BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Ajax / topic: Ajax zoekt nieuwe clubs voor aanstormende talenten

Headliner: Ajax Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
thedon
 thedon - dinsdag 04 augustus 2009 - 14:10   quote  deeplink  
Als het aan de clubleiding van Ajax ligt is Edgar Manucharyan (Haarlem) niet de laatste speler die dit seizoen op huurbasis buiten Amsterdam gaat spelen. De hoofdstedelingen hebben zoals ieder jaar het doel om enkele talenten te laten rijpen en zijn nog op zoek naar nieuwe clubs voor een aantal jongelingen. Over een gebrek aan interesse hebben deze aanstormende talenten niet te klagen.

Volgens AD/Sportwereld mogen Jan-Arie van der Heijden, Daley Blind, Darko Bodul en Jeffrey Sarpong dit seizoen verhuurd worden. Van der Heijden staat in de belangstelling van FC Groningen en Willem II, terwijl Sparta Rotterdam wel heil ziet in de komst van Bodul. De Kasteelheren zullen echter eerst een speler moeten verkopen voordat de aanvaller van Jong Ajax gehuurd kan worden.

We bekijken voor welke jongens het goed zou zijn om wekelijks in de eredivisie te spelen bij een goede club, zegt Danny Blind. De assistent weet dat Ajax ook op zoek zal moeten naar oplossingen voor spelers die buiten de boot dreigen te vallen. Javier Martina heeft bijvoorbeeld al aangegeven dat hij wil vertrekken en Evander Sno wacht op duidelijkheid. Evander is 22 jaar en op die leeftijd moet je ergens voetballen. We horen graag wat Ajax met hem wil, zegt zaakwaarnemer Chiel Dekker.

bron http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=83391

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op dinsdag 04 augustus 2009 door thedon --
amsterdammer113
 amsterdammer113 - dinsdag 04 augustus 2009 - 14:24   quote  deeplink  
Een zeer goede gedachte. Deze spelers moeten ervaring opdoen en zullen weinig wedstrijden aan de bak komen bij het eerste elftal. De competitie van Ajax 2 geeft ze voor het opdoen van ervaring te weinig draagvlak. Het is daarom belangrijk spelers uit te lenen aan clubs in de Eredivisie. Over belangstelling hoeven deze jongens zich overigens geen zorgen te maken. Ik denk dat er in de Eredivisie genoeg clubs zijn die een speler zouden willen huren. De vraag is alleen of clubs deze spelers direct wekelijks zullen laten spelen.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3096
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Ajax Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Ajax / topic: Ajax zoekt nieuwe clubs voor aanstormende talenten









0.0075271