BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Ajax / topic: AJAX-RKC Nabeschouwing

Headliner: Ajax Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
Dit topic is een vervolg op het topic:  EINDUITSLAG: Ajax - RKC Waalwijk: 4 - 1
Bas12345
 Bas12345 - zondag 09 augustus 2009 - 00:32   quote  deeplink  
hier kun je punten neerzetten over de wedstrijd hier alvast mijn punten
positieve punten: Ik vond zeegelaar heel goed ik had hem nog niet echt zien spelen maar hij viel goed in.
negatieve punten: de verdedeging er hoeft maar een bal achterin te komen en het is al een kans voor de tegenpartij ( goal rkc zeer zeer slecht verdedigt )
ajaxrulezz
 ajaxrulezz - zondag 09 augustus 2009 - 00:44   quote  deeplink  
Vorig seizoen was dit een typische wedstrijd waar ze punten hadden laten liggen,veel kansen daarna de 1-1,die senario vorig jaar en ze waren mentaal aangeslagen en niet meer geconsentreerd maar dit jaar,precies het tegenovergestelde,

Veel kansen dus dat betekent goed spelen anders krijg je die kansen niet.
Mooi steekballetjes De Zeeuw,Urby en Cvitanisch..Als ze die 2-0 wel hadden gescoort dan was de uitslag nog groter maar RKC bleven in de wedstrijd ook dankzij die Doelman,2de helft geduldig geconsentreerd aanvallend tot aan de laatste minuut.

4-1 veel kansen gecreeerd en dat is goed,Want alsof Ajax elke wedstrijd die kansen zouden gaan missen,dat word nu verondersteld terwijl in de voorbereiding veel gescoort vorig jaar het meeste gescoort..En vandaag tog weer 4 keer gescoort.

Verdediging solide al zie ik wel graag nog een verdediger erbij komen,ook op het oog in europa dan heeft ajax meer keus in de verdediging.

Ajax heeft absoluut geen aanvaller nodig,Sulejmani scoort veel suarez scoort nog meer,Cvitanisch 29 doelpunten in 2 seizoenen in argentinie en vorig jaar liep hij 1 op 2 Nee als Ajax naast een verdediger nog een speler zou gaan kopen dan het liefst een middenvelder die vaak scoort.want dat is het enige nog wat ontbreekt..

En De Zeeuw een dikke 8
alsof hij daar al jaren speelt
de ontbrekende schakel op het middenveld wat een belangrijke aanwinst is dat!
Daan
 Daan - zondag 09 augustus 2009 - 09:55   quote  deeplink  
Je praat echt alsof ajax een stuk verbeterd is ten opzichte van vorig seizoen. We hebben net 2 wedstrijden achter de rug ajaxrulezz, dat kun je dan echt nog niet zeggen.

Ajax was scherp vanaf 't begin. We creerden veel kansen, alleen de afwerking moet echt beter. Verder was 't ff schrikken toen RKC 1-1 maakte, je kon ook duidelijk aan ajax zien dat 't ff een schrikmomentje was, want ajax was tot op dat moment superieur. Daarna een slappe 40/50 minuten van Ajax, waar RKC goed stand hield met name door de keeper. Toen Ajax een penalty kreeg, was het verzet van RKC gebroken en waren ze klaar voor de slacht.

Hopelijk gaat Ajax nog 2 spelers halen. 1 verdediger + 1 aanvaller. Aanvaller niet nodig? Ik dacht 't wel. Je hebt nu 3 aanvallers voor 2 of 3 posities. Dat is veel te weinig. Zeker als Bodul uitgeleend wordt, moet Ajax op zoek naar een spits.
Dit zijn denk ik de prioriteiten bij Ajax op dit moment. Ik ben 't met je eens dat ik liever een scorende middenvelder zie komen, een specialist.

