BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
VVout
 VVout - zaterdag 15 augustus 2020 - 21:38   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 15 augustus 2020 - 19:26 schreef RenatoBos het volgende:
Hij was heerlijk, mooi rosé en heerlijk gekruid..
Ziet er top uit en zo aangesneden klopt het toch, lekker hoor.
ar
 ar - zaterdag 15 augustus 2020 - 22:24   quote  deeplink  
Ja, alleen te vroeg verorberd
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 15 augustus 2020 - 22:48   quote  deeplink  
d:-))))
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 25 augustus 2020 - 17:32   quote  deeplink  
Lasagne gemaakt gaat nu op de bbq..
ar
 ar - dinsdag 25 augustus 2020 - 17:33   quote  deeplink  
Dus dat wordt pastasoep :))
ar
 ar - dinsdag 25 augustus 2020 - 17:34   quote  deeplink  
Lekker pizza besteld, hoppetee
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 25 augustus 2020 - 17:43   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 25 augustus 2020 - 17:33 schreef ar het volgende:
Dus dat wordt pastasoep :))
Haha nee joh, heerlijk geeft het een extra smaak..
ar
 ar - dinsdag 25 augustus 2020 - 17:45   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 25 augustus 2020 - 17:43 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Haha nee joh, heerlijk geeft het een extra smaak..
Haha topper
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 29 augustus 2020 - 14:25   quote  deeplink  
Voor vanavond heb ik een tomahawk aangeschaft..kan niet wachten eigenlijk..
VVout
 VVout - zaterdag 29 augustus 2020 - 16:26   quote  deeplink  
Als ik dat zo hoor, heb ik nog steeds een keer zin aan een gezellige BBQ met Boes & Co.
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 29 augustus 2020 - 16:26   quote  deeplink  
Eens ik ook
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 29 augustus 2020 - 16:43   quote  deeplink  
Barbecue aan..

4ktfo9qq.jpeg
VVout
 VVout - zaterdag 29 augustus 2020 - 17:35   quote  deeplink  
Jam, lekkere brok.
piet de paler
 piet de paler - zaterdag 29 augustus 2020 - 18:40   quote  deeplink  
Kip kerrie lekker
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 29 augustus 2020 - 19:28   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 29 augustus 2020 - 18:40 schreef piet de paler het volgende:
Kip kerrie lekker
Zeker lekker ja
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 29 augustus 2020 - 19:28   quote  deeplink  
zqo6ks3hm38.jpeg
piet de paler
 piet de paler - zaterdag 29 augustus 2020 - 20:04   quote  deeplink  
Knap op een houtskool vuur, werk je meet een kerntemperatuur meter, of op gevoel?
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 29 augustus 2020 - 22:03   quote  deeplink  
Ja met zulke stukken vlees moet je wel meten zonde als dat fout gaat..
VVout
 VVout - zaterdag 29 augustus 2020 - 22:27   quote  deeplink  
Is ook de bedoeling dat het deksel dicht blijft, hebt eigenlijk weinig keus.
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 29 augustus 2020 - 23:52   quote  deeplink  
Yep en dan roken met whiskey snippers
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 30 augustus 2020 - 13:38   quote  deeplink  
Zo de bbq gaat weer aan, ga me vanmiddag uitleven op een buikspek. Langzaam aan laten garen..gisteren in de marinade gezet, lekker oosters met hoisin. Moet wel een uurtje of vier op de keu..

sdt88xag.jpeg

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zondag 30 augustus 2020 door RenatoBos --
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 09 september 2020 - 17:18   quote  deeplink  
Twee kogelbiefstuk van bijna elk 500 gram, aardappelraclette en groene asperges..op de bbq uiteraard..
VVout
 VVout - woensdag 09 september 2020 - 19:09   quote  deeplink  
Aardappel raclette is ook lekker, had ik laats ook onder de kap met stukje broccoli er in.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op woensdag 09 september 2020 door VVout --
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 09 september 2020 - 19:56   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 09 september 2020 - 19:09 schreef VVout het volgende:
Aardappel raclette is ook lekker, had ik laats ook onder de kap met stukje broccoli er in.
Echt lekker hè, eet het 1 A 2 keer in de week
nr 10
 nr 10 - donderdag 10 september 2020 - 18:52   quote  deeplink  
Pindasoep net.
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 10 september 2020 - 19:02   quote  deeplink  
Bbq weer aan gestoken voor de chateaubriand, vrdomme dat was lekker..
boes
 boes - vrijdag 11 september 2020 - 09:08   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 29 augustus 2020 - 16:26 schreef VVout het volgende:
Als ik dat zo hoor, heb ik nog steeds een keer zin aan een gezellige BBQ met Boes & Co.
Ik doe mee hoor! :-)
VVout
 VVout - vrijdag 11 september 2020 - 09:12   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 11 september 2020 - 09:08 schreef boes het volgende:

[..]

Ik doe mee hoor! :-)
Ik ook dus, nog ff die Corona shit afwachten en dan zou het gewoon eens moeten gebeuren.
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 11 september 2020 - 09:19   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 11 september 2020 - 09:08 schreef boes het volgende:

[..]

Ik doe mee hoor! :-)
Ouwe meelezert
Stylzz
 Stylzz - vrijdag 11 september 2020 - 10:09   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 11 september 2020 - 09:08 schreef boes het volgende:

[..]

