BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Vitesse / topic: Vites gaat onderuit. Eredivisie week 8

Headliner: Vitesse Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - vrijdag 25 september 2009 - 16:02   quote  deeplink  
De halfvolle of halflege stadions tijdens de 2e bekerronde maken duidelijk dat er een beetje teveel voetbal is. Bij de amateurs zat het aardig vol als er een profclub op visite kwam. Daarnaast is het zo dat de krachtsverschillen in het nationale voetbal steeds kleiner worden. Amateurs maken het de profs uit de Jupiler League moeilijk of schakelen ze uit en teams uit de Jupiler League kunnen als ze alles of niets spelen het de besten uit de eredivisie lastig maken. Het wordt tijd voor een denivellering. Denk alle buitenlandse spelers weg en je hebt weer de oude situatie.

Jong de Graafschap verraste Cambuur zodat de Achterhoekers per saldo nog steeds kans maken op de beker. Harkemase Boys liet het ouwe jonge Feyenoord1 heel en hoopt dat de trots van Zuid vaker Harkema gaat aandoen maar dan in de oefencampagne. We kregen van Mario ook nog een glimp te zien van de klasse van Castaignos, de Vrij en Babovic. Gaat helemaal goed komen in Rotterdam Zuid.

AZ en Ajax1 ontsnapten aan blamage en het gebrek aan scoringskracht van Ajax zonder Suarez is beangstigend en het was slechts aan de internet amateur Postma te danken dat Ajax geen extra tijd kwijt was in Apeldoorn. Verder geen incidenten in die stad.

Barcelona heeft zich inmiddels gemeld. Exit Suarez in de winterstop ben ik bang, maar of dat in Barcelona door 1 deur kan met de voetballende gek zal mij benieuwen. Het moet gezegd Zlatan zich als doelpuntenmaker de laatste 2 jaar stormachtig heeft ontwikkeld.

Verder was er eigenlijk weinig nieuws behalve dan dat er onderzoek komt naar infiltratie van onderwereld in de voetbalwereld. Tja wisten we dat eigenlijk allemaal niet en maakt het zoveel uit.

Beste liefhebbers hier weer de voorspellingen op hoop en gevoel. Reeds nu vanwege de vrijdagavondwedstrijd en druk kijkprogramma. Bookmakerodds (www.betfair.com) tussen haakjes.

FC Utrecht - AZ 2-2 (3,45/3,65/2,18)
Als je Scheringa zo bezig ziet met zijn fototoestelletje tijdens de CL persconferentie weet je het wel. Deelnemen is belangrijker dan winnen. Dirk ook met DSB in zijn hart een echte amateur en dan is R. Koeman de aangewezen man om het bedrijfselftal scherp te houden. Gelijkspelletje in de Domstad.

PSV - Willem II 3-1 (1,18/8,6/21)
Winst in Eindhoven zou voor de Tilburgers een sensatie zijn. Buiten de lichtstad hoopt iedereen erop maar ja.

RKC - Roda JC 2-1(2,94/3,55/2,54)
Verheug me nu al op de persconferentie van Harm van Veldhoven.

FC Twente - VVV 2-0 (1,28/6,2/13,5)
Twente blijft winnen

Ajax - ADO Den Haag 4-0 (1,2/5,4/11)
Net als je denkt goh het begint te lopen in Den Haag, duiken ze weer in een enorme vormcrisis. Dan vraag je jezelf af wordt er soms teveel gefeest in de residentie.

NAC Breda - Feyenoord 2-4 (2,9/3,3/2,26)
Zolang Maikel Aerts bij Willem II keept zal geen enkele overwinning op die ploeg miraculeus tot stand komen. Alles over de grond en veel dribbelen dat kan het stokstijve duo Penders/Zwaanswijk worden geklopt. Hoop dat Gio echt uitgerust is.

FC Groningen - Vitesse 3-1 (1,98/3,3/3,65)
Mooie opsteker in Utrecht zal leiden tot veel zelfvertrouwen en winst op Vites. Maar als Ricky het op zijn heupen krijgt moet het Gronings huurlingenelftal opletten.

Sparta Rotterdam - Heerenveen 1-3 (2,44/3,25/2,74)
Makkie voor het vreemdelingenlegioen uit Hearenfean.

NEC Nijmegen - Heracles 1-3 (1,65/3,45/5,3)
Lekker vrijuit spelend gaan de Heraclieden winnen in Nijmegen.

De tussenstand qua voorspellingen (juiste winnaar/gelijkspel):Bookmakers (35 uit 62)
Sportdwaas (31 uit 53, 2 uitslagen exact goed)

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEPRĀ©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen:

www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl
http://www.phpbbcity.com/rbmb/viewforum.php?f=20 (eerdere beschouwingen netjes op een rijtje)
www.lostpinio.blogspot.com

Disclaimer:Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan
forzagroningen
 forzagroningen - vrijdag 25 september 2009 - 21:11   quote  deeplink  
groningen vitesse 2 1

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5987
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Vitesse Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Vitesse / topic: Vites gaat onderuit. Eredivisie week 8









0.0055649