De Zeeuw speelde redelijk, vorige week speelde hij beter, dus absoluut geen 8.
sasja50
 sasja50 - zondag 09 augustus 2009 - 10:01   quote  deeplink  
beetje euforie mag best , overdrijven is ook een vak , Ajax speelde bij vlagen goed maar af en toe ook dramatisch , de Zeeuw was idd aardig maar geen 8 , Aissatti ging weer lopen met de bal en liet zich continu te ver terugzakken om de bal te halen , een probleem wat veel voorkomt bij balverliefde Noord-Afrikanen (Affelay,Hadouir) verder is 4-1 natuurlijk prima al denk ik ook dat Jol nog wel een spits wil.
remco k
 remco k - zondag 09 augustus 2009 - 12:27   quote  deeplink  
als team redelijke prestatie, jammer dat inderdaad dat we een penalty nodig hebben om de wedstrijd te beslissen, en dat de individuele klasse van suarez een wedstrijd tegen een matig rkc moet beslissen, verdedigend stond het de 1e helft niet erg goed, doelpunt erg slecht gecoacht naar issi daarna slecht verdedigd, en Stekelenburg had die bal moeten hebben, vooral de boze reactie na de goal richting issi was niet goed van Steek, hij moet eerst naar zichzelf kijken.

Na de wissel Issi/ Enoh stond het zeker verdedigend een stuk beter en werd er zeer rustig gevoetbald, Cvitanich speelde een redelijk goede wedstrijd, scoort in principe 1x als rommedhaal niet in de weg staat, en zet 5x iemand alleen voor de keeper waarbij suarez 3 x mist. Sulejmani viel goed in, zeer gretig en een aantal goede combinaties met suarez, Zeegelaar viel slecht in,maar 1 goede actie, Urby speelde een matige wedstrijd, maar dat ben ik wel gewend van hem, goede wissel dus van Jol. de Zeeuw speelde degelijk en schoof een aantal keer zeer goed in. Zelfde geld voor Enoh.

Basis tegen psv
---------------------stekelenburg------------------

v/d wiel-----Wielaert---Alderweireld-----Vertongen-

-------------Enoh---------------De zeeuw-----------

Rommedhaal-----------------------------------Donald

-------------Suarez------------Sulejmani-----------

Ik denk alleen niet dat Donald speelt, daarvoor zal helaas Urby wel weer in de basis staat.
sasja50
 sasja50 - zondag 09 augustus 2009 - 12:48   quote  deeplink  
`zeer heldere analyse , geen poeha niet overdrijven gewoon zoals t is...........
Daan
 Daan - zondag 09 augustus 2009 - 12:53   quote  deeplink  
Enoh doet 't niet slecht, zorgt voor 2 assists gisteren en is in verdedigend opzicht sterk.

Verder zou ik 't niet erg vinden als een subtop club uit engeland of zo urby op haalt. Dan krijgen Zeegelaar + Donald een kans om door te breken en zijn we van Urby af. De laatste tijd raak ik steeds minder onder indruk van Urby helaas.
martymcfly
 martymcfly - zondag 09 augustus 2009 - 12:54   quote  deeplink  
net de samenvatting gezien. Ik vind over het algemeen dat ajax zeer goed gespeeld heeft. Het enige wat ze nog moeten doen is de ballen erin schieten. Dan is het volgens mij een zeer goede ploeg. Alleen in de omschakeling zijn ze erg zwak. Als de bal op het middenveld word afgepakt zijn ze gelijk kwetsbaar.

opstelling tegen psv

--------stekelenburg----------

v/d wiel---vertonghen---alderweireld---atouba

----enoh---------------de zeeuw-------------

-----rommedahl-------------emanuelson-------

-------------suarez--------sulejmani------
remco k
 remco k - zondag 09 augustus 2009 - 14:18   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 09 augustus 2009 - 12:54 schreef martymcfly het volgende:
net de samenvatting gezien. Ik vind over het algemeen dat ajax zeer goed gespeeld heeft. Het enige wat ze nog moeten doen is de ballen erin schieten. Dan is het volgens mij een zeer goede ploeg. Alleen in de omschakeling zijn ze erg zwak. Als de bal op het middenveld word afgepakt zijn ze gelijk kwetsbaar.

opstelling tegen psv

--------stekelenburg----------

v/d wiel---vertonghen---alderweireld---atouba

----enoh---------------de zeeuw-------------

-----rommedahl-------------emanuelson-------

-------------suarez--------sulejmani------
waarom Urby.

En tegen groningen en gister de slechtste speler van ajax, word het niet eens tijd spelers als donald en zeegelaar een kans te geven..

