodensee?

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op dinsdag 07 mei 2019 door ar --
VVout
 VVout - dinsdag 07 mei 2019 - 20:14   quote  deeplink  
Ik ben zelf hier vaak te vinden, echt ff bijkomen daar eens in de maand.
https://www.miramar-bad.de/ als je van thermen en sauna's houdt een aanrader.

Verder is het hele Neckargebied, met natuurlijk Heidelberg een aanrader en als je van techniek houdt Sinsheim/Spayer het techniek museum.

Als je een plas zoekt die wat minder toeristisch is kan je kijken bij de Altrhein rond Meißenheim, daar wordt ook aardig wat afgevist mocht dat je ding zijn.

Rond de Bodensee is het uiteraard mooi, watervalletje van Schaffhausen natuurlijk ff meepakken, daar waar de Rhein vauit de Bodensee zijn oorsprong heeft. Als je met een Camper/Caravan daar onderweg bent heel veel te zien en staanplaatsen genoeg in de omgeving.

Horeca betaalbaar, hier ga je met plezier nog uit eten en drinken, scheelt echt de helft met Rotterdam/Antwerpen.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op dinsdag 07 mei 2019 door VVout --
ar
 ar - woensdag 08 mei 2019 - 17:21   quote  deeplink  
Fish 'n chips
VVout
 VVout - woensdag 08 mei 2019 - 17:50   quote  deeplink  
Pannenkoeken, voor mij met appel,spek en stroop en brie met walnoten voor het vrouwtje en voor de kids alles wat zoet is en plakt.
ar
 ar - woensdag 08 mei 2019 - 20:18   quote  deeplink  
A cup of tea my dear?
Milk or lemon?
VVout
 VVout - woensdag 08 mei 2019 - 22:38   quote  deeplink  
Alleen thee met warm water graag, eventueel een scheut rum als er zo nog wat te vieren is :)
VVout
 VVout - woensdag 08 mei 2019 - 23:01   quote  deeplink  
Doe maar een flinke scheut rum dan ;)
ar
 ar - woensdag 08 mei 2019 - 23:04   quote  deeplink  
Whoehaha!
van geil
 van geil - vrijdag 10 mei 2019 - 23:06   quote  deeplink  
Iemand nog inspiratie ?
VVout
 VVout - zaterdag 11 mei 2019 - 01:29   quote  deeplink  
Steak Fiorentina, daarvoor steek ik bij weer en wind de bbq nog aan.
piet de paler
 piet de paler - zaterdag 11 mei 2019 - 09:39   quote  deeplink  
Vandaag steak tartaar lekker en makelijk
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 11 mei 2019 - 12:18   quote  deeplink  
2x51bvtl.jpeg
VVout
 VVout - zaterdag 11 mei 2019 - 16:42   quote  deeplink  
Als we op die tour gaan...

96162232-e1469544753337.jpg

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zaterdag 11 mei 2019 door VVout --
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 11 mei 2019 - 16:58   quote  deeplink  
d:-)
piet de paler
 piet de paler - zondag 12 mei 2019 - 18:24   quote  deeplink  
Ik eet niets ben er ziek van, waardeloos stel.
Bah
van geil
 van geil - zondag 12 mei 2019 - 18:53   quote  deeplink  
Simpel , macaroni .
Stylzz
 Stylzz - zondag 12 mei 2019 - 18:58   quote  deeplink  
Ik ook farfalle, met Garnalen saganaki.
van geil
 van geil - zondag 12 mei 2019 - 19:00   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 12 mei 2019 - 18:58 schreef Stylzz het volgende:
Ik ook farfalle, met Garnalen saganaki.
Daar is Henk ook dol op :)
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 12 mei 2019 - 19:13   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 12 mei 2019 - 18:58 schreef Stylzz het volgende:
Ik ook farfalle, met Garnalen saganaki.
Shrimp saganaki gisteren gegeten heerlijk..
Stylzz
 Stylzz - zondag 12 mei 2019 - 19:15   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 12 mei 2019 - 19:13 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Shrimp saganaki gisteren gegeten heerlijk..
Ik maak t zelf, super simpel en heerlijk!
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 12 mei 2019 - 19:16   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 12 mei 2019 - 19:15 schreef Stylzz het volgende:

[..]

