BETA
Home  |  Inloggen  |  Registreer  |  Zoeken
Index / Sport / Voetbal / FC Utrecht / topic: Geen kans tegen Twente. Driebenigheid Sneijder breekt hem uiteindelijk op. Week 18

Headliner: FC Utrecht Nieuws Plaats een nieuw antwoord  
sportdwaas
 sportdwaas - woensdag 16 december 2009 - 14:47   quote  deeplink  
Bij de zuiderburen is onze jongen Dick nu al weer omstreden terwijl bij de oosterburen met verbazing en bewondering wordt gekeken naar Louis van Gaal.

Eerlijk is eerlijk slechts bij Oranje heeft de tulpengeneraal gefaald.

Waar de begenadigde voetballer van Gaal bij Ajax beteren voor zich wist heeft zijn eerzucht hem als trainer inmiddels bijna mythische status bezorgd. Zijn successen bij Ajax waren natuurlijk niet mis, maar sinds het kampioensschap van AZ na een rampseizoen ben ook ik om. Je moet van Gaal geen spitsen laten scouten maar geef hem vrij spel binnen een organisatie en je krijgt er wat voor terug. Als Louis met Bayern de CL wint schuift hij aan tafel bij de grootste aller tijden...Ernst Happel. Als Louis zo door gaat bij Bayern gaan de Duitsers die tomaten van ons ook weer beter waarderen.

Dick Advocaat zit een paar niveaus daar onder. Ook een vakman maar meer iemand die op de winkel past dan klanten trekt. Het gelijke spel in Luik en nederlaag in Eindhoven waren een passende straf van de voetbalgoden voor het overhaaste ontslag van R. Koeman. Zo zie je maar weer dat als je 2e keus bent voor een baan je er maar beter niet aan kan beginnen.

Gullit, van Basten, R. Koeman, E. Koeman en Wouters als helden van 88 komen ze tekort als hoofdtrainer. Het moet het gebrek aan eerzucht zijn (we hebben alles immers gewonnen) dat de heren parten speelt.

Been van dezelfde generatie als eerder genoemden maar een beetje te weinig uit zijn carriere gehaald als speler(hoewel..) lijkt wel als trainer te slagen. En wat te denken van Gert Jan Verbeek... Peter Bosz verguist als speler en TD van Feyenoord is er ook zo een die met zijn ambitie en eerzucht weer zal bovenkomen.

Als van Persie tijdig fit is voor het WK kan Sneijder thuisblijven. Het is een geweldige voetballer maar inmiddels net als Robben te blessuregevoelig om meer te zijn dan een begeerd transferobject omdat de aanschaffende club blijft hopen dat het 34 wedstrijden achter elkaar heel blijft. De driebenige Sneijder is vooralsnog alleen technisch in zijn eigen clubhuis.

Op maar weer naar de voorspellingen op hoop en gevoel en deze week bij elke wedstrijd een scoreprognose...

Bookmaker odds (www.betfair.com) tussen haakjes)

Heracles - VVV 2-2 (2/3,75/4,2)
Afgezien van dat misselijke gedrag tijdens die persconferentie met de trainer van Roda laat GJ zien dat hij een topclub waardig kan zijn. VVV gaat toch een puntje pakken.

AZ - ADO Den Haag 3-1 (1,33/5,5/12)
Atteveld is het helemaal kwijt en zal na de winterstop niet terugkeren denk ik.

Feyenoord - Willem II 3-1 (1,29/5,9/13,5)
Na de mooie overwinning op Friese bodem moet ook deze wedstrijd gewonnen worden. Zeefuik moet worden gevangen in zijn eigen net want in de 1e wedstrijd kon Gio van B. hem echt niet volgen. Daarna AZ proberen uit te schakelen in de beker en Feyenoord kan 2010 met vertrouwen tegemoet zien.

RKC Waalwijk - Sparta 3-2 (2,58/3,4/294)
Sparta is op papier beter. Op papier.

NEC - Vitesse 3-3 (2,18/3,4/3,65)
En het bleef nog lang onrustig tussen Waal en Rijn na dit magnifieke gelijkspelletje.

NAC - Ajax 2-2 (6,4/4,3/1,59)
In de lastige wedstrijden kon Ajax slechts overtuigen tegen die van Zuid. Aangezien NAC vermoeid lijkt staat er een gelijkspel in de sterren.

FC Groningen - Heerenveen 2-1 (2,16/3,4/3,25)
Bij winst van de inleenFriezen mag Jan de Jonge interim schrappen. Zover zal het (nog) niet komen.

FC Utrecht - FC Twente 1-3 (3,8/3,6/2,02)
Velen hopen op puntverlies van de Tukkers maar het jaar wordt in de eredivisie mooi uitgeluid.

Roda JC - PSV 1-3 (7,6/4,3/1,44)
Dat spraakgebrek maakt van Rutten een toptrainer. Keen geloel voesbal spielen.

De tussenstand qua voorspellingen (juiste winnaar/gelijkspel):Bookmakers (87 uit 153)
Sportdwaas (85 uit 153, 9 uitslagen exact goed)

Voor onbevestigde geruchten, de laatste SEEEPRĀ©, een spelletje Pacman, avant-gardistische sportjournalistiek en primeurs blijf lezen:

www.sportdwaas.blogspot.com nu ook op www.sportdwaas.nl
http://www.phpbbcity.com/rbmb/viewforum.php?f=20 (eerdere beschouwingen netjes op een rijtje)
www.lostpinio.blogspot.com

Disclaimer:Sportdwaas is kritisch Feyenoord supporter en Kameraadje, heeft een abonnement op het Parool (tegen wil en dank) en Eredivisie-live. Sportdwaas volgt voetbal en American Football actief en beschouwt het aandeel Ajax vooralsnog niet koopwaardig. Sportdwaas heeft geen betaalde functies binnen de sportwereld in het algemeen en voetbal in het bijzonder en is van mening dat alle Nederlandse troepen onmiddellijk teruggeroepen moeten worden uit Afghanistan

Plaats een reactie:
 Je naam (of nickname) (verplicht)
 Je e-mail adres (wordt nooit getoond maar moet wel werken!)
 Vul de volgende code hier in: 5115
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en algemene forum regels.
Headliner: FC Utrecht Nieuws Plaats een nieuw antwoord  

Index / Sport / Voetbal / FC Utrecht / topic: Geen kans tegen Twente. Driebenigheid Sneijder breekt hem uiteindelijk op. Week 18









0.0049140