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zondag 09 augustus 2009 door remco k --
freakie
 freakie - zondag 09 augustus 2009 - 15:09   quote  deeplink  
Als suarez weg gaat he want hij speelde egt weer op hoog nivo is honda dan niet een goede aankoop??..
remco k
 remco k - zondag 09 augustus 2009 - 15:39   quote  deeplink  
Suarez gaat ajax nooit laten gaan, zonder suarez worden wij soiezo geen kampioen, dat wees de wedsrtijd van gister wel weer uit
freakie
 freakie - zondag 09 augustus 2009 - 15:42   quote  deeplink  
Ja inderdaad maar suarez gaat toch ooit weg dus ajax zou nu al moeten zoeken naar vervangers..
remco k
 remco k - zondag 09 augustus 2009 - 16:50   quote  deeplink  
dat is inderdaad waar, Honda en suarez spelen niet op dezelfde positie, honda aanvallende middenvelder, en suarez een aanvaller.
reminho
 reminho - zondag 09 augustus 2009 - 18:26   quote  deeplink  
DIT IS EEN BERICHT GEPLAATST VANUIT VORIG TOPIC: EINDUITSLAG: Ajax - RKC Waalwijk: 4 - 1

quote:
Op woensdag 05 augustus 2009 - 18:16 schreef remco k het volgende:

[..]

Heb tot mijn 16e hoofd klasse gespeeld, heb bij jpn gezeten, zat bij FC Zwolle in de competitie toen daar de jeugd werd opgezet, en heb op toernooien nog tegen ajax twente psv feijenoord stuttgart gespeeld. En ik kan je vertellen dat het helmaal niks zegt of je zelf uberhaubt hebt gespeeld, mijn pa heeft nog nooit gevoetbald en wint bij zijn bedrijf regelmatig de voetbalpoul, en zit vaak goed met opstellingen en jeugspelers. Wederom een opmerking van je waarin je aangeeft zelf dommer te zijn dan het achtereind van een varken.
Haha het niveau waar je hebt gespeeld zegt ook niks,heb zelf in de jeugd in de hoogste teams van achilles 1894 gespeeld en heb het tot 2e divisie landelijk geschopt,tactisch moet je bij mij niet mee aankomen, heb er weinig verstand van bal afpakken en inleveren bij diegene die er wel verstand van hebben,ik ken ook mensen die nooit of even gevoetbald hebben die het spelletje van a tot z kennen.
Zelfs op het hoogste niveau zijn er spelers die er niks van snappen,die moet je een taak geven en dan zijn ze op hun best.
remco k
 remco k - zondag 09 augustus 2009 - 18:43   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 09 augustus 2009 - 18:26 schreef reminho het volgende:
DIT IS EEN BERICHT GEPLAATST VANUIT VORIG TOPIC: EINDUITSLAG: Ajax - RKC Waalwijk: 4 - 1

[..]

Haha het niveau waar je hebt gespeeld zegt ook niks,heb zelf in de jeugd in de hoogste teams van achilles 1894 gespeeld en heb het tot 2e divisie landelijk geschopt,tactisch moet je bij mij niet mee aankomen, heb er weinig verstand van bal afpakken en inleveren bij diegene die er wel verstand van hebben,ik ken ook mensen die nooit of even gevoetbald hebben die het spelletje van a tot z kennen.
Zelfs op het hoogste niveau zijn er spelers die er niks van snappen,die moet je een taak geven en dan zijn ze op hun best.
je weet niet eens waar we het over hadden, reageer aub niet als je gen versand hebt van de discussie, Het ging erom dat Forumbezoeker nummer 10 ons verweet geen verstand van voetbal te hebben omdat wij nooit hoog hebben gevoetbalt, als je dit bericht beter zou lezen geef ik zelf al aan dat ondanks dat iemand hoog speelt dat helemaal niks zegt over z'n voetbal kennis, voortaan eerst beter lezen dus voordat je reageerd
sasja50
 sasja50 - zondag 09 augustus 2009 - 19:03   quote  deeplink  
als er 1 geen verstand van heeft is t nr10 wel!
bully
 bully - zondag 09 augustus 2009 - 23:04   quote  deeplink  
iedereen heefd op zijn eigen manier verstand van het spelletje.
en we denken allemaal dat we gelijk hebben.
wat remco al zei hoe je je gevoetbalt heb of waar of niet zegt helemaal niks.
alleen afgeven op anderen dat ze geen verstand van voetbal hebben zegt alleen iets over de mentaliteit van die persoon.
die een ander zijn mening niet waardeerd dus maar zegt dat die er geen verstand van heefd.
freakie
 freakie - zondag 09 augustus 2009 - 23:11   quote  deeplink  
Ik denk dat ik in een vroig leven bij machester speelde zo goed.. jongens t gaat hier over voetbal niet over kennisen die kennissen kennen die kenis zijn van en wie er t hoogst nivo heeft gespeeld.. oo ja we hadden ook nog een onbekende kickboxer..
remco k
 remco k - maandag 10 augustus 2009 - 16:01   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 09 augustus 2009 - 23:11 schreef freakie het volgende:
Ik denk dat ik in een vroig leven bij machester speelde zo goed.. jongens t gaat hier over voetbal niet over kennisen die kennissen kennen die kenis zijn van en wie er t hoogst nivo heeft gespeeld.. oo ja we hadden ook nog een onbekende kickboxer..
dat is wat ik probeer uit te leggen.

