|
|
RenatoBos
|
|
|
Nacho schotel met Pulled pork en veel cheddar kaas en gemarineerde kippenstukjes in peper/honing gaan zo de bbq op.. |
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
van geil
|
|
|
Kipsate pie , bruin broodje bal , frambozen , sinaasappel en watermeloen . |
|
|
|
|
ar
|
|
|
Ha! Wij hadden ook broodje bal,met salade |
|
|
|
|
Stylzz
|
|
|
Verse pasta met huisgemaakte pastasaus met tomaat, garnaal, knoflook en chorizo. |
|
|
|
|
ar
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
VVout
|
|
|
Is hier geen weer om buiten te komen voor de BBQ, ijskoude wind en natte sneeuw. Preitje gerold in spek en kaas met aardappels en braadworstje gegeten net. |
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
Vriendin heeft gekookt. Zucht !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Geitevlees met okra, en klaroenblad........ |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Net de souvlaki gemarineerd |
|
|
|
|
VVout
|
|
|
Zo de spareribs uitpakken, ossenhaas was perfect op naar de volgende gang. |
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
Hahaha vandaag .....friet met een kroket jajajaja hoi hoi Wat kan een smulpaap als ik hier tich gelukkig van worden |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
Gerard_FR
|
|
|
Net thuis van werk, tosti. |
|
|
|
|
van geil
|
|
|
Sandwichen. Oh ..verkeerde topic . |
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
quote: Een natte tosti, komt in beetje in het genre vanbovenstaand reactie |
|
|
|
|
VVout
|
|
|
quote: Met kaas en ketchup, gaat het nog smeerpiet. |
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
Ik visualiseer nu jou bericht bah bah bah ! |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Wij gaan voor de entrecotes vanavond met gekruide krieltjes en een salade.. |
|
|
|
|
VVout
|
|
|
|
|
|
Gerard_FR
|
|
|
Jees, je kan hier geneens een tosti eten zonder allerlei smeerlapperij te triggeren. |
|
|
|
|
Gerard_FR
|
|
|
quote: Met een geroosterd sneetje zeker.. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
VVout
|
|
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
|
|
|
VVout
|
|
|
Pannetje nasi met saté en zelfgemaakte pindasaus. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Aardappelschijfjes in de raclette, gruwelijke T-bone steaks en salade |
|
|
|
|
ar
|
|
|
Grote Italiaanse bol met verse tonijnsalade, en 2 nieuwe met uitjes. Heb hard gewerkt vandaag |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Vanochtend 2,5 kilo varkensprocureur op de bbq gelegd om pulled pork te maken.. |
|
|
|
|
ar
|
|
|
Ohhh haha. En gelijk eroverheen met weelde.. Bam! |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
quote: Weelde???? Haha denk dat tonijn wel een stukje weelderiger is dan procureur maat..d:-)))) |
|
|
|
|
ar
|
|
|
quote:Op donderdag 08 juli 2021 - 18:35 schreef RenatoBos het volgende:[..] Weelde???? Haha denk dat tonijn wel een stukje weelderiger is dan procureur maat..d:-)))) Ja, maar ik heb maar 1 bolletje. Jij hebt gewoon een varken uit de stal getrokken.. :)) |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
Stylzz
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Voor vanavond zojuist twee dry aged French roast ribs gehaald voor op de keu, nu al zin aan zien er gruwelijk goed uit.. |
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
quote:Op zaterdag 10 juli 2021 - 10:59 schreef RenatoBos het volgende:Voor vanavond zojuist twee dry aged French roast ribs gehaald voor op de keu, nu al zin aan zien er gruwelijk goed uit.. Lekker, ik ga een soort ragout maken in mijn gietijzeren pan boven een open vuur. Het fikkie stoken blijft leuk en het eten heeft iets anders |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
quote:Op zaterdag 10 juli 2021 - 11:26 schreef piet de paler het volgende:[..] Lekker, ik ga een soort ragout maken in mijn gietijzeren pan boven een open vuur. Het fikkie stoken blijft leuk en het eten heeft iets anders Gaaf hoor, je moet eens op YouTube kijken naar wilderness cooking, das een kanaal van een vertuit de Azerbeidzjan die alles uit de natuur gebruikt om te koken/barbequen.. die maakt hamburgers van een meter doorsnede en zo, hele geiten, vissen maar ook jam en zo, maakt zelf zijn Barbeque ook Hier alvast een filmpje d:-)
-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zaterdag 10 juli 2021 door RenatoBos -- |
|
|
|
|
VVout
|
|
|
Zo lekker man, zou er zo aan willen schuiven. Tof messensetje heeft hij ook btw. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
quote: Kun je bestellen op de site.. |
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
Vanavond steak vd gril en verse patat uit de airfryer. Veel werkwijzes op het net, maar wat is de beste bereidingmethode? |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Maar wat voor steak Piet..? |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
Wij gaan vanavond diamanthaas bbqen, met chimichurri, rosaviel krieltjes en maïskolven.. |
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
Tomahawkje gekregen van slager ( voor mijn rookwerk) |
|
|
|
|
VVout
|
|
|
quote: Heb de link eens bekeken, maar naar mijn idee is het onmogelijk een goed mes of hele sets voor die prijs te kopen. Heb ik me in vergist zo te zien. Normaal koop je nog niet een mes voor die prijs. |
|
|
|
|
VVout
|
|
|
quote: :) een frituurpan kopen en vet. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
quote:Op zondag 11 juli 2021 - 11:14 schreef VVout het volgende:[..] Heb de link eens bekeken, maar naar mijn idee is het onmogelijk een goed mes of hele sets voor die prijs te kopen. Heb ik me in vergist zo te zien. Normaal koop je nog niet een mes voor die prijs. Snap, dacht ook zoiets.. |
|
|
|
|
RenatoBos
|
|
|
quote: Ik zou voor Reverse Sear gaan Piet, en zo naturel mogelijk dus enkel grof zeezout (niet te zuinig) en zwarte peper.. |
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
|
|
|
piet de paler
|
|
|
quote:Op zondag 11 juli 2021 - 11:14 schreef VVout het volgende:[..] Heb de link eens bekeken, maar naar mijn idee is het onmogelijk een goed mes of hele sets voor die prijs te kopen. Heb ik me in vergist zo te zien. Normaal koop je nog niet een mes voor die prijs. Ik heb alles van Sabatier 10 jaar geleden gekocht , fantastische messen |
|
|
|