BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
Leon FR1908
 Leon FR1908 - zondag 20 september 2020 - 17:25   quote  deeplink  
Kikkererwten met zoete aardappel en gebakken aardappeltjes .
Sla salade en gebakken zalm.
Ik hoor wel wanneer het klaar is :-)
ar
 ar - zondag 20 september 2020 - 17:52   quote  deeplink  
Mazzelaar
Leon FR1908
 Leon FR1908 - zondag 20 september 2020 - 18:35   quote  deeplink  
Eigenlijk wel ja haha
van geil
 van geil - zondag 20 september 2020 - 18:36   quote  deeplink  
Dat wordt likken!
VVout
 VVout - dinsdag 22 september 2020 - 17:04   quote  deeplink  
Ga zo ff een steakie van de lende snijden en de bbq aan steken met een Franzie! Ff de gedachten van de dag weg zetten, ben er klaar mee voor vandaag.
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 22 september 2020 - 17:06   quote  deeplink  
Lekker man ik ga zo aan de rib eye..
CobusIII
 CobusIII - dinsdag 22 september 2020 - 17:45   quote  deeplink  
haal net mijn spareribs eraf...nog ff nagaren en dan....
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 22 september 2020 - 17:53   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 22 september 2020 - 17:45 schreef CobusIII het volgende:
haal net mijn spareribs eraf...nog ff nagaren en dan....
Heb je lekker receptje cobus?
VVout
 VVout - dinsdag 22 september 2020 - 20:20   quote  deeplink  
Buikje weer rond, lekker met flix in slaap vallen nu. Burps....
CobusIII
 CobusIII - dinsdag 22 september 2020 - 22:24   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 22 september 2020 - 17:53 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Heb je lekker receptje cobus?
voor de saus:
1/2 kopje tomatenketchup
1,5 kopje chilisaus
2 el Ketjap Manis
1 tl sesamolie
1 el five spice poeder
1/2 citroensap
5 el honing
1 tl paprika poeder

Ik had geen chilisaus, dus heb hot saus gebruikt en nog een bbq saus.

De ribs heb ik in een rekje in de smoker gegaard...125 graden pakweg 4 uur lang...Af en toe sproeien met appelazijn/appelsap/hot saus. Een uur van te voren insmeren met de sticky saus. In de folie gewikkeld en dan nog 3 kwartier in de smoker. ...dan eruit en nog een half uurtje in folie laten liggen buiten de smoker. Was heerlijk...
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 22 september 2020 - 22:47   quote  deeplink  
Heb zelf nog geen spare rins geprobeerd op de kamado, wil het binnenkort proberen..Thanx Cobus..
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 24 september 2020 - 16:48   quote  deeplink  
Bbq weeraanhestoken, zoete aardappels in de folie op de kolen gelegd, straks een klodder cremefraiche erover, maïskolven met chimichuri kruiden en een mooie moot chateaubriand..
VVout
 VVout - donderdag 24 september 2020 - 18:53   quote  deeplink  
Smakelijk, pas maar op dat je niet dicht groeit ;)
ar
 ar - donderdag 24 september 2020 - 19:23   quote  deeplink  
Vis cuisine met broccoli en witte lijst
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 28 september 2020 - 17:52   quote  deeplink  
Rib eye steaks op de Barbeque..
ar
 ar - zondag 04 oktober 2020 - 13:22   quote  deeplink  
Broodje kipburger met schijfjes.. lazy Sunday
VVout
 VVout - zondag 04 oktober 2020 - 13:31   quote  deeplink  
Uiensoepje met een schijf stokbrood en overbakken met kaas.
Stylzz
 Stylzz - zondag 04 oktober 2020 - 13:32   quote  deeplink  
Mexicaans, dorito met kaas uit de oven.
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 10 oktober 2020 - 13:22   quote  deeplink  
It’s Tomahawk time...
piet de paler
 piet de paler - zaterdag 10 oktober 2020 - 14:12   quote  deeplink  
Iets met garnalen."........broodje met garnalen en cocktail saus...uit een potje hahaha
Geen flesje whisky in huis.
ar
 ar - zaterdag 10 oktober 2020 - 16:19   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 10 oktober 2020 - 13:22 schreef RenatoBos het volgende:
It’s Tomahawk time...
Niet weer hé. :)
ar
 ar - zaterdag 10 oktober 2020 - 16:20   quote  deeplink  
Broodje warm vlees met champignons, uienringen, gebakken ei, wat pindasaus en een slaatje
Stylzz
 Stylzz - zaterdag 10 oktober 2020 - 16:36   quote  deeplink  
Vandaag Ajacieden bakken
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 10 oktober 2020 - 17:17   quote  deeplink  
Lekker met kaas en spek..
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 10 oktober 2020 - 17:18   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 10 oktober 2020 - 16:19 schreef ar het volgende:

[..]