Ik maak t zelf, super simpel en heerlijk!
Fetta se fillo al eens gegeten..?
Stylzz
 Stylzz - zondag 12 mei 2019 - 19:18   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 12 mei 2019 - 19:16 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Fetta se fillo al eens gegeten..?
Nee, maar zijn dat die filodeeg rolletjes?
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 12 mei 2019 - 19:34   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 12 mei 2019 - 19:18 schreef Stylzz het volgende:

[..]

Nee, maar zijn dat die filodeeg rolletjes?
Nee een dikke plak fetta kaas in de filodeeg met als het gebakken is honing, sesamzaadjes erover en van die donkere balsamico eromheen..
Is wel zoiets als die rolletjes maar veel lekkerder..
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 12 mei 2019 - 19:39   quote  deeplink  
Heb wel eens geprobeerd gewone saganaki te maken maar krijg het niet voor elkaar, suggestie misschien..?
Stylzz
 Stylzz - zondag 12 mei 2019 - 19:52   quote  deeplink  
Zal je ff recept appen
VVout
 VVout - zondag 12 mei 2019 - 19:53   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 12 mei 2019 - 19:39 schreef RenatoBos het volgende:
Heb wel eens geprobeerd gewone saganaki te maken maar krijg het niet voor elkaar, suggestie misschien..?
Een lekkere feta, ook daar is nog al wat keus een uurtje in de ouzo leggen. Daarna met paneermeel, liefst wat dikkere kruim er tussen en met wat tijm oregano peper en zout goed paneren aan alle kanten.

Ovenschaaltje met wat olijfolie er in en aan beide kanten in de oven op 200 graden mooi goudgeel tot bruin bakken.
Stylzz
 Stylzz - zondag 12 mei 2019 - 19:54   quote  deeplink  
En laat je feta goed uitlekken!!
ar
 ar - zondag 12 mei 2019 - 20:24   quote  deeplink  
Ik krijg trek.
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 12 mei 2019 - 20:25   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 12 mei 2019 - 19:52 schreef Stylzz het volgende:
Zal je ff recept appen
Thanx vooral namens de vrouw..
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 12 mei 2019 - 20:26   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 12 mei 2019 - 19:53 schreef VVout het volgende:

[..]

Een lekkere feta, ook daar is nog al wat keus een uurtje in de ouzo leggen. Daarna met paneermeel, liefst wat dikkere kruim er tussen en met wat tijm oregano peper en zout goed paneren aan alle kanten.

Ovenschaaltje met wat olijfolie er in en aan beide kanten in de oven op 200 graden mooi goudgeel tot bruin bakken.
O o dat word knutselen thuis, thanx..jij doet het met fetta dus want de meeste saganakis hier in Griekenland is met kaas namelijk..
VVout
 VVout - zondag 12 mei 2019 - 21:30   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 12 mei 2019 - 20:26 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

O o dat word knutselen thuis, thanx..jij doet het met fetta dus want de meeste saganakis hier in Griekenland is met kaas namelijk..
Check dit ff en het komt goed, deze kaas is wat stugger en zal dan je grootste probleem oplossen.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Feta
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 12 mei 2019 - 23:01   quote  deeplink  
Top..
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 13 mei 2019 - 12:19   quote  deeplink  
Lekker visschoteltje voor tussen de middag, ansjovis, garnalen, octopus..
anwr7mw6e7.jpeg
VVout
 VVout - maandag 13 mei 2019 - 12:24   quote  deeplink  
Niet mijn ding, maar 't ziet er wel top uit. Wat een kudt leven toch :)
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 13 mei 2019 - 12:34   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 13 mei 2019 - 12:24 schreef VVout het volgende:
Niet mijn ding, maar 't ziet er wel top uit. Wat een kudt leven toch :)
Ghehe
piet de paler
 piet de paler - maandag 13 mei 2019 - 19:38   quote  deeplink  
Op de octopus na lijkt het mij heerlijk
van geil
 van geil - maandag 13 mei 2019 - 19:49   quote  deeplink  
Die Renato heeft n bloeddoorlopen lul ,met al die vis oliën en vetten die hij binnenkrijgt.
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 13 mei 2019 - 19:58   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 13 mei 2019 - 19:49 schreef van geil het volgende:
Die Renato heeft n bloeddoorlopen lul ,met al die vis oliën en vetten die hij binnenkrijgt.
De vrouw plukt de vruchten straks..
van geil
 van geil - maandag 13 mei 2019 - 20:00   quote  deeplink  
Dat weet ik wel zeker ja :)

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5984
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.









0.0435938