BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / FC Utrecht / topic: Utrecht blijft kansloos in playoffs

Headliner: FC Utrecht Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - maandag 18 mei 2009 - 21:29   quote  deeplink  
Typisch Scheringa (aka Leen van Frisia) om vlak voor de bekerfinale bekend te maken dat gouwe pik R. Koeman trainer wordt van AZ. De volgende dag maakte DSB bekend dat de kersvers benoemde opvolger (en partijgenoot) van Zalm bij het bedrijf van Dirk opstapt vanwege verschillen van inzicht met de rest van het bestuur. Is Louis op tijd weg en Ronald te laat. Gaat AZ net als na het 1e kampioenschap weer in vergetelheid ten onder om daarna wederom door een idiote te rijke Westfries of Zaankanter te worden overgenomen. Misschien dat de voetbalgoden het weten.

Ajax had er verstandig aan gedaan R. Koeman in te huren want van de generatie van achtentachtig is hij tot nu toe de meest succesvolle coach gebleken.

Sollied je moet het de Heerenveen bazen nageven was je juiste man op de juiste plek op de juiste plaats. In de competitie kregen nogal eens een draai om de oren maar in de beker waren ze ongenaakbaar. Sollied naar Ajax zou ook nog kunnen. Met dat Pinochio hoofd zou hij daar goed passen. Was deze voortreffelijke Noor niet ooit in beeld bij de grootmacht uit Rotterdam Zuid.

Feyenoord ja Feyenoord. De man in vorm, Fer, op de bank houden werd bekwaam afgestraft. El Ahmadi brengt geen vaart in het spel met zijn gewandel en breedtepasses en bij elke vrije trap, indraaiend of wegdraaiend van het Feyenoord doel is het oppassen geblazen.

De Cler is verschrikkelijk slecht op dit moment. Hij loopt voortdurend uit positie. Staat naar het spel te kijken en let niet op spelers die zijn zone inkomen maar kijkt alleen naar de bal. Misschien is hij als linksbuiten bruikbaar maar een verkoop, vrije transfer of 2e eltal is een betere optie.

Voor wat betreft de playoffs voor de Europa League houdt FC Groningen de beste papieren. In de promotie degradatie wedstrijden zie ik kansen voor Zwolle, RKC en Cambuur maar Roda en de Graafschap zullen niet makkelijk zijn te verslaan maar juist Dordt en us MVV moet het lukken. Krommedijk en Geusselt (als ik me niet vergis) in plaats van Kaalheide en Vijverberg is acceptabel

Promotie degradatie 2e ronde:
Dordrecht - Roda
Dordrecht in 3en

MVV-de Graafschap
MVV in 2en

Excelsior-RKC
Excelsior in 3en

Zwolle-Cambuur
Zwolle in 3en

Wat het geestige is aan de Nederlandse voetbal playoffs is dat de slechts geklasseerde in de stand eerst thuis speelt. Dat is een voordeel, zeker nu uitdoelpunten niet dubbel tellen. Normaal zou zijn dat het formaat zou zijn de beste in de eindklassering eerst thuis, dan uit en de beslissing weer thuis. Maar goed wie ben ik.

Playoff voor Euroleague 1ste ronde

NAC - Feyenoord
Als Tomasson fit is en Timmer op de bank wordt gehouden pakt Feyenoord deze serie.
Utrecht - Groningen
Groningen gaat door

De Beker
Heerenveen gaat winnen en Sollied maakt zijn naam waar als prijzenpakker. Aldus sprak Sportzatustra in al zijn wijsheid.

Voor bookmakers odds zie: www.betfair.com zijn dus ook andere goksites etc).

De tussenstand qua voorspellingen (juiste winnaar/gelijkspel):
Bookmakers (168 uit 306)
Sportdwaas (149 uit 306, 17 uitslagen exact goed)

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEPRĀ©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen:

www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl
http://www.phpbbcity.com/rbmb/viewforum.php?f=20 (eerdere beschouwingen netjes op een rijtje)
www.lostpinio.blogspot.com

Disclaimer:
Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5975
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: FC Utrecht Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / FC Utrecht / topic: Utrecht blijft kansloos in playoffs









0.0078208