BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Internetuitvreten met Louis van Gaal

Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
Bas Staart
 Bas Staart - vrijdag 24 april 2009 - 14:29   quote  deeplink  
Internetuitvreten met Louis van Gaal

Weer de hele avond naar YouTube zitten kijken. En lekker geen cent betaald natuurlijk! Het kanaal gaat straks failliet, maar dan zien we als echte internetuitvreters wel weer verder. Urenlang gekeken naar Van Gaal, niet echt aimabel van aard, maar altijd wel interessant beeldmateriaal! Alles top: het gedicht toen hij terugkeerde in Amsterdam, ruzies met Frits Barend en echte journalisten, zijn karatetrap, roepen dat hij beter is dan Tilburg en Rotterdam, zijn woedeuitbarstingen. Deze week was het weer prijs: Al meer dan 200.000 mensen keken hoe Louis een camera wegduwde. Niet erg agressief, maar meer een uiting van het slechte verteren van wat toen nog een even vergooid landskampioenschap leek.

Een beetje mens is geen groot vriend van Van Gaal, maar amusement is het natuurlijk altijd. Hij is een man van wie je van alles kan zeggen, maar niet dat hij een masker ophoudt. En we moeten het nu even voor hem gaan opnemen, want zelfs als je hem haat moet je toegeven dat hij eigenlijk, naar de basis teruggebracht, altijd gelijk heeft.

Journalisten zijn immers dom, en hij heeft per definitie meer verstand van het spelletje. Want veel journalisten die de Europa Cup 1 en het landskampioenschap hebben gewonnen, zijn er niet. En tegen zijn grootste ergernis - verslaggevers stellen geen vragen, maar poneren meningen - valt al helemaal niets in te brengen.

Zelfs met het wegduwen van de camera heeft hij een punt. Het 200.000 keer bekeken lenspushen was helemaal niet voor uitzending bestemd. Louis was boos op een interviewer, en liep naar een ander vraaggesprek terwijl hij geheel in stijl zijn ruzie voortzette.

Dat werd gefilmd door een camera, en dat zinde Louis niet, want er werd nog niet officieel gedraaid. En dus werd het beeldmateriaal vernietigd. Dat hoort ook een beetje zo, want het is niet meer dan beschaafd iemand alleen in beeld te nemen als hij ook weet dat het zo is. De NOS was zo sjiek dit niet uit te zenden, al mag men aan de nobele motieven van de publieke omroep twijfelen, want straks hebben ze hem weer nodig.

Dat doet aan het punt niets af.

Maar anderen waren niet zo sjiek en beschaafd. Een mobieltje nam het allemaal op, en dan weet je het wel. Binnen de kortste keren korrelig op het net, en voor iemand een zucht had kunnen slaken was de grote zedenmeester en maat van alle dingen, Johan Derksen, er al weer orgastisch overheen geweest.

Nee, dit kan echt niet - baste hij vanonder zijn snor, de enige Heer van Leven en Dood die stoffelijk van wezen is.

In het voorbijgaan bleek dat een nieuwe rel op de loer ligt.

Op het onlangs gehouden gala van Spieren voor Spieren zou Louis te diep in het glaasje hebben gekeken. Derksen, die ondergetekende wel eens onder vier ogen heeft verteld niet geïnteresseerd te zijn in privekwesties, liet de discussie rustig voortgaan over een doorslaande trainer, die zich niet weet te gedragen.

Maar is er ook wat gebeurd?

De enige feiten zijn, dat Van Gaal zich belangeloos inzet voor Spieren voor Spieren, en sowieso een man is die zich wat het goede doel betreft nooit onbetuigd laat. Altijd leent hij zijn schouder aan de hinkende medemens, en ongetwijfeld was de helft van de zaal alleen al komen opdagen omdat hij er was.

Nogmaals: Is er ook wat gebeurd?

Even afwachten, mensen. Het gerucht wil dat er een filmpje van is, hoe Van Gaal op tafel danst, met blozende wangen van de wijn.

Met een mobieltje gefilmd, korrelig maar dodelijk.

Dat gaat de 300.000 wel halen.

bron: Weg met internet!

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op vrijdag 24 april 2009 door Boudewijn --
R()b
 R()b - zondag 26 april 2009 - 23:02   quote  deeplink  
GaaaaaaaaaaaaP !
demy44
 demy44 - vrijdag 01 mei 2009 - 10:23   quote  deeplink  
saaý

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5998
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Voetbal Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Voetbal / topic: Internetuitvreten met Louis van Gaal









0.0072190