BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / FC Utrecht / topic: Ajax te sterk voor Utrecht. Eredivisie week 16

Headliner: FC Utrecht Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - woensdag 02 december 2009 - 15:02   quote  deeplink  
De eerste competitiehelft zit er bijna op en de prijzen zijn nog lang niet verdeeld. Van Wolfswinkel op de bank en Pantelic opeens de bruikbare scorende spits. Pantelic doet wat vele Ajaxspitsen voor hem deden. Gewoon veel scoren tegen de kleine clubs. Waar veel aandacht naar Suarez gaat onstaan kansen voor Marko. Geen grootse speler maar wel zeer nuttig.

Feyenoord sluit de 1e helft van de competitie af tegen de Groningse en Friese keurkorpsen. Als er zes punten worden gehaald kunnen die van Zuid nog een rol spelen in de titelrace. Verdedigend staat het goed bij de Rotterdammers en met Schenkeveld is er een goede verdediger uit eigen kweek bij. Aanvallend is het allemaal behelpen maar ik zie lichtpuntjes. Landzaat Bruins is een verbetering ten opzichte van El Ahmadi Landzaat.

Oranje is blij met de potindeling maar het zal niet uitmaken. Gewoon alles winnen en gelijkspelen in de finale waarna strafschoppen de uitkomst zullen bieden.

Gamefixing wordt weer in de actualiteit geplaatst maar de grootste zondaars, de scheidsrechters, lijken buiten schot te blijven. Ik sluit me overigens aan bij Kessler: het valt allemaal moeilijk te bewijzen. Daarom geniet maar van een overstapje, schaar of omhaal want de uitslag kan er niet toe doen...

Op maar weer naar de voorspellingen op hoop en gevoel.

Bookmaker odds (www.betfair.com) tussen haakjes)

AZ - Vitesse 3-1 (1.37/5.4/10.5)
Theo Bos wordt weggepest en AZ is verder gewoon te sterk. Een onbestraft elleboogje op de bal kan een man maken of breken.

NAC-Sparta Rotterdam 3-1 (1.68/4/5.7)
Sparta is getalenteerd maar niet (nog) niet efficiënt. NAC moet winnen om bij de 'best van de rest' te blijven.

Roda JC - ADO Den Haag 4-2 (1.97/3.7/4.1)
In de 1e week van de advent moet het toch lukken de ongedisciplineerde Hagenezen te kloppen.

VVV - Willem II 3-1 (1.86/3.75/4.9)
Alleen onderschatting kan de Noord-Limburgers van winst afhouden.

FC Utrecht - AFC Ajax 2-3 (5.7/4/1.62)
Als Ajax deze wint zijn ze echt terug in de race.

Feyenoord - FC Groningen 3-0 (1.59/3.8/5.6)
De nul houden tegen FC Groningen moet mogelijk zijn. Makaay in de basis laten beginnen voor Slory, Wijnaldum of Biseswar lijkt een goede optie. Met Cissé en Tomasson terug moet het appeltje eitje worden.

RKC Waalwijk - PSV 1-5 (7.8/5.4/1.3)
Geen verrassing hier.

Heracles - Heerenveen 1-3 (2.34/3.35/2.92)
Op het vakmanschap van GJ Verbeek valt weinig af te dingen maar de persconferentie van vorige week liet zien waar een grote groep spelers van Feyenoord niet meer tegenkon. Ook voetbalgoden houden hier niet van.

NEC - FC Twente 2-1 (5.9/3.75/1.6)
En wie stond er in het clubhuis van Twente achter de tap na de wedstrijd? Loze actie van de club T. Janssen een boete en schorsing op te leggen. De Grolsch veste heet hun stadion en veel bierdrinken is het motto. Een stellingname tegen te veel drinken en een donatie van Grolsch van 1 miljoen aan het fonds voor verkeerslachtoffers zou beter zijn geweest. Theo zal een douw van het OM krijgen en zit toch al in de put en einde carrière kan geschreven worden ben ik bang. Wiljan maakt van NEC dan toch weer een eenheid. Hulde!

De tussenstand qua voorspellingen (juiste winnaar/gelijkspel):Bookmakers (77 uit 135)
Sportdwaas (75 uit 135, 7 uitslagen exact goed)

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEPR©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen:

www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl
http://www.phpbbcity.com/rbmb/viewforum.php?f=20 (eerdere beschouwingen netjes op een rijtje)
www.lostpinio.blogspot.com

Disclaimer:Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan
Teunis
 Teunis - donderdag 03 december 2009 - 22:12   quote  deeplink  
Na de wanprestatie van gisteravond zal ajax zondag uit een ander vaatje moeten tappen want wat ze gisteren lieten zien is een aanfluiting voor het voetbal in Nederland.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5913
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: FC Utrecht Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / FC Utrecht / topic: Ajax te sterk voor Utrecht. Eredivisie week 16









0.0046341