BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Vitesse / topic: Ajax gaat winnen in G-dome. Eredivisie week 15

Headliner: Vitesse Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - woensdag 25 november 2009 - 12:00   quote  deeplink  
Als je niet probeert vals te spelen ben je een sukkel. Dat is het motto in het voetbal. Ook een heer als Henry maakt zich er aan schuldig. Het hoort er blijkbaar bij. Als het in je voordeel uitpakt ben je blij en als je genaaid wordt door vals spel ga je een potje zitten janken. Soms zit het mee en soms tegen.

Nijhuis fluit ADO - Feyenoord dus het wordt opletten voor de licht ontvlambare Hagenezen (Bosschaart, Buijs, Derijck etc.) en onhandige figuren bij Feyenoord als Bahia, Leerdam en Hofland (als ie meedoet).

Voor Twente en Lienden liep het afgelopen weekend op een drama uit. De keeper van de Gelderse hoofdklasser is lang uitgeschakeld en Theo Janssen zien we voorlopig ook niet terug. Jeugd, drank, snelle auto's, provinciale wegen staan garant voor vele drama's. Net nu Theo aan de deur begon te kloppen bij 'luie' Bert kwam zijn zwarte kant weer boven. Niet dat ik van de blauwe knoop ben maar wanneer gaan mensen nu eens realiseren dat drinken echt heel slecht en niet stoer is. Ik hoop dat Theo er bovenop komt samen met zijn medepassagiers en dat ze allemaal besluiten geen druppel meer te drinken de rest van hun leven. Dan kan Theo nog schitteren in Oranje zonder te verworden tot een Paul Casgoine.

Ajax is 1 kwaliteitsoverwinning verwijderd van een race naar de top. Pantelic voldoet inmiddels prima en ook een vertrek van Luis lijkt op te vangen.

Of Sparta het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijf van avant la lettre trash dichter nachtburgemeester Jules D. kan opluisteren met een overwinning op het ongenaakbare PSV is hoogst onzeker maar het zou wel passend zijn als cadeau voor de stuiptrekkende Rotterdamse cultheld. Maar bij Sparta lijkt allleen Frans Adelaar weggelopen te zijn uit het 'minste' deel van Jules' oeuvre.

Hotseknotse Kuijt die behoudens bij Feyenoord ongeschikt is gebleken als diepste spits is uitgeschakeld in de CL. Sportdwaas ziet Kuijt als breker op het middenveld in Oranje of anders als onstuimige rechtsback. Maar het blijft een genot om naar te kijken hoe een bal tegen zijn been stuitert en daarmee een onnavolgbare passeerbeweging oplevert waarna de bal weer wegstuitert.

Op maar weer naar de voorspellingen op hoop en gevoel.

Bookmaker odds (www.betfair.com) tussen haakjes)

Sparta - PSV 1-8 (9/5/1.45)
Wordt deze wedstrijd de laatste nagel aan de kist van Jules D. "Heb je die keeper van hun gezien?" zou mijn keeper bij RAP5 gezegd hebben. Schieten maar!

AZ-VVV 0-0 (1.44/4.8/8.4)
Gelijkspelletje. Benschop komt zeker over in de w-stop.

Heerenveen - RKC 3-1 (1.39/5.1/9.4)
De opmars van RKC wordt voorlopig gestuit door de Friese huurlingen.

Heracles - Roda JC 2-1 (2.12/3.4/3.85)
Is de rode kaart voor Pieckenhagen al geseponeerd?

Willem II - FC Twente 1-3 (7/4.4/1.57)
Janssen kan gemist worden want in de breedte zijn de Tukkers sterk.

ADO Den Haag - Feyenoord 1-2 (4.3/3.65/1.84)
De vroege wedstrijden zijn niks voor Feyenoord en als ze het hoofd niet koel houden wordt het een (rode)kaarten festival in de Haag.

Vitesse - Ajax 1-3 (6.6/4.3/1.48)
Vorig jaar gingen de hoofdstedelijke bespelers van de Arena hier pijnlijk ten onder.

FC Groningen - NEC 4-1 (6.6/4.3/1.48)
Verheug me nu al op de persconferentie na de wedstrijd.

FC Utrecht - NAC Breda 2-4 (1.95/3.55/4.2)
In de laatste minuten deed van Wolfswinkel nog wat terug.

De tussenstand qua voorspellingen (juiste winnaar/gelijkspel):Bookmakers (70 uit 126)
Sportdwaas (69 uit 126, 5 uitslagen exact goed)

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEPRĀ©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen:

www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl
http://www.phpbbcity.com/rbmb/viewforum.php?f=20 (eerdere beschouwingen netjes op een rijtje)
www.lostpinio.blogspot.com

Disclaimer:Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5148
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Vitesse Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Vitesse / topic: Ajax gaat winnen in G-dome. Eredivisie week 15









0.0055990