BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Ajax / topic: Danny Blind niet gelukkig met rol binnen Ajax

Headliner: Ajax Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
 Headliner  Headliner - maandag 07 december 2009 - 10:08
Dit topic is geplaatst via het volgende nieuwsbericht:

Danny Blind niet gelukkig met rol binnen Ajax (Ajax1.nl)

Thomas
 Thomas - maandag 07 december 2009 - 10:26   quote  deeplink  
Danny Blind niet gelukkig met rol binnen Ajax
quote:

Gisterenavond tijdens Studio Voetbal wist altijd goed geïnformeerde Jack van Gelder te melden dat Danny Blind niet erg gelukkig is met zijn functie als assistent-trainer naast Martin Jol. Rik van den Boog, die gisterenavond bij het praatprogramma te gast was, bevestigde noch ontkende dit bericht. Het enige wat de algemeen directeur van Ajax wilde mededelen was dat Blind het erg naar zijn zin heeft in de samenwerking met Martin Jol.

Danny Blind was vorig seizoen onder Van Basten nog manager technische zaken. Van den Boog heeft die functie dit seizoen overgenomen van de ras-Ajacied en Blind is assistent van hoofdcoach Jol geworden. Het zou op de langere termijn de bedoeling zijn dat oud-verdediger diezelfde Jol opvolgt als trainer van de Amsterdammers. Blind is al eerder hoofdtrainer geweest van Ajax. Destijds werd hij aan de kant gezet voor Henk ten Cate.
Bron: Ajax1.nl

Van den Boog: Blind niet ongelukkig
quote:

Jack van Gelder opperde zondag in het sportprogramma Studio Voetbal dat Danny Blind niet gelukkig zou zijn als assistent-trainer van Martin Jol. 'Ik heb binnen Ajax geluiden opgevangen dat Blind niet lekker in zijn vel zit als assistent,' zei Van Gelder tegen gast Rik van den Boog, de directeur van Ajax.

'Onzin,' antwoorde Van den Boog rustig. 'Ik zie ze iedere dag samenwerken en heb geen enkele signaal gehoord dat Danny ongelukkig zou zijn als assistent van Jol.'

Blind werd dit seizoen samen met John van 't Schip aangesteld als assistent-trainer van Martin Jol. De vroegere verdediger van Ajax kreeg vorig seizoen onder trainer Marco van Basten een rol als technisch manager en was hij verantwoordelijk voor het aansturen van de scouting, jeugdopleiding en het aan- en verkoopbeleid. Die functie lag hij in juli 2009 neer.
Bron: AjaxClub.nl

Is Blind echt ongelukkig in zijn rol en zou hij toch liever als hoofdcoach bij een club aan de gang willen of probeert Van Gelder enige onrust te creeeren nu er een wedstrijd is verloren en het kampioenschap zogenaamd 'niet meer haalbaar zou zijn'?
freakie
 freakie - maandag 07 december 2009 - 11:59   quote  deeplink  
ja denk t laatste.. Want anders zitte ze niet naast elkaar en ook niet telkens te overlegge...
yngwie
 yngwie - maandag 07 december 2009 - 12:13   quote  deeplink  
Is die Jack nog wel een Ajaxmannetje? Tuurlijk wil Blind in de toekomst weer eindverantwoordelijke zijn. Maar hij kan nu nog enorm veel opsteken van Jol. Inderdaad komen deze berichten altijd na een negatief resultaat.
voetballer55
 voetballer55 - maandag 07 december 2009 - 22:12   quote  deeplink  
quote:
Op maandag 07 december 2009 - 12:13 schreef yngwie het volgende:
Is die Jack nog wel een Ajaxmannetje? Tuurlijk wil Blind in de toekomst weer eindverantwoordelijke zijn. Maar hij kan nu nog enorm veel opsteken van Jol. Inderdaad komen deze berichten altijd na een negatief resultaat.
ik denk dat blind niet gelukkig is. hij is alleen maar terug op geboerd sinds hij bij ajax terug is. bij Sparta was hij hoofdverantwoordelijk en kon aan een team gaan bouwen ,nu kan hij ballen rapen op de training. daar wordt niemand blij van.

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 3143
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Ajax Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Ajax / topic: Danny Blind niet gelukkig met rol binnen Ajax









0.0053651