BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 11 april 2021 - 16:59   quote  deeplink  
Nacho schotel met Pulled pork en veel cheddar kaas en gemarineerde kippenstukjes in peper/honing gaan zo de bbq op..
ar
 ar - zondag 11 april 2021 - 17:47   quote  deeplink  
Jaja zal wel
van geil
 van geil - zondag 11 april 2021 - 17:49   quote  deeplink  
Kipsate pie , bruin broodje bal , frambozen , sinaasappel en watermeloen .
ar
 ar - zondag 11 april 2021 - 17:50   quote  deeplink  
Ha!
Wij hadden ook broodje bal,met salade
Stylzz
 Stylzz - zondag 11 april 2021 - 17:53   quote  deeplink  
Verse pasta met huisgemaakte pastasaus met tomaat, garnaal, knoflook en chorizo.
ar
 ar - zondag 11 april 2021 - 17:56   quote  deeplink  
Yum
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 11 april 2021 - 18:44   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 11 april 2021 - 17:47 schreef ar het volgende:
Jaja zal wel
d:-)
VVout
 VVout - zondag 11 april 2021 - 19:24   quote  deeplink  
Is hier geen weer om buiten te komen voor de BBQ, ijskoude wind en natte sneeuw. Preitje gerold in spek en kaas met aardappels en braadworstje gegeten net.
piet de paler
 piet de paler - zondag 11 april 2021 - 20:10   quote  deeplink  
Vriendin heeft gekookt. Zucht !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geitevlees met okra, en klaroenblad........
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 06 juni 2021 - 12:23   quote  deeplink  
Net de souvlaki gemarineerd
VVout
 VVout - zondag 06 juni 2021 - 21:22   quote  deeplink  
Zo de spareribs uitpakken, ossenhaas was perfect op naar de volgende gang.
piet de paler
 piet de paler - maandag 07 juni 2021 - 17:33   quote  deeplink  
Hahaha vandaag .....friet met een kroket jajajaja hoi hoi
Wat kan een smulpaap als ik hier tich gelukkig van worden
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 07 juni 2021 - 18:53   quote  deeplink  
Lekker man op z’n tijd..
Gerard_FR
 Gerard_FR - maandag 07 juni 2021 - 19:59   quote  deeplink  
Net thuis van werk, tosti.
van geil
 van geil - maandag 07 juni 2021 - 20:12   quote  deeplink  
Sandwichen.
Oh ..verkeerde topic .
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 08 juni 2021 - 12:04   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 07 juni 2021 - 19:59 schreef Gerard_FR het volgende:
Net thuis van werk, tosti.
Een natte tosti, komt in beetje in het genre vanbovenstaand reactie
VVout
 VVout - dinsdag 08 juni 2021 - 13:40   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 08 juni 2021 - 12:04 schreef piet de paler het volgende:

[..]

Een natte tosti, komt in beetje in het genre vanbovenstaand reactie
Met kaas en ketchup, gaat het nog smeerpiet.
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 08 juni 2021 - 14:01   quote  deeplink  
Ik visualiseer nu jou bericht bah bah bah !
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 08 juni 2021 - 16:20   quote  deeplink  
Wij gaan voor de entrecotes vanavond met gekruide krieltjes en een salade..
VVout
 VVout - dinsdag 08 juni 2021 - 16:26   quote  deeplink  
Stoofvlees friet.
Gerard_FR
 Gerard_FR - dinsdag 08 juni 2021 - 18:14   quote  deeplink  
Jees, je kan hier geneens een tosti eten zonder allerlei smeerlapperij te triggeren.
Gerard_FR
 Gerard_FR - dinsdag 08 juni 2021 - 18:14   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 08 juni 2021 - 16:20 schreef RenatoBos het volgende:
Wij gaan voor de entrecotes vanavond met gekruide krieltjes en een salade..
Met een geroosterd sneetje zeker..
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 08 juni 2021 - 18:54   quote  deeplink  
Ghehe..
VVout
 VVout - dinsdag 08 juni 2021 - 20:21   quote  deeplink  
...
piet de paler
 piet de paler - woensdag 09 juni 2021 - 11:48   quote  deeplink  
Vanavond pasta e basta
VVout
 VVout - woensdag 09 juni 2021 - 12:16   quote  deeplink  
Pannetje nasi met saté en zelfgemaakte pindasaus.
RenatoBos
 RenatoBos - woensdag 09 juni 2021 - 15:39   quote  deeplink  
Aardappelschijfjes in de raclette, gruwelijke T-bone steaks en salade
ar
 ar - donderdag 08 juli 2021 - 18:16   quote  deeplink  
Grote Italiaanse bol met verse tonijnsalade, en 2 nieuwe met uitjes.
Heb hard gewerkt vandaag
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 08 juli 2021 - 18:20   quote  deeplink  
Vanochtend 2,5 kilo varkensprocureur op de bbq gelegd om pulled pork te maken..
ar
 ar - donderdag 08 juli 2021 - 18:27   quote  deeplink  
Ohhh haha.
En gelijk eroverheen met weelde.. Bam!
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 08 juli 2021 - 18:35   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 juli 2021 - 18:27 schreef ar het volgende:
Ohhh haha.
En gelijk eroverheen met weelde.. Bam!
Weelde???? Haha denk dat tonijn wel een stukje weelderiger is dan procureur maat..d:-))))
ar
 ar - donderdag 08 juli 2021 - 18:43   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 juli 2021 - 18:35 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Weelde???? Haha denk dat tonijn wel een stukje weelderiger is dan procureur maat..d:-))))
Ja, maar ik heb maar 1 bolletje.
Jij hebt gewoon een varken uit de stal getrokken.. :))
RenatoBos
 RenatoBos - donderdag 08 juli 2021 - 18:53   quote  deeplink  
Whaaaaa lol d:-)
Stylzz
 Stylzz - donderdag 08 juli 2021 - 20:38   quote  deeplink  
quote:
Op donderdag 08 juli 2021 - 18:43 schreef ar het volgende:

[..]

