BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / Ajax / topic: 'Luis Suarez (Ajax) tekent voorcontract bij Chelsea'

Headliner: Ajax Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
 Headliner  Headliner - woensdag 09 december 2009 - 09:50
Dit topic is geplaatst via het volgende nieuwsbericht:

'Luis Suarez (Ajax) tekent voorcontract bij Chelsea' (Sportweek Online)

Thomas
 Thomas - woensdag 09 december 2009 - 10:37   quote  deeplink  
UPDATE (09-12-2009)

Ajax: Geen contact met Chelsea over Suarez
quote:

Ajax weet niets van de belangstelling van Chelsea voor Luis Suarez. Directeur Rik van den Boog heeft woensdag tijdens de jaarlijkse algemene vergadering voor aandeelhouders benadrukt dat er geen contact tussen beide clubs over de spits uit Uruguay is geweest.

Van den Boog reageerde op mediaberichten dat Suarez al een voorcontract bij de Engelse topclub zou hebben getekend. De overgang zou komende zomer definitief moeten rondkomen. Chelsea kreeg dit seizoen een transferverbod van een jaar opgelegd. De club uit Londen zou aanvaller Gaël Kakuta van RC Lens hebben aangezet tot contractbreuk. Het Hof van Arbitrage van Sport (CAS) bevroor het transferverbod van Chelsea vorige maand nadat de club in hoger beroep was gegaan.

Suarez heeft altijd gezegd dat hij het huidige seizoen bij Ajax afmaakt en misschien nog wel langer wil blijven. Barcelona is zijn favoriete club in het buitenland. De topschutter van de eredivisie staat nog tot de zomer van 2012 bij Ajax onder contract.
Bron: De Pers

Origineel bericht:
quote:

Ajacied Luis Suarez (foto) heeft een voorcontract getekend bij Chelsea, meldt De Telegraaf, zich baserend op Engelse bronnen rond de club, woensdag. Het voorcontract zou inhouden dat Suarez Ajax komende zomer verruilt voor de Londense topclub. Chelsea moet in dat geval nog wel overeenstemming bereiken met Ajax. De Amsterdammers zouden nog niet op de hoogte zijn gebracht door Chelsea.

Ook Tottenham Hotspur had belangstelling voor de 22-jarige Uruguayaanse spits, maar voor hen was de deur al gesloten, zo kregen zij te horen van Daniël Fonseca, manager van Suarez. Eerder werd de naam van Suarez ook al genoemd bij FC Barcelona. Overigens loopt er nog een zaak bij het CAS, waarbij Chelsea een FIFA-besluit aanvecht. Mocht de club die zaak verliezen dan mag het in de zomer van 2010 helemaal geen aankopen doen.


-- dit bericht is voor het laatst aangepast op woensdag 09 december 2009 door Thomas --
Rogier
 Rogier - woensdag 09 december 2009 - 11:46   quote  deeplink  
Tsja....zal moeilijk voor hem worden daar. Goede spelers hebben ze. Vind het wel raar dat Ajax van niks weet, en dit dan in alle kranten staat. Neem aan dat Chelski zijn lesje wel heeft geleerd. Ben ook benieuwd hoeveel Ajax eruit sleept.
yngwie
 yngwie - woensdag 09 december 2009 - 12:00   quote  deeplink  
zolang het niet officieel is niet serieus nemen. Er is al zoveel onzin de lucht ingeslingert. Eerst maar vrijdag van NEC winnen is veel belangrijker.
Patrick Buisman
 Patrick Buisman - woensdag 09 december 2009 - 12:01   quote  deeplink  
lijkt me heerlijk om als voetballen om Drogba heen te mogen spelen....zal toch niet zo zijn dat chelsea eindelijk eens nadenkt he....
Thomas
 Thomas - woensdag 09 december 2009 - 12:36   quote  deeplink  
Topicstart aangepast met update.
Boss
 Boss - woensdag 09 december 2009 - 13:02   quote  deeplink  
Luis Suarez ontkent dat hij een voorcontract heeft getekend bij Chelsea. Dat liet algemeen directeur Rik van den Boog woensdag op de algemene ledenvergadering van Ajax weten.
Volgens De Telegraaf zou de transfer van Suarez naar de Engelse club in de zomer doorgang moeten vinden. "Ik heb het Luis net op de man af gevraagd en hij weet van niets", tekende Voetbal International op uit de mond van Van den Boog. De algemeen directeur voegde daaraan toe dat ook de clubs geen contact hebben gehad.

Overigens is het nog maar de vraag of Chelsea in zomer van 2010 überhaupt spelers aan mag trekken. De club is in hoger beroep tegen de straf die het kreeg van sporttribunaal CAS. De Londenaren mogen door illegaal handelen bij de transfer van Gaël Kakuta geen spelers kopen.
C.P. Mulder
 C.P. Mulder - woensdag 09 december 2009 - 13:38   quote  deeplink  
Plaats deze geruchten in de categorie "duimzuigerij" of "balletje opgooien" om te zien hoe er op wordt gereageerd door alle partijen, t.w. Ajax, Suarez en publiek.
freakie
 freakie - woensdag 09 december 2009 - 13:48   quote  deeplink  
denk ik ook ja..
Ricky888
 Ricky888 - woensdag 09 december 2009 - 16:51   quote  deeplink  
Gelul

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5135
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: Ajax Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / Ajax / topic: 'Luis Suarez (Ajax) tekent voorcontract bij Chelsea'









0.0083870