BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Az / topic: AZ geintresseerd in Honda, Przyrowski en De Guzman

Headliner: AZ Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
Doelpuntenmachine
 Doelpuntenmachine - donderdag 13 augustus 2009 - 22:28   quote  deeplink  
AZ is het seizoen begonnen met een teleurstellende wedstrijd in Almelo en een magere overwinning op Sparta. Een versterking lijkt hard nodig, om een goede indruk te kunnen maken in de Champions League. Maar welke positie heeft nodig versterking nodig? En welke speler zou daar in aanmerking voor kunnen komen?

De AZ fans roepen om de komst van Keisuke Honda. De aanvallende speler van VVV-Venlo, staat in belangstelling van nog heel veel andere clubs. Technische directeur Marcel Brands ontkende afgelopen week nog dat AZ, Honda aan het volgen is. Het afgelopen seizoen was AZ wel vrijvuldig aanwezig bij de wedstrijden van VVV. Vorig weekend bij de wedstrijd VVV - ADO Den Haag was AZ wederom aanwezig, samen met vele Engelse scouts, Duitse scouts en Ajax, Feyenoord, PSV en FC Twente waren vertegenwoordigd, dit meldt de technisch directeur van VVV-Venlo.

AZ zou naar eigen zeggen, het liefst een verdediger aantrekken. De Zweedse verdediger Rasmus Bengtsson leek eerder al naar AZ te gaan, maar koos uiteindelijk voor het Duitse Hertha BC. Welke verdediger nu in de picture staat in Alkmaar, is vooralsnog onduidelijk. Volgens eerdere geruchten zou FC Groningen-speler Granqvist, de tweede keus van AZ-trainer Ronald Koeman zijn. Technisch directeur Marcel Brands was bij de wedstrijd NAC Breda - Polonia Warschau aanwezig, hij volgde de verrichtingen van een van de Poolse verdedigers. Daarnaast zou Brands ook de doelman Sebastian Przyrowski van Polonia hebben bekeken.

In de wedstrijd AZ - Sparta leek het grootste probleem te zitten op het rechtermiddenveld. Die plaats werd aan het begin door Brett Holman bezet en het laatste halfuur door Nick van der Velden. Dat Honda deze positie goed kan invullen is algemeen bekend. Ook zou Jonathan de Guzman op de shortlist van AZ staan, de middenvelder van Feyenoord heeft nog een eenjarig contract en mag vertrekken. AZ heeft zich nog niet gemeld in Rotterdam, dit omdat de club wil afwachten of het Honda kan vastleggen. De Guzman mag dus vertrekken, maar heeft nog weinig interesse te genieten. 'Als de kans zich voordoet, zal hij gaan', bevestigt Jan de Visser, zaakwaarnemer van de middenvelder. 'Het probleem is alleen dat er weinig beweging in de markt zit. Als er niks gebeurt, gebeurt er ook echt nergens wat, dus wordt een transfer een moeilijk verhaal.'

(Bron: www.alkmaarzaanstreek.nieuwslog.nl)
R()b
 R()b - zaterdag 15 augustus 2009 - 14:53   quote  deeplink  
Dream on

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op zaterdag 15 augustus 2009 door R()b --
tiaantje
 tiaantje - maandag 17 augustus 2009 - 17:35   quote  deeplink  
Ajax of PSV zal Honda halen volgens de verschillende media. Prioriteit voor Ajax ligt bij een verdediger. PSV komt om in de goede middenvelders dus daar zie ik Honda ook niet heen gaan. Naar AZ zie ik hem ook niet vertrekken, al zou ik dat nog graag zo willen! Afijn, Honda wordt gekocht door een rijke oliesjeik die een Engelse club bezit en zal hem dan vermoedelijk dit seizoen nog verhuren aan VVV zelf. Dus evengoed genieten van deze speler in de Eredivisie. Az zal zich vermoedelijk versterken met een vage speler die wel een aardig balletje heeft geraakt op de confederation cup of misschien wel uit de eerste divisie. Want daar komen van der velden, de zeeuw en martens tenslotte ook vandaan ;-)

-- dit bericht is voor het laatst aangepast op maandag 17 augustus 2009 door tiaantje --
waalwijker
 waalwijker - woensdag 19 augustus 2009 - 13:25   quote  deeplink  
Beste AZ-ers,

Hier in waalwijk gaat het zeer sterke gerucht dat onze Charlison Benshop een 5-jarig contract heeft getekend bij AZ,ook schijnt hij gisteren medisch gekeurd te zijn dus is het een kwestie van tijd voordat het naar buiten gebracht gaat worden..Nogmaals het is een gerucht maar waar rook is is vuur...
Overigens zou hij dit seizoen nog wel in Waalwijk gestald worden...

Hebben jullie hier ook iets over gehoord ?

Sportieve groeten uit Waalwijk
jantje 1974
 jantje 1974 - zondag 23 augustus 2009 - 20:23   quote  deeplink  
ga je dit nou overal plaatsen?

tis nogal belangrijk voor je!

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3168
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: AZ Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Az / topic: AZ geintresseerd in Honda, Przyrowski en De Guzman









0.0047650