In nederland leven 16 miljoen mensen die verstand van votbal denken te hebben, wel apart dat ieder weekend weer meer dan de helft van de mensen ongelijk krijgt over hun club.

UIteindelijk heeft enkel de winnende coach gelijk en verder niemand. Het enige wat wij kunnen doen is elkaars mening respecteren en op een normale manier reageren op elkaar, jammer dat andere mensen hier dat anders zien
freakie
 freakie - maandag 10 augustus 2009 - 19:50   quote  deeplink  
zeker remco!:P
AFCAKAMPEN
 AFCAKAMPEN - maandag 10 augustus 2009 - 20:40   quote  deeplink  
Waarom hoor ik niemand over stekelenburg, wat een drama die had die bal van de ceulaer makkelijk kunnen houden hij was recht op hem af. urby was ook weer drama als vanouds. een verdediger en een spits moeten van die centen die we hebben nog wel gekocht kunnen worden.
sasja50
 sasja50 - maandag 10 augustus 2009 - 20:46   quote  deeplink  
je vind de keeper drama en een middenvelder maar wilt toch een spits en een verdediger kopen.................... sorry kan ik fff nie volgen kampeneesie!
ajaxrulezz
 ajaxrulezz - maandag 10 augustus 2009 - 20:46   quote  deeplink  
.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 10 augustus 2009 door ajaxrulezz --
freakie
 freakie - maandag 10 augustus 2009 - 20:48   quote  deeplink  
inderdaad.. somige willen gewoon wat zegge niet op reageren:P
ajaxrulezz
 ajaxrulezz - maandag 10 augustus 2009 - 20:48   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 - 20:40 schreef AFCAKAMPEN het volgende:
Waarom hoor ik niemand over stekelenburg, wat een drama die had die bal van de ceulaer makkelijk kunnen houden hij was recht op hem af. urby was ook weer drama als vanouds. een verdediger en een spits moeten van die centen die we hebben nog wel gekocht kunnen worden.
1 fout maar van stekelenburg Terwijl ik het een halfe fout vond..Niet elke goeie goal is een fout van Ajax ;-) We spelen niet tegen amateurs

Maar steek is nog niet Top daar heb je gelijk in
En een veelscorende middenvelder en een verdediger zou wel mooi meegenomen zijn

Verder begrijp ik je helemaal!!

hopelijk komt Honda
dat is het enige wat onze middenveld nog mist een veel scorende middenvelder

Ach wat er ook gaat komenw
we hebben geen inversteerders nodig hahaha

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 10 augustus 2009 door ajaxrulezz --
sasja50
 sasja50 - maandag 10 augustus 2009 - 20:55   quote  deeplink  
Aissattie dus alweer afgeschreven???

en met of zonder investeerders doet toch niet ter zake in dit topic? je kan t zelf ook niet laten he rulezz????

deze reactie is 100% ON-topic , reactie op het halen van Honda en de knipoog naar Feyenoords geldzorgen.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 10 augustus 2009 door sasja50 --
ajaxrulezz
 ajaxrulezz - maandag 10 augustus 2009 - 20:57   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 - 20:55 schreef sasja50 het volgende:
Aissattie dus alweer afgeschreven???

en met of zonder investeerders doet toch niet ter zake in dit topic? je kan t zelf ook niet laten he rulezz????
Blijf Ontopic!!hap hap
sasja50
 sasja50 - maandag 10 augustus 2009 - 21:03   quote  deeplink  
hopelijk komt Honda
dat is het enige wat onze middenveld nog mist een veel scorende middenvelder

