BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / FC Utrecht / topic: Lensky, Vincken, Rik,Ricky, Don Leo en meer. Eredivisie week 7

Headliner: FC Utrecht Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - donderdag 17 september 2009 - 16:52   quote  deeplink  
De Poolse landdagen zitten er op voor Don Leo en hij kan zich gaan richten op zijn laatste kunstje... Feyenoord terug naar de Europese top brengen. De oude meester en liefhebber van Rotterdamse schonen kan het voor elkaar krijgen.

Knarsetanden heeft Beenhakkers deze week moeten constateren dat enige wel gescoute maar niet doorgebroken talenten het goed deden in de CL. Magrao en Bastos. Andere Feyenoorders als Drenthe, S. Kalou en Kuyt deden het ook niet gek. Ze moeten in daar in Rotterdam dan toch wel iets goed doen maar de finishing touch ontbreekt meestal.

De beker met de grote oren die don Leo met Real nooit heeft kunnen pakken wil hij naar Rotterdam halen. Dit nog liever dan de Olympische Spelen. En als de OS 2028 dan toch naar Amsterdam gaan wordt de finale van het voetbal toch in de Rotterdamse nieuwe Kuip gespeeld gezien het feit dat na de Noord-Zuid lijn er geen ruimte meer is voor megaprojecten. Maar we moeten opletten want de bondscoach van Costa Rica is ontslagen en Leo heeft een zwak voor mooi weer en chocolade. Ook Mariodonna zelf loopt in het oog en als we niet uitkijken kan dit nog wel eens de grootste verrassing van de komende transferperiode worden. Hopelijk hep Jacobs een afkoopsom gezet (niet gelimiteerd)

Naast de financiële strapatsen van Groningen begint het succesblazoen van Rik van de Boog nu ook besmeurd te raken door de financiele problemen van het bedrijf van Marco Borsato. Grootheidswaanzin kan de volkszanger niet ontzegd worden en er zal gepeesd moeten worden op bedrijfsfeestjes en festijnen om de tekorten te dekken. Je gunt het niemand. Vergeleken met Rik van de Boog is Martin van Geel een toonbeeld van oprechtheid. Na de woorden van Rikkie dat Marco van Basten bovenal een geweldig mens is was duidelijk dat hij dat niet is. Kijk Sportdwaas zou er niet van staan te kijken als Ajax ook financiele belangen heeft in TEG. Voetbal is entertainment weet je.

Sportief verwacht Sportdwaas veel van Ajax en als het meezit zal de strijd om het kampioenschap gaan tussen de Mokummers, Feyenoord en PSV. AZ en Twente gaan vroeg of laat afhaken.

Louis van Gaal lijkt met Bayern inmiddels de weg omhoog te hebben ingeslagen en dat is goed voor het Nederlandse voetbal. Bayern is een geweldige club en Sportdwaas vindt het nog steeds een Wunder dat een Nederlander daar de scepter zwaait. Van mij mag het heel lang goed blijven gaan.

In de Jupiler League draait Go Ahead na het definitieve afscheid van zoefzoef Marc Overmars zeer goed. De 1e periodetitel ligt voor het grijpen. Feyenoord2 speelt vooralsnog geen rol van betekenis. De jongelieden van Pastoors moeten nog een beetje gehard raken in de catacomben van het Nederlandse profvoetbal. Vincken is inmiddels na 1 wedstrijd weer geblesserd. Sportdwaas denkt dat hij eens moet gaan praten met Jacob Lensky, de absolute Lazarus van de 21e eeuw. Heeft ie veel zalm gegeten tijdens zijn kuur in Canada of waren het paardemiddelen die hem er bovenop hebben geholpen.

Hadsikkiedee beste mensen hier weer de voorspelling op hoop en gevoel. Reeds nu vanwege de vrijdagavondwedstrijd en druk kijkprogramma.

Willem II - FC Groningen 2-1 (3,2/3,5/2,38)
Willem II speelde gedurfd tegen Feyenoord. Een zelfde inspanning moet tegen Groningen succes opleveren.

Heracles - Sparta 3-2 (1,93/3,25/3,65)
Voetballlend schat ik de Spartanen hoger in maar kunstgras, thuisvoordeel en het moeten winnen zullen de Almeloers vleugels geven.

Roda JC - NAC Breda 2-1 (2,58/3,2/2,6)
NAC was te droevig voor woorden in de Arena. Of was Ajax zo goed. Roda wint.

Vitesse - RKC Waalwijk 4-2 (1,53/3,6/5,2)
3x Hofs die nadrukkelijk solliciteert bij het overgewicht elftal, of zat ie daar al in.

AZ Alkmaar - NEC 3-1 (1,38/4,5/8,2)
Wat is er met DSB1, AZET. Wat is er met Romero, Schaars en Kew. Kom op mannen sta op

ADO Den Haag - FC Utrecht 4-2 (2,16/3,2/2,26)
3x Ricky.

Feyenoord - PSV 3-1 (2,62/3,2/2,42)
Tomasson, Fer en Vlaar. Dat is een mooie gemotiveerde as met van Dijk als betrouwbare rustige sluitpost die niet altijd zo staat te schreeuwen. Ik kijk ook uit naar het debuut van Iggy de Serf (alias Alexander Ignatovich de DVDer)want als back geldt nog steeds.....uit is altijd goed want voor de opbouw hebben we de lange trap naar voren of het aanspelen van Karim

Heerenveen - Twente 1-1 (2,82/3,2/2,16)
Gelijkspelletje voor de vreemdelingenlegioenen.

VVV - Ajax 1-4 (5,9/3,85/1,5)
Honda wordt voor de voeten gelopen door Aissatti en Pantelic knalt er 2 in.

De tussenstand qua voorspellingen (juiste winnaar/gelijkspel):Bookmakers ( 30 uit 53)
Sportdwaas (27 uit 53, 2 uitslagen exact goed)

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEPR©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen:

www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl
http://www.phpbbcity.com/rbmb/viewforum.php?f=20 (eerdere beschouwingen netjes op een rijtje)
www.lostpinio.blogspot.com

Disclaimer:Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan
FAATJUH
 FAATJUH - zaterdag 19 september 2009 - 19:15   quote  deeplink  
FC DEN HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG :)

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5126
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: FC Utrecht Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / FC Utrecht / topic: Lensky, Vincken, Rik,Ricky, Don Leo en meer. Eredivisie week 7









0.0058739