BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.

Plaats een nieuw antwoord  
Headliner: Feyenoord Nieuws
VVout
 VVout - dinsdag 30 mei 2023 - 18:35   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 30 mei 2023 - 18:31 schreef MightyAce het volgende:

[..]

Nee, dit is het coke topic
Moet je bbq'en op een stukkie folie dan, of plain naar binnen snorkelen.
Leon FR1908
 Leon FR1908 - dinsdag 30 mei 2023 - 18:43   quote  deeplink  
Hahaha
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 30 mei 2023 - 18:46   quote  deeplink  

https://youtu.be/NAssPedIdbk
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 30 mei 2023 - 18:47   quote  deeplink  

https://youtu.be/muW5lwcW-UY
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 30 mei 2023 - 18:47   quote  deeplink  
2 klassiekers..😂
tomson
 tomson - dinsdag 30 mei 2023 - 19:03   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 30 mei 2023 - 17:55 schreef RenatoBos het volgende:
Bij mijn werk naast vanmiddag ook weer 600 kilo gevonden..
Om de haverklap. Ze hadden daar ook weer een paar teams met uithalers te pakken he.
Die kwamen voor een partij van 50 kilo die al in de kluis bij de kit lagen..
Zaten trouwens ook weer een paar verschrikkelijk jonge gastjes tussen, eentje was pas 15.
VVout
 VVout - dinsdag 30 mei 2023 - 21:00   quote  deeplink  
😂😂😂 Blijven toppers die filmpjes.

Krijg je wel een gigantische vreetkick van, ik wel in ieder geval.

argentijnse-bbq.jpg?w=425&ssl=1
tomson
 tomson - dinsdag 30 mei 2023 - 21:01   quote  deeplink  
Die wisten dondersgoed dat ze knetter zouden worden. Als ik daar stond had ik ook flink gepookt
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 23 juni 2023 - 19:15   quote  deeplink  
Saganaki time!!!
VVout
 VVout - vrijdag 23 juni 2023 - 20:08   quote  deeplink  
Kasie
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 23 juni 2023 - 20:16   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 23 juni 2023 - 20:08 schreef VVout het volgende:
Kasie
Yup , zo lekker..maar helaas niet altijd hetzelfde vaak krijg je hem met feta kaas maar het lekkerst vind ik hem met graviera, kasseri of kefalotyri, krokant van buiten en gesmolten van binnen..
VVout
 VVout - vrijdag 23 juni 2023 - 20:36   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 23 juni 2023 - 20:16 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Yup , zo lekker..maar helaas niet altijd hetzelfde vaak krijg je hem met feta kaas maar het lekkerst vind ik hem met graviera, kasseri of kefalotyri, krokant van buiten en gesmolten van binnen..
Daar heb ik me ff 10 minuten ingelezen wat de kaas betreft en de graviera of kasseri lijkt me een interessante variant. Heb hem eigenlijk alleen maar met feta of halloumi gegeten.
piet de paler
 piet de paler - vrijdag 23 juni 2023 - 20:56   quote  deeplink  
Iemand ervaring met een beukenhouten rookplank ?
RenatoBos
 RenatoBos - vrijdag 23 juni 2023 - 21:11   quote  deeplink  
Wat wil je erop doen Piet..
piet de paler
 piet de paler - vrijdag 23 juni 2023 - 21:35   quote  deeplink  
Leg ik deze plank op het rooster van een gas bbq, en wat voor vlees kan er op....
En bruint het dan wel

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op vrijdag 23 juni 2023 door piet de paler --
VVout
 VVout - vrijdag 23 juni 2023 - 22:08   quote  deeplink  
quote:
Op vrijdag 23 juni 2023 - 21:35 schreef piet de paler het volgende:
Leg ik deze plank op het rooster van een gas bbq, en wat voor vlees kan er op....
En bruint het dan wel
Ik ken het wel van markten hier, waar Finnen staan. Ff een foto gezocht om het wat duidelijker te maken. In princiepen heb je alles zelf in de hand hoe schuin en ver het van het vuur en rook hangt. Een beetje spelen en proeven dus.

grafik.png

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op vrijdag 23 juni 2023 door VVout --
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 24 juni 2023 - 06:33   quote  deeplink  
Ik heb eigenlijk enkel nog maar zalm op een plank gerookt, die leg ik zo op het rooster..
Barbequen doe je op kolen niet op gas maat😃
piet de paler
 piet de paler - zaterdag 24 juni 2023 - 08:51   quote  deeplink  
He bedankt ik ga het morgen doen, en met een stukje zalm
Je hoort het van me
Ik kan wel bbqen op kool maar dat doe ik boven de open haard en daar is het nu een beetje te warm voor hahaha

