BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Az / topic: Geen afkoopsom voor Louis van Gaal - zijn ze gek geworden ofzo???

Headliner: AZ Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
 Headliner  Headliner - woensdag 13 mei 2009 - 19:23
Dit topic is geplaatst via het volgende nieuwsbericht:

Geen afkoopsom voor Louis van Gaal (De Telegraaf)

Boudewijn
 Boudewijn - woensdag 13 mei 2009 - 19:33   quote  deeplink  
Geen afkoopsom voor Louis van Gaal

MUNCHEN - Bayern München hoeft geen afkoopsom voor Louis van Gaal te betalen. "De verantwoordelijken van AZ hebben ingestemd met een voortijdige beëindiging van Van Gaals contract tot 30 juni 2009", staat te lezen op de officiële website van de Duitse topclub. "De trainer wordt zonder enige vergoeding aan Bayern vrijgegeven."

"Als 'bedankje' voor deze tegemoetkoming zal Bayern München, waarschijnlijk in de zomer van 2010, kostenloos in een vriendschappelijk duel tegen de Nederlandse kampioen aantreden", meldt de Bundesligaclub.

---

wtf is dat nou weer voor onzin, geen afkoopsom!!!!
Ik neem toch aan dat er dan nog ergens anders geld over de brug komt, zegge een extra geldbedrag voor een transfer van Schaars. Want als 'bedanktje' een oefenwedstrijd spelen slaat natuurlijk helemaal nergens op!!


-- dit bericht is voor het laatst aangepast op woensdag 13 mei 2009 door Boudewijn --
DYV05
 DYV05 - donderdag 14 mei 2009 - 11:19   quote  deeplink  
Wellicht is een andere voorwaarde dat er geen spelers meemogen, zoals her en der in de media al wordt gesuggereerd. Want alleen een oefenwedstrijdje lijkt me idd wat mager.

Aan de andere kant als je LvG in Alkmaar houdt tegen zijn zin in, dan is de arbeidsrelatie verstoord en komt er niet meer het maximale uit. Dus het is altijd kiezen tussen 2 kwaden.
Boudewijn
 Boudewijn - donderdag 14 mei 2009 - 13:43   quote  deeplink  
stukje van AZFanpage.nl

En we zijn begonnen. Dirk neemt het woord. Louis mag vertrekken omdat hij AZ kampioen heeft gemaakt, ondanks een doorlopend contract. Op 30 april nam Bayern voor het eerst contact op met Louis. Maandag belde Rummenigge contact op met Dirk, waarna er gisteren een gesprek tussen beide clubs volgde. In ruil voor de overgang komt er een vriendschappelijke wedstrijd tussen beide clubs. Ook gaan beide clubs samenwerken.

Louis van Gaal neemt het woord over. Hij geeft aan dat er zakelijke en persoonlijke redenen waren om een dienstverband aan te gaan. Ook rancune speelde een grote rol. Nadat duidelijk werd dat AZ kampioen zou gaan worden gaf van Gaal aan graag naar Bayern te willen vertrekken. AZ gaf daar gehoor aan en beide partijen gaan vriendschappelijk uit elkaar.

Scheringa gaf ook aan nooit overwogen te hebben om van Gaal aan zijn contract te houden. Er gaat niemand van de spelersgroep mee naar Bayern München. Dit is ook bevestigd door Rummenigge. Video-analist Max Reckers maakt wel de overstap naar Duitsland. Ook Dirk geeft aan dat het niet vragen van een afkoopsom een gebaar van vriendschap was.

Van Gaal houdt een melodramatisch verhaal over het verliezen van vrienden. Hij heeft nooit verwacht dat de overgang naar Bayern niet door zou gaan. Tot nu toe heeft altijd de boot afgehouden naar clubs die hem benaderd hebben. Bayern is echter een club van een andere orde. Van Gaal heeft de spelersgroep geëvalueerd samen met Marcel Brands. Hij geeft aan dat het voor hem belangrijk was om alles goed af te ronden.

Dirk deelt nog een sneer uit aan de media, die door speculaties als feiten te presenteren voor onduidelijkheid zorgden.

Louis trekt nog een doos complimenten open voor zijn assistenten en Piet Hartland in het bijzonder.

Dirk vertelt wat meer over de samenwerking met Bayern. Max Reckers blijft mogelijk wat dingen doen voor AZ. Ook gaan de clubs samenwerken op het gebied van merchandising.

Marcel Brands geeft dat het lastig wordt om een coach van hetzelfde kaliber aan te trekken. Een Nederlandse coach heeft duidelijk de voorkeur.

En daarmee wordt de persconferentie afgesloten. Weinig nieuws, maar het is wel duidelijk dat er geen spelers van AZ naar München vertrekken.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op donderdag 14 mei 2009 door Boudewijn --
ouwe-vos
 ouwe-vos - donderdag 14 mei 2009 - 14:19   quote  deeplink  
Flauwekul,als Bayern 20 miloen voor Stijn Schaars wil betalen zijn wij hem gewoon kwijt
Patrick Buisman
 Patrick Buisman - donderdag 14 mei 2009 - 20:27   quote  deeplink  
iedere voetballer is te koop...en laten we eerlijk zijn....kiezen tussen een topclub als bayern of een practhige kampioensploeg in nederland lijkt me toch niet zo een heel moeilijke....
jantje 1974
 jantje 1974 - zondag 17 mei 2009 - 19:54   quote  deeplink  
ik geloof nooit dat Scheringa er geen financieel slaatje uithaald , deze man is op en top zakenman dus dat lijkt me onwaarschijnlijk , vGaal zegt 3 mnd geleden nog dat ie ALTIJD zijn contract uit dient en dat dit met normen en waarden te maken heeft en dan zal Dirk hem zomaar met een strik laten gaan? jadaaaaaaaaaaaaaaaaaaggggggggggggggggggggggggggg
bjorn
 bjorn - zaterdag 13 juni 2009 - 18:02   quote  deeplink  
ze moeten blij zijn dat van gaal kampioen is geworden dat worden ze de komende jaren niet meer.
jantje 1974
 jantje 1974 - zondag 14 juni 2009 - 11:42   quote  deeplink  
nou dat zijn ze ook , en of ze t nog een keer worden zal de tijd uitwijzen maar voorlopig is die titel binnen.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3163
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: AZ Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Az / topic: Geen afkoopsom voor Louis van Gaal - zijn ze gek geworden ofzo???









0.0059399