Ik doe mee hoor! :-)
ik ben echt voor!
pat
 pat - vrijdag 11 september 2020 - 10:36   quote  deeplink  
oh dan bent ik ook van de partij :)
nr 10
 nr 10 - vrijdag 11 september 2020 - 10:46   quote  deeplink  
Ik kom ook.
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 11 september 2020 - 11:20   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 11 september 2020 - 10:36 schreef pat het volgende:
oh dan bent ik ook van de partij :)
Partijtje???? Ben je jarig maat? felis hè..
VVout
 VVout - vrijdag 11 september 2020 - 11:42   quote  deeplink  
Heeee gefeliciteerd Pat !!!
Stylzz
 Stylzz - vrijdag 11 september 2020 - 12:50   quote  deeplink  
Potverdorie, 23 alweer!
ar
 ar - vrijdag 11 september 2020 - 17:29   quote  deeplink  
Van harte gefeliciteerd Patty!
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 12 september 2020 - 14:07   quote  deeplink  
Dit ga ik vanavond proberen Op de bbq..

MET SPEK OMWIKKELDE GEGRILDE REGENBOOGFOREL

kdngeicjid.jpeg

1.Verwarm de Big Green Egg met de Cast Iron Grid tot 220 °C. Snijd intussen de forellen aan beide kanten 3 keer schuin in. Bestrooi de buikholtes en de inkepingen met peper en zout.

2.Snijd de citroen in dunne plakjes. Halveer 6 van de plakjes en steek deze samen met een toefje dille in de inkepingen. Vul de buikholte van beide forellen met de resterende plakjes citroen en een aantal takjes dille.

3.Leg 8 stukken slagerstouw van circa 30 centimeter lang klaar. Leg 4 stukken verticaal op je werkblad en leg hier horizontaal en overlappend 2 plakken ontbijtspek op. Leg een forel op het spek en dek af met 2 plakken spek. Knoop het slagerstouw dicht zodat het spek goed om de forellen blijft zitten.

4.Leg de forellen op het rooster en sluit de deksel van de EGG. Open de deksel na 2 minuten en draai de vissen een kwartslag voor een mooie grilruit op het spek. Sluit de deksel opnieuw en keer de forellen na 2 minuten om. Gril ook deze zijde 2 keer 2 minuten en neem de forellen van de EGG. De gegrilde forellen zijn onder andere erg lekker in combinatie met worteltjes, doperwtjes, geroosterde aardappeltjes en dillemayonaise.
VVout
 VVout - zaterdag 12 september 2020 - 14:08   quote  deeplink  
Ik ga wel naar de frituur vandaag ;)
ar
 ar - zaterdag 12 september 2020 - 14:13   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 12 september 2020 - 14:07 schreef RenatoBos het volgende:
Dit ga ik vanavond proberen Op de bbq..

MET SPEK OMWIKKELDE GEGRILDE REGENBOOGFOREL

[ afbeelding ]

1.Verwarm de Big Green Egg met de Cast Iron Grid tot 220 °C. Snijd intussen de forellen aan beide kanten 3 keer schuin in. Bestrooi de buikholtes en de inkepingen met peper en zout.

2.Snijd de citroen in dunne plakjes. Halveer 6 van de plakjes en steek deze samen met een toefje dille in de inkepingen. Vul de buikholte van beide forellen met de resterende plakjes citroen en een aantal takjes dille.

3.Leg 8 stukken slagerstouw van circa 30 centimeter lang klaar. Leg 4 stukken verticaal op je werkblad en leg hier horizontaal en overlappend 2 plakken ontbijtspek op. Leg een forel op het spek en dek af met 2 plakken spek. Knoop het slagerstouw dicht zodat het spek goed om de forellen blijft zitten.

4.Leg de forellen op het rooster en sluit de deksel van de EGG. Open de deksel na 2 minuten en draai de vissen een kwartslag voor een mooie grilruit op het spek. Sluit de deksel opnieuw en keer de forellen na 2 minuten om. Gril ook deze zijde 2 keer 2 minuten en neem de forellen van de EGG. De gegrilde forellen zijn onder andere erg lekker in combinatie met worteltjes, doperwtjes, geroosterde aardappeltjes en dillemayonaise.
Geweldig gerecht naat!
Die ga ik doen binnenkort.
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 12 september 2020 - 14:47   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 12 september 2020 - 14:08 schreef VVout het volgende:
Ik ga wel naar de frituur vandaag ;)
Doe je ar de groeten dan..
Stylzz
 Stylzz - zaterdag 12 september 2020 - 14:52   quote  deeplink  
Wie is er hier nou de SnackbAr?
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 12 september 2020 - 14:54   quote  deeplink  
Dat vARken natuurlijk..
VVout
 VVout - zaterdag 12 september 2020 - 15:20   quote  deeplink  
Een vArkenshaas satétje ook niet verkeerd ja.
ar
 ar - zaterdag 12 september 2020 - 18:37   quote  deeplink  
Niet zo heren.
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 12 september 2020 - 18:53   quote  deeplink  
Sorry maat ik liet me opjutten door stylzz..
Stylzz
 Stylzz - zaterdag 12 september 2020 - 19:06   quote  deeplink  
RenArto
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 12 september 2020 - 19:15   quote  deeplink  
Tssss ik vond het allemaal Bon wat je zegt..
ar
 ar - zaterdag 12 september 2020 - 19:50   quote  deeplink  
:)))
boes
 boes - zaterdag 12 september 2020 - 20:36   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 11 september 2020 - 09:19 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Ouwe meelezert
Sssst ;-)
ar
 ar - zondag 20 september 2020 - 17:22   quote  deeplink  
Verse kippensoep met kruiden stokbrood dan maar.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3096
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.









0.0454809