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zaterdag 24 juni 2023 door piet de paler --
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 24 juni 2023 - 09:47   quote  deeplink  
Plankje wel eerst laten weken in het water hè anders verbrand het..
Ben benieuwd hoe het gegaan is..
van geil
 van geil - zaterdag 24 juni 2023 - 14:45   quote  deeplink  
Net n pond kersen op en twee ons frambozen.
VVout
 VVout - zaterdag 24 juni 2023 - 14:48   quote  deeplink  
Net een vers geklopte schnitzel gegeten met preiselberen.
van geil
 van geil - zaterdag 24 juni 2023 - 21:16   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 24 juni 2023 - 14:48 schreef VVout het volgende:
Net een vers geklopte schnitzel gegeten met preiselberen.
Goed idee voor morgen , lang geleden een echte schnitzel.
van geil
 van geil - zaterdag 24 juni 2023 - 21:17   quote  deeplink  
Preiselberen moest ik effe opzoeken, prima idee, lekker.
VVout
 VVout - zondag 25 juni 2023 - 12:39   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 24 juni 2023 - 21:17 schreef van geil het volgende:
Preiselberen moest ik effe opzoeken, prima idee, lekker.
Jep een tik die ik heb over gehouden toen ik in Passau woonde. Had daar een goede kennis net over de grens daar in Oostenrijk en die had een restaurant daar in de bergen. Die liet de koe slachten bij zijn buurman en klopte ze aansluitend zelf met van die grove paneer van oud brood gemaakt. Dat met preiselberen en een maß bier, veel meer is er dan niet nodig buiten wat lokale schoonheden :)
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 25 juni 2023 - 16:47   quote  deeplink  
Vlees op de bbq vanavond
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 25 juni 2023 - 16:48   quote  deeplink  
quote:
Op zaterdag 24 juni 2023 - 14:48 schreef VVout het volgende:
Net een vers geklopte schnitzel gegeten met preiselberen.
Die heten rode bosbessen allochtoon..
VVout
 VVout - zondag 25 juni 2023 - 17:28   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 25 juni 2023 - 16:48 schreef RenatoBos het volgende:

[..]

Die heten rode bosbessen allochtoon..
Nee een Zeeuw is altijd te verstaan :-b
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 25 juni 2023 - 18:02   quote  deeplink  
😂😂
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 25 juni 2023 - 19:41   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 25 juni 2023 - 16:47 schreef RenatoBos het volgende:
Vlees op de bbq vanavond
8-E8-A2-EDC-9166-4-F9-C-B76-F-E020-FD7475-B1.jpg
VVout
 VVout - zondag 25 juni 2023 - 21:51   quote  deeplink  
Oei, smakelijk 🍽️
piet de paler
 piet de paler - maandag 26 juni 2023 - 16:53   quote  deeplink  
De plank werkte goed, zit een redelijke rooksmaak aan het visje

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 26 juni 2023 door piet de paler --
RenatoBos
 RenatoBos - maandag 26 juni 2023 - 17:06   quote  deeplink  
Mooi man..😃

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 26 juni 2023 door RenatoBos --
van geil
 van geil - zaterdag 01 juli 2023 - 11:51   quote  deeplink  
Goulash
RenatoBos
 RenatoBos - zaterdag 01 juli 2023 - 12:39   quote  deeplink  
Lamsracks..
MightyAce
 MightyAce - zaterdag 01 juli 2023 - 12:47   quote  deeplink  
Hamburgers
VVout
 VVout - zaterdag 01 juli 2023 - 13:01   quote  deeplink  
Snicker.
ar
 ar - zondag 02 juli 2023 - 12:39   quote  deeplink  
Sucadelappen met puree en boontjes
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 02 juli 2023 - 13:07   quote  deeplink  
Kippenpoten
piet de paler
 piet de paler - zondag 02 juli 2023 - 16:55   quote  deeplink  
Vandaag flamkuchen .....
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 02 juli 2023 - 17:26   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 02 juli 2023 - 13:07 schreef RenatoBos het volgende:
Kippenpoten
Creatief met kippenpoten

2-DEBCDAE-AF67-4913-A39-A-7-A4-EBCE63816.jpg
Stylzz
 Stylzz - zondag 02 juli 2023 - 17:31   quote  deeplink  
Duitse poten
RenatoBos
 RenatoBos - zondag 02 juli 2023 - 17:45   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 02 juli 2023 - 16:55 schreef piet de paler het volgende:
Vandaag flamkuchen .....
Duitse koeken..
piet de paler
 piet de paler - zondag 02 juli 2023 - 18:01   quote  deeplink  
Soort pizza aus der heimat
VVout
 VVout - zondag 02 juli 2023 - 20:10   quote  deeplink  
Gegrilde kluifjes alla Mauthausen. Lekkers hoor 🥳
piet de paler
 piet de paler - maandag 03 juli 2023 - 20:09   quote  deeplink  
Raclette met emmenthaler
piet de paler
 piet de paler - maandag 03 juli 2023 - 20:09   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 02 juli 2023 - 20:10 schreef VVout het volgende:
Gegrilde kluifjes alla Mauthausen. Lekkers hoor 🥳
Hou niet zo van verbrand
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 04 juli 2023 - 06:07   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 03 juli 2023 - 20:09 schreef piet de paler het volgende:
Raclette met emmenthaler
Raclette heerlijk, 1 van mijn favoriete gerechten..
piet de paler
 piet de paler - dinsdag 04 juli 2023 - 08:19   quote  deeplink  
Vandaag lunch kalfslever met uien en spekjes
Vanavond kabeljauw met tomaten
RenatoBos
 RenatoBos - dinsdag 04 juli 2023 - 13:29   quote  deeplink  
Rib eye’s vanavond
VVout
 VVout - dinsdag 04 juli 2023 - 14:24   quote  deeplink  
Net een heerlijk bord zelf gemaakte Bolognese op. Niet pakjes dus!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5140
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Feyenoord Nieuws
Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Feyenoord / topic: Het officiële kook topic.









0.0547490