Ach wat er ook gaat komenw
we hebben geen inversteerders nodig hahaha

mijn reactie is gewoon een reactie op bovenstaand , dus ON-topic , of was uw reactie al niet meer on-topic , haha
ajaxrulezz
 ajaxrulezz - maandag 10 augustus 2009 - 21:05   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 - 21:03 schreef sasja50 het volgende:
hopelijk komt Honda
dat is het enige wat onze middenveld nog mist een veel scorende middenvelder

Ach wat er ook gaat komenw
we hebben geen inversteerders nodig hahaha

mijn reactie is gewoon een reactie op bovenstaand , dus ON-topic , of was uw reactie al niet meer on-topic , haha
ontopic AUB
sasja50
 sasja50 - maandag 10 augustus 2009 - 21:06   quote  deeplink  
leren lezen a.u.b. , ach nog 2 weekjes dan is de vakantie voorbij en ga je weer terug naar je cenrum, haha
ajaxrulezz
 ajaxrulezz - maandag 10 augustus 2009 - 21:08   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 - 21:06 schreef sasja50 het volgende:
leren lezen a.u.b. , ach nog 2 weekjes dan is de vakantie voorbij en ga je weer terug naar je cenrum, haha
Ontopic AUB
remco k
 remco k - maandag 10 augustus 2009 - 22:24   quote  deeplink  
jezus wat een niveau, slotje aub
Krunk
 Krunk - dinsdag 11 augustus 2009 - 19:43   quote  deeplink  
DIT IS EEN BERICHT GEPLAATST VANUIT VORIG TOPIC: EINDUITSLAG: Ajax - RKC Waalwijk: 4 - 1

quote:
Op zaterdag 08 augustus 2009 - 21:10 schreef Boudewijn het volgende:

[..]

maar RKC wisselde ook tijdens de 1-1 een middenvelder voor een aanvaller, zou ook zomaar geholpen kunnen hebben!
ga nou geen excuses zoeken. altijd weer probeer je het te verdraaien, en een oplossing te zoeken op goed spel van ons.

ajax was de gehele wedstrijd heer en meester.
bij de 1-1 waren er al 4 ballen op de paal/lat/net naast doel beland. de doelman van rkc wevers was volslagen kansloos!

en het feit dat zei een aanvaller erin gooien is ons probleem niet.
wij hebben doorgedrukt. dus dan kun je in elke wedstrijd wel zeggen: JA maar ALS de coach die ene Linksmidden niet had gewisseld, dan had de tegenstander nooit gescoord!

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op woensdag 12 augustus 2009 door Thomas --
Krunk
 Krunk - dinsdag 11 augustus 2009 - 19:54   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 10 augustus 2009 - 20:57 schreef ajaxrulezz het volgende:

[..]

Blijf Ontopic!!hap hap
aissati geheel niet afgeschreven!
deze man is een belangrijke verbindingselement voor de aanvoer van het middenveld-aanval
de zeeuw en enoh zorgen voor de defensieve takenverdeling achter issy om.
freakie
 freakie - woensdag 12 augustus 2009 - 11:02   quote  deeplink  
Ja was inderdaad zo krunk.. ajax kwam niet door de wissel op 2-1.. dat is de meest onzinnige reactie.. ajax had al eerder op 4-0 moeten staan voor dat die wissel kwam..
jannes50
 jannes50 - woensdag 12 augustus 2009 - 12:35   quote  deeplink  
Krunk is weer terug! rulezz werkt even niet meer? Hoe is t met jou kranke krunkie?
jannes50
 jannes50 - woensdag 12 augustus 2009 - 12:37   quote  deeplink  
quote:
Op dinsdag 11 augustus 2009 - 19:54 schreef Krunk het volgende:

[..]

aissati geheel niet afgeschreven!
deze man is een belangrijke verbindingselement voor de aanvoer van het middenveld-aanval
de zeeuw en enoh zorgen voor de defensieve takenverdeling achter issy om.
toch is ie erg bekritiseerd en zorgt zijn matige spel juist om de roep om Honda , als Issy goed had gespeeld en al gescoord had , had niemand om Honda geroepen denk ik zo............. volgens mij zijn ze voor dezelfde positie........ al kan Honda ook wel op de flank voorin maar is toch ook wel een 10
Krunk
 Krunk - woensdag 12 augustus 2009 - 13:12   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 12 augustus 2009 - 11:02 schreef freakie het volgende:
Ja was inderdaad zo krunk.. ajax kwam niet door de wissel op 2-1.. dat is de meest onzinnige reactie.. ajax had al eerder op 4-0 moeten staan voor dat die wissel kwam..
daarom.