Niet weer hé. :)
Denk app je hem ff, deze is 1,8 kilo..
VVout
 VVout - zaterdag 10 oktober 2020 - 17:34   quote  deeplink  
Spareribs met brie in folie en Pietbrood met een wijntje.
van geil
 van geil - zaterdag 10 oktober 2020 - 17:47   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 10 oktober 2020 - 17:18 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Denk app je hem ff, deze is 1,8 kilo..
Eet je die alleen op ?
VVout
 VVout - zaterdag 10 oktober 2020 - 17:53   quote  deeplink  
Een hapje voor zijn ega kan er misschien net af.
Stylzz
 Stylzz - zaterdag 10 oktober 2020 - 17:58   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 10 oktober 2020 - 17:17 schreef RenatoBos het volgende:
Lekker met kaas en spek..
Precies!
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 10 oktober 2020 - 18:03   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 10 oktober 2020 - 17:47 schreef van geil het volgende:

[..]

Eet je die alleen op ?
Nee maar hoop dat het vrouwtje geen honger heeft..
ar
 ar - zaterdag 10 oktober 2020 - 18:46   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 10 oktober 2020 - 17:18 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Denk app je hem ff, deze is 1,8 kilo..
Hij ziet er geweldig uit maat.
Eet smakelijk
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 10 oktober 2020 - 18:49   quote  deeplink  
Thanx..

bmu8cds.jpeg
VVout
 VVout - zaterdag 10 oktober 2020 - 20:00   quote  deeplink  
Lekker hoor, staat er nou een appelsapje naast :)
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 10 oktober 2020 - 20:42   quote  deeplink  
Haha yup d:-)
piet de paler
 piet de paler - zondag 11 oktober 2020 - 11:15   quote  deeplink  
Ziet er lekker uit.
Ik eet vanavond een uitsmijtertje, met rosbief
Maar ga volgende week ook eens zoiets halen bij de slager, ik kan bbqen in mijn open haard. Ga het eens proberen. Verleden week heel ouderwets brood gebakken in mijn Durch oven boven de openhaard.
Dat ging goed en gaf een lekkere lucht en sfeer in mijn huisje
VVout
 VVout - zondag 11 oktober 2020 - 11:41   quote  deeplink  
Dutch oventje lijkt me ook wel wat voor stoofvlees in te laten sudderen. Nog een paar aardappeltjes in folie er naast en in jouw geval een alcohol vrij biertje, tsja dat buikje zal er wel niet voor niets aangegroeid zijn bij mij.
nr 10
 nr 10 - zondag 11 oktober 2020 - 12:02   quote  deeplink  
Gisteren een kilootje paling gehaald bij Dirk Eveleens.
ar
 ar - zondag 11 oktober 2020 - 17:07   quote  deeplink  
Runderriblappen met rode kool en appeltjes
ar
 ar - zondag 11 oktober 2020 - 17:08   quote  deeplink  
En omdat Stevie niet in de basis start, ga ik dat om 18.00u eten.
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 11 oktober 2020 - 17:18   quote  deeplink  
Kippenpoten op de bbq maïskolven chimichurri en aardappelen jägergratin..
van geil
 van geil - zondag 11 oktober 2020 - 17:25   quote  deeplink  
Brinta
VVout
 VVout - zondag 11 oktober 2020 - 18:53   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 11 oktober 2020 - 17:25 schreef van geil het volgende:
Brinta
Koud met kristalsuiker,kraakt lekker tussen de kiezen.
ar
 ar - zondag 11 oktober 2020 - 21:33   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 11 oktober 2020 - 18:53 schreef VVout het volgende:

[..]

Koud met kristalsuiker,kraakt lekker tussen de kiezen.
Geile heeft toch een kunstgebit
VVout
 VVout - zondag 11 oktober 2020 - 21:35   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 11 oktober 2020 - 21:33 schreef ar het volgende:

[..]

Geile heeft toch een kunstgebit
Heeft ie hem zeker in tweeën gebroken dat ie aan de Brinta zit.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zondag 11 oktober 2020 door VVout --
ar
 ar - zondag 11 oktober 2020 - 21:36   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 11 oktober 2020 - 21:35 schreef VVout het volgende:

[..]

Heeft ie hem zeker ub tweeën gebroken dat ie aan de Brinta zit.
Haha exact.
Misschien gebruikt ie wel een rietje
van geil
 van geil - zondag 11 oktober 2020 - 21:43   quote  deeplink  
Heren toch.
ar
 ar - zondag 11 oktober 2020 - 22:15   quote  deeplink  
Sorry, ik dacht dat je al op bed lag.
VVout
 VVout - zondag 11 oktober 2020 - 22:28   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 11 oktober 2020 - 21:36 schreef ar het volgende:

[..]

Haha exact.
Misschien gebruikt ie wel een rietje
Raakt je neus van verstopt.
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 17 oktober 2020 - 18:19   quote  deeplink  
Ossenhaas saté op de bbq..

mmdindv2nkvns.jpeg
FR-Henk
 FR-Henk - zaterdag 17 oktober 2020 - 18:34   quote  deeplink  
En het blijft ook zo goed vastplakken.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5116
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.









0.0452010