Ja, maar ik heb maar 1 bolletje.
Jij hebt gewoon een varken uit de stal getrokken.. :))
Bas was toch weg?
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 10 juli 2021 - 10:59   quote  deeplink  
Voor vanavond zojuist twee dry aged French roast ribs gehaald voor op de keu, nu al zin aan zien er gruwelijk goed uit..
piet de paler
 piet de paler - zaterdag 10 juli 2021 - 11:26   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 10 juli 2021 - 10:59 schreef RenatoBos het volgende:
Voor vanavond zojuist twee dry aged French roast ribs gehaald voor op de keu, nu al zin aan zien er gruwelijk goed uit..
Lekker, ik ga een soort ragout maken in mijn gietijzeren pan boven een open vuur.
Het fikkie stoken blijft leuk en het eten heeft iets anders
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 10 juli 2021 - 12:01   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 10 juli 2021 - 11:26 schreef piet de paler het volgende:

[..]

Lekker, ik ga een soort ragout maken in mijn gietijzeren pan boven een open vuur.
Het fikkie stoken blijft leuk en het eten heeft iets anders
Gaaf hoor, je moet eens op YouTube kijken naar wilderness cooking, das een kanaal van een vertuit de Azerbeidzjan die alles uit de natuur gebruikt om te koken/barbequen.. die maakt hamburgers van een meter doorsnede en zo, hele geiten, vissen maar ook jam en zo, maakt zelf zijn Barbeque ook
Hier alvast een filmpje d:-)


-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zaterdag 10 juli 2021 door RenatoBos --
VVout
 VVout - zaterdag 10 juli 2021 - 18:24   quote  deeplink  
Zo lekker man, zou er zo aan willen schuiven. Tof messensetje heeft hij ook btw.
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 10 juli 2021 - 18:53   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 10 juli 2021 - 18:24 schreef VVout het volgende:
Zo lekker man, zou er zo aan willen schuiven. Tof messensetje heeft hij ook btw.
Kun je bestellen op de site..
piet de paler
 piet de paler - zondag 11 juli 2021 - 10:35   quote  deeplink  
Vanavond steak vd gril en verse patat uit de airfryer.
Veel werkwijzes op het net, maar wat is de beste bereidingmethode?
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 11 juli 2021 - 10:39   quote  deeplink  
De airfryer aanzetten..
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 11 juli 2021 - 10:40   quote  deeplink  
Maar wat voor steak Piet..?
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 11 juli 2021 - 10:43   quote  deeplink  
Wij gaan vanavond diamanthaas bbqen, met chimichurri, rosaviel krieltjes en maïskolven..
piet de paler
 piet de paler - zondag 11 juli 2021 - 11:08   quote  deeplink  
Tomahawkje gekregen van slager ( voor mijn rookwerk)
VVout
 VVout - zondag 11 juli 2021 - 11:14   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 10 juli 2021 - 18:53 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Kun je bestellen op de site..
Heb de link eens bekeken, maar naar mijn idee is het onmogelijk een goed mes of hele sets voor die prijs te kopen. Heb ik me in vergist zo te zien. Normaal koop je nog niet een mes voor die prijs.
VVout
 VVout - zondag 11 juli 2021 - 11:15   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 11 juli 2021 - 10:39 schreef RenatoBos het volgende:
De airfryer aanzetten..
:) een frituurpan kopen en vet.
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 11 juli 2021 - 11:30   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 11 juli 2021 - 11:14 schreef VVout het volgende:

[..]

Heb de link eens bekeken, maar naar mijn idee is het onmogelijk een goed mes of hele sets voor die prijs te kopen. Heb ik me in vergist zo te zien. Normaal koop je nog niet een mes voor die prijs.
Snap, dacht ook zoiets..
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 11 juli 2021 - 11:34   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 11 juli 2021 - 11:08 schreef piet de paler het volgende:
Tomahawkje gekregen van slager ( voor mijn rookwerk)
Ik zou voor Reverse Sear gaan Piet, en zo naturel mogelijk dus enkel grof zeezout (niet te zuinig) en zwarte peper..
piet de paler
 piet de paler - zondag 11 juli 2021 - 11:38   quote  deeplink  
Bedankt voor de tip
piet de paler
 piet de paler - zondag 11 juli 2021 - 11:40   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 11 juli 2021 - 11:14 schreef VVout het volgende:

[..]

Heb de link eens bekeken, maar naar mijn idee is het onmogelijk een goed mes of hele sets voor die prijs te kopen. Heb ik me in vergist zo te zien. Normaal koop je nog niet een mes voor die prijs.
Ik heb alles van Sabatier 10 jaar geleden gekocht , fantastische messen

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3145
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.









0.0457050