even een paar dingen op een rijtje voor de echte noobies en mensen uit R-zuid!:

EEN GOEDE WEDSTRIJD =
niet alleen kijken hoeveel doelpunten er zijn gemaakt
bekijken of er combinaties worden uitgewerkt tussen de spelers
bekijken of de verdediging is bestand tegen de aanvallers van de tegenpartij
bekijken of de technische staf overzicht heeft over de wedstrijd
bekijken of de tacktiek/ omschakeling/ uitwerkingen/ afwerkingen vlot verlopen
bekijken of je op het juiste moment een wissel kunt inpassen, om zo de wedstrijd positief te beinvloeden/ of naar je toe te trekken
bekijken waar de druk vandaan komt (uit het perspectief van de tegenstander gezien), en daar op anticiperen.
bekijken of je als ajax zijnde gewoon op de vleugels kunt spelen tegen de andere partij. indien niet mogelijk, overstappen naar 4-4-2
en als laatst.. en zeker niet het belangrijkste... bekijken of uit alle bovengenoemde mogelijkheden doelpunten voortkomen. HIERBIJ IS HET BELANGRIJKER hoe de opbouw van deze goals tot stand komt, dan de daadwerkelijke stand op de scoreboard.

Hiermee kan een technische staf indexeren of het team daadwerkelijk is geslaagd, en of het wel de taken die de trainer heeft meegegeven naar behoren heeft uitgevoerd.

KRUNK heeft gesproken!
Krunk
 Krunk - woensdag 12 augustus 2009 - 13:14   quote  deeplink  
quote:
Op woensdag 12 augustus 2009 - 12:37 schreef jannes50 het volgende:

[..]

toch is ie erg bekritiseerd en zorgt zijn matige spel juist om de roep om Honda , als Issy goed had gespeeld en al gescoord had , had niemand om Honda geroepen denk ik zo............. volgens mij zijn ze voor dezelfde positie........ al kan Honda ook wel op de flank voorin maar is toch ook wel een 10
honda is meer een type sulejmani dan een nr 10.
bij vvv zijn de mogelijkheden namelijk te beperkt.
verder is issy geheel niet afgeschreven.
er waren toch ook meer spelers die in een dipje zaten. (sterke voorbereiding, zwakke competitie) en als die allemaal weg moesten, dan hadden we niet veel meer over;)
reminho
 reminho - dinsdag 18 augustus 2009 - 13:59   quote  deeplink  
quote:
Op zondag 09 augustus 2009 - 18:43 schreef remco k het volgende:

[..]

je weet niet eens waar we het over hadden, reageer aub niet als je gen versand hebt van de discussie, Het ging erom dat Forumbezoeker nummer 10 ons verweet geen verstand van voetbal te hebben omdat wij nooit hoog hebben gevoetbalt, als je dit bericht beter zou lezen geef ik zelf al aan dat ondanks dat iemand hoog speelt dat helemaal niks zegt over z'n voetbal kennis, voortaan eerst beter lezen dus voordat je reageerd
Volgens mij beaam ik jouw verhaal toch!!!! dus weet wel degelijk waar jullie het over hebben,Geef ook mijn mening.en met hahaha lach ik jou ook niet uit hoor, als je dat althans dacht.

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op dinsdag 18 augustus 2009 door reminho --
remco k
 remco k - dinsdag 18 augustus 2009 - 19:15   quote  deeplink  
als je jouw eigen verhaal nog een keer terug leest kun je het op 2 manieren opvatten, ik vatte het op de andere manier op :)
Krunk
 Krunk - dinsdag 18 augustus 2009 - 20:18   quote  deeplink  
en ik ook
reminho
 reminho - woensdag 19 augustus 2009 - 12:00   quote  deeplink  
Ik niet,maar goed geeft niet,ook weer opgelost.
remco k
 remco k - woensdag 19 augustus 2009 - 17:10   quote  deeplink  
:)
Krunk
 Krunk - woensdag 19 augustus 2009 - 20:07   quote  deeplink  
even goede vrienden

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3161
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Ajax Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Ajax / topic: AJAX-RKC Nabeschouwing









0.0116479